Mrb kızlar, ben sitenin eski üyelerindenim, uzun zamandır siteye girmiyordum. Benimde mthfr heterozigot, protrombin homozigot teşhisim var.2007 yılında doğum kontrol hapı kullanmam sonucu vena cava trombozu(böbrekde ana damarlardan biri tıkanmışdı) geçirdim. Ama teşhisim bir sene sonra konuldu. tabi çocuk isteği git gel hematologlar, kadındoğumcular hastane hastane gezdik, 2 kere polikistik over teşhis edildi ona da etkili ilaçlar veremedikleri için soğan kürünü yaptım geçti şükür.4 yıllık evliyim, kadındoğum doktorunun artık beklemeyelim yumurtlama tedavisine başlayalım dediği ay adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. tabiki 3 ay öncesinde sayın ibrahım saraçoğlu hocamla telefonda görüşmüştüm bana çaylar gönderdi ve sonundada incir kürünü önermişti. çayları içtim ve incir kürüne yeni başlamıştığımda öğrendim. Tabi o kadar sene beklerken hiç beklemediğimiz bir zamanda olunca haftalarca inanamadık, bugün 24. haftayı bitiriyoruz. İnş. rabbimin izniyle bir kızımız olacak. şuanda bulunduğumuz ilde hematolog yok, kadın doğum doktorlarıda uzman doktor, clexane 0,6lık ve çocuk aspirini kullanıyorum. Uzun yazdım ama okuduğumda gerçekten aynı şeyleri bende yaşadım onun için belki içinize bir umut olur yazdıklarım diye. Bana da dua edin ve hayırlısıyla sağlıklı birşekilde bebeğimizi kucağımıza alalım. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş.