• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende duymuştum iyice bi araştıralım. dr umada çok alışmıştım bebek düşüncesinden 1 yıl öncesinden beri dr um aynı 3 sene olmuş. gerçi hangi dr a gidersem gidiyim istanbuldaki dr un yönlendirmesine uyucam. hepimiz için hayırlısı olsun.

benimde ilk doktorum değil hüsnü bey ilkindende memnundum ama çok pinpirikli bende öyleyim dolayısıyla beni çok geriyordu kürtajdan sonra bi daha gitmek istemedim açıkçası :(

slam ben yeni katıldım aranıza.birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.SAT 10 gün geçti.SAT den 3 gün sonra kandaki değer 88 çıktı.testin üzerinden 2 günsonraki testte 170 çıktı.son testten 6 gün sonra yaptırdığım testtede 380 çıktı.ikiye katlamamış.dış gebelikmi acaba.sadece belim ağrıyor başka ağrı sızı yok

canım hoş geldin sorunun nedir daha önce düşük yaptınmı bilmiyorum ama bu değerler kimyasal gibi duruyor inşallah öyle değildir diycem ama dış gebelikten iyidir kimyasal. dr a gitmişsindir bir şey söylemedi mi?

slm arkadaslar benımde 2 dusuğum oldu arastırılıyo sımdı kanda pıhtılasma varmı dıye tahlıler yapılıyo 20 gun sonra alcam genetık tahlılıde yapıldı sonucundada 21.kromozomda satellitbolgesınde artıs var karyotıp 46,xx,21ps+ genetığe danısmam onerıldı daha ıkı gun once aldım bu sonucu otekı tahlıllerımı alınca genetığe gostercem kadın doğumcu genetık sonucu ıcın belkı oyuzden dusuk olduğunu yada sakat olabılceğı ıhtımalını soledı ama olmayabılırmıste ben cok merak edıyorum bu konu hakkında bılgı sahıbı olan arkadslar benı rıca etsem bılgılendırebılırlermı tsk edeırm

canım hoş geldin sorunun nedir daha önce düşük yaptınmı bilmiyorum ama bu değerler kimyasal gibi duruyor inşallah öyle değildir diycem ama dış gebelikten iyidir kimyasal. dr a gitmişsindir bir şey söylemedi mi?

daha erken dedi yavaş gelişiyor olabilir dedi pazartesi tekrar kan tahlili yaptır tekrar bakalım dedi

slm arkadaslar benımde 2 dusuğum oldu arastırılıyo sımdı kanda pıhtılasma varmı dıye tahlıler yapılıyo 20 gun sonra alcam genetık tahlılıde yapıldı sonucundada 21.kromozomda satellitbolgesınde artıs var karyotıp 46,xx,21ps+ genetığe danısmam onerıldı daha ıkı gun once aldım bu sonucu otekı tahlıllerımı alınca genetığe gostercem kadın doğumcu genetık sonucu ıcın belkı oyuzden dusuk olduğunu yada sakat olabılceğı ıhtımalını soledı ama olmayabılırmıste ben cok merak edıyorum bu konu hakkında bılgı sahıbı olan arkadslar benı rıca etsem bılgılendırebılırlermı tsk edeırm

canım aynı sonuç benim karyotipimde de var hatta bebeğimde de varmış.yalnız 21. kromozomun satelit değil stalk bölgesinde artış diye . 3 farklı dr a sordum onlarda genetikçilere sorup bana döndüler. sebebin bu olamıycağı söylendi. zaten aynı gen bende de var. ben doğmuşum sonuçta

canım aynı sonuç benim karyotipimde de var hatta bebeğimde de varmış.yalnız 21. kromozomun satelit değil stalk bölgesinde artış diye . 3 farklı dr a sordum onlarda genetikçilere sorup bana döndüler. sebebin bu olamıycağı söylendi. zaten aynı gen bende de var. ben doğmuşum sonuçta

canım tsk ederım korkuyodum bu sorun olcak dıye ıcıme su serptın valla tekrar tsk ederım

herkese iyi geceler.bugün sabah kürtajla bebeğim alınacak.çok üzgünüm.içim acıyor.bana dua ederseniz sevinirim.

