• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim sorununun detaylarini ogren burada paylas canim...

Canim hamile kalmakta sorunum yok iste doktora gittim iğne vurulacaksın hergüne dedi ben şimdiye kadar hic bir bebeğimin kalp atışını duymadım tam kalbi atacağı zaman veya oluşacağı zaman gidiyor elimden

Canim hamile kalmakta sorunum yok iste doktora gittim iğne vurulacaksın hergüne dedi ben şimdiye kadar hic bir bebeğimin kalp atışını duymadım tam kalbi atacağı zaman veya oluşacağı zaman gidiyor elimden

Hercal'cim gebeliklerinden once coraspin ve gebelikle birlikde ignemi uyguladin bu gebeligin icin simdi? Kusura bakma su noktayi kacirdim sanirim yani ilk defa bu asamaya kadar geldim diyosun ya canim, yani bui sefer farkli olarak ne yaptin? gebelikden once coraspin gebelik basladigindada ignemi?

arkadaşlar tanımasamda sizleri birbirimizden belkide klometrelerce uzaktada olsak biliyorumki ortak bi noktamız var nolursunuz bu bayramda dualarınızda benide unutmayın ilk sizin bayramınızı kutlamak istedim rabbim tekrarlarına eriştirsin inş edilen dualarımızı kabede edilen dualardan eylesin ve bebişsiz geçirdiğimiz son bayramımız olsun dilerim rabbim benim ve sizlerin dualarını duyar.edilen dualara tüm içtenliğimle aminnnnnnnnnn diyorum hayırlı bayramlar arkadaşlar

arkadaşlar tanımasamda sizleri birbirimizden belkide klometrelerce uzaktada olsak biliyorumki ortak bi noktamız var nolursunuz bu bayramda dualarınızda benide unutmayın ilk sizin bayramınızı kutlamak istedim rabbim tekrarlarına eriştirsin inş edilen dualarımızı kabede edilen dualardan eylesin ve bebişsiz geçirdiğimiz son bayramımız olsun dilerim rabbim benim ve sizlerin dualarını duyar.edilen dualara tüm içtenliğimle aminnnnnnnnnn diyorum hayırlı bayramlar arkadaşlar

Kiyamam tatlim sana da insallah Rabbim tez zamanda gonlune gore verir insllah.

Seninde bayramin kutlu olsun.

Sizler hic ayirt etmiyorum hepiniz dualarimdasiniz...

Hepinizin Yuzunuzu guldursun Allahim bu mubarek gunlerin hatirina.

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...

Hercal'cim gebeliklerinden once coraspin ve gebelikle birlikde ignemi uyguladin bu gebeligin icin simdi? Kusura bakma su noktayi kacirdim sanirim yani ilk defa bu asamaya kadar geldim diyosun ya canim, yani bui sefer farkli olarak ne yaptin? gebelikden once coraspin gebelik basladigindada ignemi?

Canim bundan önceki hamileliğimde hamile kalmadan önce kansulandirici hap ve iğne vuruluyordum ayrıca kortizonda verdi doktor çok iyi gidiyordu hamilelik bu geçtiğimiz Haziran'da kaybettim bu bebekte hic planda yoktu çünkü doktor tüp bebek yapacağız demişti gecen ay normal kontrole gittiğimde doktor hamile olabileceğimi söyledi çok şaşırdık esimle kan testi 75 çıktı doktor hemen ilaçlara başlamamı söyledi birde söylemeyi unuttum ben de guatrda var 75 MG tyrex kullanıyorum neyse 2 gün sonra yine kan testi yapıldı hic yükselmemiş hcg 78 doktor yine ilaçlara devam et dedi 1 hafta sonra kontrole çağırdı ve ne kese ne bebek hic bisey görünmedi doktor bütün ilaçları bırak dedi adetin gelecek dedi dediğini yaptım ama adet falan yok 1 hafta sonra gittim yine doktor kanımı ölçtü 600 olmuş ultrasonla baktı bjiseyler oluşmaya başlamış yine bir hafta sonra gittim bir baktık hem kese hemde minnacik yavrum yeni oluşmaya başlamış doktorda bende sok olduk gecen perşembede yavrucum daha da büyümüş 2 mm olmuş doktor salı gunü kalp atmaya baslar dedi mucize gibiydi hic bir agrim yoktu bugün birden kan boşaldı çok şaşırdım ama bebeğim duruyormuş yarım santim daha büyümüş ama hastanedeki doktor o kadar aptal ki yarın bebeğimi almaktan bahsetti ben bu kadar mucize yasamisim nasıl hemen aldırırım yavrumu

