• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben sana böle dedim ama hemen de kafam karıştı yine biliyomusun.bi başka sayfada bi ark bana şunları yazmış:Canım bende de mthfr heterozigor vardı.İlk hamileliğimde bilmiyordum bunu.37+5 de bebeğimin kalp atışları durdu karnımda.Hacettepede prof. Dr. Lütfü Önderoğlu ve hemotolog prof. dr. Osman Özcebe bebebğin kalp atışları bundan dolayı durmamıştır ama önlem amaçlı 2. hamileliğinde coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanalım, bunların zararı yok olsa olsa yararı olur demişlerdi.Ve ben 2. hamileliğmde bunları kullandım fakat bebeğimi 36+2 de sezeryan ile aldı doktorum.37+5 de olduğu için kaybım,doktorum o tarihe kadar gitmek istemedi.Bebeğim o haftada 3340 gram doğdu.Belki de iğnelerden güzel beslendi bebeğim ve erken olmasına rağmen iyi kiloda doğdu.

:(:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

bebeğin senle di mi?sanki kötü bişe oldu sandım.yani iğneler işe yaradı.

inanamıyorum.benim geriiii doktorum bana protein s değerim düşük olduğu halde kedisine söyledim bana coraspirin kullan dedi.ya ben çıldırıcammmmmmmmm.gidip boğmak istiyorum.ben de doktora gidicem ve sizi haberdar ederim burda 3 kişiyiz zaten bu konuda sıkıntısı olan.çok sağol bilgi için.ayrıca bu doktor nerde adını bende duydum gidebilirim bende .tavsiye ettiler çünkü.

Bülent BAYSAL İstanbul da Amerikan Hastanesinde görüşüyor benim kuzen ama yarın detaylı bilgi alırım muayenehaneside var sanırım.Ama çok memnun kibar ve ilgili birisiymiş.[/QUOTE]

sağol canım.

Selam kızlar bende clexan kullanıyorum her gün bir tane ilk kızımdada kullandım şimdi ikinciye hamileyim gene devam ediyorum iğneye kollarım bacaklarım mosmor eşim vuruyor iğneyi.beim gibi ikinci hamileliğini yaşayıp iğnelerle devam ettiren varmı merak ediyorum.

kızlar kan pıhtılşaması nasıl anlaşılıyor ?
genetik testle mi?
kan testiyle mi
doktorum benden bir sürü kan testi istedi ama hiç bir şey anlamadım
kaç kere sordum kan pıhtılaşması testi istediniz mi diye nasıl anlayacağım.

kan değerlerim elimde hangi değerlere bakacağım

Son düzenleme:
Selam kızlar bende clexan kullanıyorum her gün bir tane ilk kızımdada kullandım şimdi ikinciye hamileyim gene devam ediyorum iğneye kollarım bacaklarım mosmor eşim vuruyor iğneyi.beim gibi ikinci hamileliğini yaşayıp iğnelerle devam ettiren varmı merak ediyorum.

merhaba ...hoşgeldin..hayırlı olsun bebeğin...meryemmeryem diye bir arkadaş vardı.2 bebeklerine hamile o da...ikizleri olacak inşallah.o da iğne kullanıyor.o da şu an yok.mtasyonların neler?

canlarım bir sorum olacak sizlere.bizim gbi bebek isteyip korunmayanlarda adet düzensizliği olduğu zaman nasıl bir tedavi şekli kullanılıyor bilgisi olan var mı?adetim 5 gün gecikti.hamile değilim...bari adet olsaydım zamanında.bir bu eksikti:(

canlarım bir sorum olacak sizlere.bizim gbi bebek isteyip korunmayanlarda adet düzensizliği olduğu zaman nasıl bir tedavi şekli kullanılıyor bilgisi olan var mı?adetim 5 gün gecikti.hamile değilim...bari adet olsaydım zamanında.bir bu eksikti:(

genelde adet söktürücü vaeriliyo canım ama bni doktoruna tanışsaydın önce

bak biz senle aynı mutasyonuz.recep has ve rıza madazlı duyduğum önemli isim.ve sen rıza beye ben recep beye gittik.ve ikiside bişeye gerek yok dedi.biz türk toplumu olarak hangi dr ilacı çok verirse onu çok severiz,takdir ederiz:)))bende dr dan çıktık eşime diomki keşke aspirin bari verseydi:))))))o yüzden ben artık gitmeyi düşünmüyorum.elimden geleni yaptım artık başka bi dr a gitmem artık die düşünüyorum sen ne dersin:)

