canim ben 1yil o nce gittigimde 210tl muayene ucreti almislardi ama bu sene yasa ciktigi icin sigortalilara hicbir ucret almiyorlar[/QUO
hacettepenin sitesinde sinan hocanın falan adı var lütfü hocayı göremedim şimdi telden randevu alıp ücretsiz muayene oluyosun dimi çok yoğun oluyomu acaba merak ettim yarın bi arayım
Canım benim teşhisimi Hacettepe'de Sinan Beksaç koydu. Genelde korkunç kalabalık, uzun saatler bekliyorsun. Hem bir sürü bekleyen oldugu için, hem de hocanın tavrından doktorun yanına girdigin gibi hemen çıkman gerekiyormuş gibi hissediyorsun. Benim orada gördüğüm tüm pıhtılaşmalara aynı ilaçlar aynı dozlarda veriliyor. Sinan Hocanın muayenehanesi yok. Lütfü Hoca hakkında bir bilgim yok iyi oldugunu soyluyorlar. Hacettepede yeni yasadan sonra para verilmiyor olabilir, daha önceden Prof farkı alıyorlardı 210 TL ama şimdi de istedigin doktora muayene olup olmayacağının garantisini veriyor mu hastane, onu iyice öğren. Tahlillerin yapılabilmesi açısından çok iyi bir yer, hem hemataloji hem genetik departmanları var, konuyla ilgili tüm tahlilleri bedavaya yaptırıyorsun. Sinan Hocanın eski hastaları onun her zaman olabilecek en kötü şeyi söylediğini, çok kısa muayene ettigini, hamileliklerinde bile dogru duzgun anlata anlata ultrasona bakmadıgını ve genelde doktorun yanından moralleri bozuk olarak çıktıklarını söylediler. Gidecek olursan bunu aklında tut. Bana da %50şans vermişti, ilk seferde yine düşük yapabilirsin demişti. Yani her söylediğine çok takılmayın, çok üzülmeyin. Ben bu saydığım nedenlerle Sinan Hoca'ya devam etmek istemedim, çalışıyorum ve her kontrolumde saatlerce beklemem hastanede beklemem mümkün değil. Daha rahat ulaşabileceğim ve daha sıcak olan bir doktoru tercih ettim.
Şimdi Tolga Ecemiş'e gidiyorum. Akay hastanesinde ama ben muayenehanesine gittim ve ücreti 200 TL. Tüm pıhtılaşma sorunlarını ciddiye alıyor ve bu forumda gördüğüm en katı tedaviyi uyguluyor. Sıcak, canayakın ve ilgili biri. Öneririm.