Canim seninde bayramın mübarek olsun Rabbim bu güzel günlerin hürmetine hepinize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin(âmin)

Canim bundan önceki hamileliğimde hamile kalmadan önce kansulandirici hap ve iğne vuruluyordum ayrıca kortizonda verdi doktor çok iyi gidiyordu hamilelik bu geçtiğimiz Haziran'da kaybettim bu bebekte hic planda yoktu çünkü doktor tüp bebek yapacağız demişti gecen ay normal kontrole gittiğimde doktor hamile olabileceğimi söyledi çok şaşırdık esimle kan testi 75 çıktı doktor hemen ilaçlara başlamamı söyledi birde söylemeyi unuttum ben de guatrda var 75 MG tyrex kullanıyorum neyse 2 gün sonra yine kan testi yapıldı hic yükselmemiş hcg 78 doktor yine ilaçlara devam et dedi 1 hafta sonra kontrole çağırdı ve ne kese ne bebek hic bisey görünmedi doktor bütün ilaçları bırak dedi adetin gelecek dedi dediğini yaptım ama adet falan yok 1 hafta sonra gittim yine doktor kanımı ölçtü 600 olmuş ultrasonla baktı bjiseyler oluşmaya başlamış yine bir hafta sonra gittim bir baktık hem kese hemde minnacik yavrum yeni oluşmaya başlamış doktorda bende sok olduk gecen perşembede yavrucum daha da büyümüş 2 mm olmuş doktor salı gunü kalp atmaya baslar dedi mucize gibiydi hic bir agrim yoktu bugün birden kan boşaldı çok şaşırdım ama bebeğim duruyormuş yarım santim daha büyümüş ama hastanedeki doktor o kadar aptal ki yarın bebeğimi almaktan bahsetti ben bu kadar mucize yasamisim nasıl hemen aldırırım yavrumu

niye tup bebek dedi daha once...sen kolay hamile kalabiliyosun...

Bu bebek bir mucize olmus...insallah devamida guzel gelir..pozitif dusun... Yarinmi belli olacak simdi? Bizi haberdar et..guzel haberlerle insallah.

Rabbim hepinizin dualarini bu gece kabul etsin insallah...

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN....

niye tup bebek dedi daha once...sen kolay hamile kalabiliyosun...

Bu bebek bir mucize olmus...insallah devamida guzel gelir..pozitif dusun... Yarinmi belli olacak simdi? Bizi haberdar et..guzel haberlerle insallah.

Tüp bebek demesinin sebebi kromozomlarla alakalı bir sorun olabilirmiş tam gelişeceği zaman bu gelişiminin durmasının sebebi bu olabilirmiş tüp bebekte hastalıklı hücreleri alacaklarımis ve saglikli olanları rahime yerlestireceklermis ve tabii diğer ilaçlara da devam edecekmisim tam bu tedaviye başlamak için doktora gittik ve surprizle karşılaştık iyi dileklerin için çok Saol canim ins en geç çarşambaya kadar size güzel haber veririm hastanedeki doktor ne derse desin ben bekleyeceğim Bu arada senin ve bu sitedeki bütün bebek isteyen anne adaylarının Bayramı'nı kutluyorum inşallah Seneye bayrama bebeklerimizle gireriz İyi bayramlar herkese

arkadaşlar 8 haftalığim bebeğimin kalbi durdu. a 1298 heterzigot çıktı. şimdi yeniden hamileyim. gittiğim doktor değerlerinde bir sorun yok, sadece aspirin yeterli dedi. benim durumumda olup iğne kullanan var mı acaba?bana özelden mesaj atıp cevap verirseniz çoksevinirim. kolay hamile kalamıyorum. o yüzden çok endileşeliyim.

