Kesinlikle katiliyorum, fazla kilo almamak lazim, bizim gibi pihtilasma sorunu olanlar.. ve stres'de acayip kotu bizim gibi durumda olanlara...ne kadar kilo almistin canim, bende zayiflamaya calisiyorumda...bende dusuklerden ve kurtajlardan sonra bayagi kilo aldim, bir 10 kilo verdim ama daha cok fazlaligim var gibi...
canim sen hangi doktora gidiyordun istanbul'da? yaaa lonleliness'in durumu beni acayip derecede endiselendirdi, bende onun gibi mthfr1298 heterozigotum ve suanda coraspin kullaniyorum gebelik baslayincada coraspine ilave olarak innohep igne kullanicam, ama onun yazdiklarindan sonra icime suphe dustu simdi...
canim eger mthfr 1298 hetero isen suanda o testin normalmi gozukuyor... yoksa kanama zamani, inr ve digerlerini mi kastettin.
birde diger gebeliginde aspirin kanama yapti dedin yaa... acaba lekelenme olarakmi basladi, yoksa direk siddetli bir kanama mi oldu...cunku kanama oldugunda coraspini birakma imkanin olmadimi anlaminda sordum. Suanda ne kullaniyorsun tam olarak..hepsini yazarmisin. sagol simdiden. Buarada dilerim bu hamileliginde hersey yolunda gider.
Rabbim annecigine saglikli ve uzun omur nasip etsin... bir de tosun gibi bir torun nasip etsin insallah