canım ben rıza madazlıdan sonra senelerdir tanıdığım ve güvendiğim kadın doğum doktoruma gittim çok tatlı bi doktor ona rıza beye gittiğimi ve söylediklerini söyledim o da ona güvenmemi kendi amniyosentezinide rıza hocanım yaptığını söyledi bende rıza hocayı bilmediğimi ama onu tanıdığımı ve güvendiğimi söyledim çünkü bu durumuma o da çok üzülüyor doktor olarak bana foicasid ve bebe aspirini kullanmamı söyledi şimdilik ama ben hamile kalınca iğnede isteyeceğim büyük ihtimal çünkü riske atmak istemiyorum çünkü iğnenin zararı yok bence yararı var faydasıda olmazsa allahtan derim ama kullanmazsam hiç rahat edemeyeceğimi biliyorum bu arada bu proflarda ağız birliği yapmış galiba çünkü bende ekim ayında kürtaj oldum bana da hemen hamile kal hiç bekleme dedi o zamn biz niye bu zamana kadar 3 korunduk öncekşlerde bende bıraktım artık korunmuyorum gerisi rabbime kalmış ama başka doktora gitmeyi düşünmüyorum birde rıza hocaya histereskopi yaptırmalımıyım diye sorduğumda kesinlikle gerek yok dedi o da kaldı yoksa ben ilk adette histesekopi yaptıracaktım

Rabbim devamina erdirsin, saglikla hayirlisiyla bebegini kucagina almani nasip etsin. gebelikden once coraspin'i kullanmamissin..birde igneye tam olarak kacinci haftanda basladin ?

canim bir tane beydagli var bu topikde...baska beydagli yok, belki diger topiklerde varsa bilmiyorum...

:49:Hamile kalmak için incir kürü; Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için. Bu kürün uygulama şekli:Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır. Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz: Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.:51:
sagol canım bu ay da olmazssa artık incir kürü denerim yazdım bi kenara
ovulasyon testi kullanan var mı aranızda ben 3 aydır deniyorum. bugün çift çizgiyi gördüm ayıptır söylemesi dün ilişki olmuştu. şimdi bugün olmasa yarın yapsam ne dersiniz. kaçırırmıyım yumurtayı yine :(
bende ılk kez bu ay kullanıyorum benımde aklım karısık cıft cızgıyı gorunce bende senın gıbı dusunmustum.normalde gun asırı yapıyosun ama o gun gunde 3kez deseler onuda yapacagız okale geldik bılmıyorum acaba ıcımde neler oluyor:44::44:
yaşlanmıyoruz daha dur..hemen pes etme..sağlık olsun canım.biz de sonradan yazışırız
:34:evet yaa ben cocuklarımla eşimle yaslanmak ıstıyorummm inşallah
canım benım inşallah düzensizlik degıldır o...hamişliktir...yarın şöööyle güzel bir' hamileyim kızlaaaarrr'' manşeti hazırla sıcak sıcak .bak yarın test yaptır doktora arkadaslarım merak ediyor yoksa ben etmıyorum dersin:52::52:

slm kızlar nasılsınız bakalım bende meryem suresine katılmak isterim nasıl oluyo bana yazarsanız ben kimlere okucam sonra banadamı okunacak ona göre ne gerekiyosa yapayım

canım bu hafta başladık perşembe ya da cuma hangi gün okuyabilrsen ismi yazaılı olan bütün arkadaşlara okuyoruz sanırım çarşamba günü liste güncellenir sende öğrenmiş olursun kime okuyacağını allah kabul etsin

sagol canım bu ay da olmazssa artık incir kürü denerim yazdım bi kenara

bende ılk kez bu ay kullanıyorum benımde aklım karısık cıft cızgıyı gorunce bende senın gıbı dusunmustum.normalde gun asırı yapıyosun ama o gun gunde 3kez deseler onuda yapacagız okale geldik bılmıyorum acaba ıcımde neler oluyor:44::44:

:34:evet yaa ben cocuklarımla eşimle yaslanmak ıstıyorummm inşallah

canım benım inşallah düzensizlik degıldır o...hamişliktir...yarın şöööyle güzel bir' hamileyim kızlaaaarrr'' manşeti hazırla sıcak sıcak .bak yarın test yaptır doktora arkadaslarım merak ediyor yoksa ben etmıyorum dersin:52::52:

bende ovulasyon testi yaparken çift çizgiyi gördüğüm anda kocamın peşinden ayrılmıyorum ben çift çizgiyi görünce hergün yapıyodum valla:40:kaçmasın günü diye ama şimdi her sabah ateşimi ölçüyorum ovulayon testine verdiğim paralar cebime kaldı:1:

kızlar kan pıhtılşaması nasıl anlaşılıyor ?
genetik testle mi?
kan testiyle mi
doktorum benden bir sürü kan testi istedi ama hiç bir şey anlamadım
kaç kere sordum kan pıhtılaşması testi istediniz mi diye nasıl anlayacağım.

