• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

acaba testi yenilesek sonuç farklı çıkar mı?merak etmiyo değilim.diğer yandan da sorun ortada diye inan çok mutluyum bir an önce gebe kalsam diyorum.iyi bir doktor şart güdüp bilgi aldığımızda tüm ayrıntısıyla burada paylaşalım.

bende çok merak ediyorum acaba değişirmi diye inşallah yükselmiştir ben birkaç kişinin değiştiğini öğrendim iyi bir doktor bulmak lazım kendimizi şöyle emin ellere teslim etmek lazım ama her doktor farklı bir tedavi uyguluyor bakalım burda paylaşalım canım

çok zor günler geçirdim çok
hani bhcg 22 çıkmıştı ya doktor yine kimyasal galiba demişti
biz bayram için kalktık ankaraya gittik bayram falan sonra kanamam oldu ankara da ki doktor kanaman olunca gel bi kontrol edelim demişti
gittik doktora baktı ki rahim duvarı kalınlaşmış çabuk git kan ver dedi
hiç ciddiye almadım çünkü kanamam başladı biliyorum bhcg sonucu bi geldi ki 362 havalara uçtuk biz
hemen iğnelere serumlara falan başladık
hala kanamam oluyo ama yerleşme kanaması diyo doktor sonra hcg 770 sonra 1874 sonra 3000 süper gidiyo kesede gözüküyo
biz havalara uçuyoruz 7. gebeliğim kimyasal değil süpper
sonra benden çamur gibi şeyler gelmeye başladı kanla beraber
bu arada hergün acildeyiz hergece hastanede sabahlıyoruz
en son doktora gittim ki bana dedi kese kendini bozmaya başlamış malesef düşük oluyor bütün dünyam altüst oldu
ağrıdan ölüyorum ben çamur akıyo benden resmen suratım bembeyaz elimi kaldıramıyorum halsizlikten
hemen trabzondaki doktorumu aradım
çabuk ilk uçakla gel dedi
dün sabah ilk uçakla trabzona gittim malesef dış gebelik hemde tehlikeli yerde tüpün tam çıkış noktasında
ankaradaki aptal doktor anlamamış bunu bide bana doğum kontrol ilacı başlamak istemişti
hemen iki tane iğne yaptılar düşük yapmak için
doktorum bi şansımızı deneyelim düşürmeye çalış düşmezse müdahale etmek zorunda kalıcaz üzgünüm dedi
o an sanki bütün kanım çekildi vücudumdan
dün gece bırakmadı hastanede kaldım
bugünde eve geçtim

zor bi süreç beni bekliyor anlaşılan
nasip napalım sınavımız bitmedi daha demek
dualarınızı esirgemeyin kızlar
allah şifa versin umarım bundan sonrakıler saglıklı ve hayırlı olur rabbim bır daha yasatmasın
Kızlarrr uzun zamandır aklıma takılan birşeyi sormakk istiyorum benim mutasyonum mhtf 1298 heterozigo benim bir ablamda var kendisi şu ana kadar hiç bebek düşünmedi onunda benim gibi bu mutasyona sahip olma olsalıgı varmıdır?
cevremde bu durmda olanları duydum canım arkadasım dusuk yaptı sonra ablasında pıhtılaşma vardı bendede olabılır deyp test yaptırdı evet ondada cıktı.ıgne kullandı ekım ayında bebısını kucagına aldı.genetık oldugu ıcın buyuk ıhtımal vardır..rıske atmaması lazım
ÖĞRETMEN ANNE VE ANNE ADAYLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN....

