• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende 30.haftada bırakılacagını duymuştum.hatta sonra igneyide bırakanlar var.doktorun igne için bişey dedi mi?senin sorunun neydi?iğne dozu ne?ben mthfr 677 heterozigot clexane0,4+coraspin kullanıyorum. 16.haftamdayım.ne güzel bu günlere gelmişsin Allah tamamına erdirsin inşallah.

ben bu doktorları anlamıyorum bendde mthfr 677 heterezigot doktor bana diyor ki hiçbişey kullanma nedir bu ya bizi değnek olarakmı görüyorlar anlamadım gitti

şuan gergin bir bekleyiş içerisindeyim:50:

yarın saat 15.00 da inşallah prof recep has beye gidicem.bakalım neler konuşulacak,ne karar alınacak:50:

RABBİM güzel haberlere hayırlı sağlıklı evlatlara vesile etsin inşallah:50:

şuan gergin bir bekleyiş içerisindeyim:50:

yarın saat 15.00 da inşallah prof recep has beye gidicem.bakalım neler konuşulacak,ne karar alınacak:50:

RABBİM güzel haberlere hayırlı sağlıklı evlatlara vesile etsin inşallah:50:

gerilme canım.sakin ol.notlar al sormak istediklerin ve aklına takılanlar için.not kağıdını çıkar sor....Allah'ım hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.benim de yarın hematolog a randevum var.bakalım o ne diyecek kesin olarak.merak içerisindeyim

ben bu doktorları anlamıyorum bendde mthfr 677 heterezigot doktor bana diyor ki hiçbişey kullanma nedir bu ya bizi değnek olarakmı görüyorlar anlamadım gitti

bende birçok doktora gittim hepsi gerek olmadıgını söylüyor.şuan gittiğm doktorum mutlaka kullanmalısın diyor.burada okuduklarım da kullanmam gerektigini gösteriyor zaten.Allah şükür bugünlere geldik allah tamamına erdirir inşallah.

gerilme canım.sakin ol.notlar al sormak istediklerin ve aklına takılanlar için.not kağıdını çıkar sor....Allah'ım hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.benim de yarın hematolog a randevum var.bakalım o ne diyecek kesin olarak.merak içerisindeyim

valla şuan yanaklarım bile cayır cayır:1:
doğru diyosun sorularımı kağıda yazam ben.inş müsbet şeyler söyler.hoş o söylemesede RABBİMDEN umut kesilmez.ben RABBİMDEN umudumu kesmiyorum.hiç bir zaman kesmedim.dr lar ne dedilerse ben aldırış etmedim.inş mükafatını alırız.

bide yarın gidip yarın dönmek zorundayız çünkü pazara 12 kişilik bir yemek davetim varrrrrrr:52::52::52:

valla şuan yanaklarım bile cayır cayır:1:
doğru diyosun sorularımı kağıda yazam ben.inş müsbet şeyler söyler.hoş o söylemesede RABBİMDEN umut kesilmez.ben RABBİMDEN umudumu kesmiyorum.hiç bir zaman kesmedim.dr lar ne dedilerse ben aldırış etmedim.inş mükafatını alırız.

bide yarın gidip yarın dönmek zorundayız çünkü pazara 12 kişilik bir yemek davetim varrrrrrr:52::52::52:

aannnnaaaaa kolay gelsin canım sana şimdiden....:52:

kızlar benimde yarın ilk randevum var doktorla..neleri sormalıyım, kafam durmuş durumda..heyecan bastı..hayırlı haberler alır paylaşırım inşallah :26:

bende 30.haftada bırakılacagını duymuştum.hatta sonra igneyide bırakanlar var.doktorun igne için bişey dedi mi?senin sorunun neydi?iğne dozu ne?ben mthfr 677 heterozigot clexane0,4+coraspin kullanıyorum. 16.haftamdayım.ne güzel bu günlere gelmişsin Allah tamamına erdirsin inşallah.

anladım canım bir arkadasım 34. haftada bıraktıda ondan tedirgin oldum.iğne için sonuna kadar devam diyo ama belki 1.2 gün önce keser..
benim sorunum mtnfr 677 ve 1298 heterozigot bende clexane 0,4 ve coraspin normalde 30. haftada bıraktıracaktı ama kutun bitsin öle bırakk dedi o yüzden 31+3 te bırakmış oldum.darısı basına inşallah rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin....

evet öyle diyorlar bende bu hafta rıza madazlıya gittim o da öyle dedi zaten önceki hamileliğimde yaptırdım lenfosit aşısını fayda etmedi ama ne yapalım kim ne derse yaptırmaktan başka çaramiz yok serum tedaviside öyle onun için bende kararsız kaldım :(

malesef canım biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz sonuçta. dr lara da güvenmek zorundayız bir yerde ne deseler yapıcaz

anti-tiroid peroksidaz
anti-tiroglobulin
beta endorfin
anti gliadin IGG
WBC
CD56 (nk cells)
kortizol
sedimantasyon
helicobacter pylori IgG
anti-endomysium antikor IgG
anti-transglutaminaz IgG
anti-nükleer antikor

bu testlerin yanında başka testlerde vardı ama onlar immunoloji testi değil diye yazmadım.

ıgm 0.18 (negatıf) ıgg 1.94 (negatıf) cıktı sonucum proteın s ve c tahlılıde vermıstım ama kan ım gıtmemış capaya tekrar verecegım bu ıgm ve ıgg negatıf se dıyer c ve s normal cıkarmı bırde degerlerı nedır benım elımde deger cızergesı yok acıl bılgı verın lutfennnnnnn

arkadaslar cıddıen cok tesekkur ederım cokkkk kaile aldınız vallahı herkese tşkler

arkadaslar cıddıen cok tesekkur ederım cokkkk kaile aldınız vallahı herkese tşkler

canım kızmışsın bizlere anlaşılan ama bir fikri olan olsa yazardı mutlaka ben bilmiyourm bu testlerin sonucunu bana yapılmadı . umarım vilgisi olan vardır ve eminim cevaplarlar.

canım düzeltiyorum bana bu testler yaılmış ama adı toksoplazma diye geçiyormuş. google sordum şimdi negatif olması bu hastalıkla karşılaşmamışsı demek yani iyi bişey. çiğ et salam sucuk midye ve benzeri şeylerden uzk dur. sebze meyve iyce yıkamadan hatta sirkeli suda bekletmeden tüketme. bu hastalıktan korunmanın yolları. bide kediden falan bulaşabilir diye biliyorum . umarım yardımı olmuştur

canım sen neden kürtaj olmuştun sanırım aynı zamnlarda olmuşuzda msj baktımda ve ist da oturuyomuşsun doktorun kim

doktorum yok ki benim.bulamadım aslında kime gidicem bilmiyorum.ilki haziranda gelişmediğinden 8 haftada oldu.ikincisi kasımda kanamayla düştü.pıhtılaşma kromozom testerimiz hatta abortus materyalinin genetik testi de temiz çıktı hiç bir anomali yok.cinsiyetinin belli olması beni çokkk çok üzdü ama napalım Allah ım bir daha göstermesin.

Back
X