şuan 12 haftalığım tam olarak.5 6 haftalıkken öğrendim öle başladık iğnelere.benm gittiğim doktor prof değil ama ben izmit araştırmada da aynı tedavi önerisini almıştım.sakaryada bir doktora gidiorum.doktorum çok ii çok şükür.evet coraspininde yeteceği kanısında doktorlar ama benm 7 aylıkken bebeğim öldüğü için tedbir amaçlı yapıoruz iğneleri.ve ben ii geldiğini düşünüorum.doktorum duruma göre belki keseriz 6 aylıkken falan dedi ama ben kesmesini istemiorum.sonuçta bizde az da olsa kan pıhtılaşması var ve bu riski göze alamam.iğnelerin zaten bi zararı yok ne bebeğe nede bana..o yüsden bütün iğneli hamilelik geçirenlerin gönlü rahat olsun çünkü onların yaşaması için o iğneler çok değerli ve inşallah hepimiz buraya bi gün güsel haberlermizi yazarız arkadaşım..başka sormak istediğin bişiy varsa yanıtlayabilirm.özelden msj atamıorum yeterli msj sayım yok.istersen mail veya face adresi verebilirsin..görüşürss

şuan 12 haftalığım tam olarak.5 6 haftalıkken öğrendim öle başladık iğnelere.benm gittiğim doktor prof değil ama ben izmit araştırmada da aynı tedavi önerisini almıştım.sakaryada bir doktora gidiorum.doktorum çok ii çok şükür.evet coraspininde yeteceği kanısında doktorlar ama benm 7 aylıkken bebeğim öldüğü için tedbir amaçlı yapıoruz iğneleri.ve ben ii geldiğini düşünüorum.doktorum duruma göre belki keseriz 6 aylıkken falan dedi ama ben kesmesini istemiorum.sonuçta bizde az da olsa kan pıhtılaşması var ve bu riski göze alamam.iğnelerin zaten bi zararı yok ne bebeğe nede bana..o yüsden bütün iğneli hamilelik geçirenlerin gönlü rahat olsun çünkü onların yaşaması için o iğneler çok değerli ve inşallah hepimiz buraya bi gün güsel haberlermizi yazarız arkadaşım..başka sormak istediğin bişiy varsa yanıtlayabilirm.özelden msj atamıorum yeterli msj sayım yok.istersen mail veya face adresi verebilirsin..görüşürss

sağol canım çok teşekkür ederim. inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Son düzenleme:
şuan 12 haftalığım tam olarak.5 6 haftalıkken öğrendim öle başladık iğnelere.benm gittiğim doktor prof değil ama ben izmit araştırmada da aynı tedavi önerisini almıştım.sakaryada bir doktora gidiorum.doktorum çok ii çok şükür.evet coraspininde yeteceği kanısında doktorlar ama benm 7 aylıkken bebeğim öldüğü için tedbir amaçlı yapıoruz iğneleri.ve ben ii geldiğini düşünüorum.doktorum duruma göre belki keseriz 6 aylıkken falan dedi ama ben kesmesini istemiorum.sonuçta bizde az da olsa kan pıhtılaşması var ve bu riski göze alamam.iğnelerin zaten bi zararı yok ne bebeğe nede bana..o yüsden bütün iğneli hamilelik geçirenlerin gönlü rahat olsun çünkü onların yaşaması için o iğneler çok değerli ve inşallah hepimiz buraya bi gün güsel haberlermizi yazarız arkadaşım..başka sormak istediğin bişiy varsa yanıtlayabilirm.özelden msj atamıorum yeterli msj sayım yok.istersen mail veya face adresi verebilirsin..görüşürss[/QUOTE