biz bayram için kalktık ankaraya gittik bayram falan sonra kanamam oldu ankara da ki doktor kanaman olunca gel bi kontrol edelim demişti
hiç ciddiye almadım çünkü kanamam başladı biliyorum bhcg sonucu bi geldi ki 362 havalara uçtuk biz
hala kanamam oluyo ama yerleşme kanaması diyo doktor sonra hcg 770 sonra 1874 sonra 3000 süper gidiyo kesede gözüküyo
en son doktora gittim ki bana dedi kese kendini bozmaya başlamış malesef düşük oluyor bütün dünyam altüst oldu
ağrıdan ölüyorum ben çamur akıyo benden resmen suratım bembeyaz elimi kaldıramıyorum halsizlikten
dün sabah ilk uçakla trabzona gittim malesef dış gebelik hemde tehlikeli yerde tüpün tam çıkış noktasında
ankaradaki aptal doktor anlamamış bunu bide bana doğum kontrol ilacı başlamak istemişti
doktorum bi şansımızı deneyelim düşürmeye çalış düşmezse müdahale etmek zorunda kalıcaz üzgünüm dedi
bugünde eve geçtim

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun üzülme inşallah rabim hayırlı zamandan hayırlı bi evlat verecektir çok geçmiş olsun BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR şu sıralar çok kullanıyorum bu sözü

merhaba arkadaşlar. 3,5 yaşında bir kızım var.çok kardeş istiyor .bende 2 düşük yaptım. ilki geçen sene aralıkta 6 haftalıktı kendiliğinden düşük oldu. ikincisi 10 haftalıktı ekimin 4 ünde kürtaj oldum.çok kötü günler geçirdim. geçen hafta tıp fakültesinde araştırma için tahliller istendi ama henüz hepsinin sonucu çıkmadı. çıkan tahlillerden ACA yüksek çıkktı ve protein S en az 60 olması gerekirken benimki 56 çıkmış. bütün tahliller çıkmadan dr bakmıyor fakültede. acaba pıhtılaşma sorunumu var . yardımcı olurmusunuz. birde merak ediyorum günlük iğne yaparak doğum yapan arkadaşlar normal doğummu yaptınız sezeryanmı.

öğretmen olan sevgili arkadaşlarım dert ortaklarım öğretmenler günümüz kutlu olsun.kutlayan diğer arkadaşarada teşekkürler :)

bugünde eve geçtim

inanmıyorum ya bizlerde kendimize doktorlara emenet edip arkamıza bakmasak sonumuz ne olur acaba iyi ki artık herşeyi bilecek çağdayız inşallah tüplerin zarar görmeden atlatırsın canım çok geçmiş olsun malesef hayat bizler için sınavdan ibaret inşallh başarıyla geçeriz:(

Evet canım bende daha önce yazmıştım benim doktorda düşük doz heparin demişti.Bende tayinim çıkar çıkmaz hemotologla işbirliği içerisinde olacağım hatta bende istanbul a tayin istedim iyi birisini bulursun inşallah bende senden alırım ismini :) ama asprin kullanmıyorum şuan ben. hatta gebelik öncesi başlamayı düşünüyorum iğneye.

ist da bile hematalog bulmak o kadar zor ki her hastanede yok özellerde olanlarda çok yoğun araştırma hastanelerinde var onlarında ağzından çıkanı duymak ne mümkün nede sıra alabilmek allah yardımcımız olsun

Kızlar yaptırdığım testlerden ANA pozitif çıktı cumaya dr a göstericem. aranızda ne anlama geldiğini bilen varmı?

canım benimde ana pozitif çıktı.ve drlar pıhtıdan sonra romatizmal bie değerimde pozitiflik olduğunu buna bağlı bir düşük de olabileceğini söyledi.yani bu romatizmal bir hastalığın belirtisi olabilirmiş bana öle söylendi acaba bu ana testindei pozitifliğe bakarak mı söylediler ki.sen bi sor bakalım ne diyecekler.ama romatologada göndermedi beni hacettepe.gerek yok zanetmeyiz die.?

ist da bile hematalog bulmak o kadar zor ki her hastanede yok özellerde olanlarda çok yoğun araştırma hastanelerinde var onlarında ağzından çıkanı duymak ne mümkün nede sıra alabilmek allah yardımcımız olsun

doğru diyosun.ben acıbadem de buldum.hangi devlet hastanesinde var ki?onlardan yardım almak ne zor.sen de bişe yok die yolluyolar zaten.işimiz çok çok zor.
ayrıca meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.