bu arada fv5 heterozigotum ankarada yaşıyorum.aynı durumda olan ve ankarada yaşayan arkadaşlarla iletişime geçmek istiyorum , sakıncası yoksa.illa aynı mutasyon olması lazım değil.hepinizin deneyimlerine ihtiyacım var.özellikle ankara yazmamın sebebi doktor araştırması yapıyorum ,o yüzden.bu mesajımı bir kaç kere yazmayı düşünüyorum kızmazsanız.

baştan 100 sayfa kadar okudum.yapılması gereken tahlil ve testleri not alıyorum.tamamlayınca sizede yazarım.

slam ben yeni katıldım aranıza.birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.SAT 10 gün geçti.SAT den 3 gün sonra kandaki değer 88 çıktı.testin üzerinden 2 günsonraki testte 170 çıktı.son testten 6 gün sonra yaptırdığım testtede 380 çıktı.ikiye katlamamış.dış gebelikmi acaba.sadece belim ağrıyor başka ağrı sızı yok
canım doktora gitmişsin sonraki postundan onu anladım, doktor ne diyosa en doğrusu odur, kafanı hiç takma boş yere strese girersin, beklemekten başka yapacak birşey yok, sabret tatlım..sakın kötü şeyleri getirme aklına..
bende izmirdeyim hüsnü çağlar doktorum benimde aslında kaı kapı gezmedim eski bir tanıdığımız doktorluğundan şüphem yok. yinede sizleri takipteyim kızlar birde sermet sağolun adını çok duydum . gittiniz mi yada duydunuz mu
sermet sağolu ben duydum canım ama çok sert bi doktormuş, işini çok iyi yapıyormuş ama sert mizaçlıymış, rahat rahat soru soramıyormuşsun ben öyle duyduğum için onu tercih etmedim..
çok sağol canım. inşallah güzel şeyler duyarsın yarın
aminn canım inşallah..içimde bi heyecan var sormayın gitsin..
valla ben neleri sormam gerektiğini hep unutuyorum ya da çok soramıyorum biraz doktorların dilinden konuşmaya başlayınca bi tuhaf bakıyorlar onun için rahat ol canım aklına ne gelirse onu sor
doğru söylüyorsun canım, en iyisi akışına bırakmak, proteinle ilgili testlerden bahsedilmiş onların ayrı bir ismi var mı acaba, onları sorsam, bana yapılan testlerde onlar yok anladığım kadarı ile..bi bilginiz var mı acaba kızlar

herkese iyi geceler.bugün sabah kürtajla bebeğim alınacak.çok üzgünüm.içim acıyor.bana dua ederseniz sevinirim.

bu arada fv5 heterozigotum ankarada yaşıyorum.aynı durumda olan ve ankarada yaşayan arkadaşlarla iletişime geçmek istiyorum , sakıncası yoksa.illa aynı mutasyon olması lazım değil.hepinizin deneyimlerine ihtiyacım var.özellikle ankara yazmamın sebebi doktor araştırması yapıyorum ,o yüzden.bu mesajımı bir kaç kere yazmayı düşünüyorum kızmazsanız.

baştan 100 sayfa kadar okudum.yapılması gereken tahlil ve testleri not alıyorum.tamamlayınca sizede yazarım.

canım inşallah kolay geçer rabbim sabrını verir bir daha yaşatmaz inşallah. aklına ne takılırsa sorabilirsin burdan yada özelden hepimiz elimizden geleni yaparız. sen şu zor günleri bir atlat. çok çok geçmiş olsun canım.

canım inşallah kolay geçer rabbim sabrını verir bir daha yaşatmaz inşallah. aklına ne takılırsa sorabilirsin burdan yada özelden hepimiz elimizden geleni yaparız. sen şu zor günleri bir atlat. çok çok geçmiş olsun canım.

canım çok teşekkür ederim.bu araştırmaları önceden yapmadığım için kendimi suçlu hissediyorum.aynı hatayı bir daha yapmamak için şimdiden doktor araştırmasına başladım.ankarada önerebileceğin doktor varmı?tolga ecemiş ve nuri beyi duydum.gerçi nuri beyin adını henüz bu forumda görmedim.kendisi ztb ta riskli gebeliklerdeymiş.sen duydunmu?

canım çok geçmiş olsun.dualarım seninle.Allah yardımcın olsun.beni bağışla heterozigot hakkında çok bilgim yok.tam olarak nedir sorun.kaç haftalık hamilesin.hastanedemisin evdemi.

bende 1 ay önce 20 haftalık bebeğimi kaybettim.

soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Back
X