kan değerlerim elimde hangi değerlere bakacağım

kan testiyle anlaşılıyor mthfr faktör gibi terimler var canım

bende ovulasyon testi yaparken çift çizgiyi gördüğüm anda kocamın peşinden ayrılmıyorum ben çift çizgiyi görünce hergün yapıyodum valla:40:kaçmasın günü diye ama şimdi her sabah ateşimi ölçüyorum ovulayon testine verdiğim paralar cebime kaldı:1:
:1::1:yaaa cok komik oluyor bende öyleyim canım neyle olcuyosun atesını ben elektronik termometreyle olcuyorumda pek dogru degıl sanırım sonuclar cok tutarsız
dilaltındanmı yapıosun

kızlar bende geçen 2 ayda çift çizgiyi görünce ve sonrasında 2 gün üst üste yapıyorduk ama tutmadı. bu ay gün aşırı bırakmayayım dedim kaçarsa çok üzülücem yine ama spermlerin 48 saate kadar yaşabilme ihtimaline güveniyorum artık. birde çift çizgiyi gördüm ama uzayan akıntım hala yok o zaman yumurta yarın çatlar diye düşünyorum. ooofffffffffffffff bilmiyorum neye güvensem bilemiyorum artık. bir yanım çalış bir yanım bekle diyor.

hımmm bıraz arastırdım ates olcme meselesını dıl altı olcumu vucudun ısısını net bır sekılde verıyormus.koltukaltı hareket ettigin zaman degısebılıyormus

kızlar bende geçen 2 ayda çift çizgiyi görünce ve sonrasında 2 gün üst üste yapıyorduk ama tutmadı. bu ay gün aşırı bırakmayayım dedim kaçarsa çok üzülücem yine ama spermlerin 48 saate kadar yaşabilme ihtimaline güveniyorum artık. birde çift çizgiyi gördüm ama uzayan akıntım hala yok o zaman yumurta yarın çatlar diye düşünyorum. ooofffffffffffffff bilmiyorum neye güvensem bilemiyorum artık. bir yanım çalış bir yanım bekle diyor.
canım ben ılkkez gun asırını uyguluyorum bundan oncekı ıkı ay hergun denıyordum yumurtlama gununden oncekı 3gun ve sonrakı 3gun...olmadı... bır ıhtımal bu ay gun asırı calısyoruz...bundan once 2kez hamıle kaldım hıc kasmadım ikisindede 2adetten sonra gebe kaldım sımdı inciği cıncığı kafayı yıycem

canım ben ılkkez gun asırını uyguluyorum bundan oncekı ıkı ay hergun denıyordum yumurtlama gununden oncekı 3gun ve sonrakı 3gun...olmadı... bır ıhtımal bu ay gun asırı calısyoruz...bundan once 2kez hamıle kaldım hıc kasmadım ikisindede 2adetten sonra gebe kaldım sımdı inciği cıncığı kafayı yıycem

al bendende o kadar bu ay ikimizde aynı yoldan ilerliyoruz ama bat günümüzde aynıydı. umarım allahım aynı mutluluğu yaşamak nasip eder bu ay. ben bir kez hamile kaldım. martta korunmayı bıraktık nisanda hamile kaldım mayısata öğrenip haziranda kaybettim o gün bugündür. her günüm gecem bebek fikriyle geçiyor. sıyrılamıyorum ama kurtulmamda mümkün değil çevremdeki herkes hamile yada bebek sahibi. birde kaybettiğim bebeğimin doğucak olduğu gün 4 şubattı o gün gelmeden yeniden hamile kalmayı diliyorum allahımdan sağlıkla ve hayırlısıyla. yoksa nasıl geçer şubat ayı benim için bilmiyorum :(

mrb arkadaşlar bende 677 ve 1298 heterozigotum ve 19 h hamileyim ve iğne kullanıyorum.dün kanamam oldu hastaneye gittik muayene ettiler serum falan verdiler.şimdi evdeym.ama kahverengi şeklinde devam ediyo.doktor pekbişey demedi.bilemiyoruz sebebini diyor.bilgisi olan var mı.çok korkuyoruz

zeynom _10,gülay 30,nigar 50,doğay

protein s düşüklüğü olan üyeler bunlar kızlar yanlışım varsa düzeltin.doktorlarınız bu konuda ne dedi.bizle paylaşın

evet canım bu kadar azız gülay 30 hamileliğini sorunlu bir şeklide tamamlamıştı iğnesinin dozuda 0.8ti yine ben eskilerden yazılarını bulmaya çalışayım işimize yarar diye düşünüyorum

Back
X