doğru diyosun.ben acıbadem de buldum.hangi devlet hastanesinde var ki?onlardan yardım almak ne zor.sen de bişe yok die yolluyolar zaten.işimiz çok çok zor.
ayrıca meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.
canım ben hacettepede hematologa gittim işte.dediki bizlik bişi yok kadın doğumcunla görüş!!!!!!!!

ayrıca seninde öğretmenler günün kutlu olsun meslektaşım:)

kızlar siz tecrübelisini z bana yardımcı olurmusunuz Allah rızası için
ben 2 kez kimyasal geçirdim birinde değer 20miydi düştü adetle
birinde değer 179 du sonra ölçtürdüm dün 102 olmuş düşüyor yani
bunun nedeni kan pıhtılaşması olabilir mi?

ankarada nerede baktırabilirim bunun için ?

bende hacattepeden gün aldım tüp bebkten prof
kan pıhtılaşmasına baktırmak için bakarlar mı orada?

canım ben ankarad oturmuyorum tam bilmem hacettepeyi ama gidince bakarlar sanırım.ben pıhtılaşma tahlillerini ordada yaptırdım.seninkinide yaparlar.değerlerin düşüyorsa üzülerek söylüyorum ama bu düşük habercisi olabilir mi?çünkü benimde ilk hamileliğimde kandaki bthcg düşüyordu:(

allah şifa versin umarım bundan sonrakıler saglıklı ve hayırlı olur rabbim bır daha yasatmasın

cevremde bu durmda olanları duydum canım arkadasım dusuk yaptı sonra ablasında pıhtılaşma vardı bendede olabılır deyp test yaptırdı evet ondada cıktı.ıgne kullandı ekım ayında bebısını kucagına aldı.genetık oldugu ıcın buyuk ıhtımal vardır..rıske atmaması lazım
ÖĞRETMEN ANNE VE ANNE ADAYLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN....

canım çok teşekkür ederim

canım çok geçmiş olsun pıhtılaşma olup olmadıgı tabi bilinmez ama ankarada zaman kaybetmeden hacettepe tıp fakultesine gidebilirsin

burdan o kadar çok şey öğreniyorum ki.2. düşükte kahve rengi kanamm olduğu zaman mall doktorum bişe yok normal olabiliyo dedi.eve gittiğimde ise kanamm başladı.doktor demedi ama sen istesene kan testi.of of insanın aklına gelmiyo işte

burdan o kadar çok şey öğreniyorum ki.2. düşükte kahve rengi kanamm olduğu zaman mall doktorum bişe yok normal olabiliyo dedi.eve gittiğimde ise kanamm başladı.doktor demedi ama sen istesene kan testi.of of insanın aklına gelmiyo işte

malesef kadın doğumcular böğle canım benimde ilk bebeğimde lekelenme ile birlikte kanama geliyordu doktor birşey olmaz dedi eve gönderdi gece geç saatte ağrıyla kanamam başlamıştı hastaneye gittim birşeyler yapalım dedim birşey yapamayız oluruna bırakıcaz git eve dinlen dedi o kadar sinirlenmiştim ve çaresiz kalmıştımkii tüm bunlar insanın psikolojisini darma dağın yapıyor bende diyorum allah başımızdan eksik etmesin ama ellerinede düşürmesin...

canım kimse yaşamadan bilemiyor.yaşadığımız acılarda böle,kimse başına gelmeden bişi bilmiyor.geçen bi akrabamın kızında pıhtılaşma var demiş dr.ben başladım konu hakkında konuşmaya:)güldü yanındakine dioki prof da böle dedi:))))))

yaşadığım acılardan sonra beni anlamayanlar ise bana şu duayı ettirdi: kimse yaşamadan bişey bilmiyor ama RABBİM yaşatarak öğretmesin(amin)

hacettepe tıp fakultesi kadın doğum randevu 0312 305 18 00canım öğlenden sonra ararsın durmadan devamlı meşgul çaldığı zamanlarda oluyor ama eninde sonunda açıyorlar

Back
X