canım kusura bakmassan bende kan pıhtıaşmanın hangidi olduğunu öğrenebilirmiyim

slm hanımlar bende sizin gibi maalesef 1 bebeğimi kaybettim ben 10+6 zannederken bebeğimin 7+3 de kalp atışları durmuş hiç bir belirtiside olmadı 8 martta kürtajla aldılar bende test yaptırdım sadece mthfr1298 heterozigot 3 farklı doktora gittim birisi bişey kullanmana gerek yok dedi birisi iğne kullancaksın dedi biride önlem amaçlı asprin kullanacaksın ben hangisine inanıcağımı bilemedim asprin kullan diyen doktor diğerlerine göre daha bilgili gibi geldi benimle aynı durumda olanlar neler yaptı merak ettim

ben de kafayı yiycem araştırmaktan. bana da sadece aspirin verdi.

ben de cok korkuyorum kan pihtilasmasindan.. bi kere hamilelik yasadim onu da ne oldunu anlamadan bebegimi kaybettim :50::50::50: cok kücüktü düstügünde.. ama ne test yapildi ne bir sey.. umarim öyle bir sey yoktur.. bir daha da hamile kalamadim :50::50::50::50: ay Allahim hepimize yardim etsin..

Bugun zor bi gundu, cunku bayramdi.....

Her bayram, yil basi aksami yani toplandigimiz ozel gunler benim icin gelmesini istemedigim gunler oluyor malesef sirf icine girecegim ortam yuzunden..bugun bayramdi evet...sabrimin sinandigi bir gundu. Yine bir suru insan bir suru bebek vardi kayinvalidemlerde...eltiler, gorumceler, esimin kuzenleri...herkes bebegiyle ugrasirken ben bos bos oturdum, yine imali, anlamli bakislarin altinda ezildim, buzuldum...yine gerildim, yine huzunlendim. Herkes cocugunun guzel yonlerini konusmaya calisiyor, sevimliliklerini on plana atiyor..gulusler...kahkahalar....cokda tatlilardi masallah....beni sevmeyen eltilerim ozellikle benim ve esimin gozunun icine sokarak yapiyorlardi...

Rabbim affetsin beni... Rabbime sukrediyorum diyorum yaa. aslinda o insanlarla karsilasmasam ben aslinda yine mutluyum..ama yarama tuz basanlar varya...onlar iste beni mahvediyor..Bugunlerime sukur daha kotude olabilirdim diyorum kendimi teselli ediyorum. Ama aslinda benimde cok sansim kalmadi isin asli sevgili arkadaslarim...Cocugum olmazsa esim beni birakacak (simdi diyeceksinizki cocuk icinmi seni seviyor hayir ama daha oncede yazmistim yaa onun aklina cocuk fikrini ben koydum daha onceden hic boyle bir istegi yokdu, ama artik cevre ve aile baskisini yogun sekilde hissediyoruz)

8 yillik evlilik......... ve cocuk yok ortada, kardeslerinin ucer tane cocuklari var, bizden sonra evlendiler ustelik... yani ilk basta cok zoruma gitmisti esimin dolayli olarak bana soylediginde.."cocugumuz olmazsa yurumez karicigim" dediginde...ama aslinda bencede en dogrusu bu olsa gerek...bende artik bu yuku kaldiramiyorum...evet bize ayrilik gozukuyor sanirim kizlar...cok da severek evlendik...ama esimide mutsuz etmek istemiyorum. onda bir sorun olsaydi ben onu birakmazdim diye dusunuyorum....evlatlik alirdim ama yine birakmazdim...ama o bu sekilde yurumeyecegini dolayli sekillerde bana ifade ettii...

Hayat zor canim arkadaslarim benim. Sizleri cok seviyorum...beni bir tek sizler anladiniz...esleriniz sizi destekliyorsa, bu ciktiginiz yolda sizin elinizi birakmiyorsa cok sanslisiniz....

benim cok vaktim kalmadi...cocuk olayinda...Rabbimden bir mucize bekliyorum...

bu bayramda böyle geçip gidecek elbet bir gün kader bizede gülecek ve bebeklerimize bayramlıklarını giyidirip güzel günler yaşayacağız yılmak yok kızlar bayramınız kutlu olsun

Back
X