• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar adet yaklaştıkça duygularım yine karman çorman sabahtan beri çok mutsuzdum ama eşim işten gelinde dediki ben çok güzel bir rüya gördüm. seni ultrasona almışlar bebeğimizi gördüm pırlanta gibi parlıyordu bide ama ben başka bir odadan tv dan izliyordum. kalbim hızlandı gözlerim doldu çok gerçekti dedi. gelde umutlanma yeniden. allahım hepimizin dualarını kabul eylesin. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin . son 5 gün ne zamana kadar kendimi tutarım test yapmadan bilemiyorum ...

Son düzenleme:
evet okmeydanına dün baktım ama randevu yoktu bu ay boyunca devlete gitmek işkence gerçekten hasta olmayan adam da hasta olup geliyor.bahçelievlere bakmak lazım o zaman ama testlerden geçirirle onlar da pardon

biraz mnce bahçelievler medikali aradım muayene artı katkı 135 dedi şaka mı bu?

malesef şaka değil gerçek bende sormuştum hatta doktorumun verdiği ilacı yazıp yazamayacağını soracağım yazarsa ona göre muane ücreti öderim dedim malesef soru sormak bile parayla:)

nasılsınız nasıl gidiyor hayat.valla ben karmakarışık duygular içindeyim.biri öle dio biri böle dio kime nasıl inanıp güveneceğimizi bilemiyorum.ama bildğim tek şey var yaradan istesin yeterki O OL desin yeterki.RABBİM isterse 120 yaşındaki ZEKERİYYA as a bile verir.HZ meryeme KIŞ AYINDA YAZ MEYVESİ yaz ayında kış meyvesi yollar.ve hiçbir beşer eli değmeden ona bir evlat hemde peygamber olacak bir evlat yollar.GELİN RAHAT OLALIM.DUA EDELİM.RABBİMİZDEN DİLEYELİM,ONA YALVARALIM.ONUN gönlünü yapalım:)ALLAHA emanet kalınız:)
hannem ne güzel yazmışsın diline sağlık yer gök dua ile ben inanıyorumki burdaki herkes birgün anneliği tadacak kalbimizi ferah tutalım birbirimize dua edelim yüce rabbim o kadar büyükki o ol deyince olur mesela benim kızım o kadar küçük doğmuştu ki doktorların hiç umudu yoktu ama yiyecek ekmeği varmış allahım herekese sağlıklı evlatlar nasip etsin ve banada

gebelikle ilgili bir gelişme var canım ama olumsuz:(((adet agrılarım basladı sınır stres ates terleme....ewet canım sanırım ben reflüyüm bunu ancak aspırını bıraktıgım zaman anlıycam sen nasılsın ıyısın ınsallah

allah razı olsun hannem...manevi destek hattı gibisin yazdıklarını okuyunca acayip gaza geldim rahatladım valla...

amiiinnn inşallah amiiinn

ya bende yapmamak için kendimi zor tutuyorum canım.testın ustunde adetten 1hafta once kesın sonuc yazısını gordum elım teste gıdıp duruyor ama bır yandanda adet belirtileri baskın cıkıyor güzel duaların için amiiiinnn diyorum

canım benim maaşallah ruhsal acıdan senı cok ıyı gordum cok olgun sseyler yazmıssın rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün
iyiyim canım hala doktora gidemedim bir türlü randevu alamadım belki bundada vardır bir hayır belkide gerçekleri duymaktan kaçıyorum ateş ölçmeyi denemedinmi olmazsada üzülme daha vakti var demekki hayırlısı olsun

kızlar adet yaklaştıkça duygularım yine karman çorman sabahtan beri çok mutsuzdum ama eşim işten gelinde dediki ben çok güzel bir rüya gördüm. seni ultrasona almışlar bebeğimizi gördüm pırlanta gibi parlıyordu bide ama ben başka bir odadan tv dan izliyordum. kalbim hızlandı gözlerim doldu çok gerçekti dedi. gelde umutlanma yeniden. allahım hepimizin dualarını kabul eylesin. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin . son 5 gün ne zamana kadar kendimi tutarım test yapmadan bilemiyorum ...
eşinin rüyası çok güzelmiş hayırlara vesile olur inşallah

sabah test yaptım sonuç kocaman bi sıfır. kötüyüm çok kötüyüm...

üstte daha 5 gün var demişsin biraz daha bekle istersen canım belki geç döllenme olmuştur

kızlar nolur bana dua edin.bugün doktor kontrolüm var.doktor diğer kontrolümde amniyosentez yapabiliriz falan demişti.umarım sorunlar ortadan kalkmıştır böle bişeye gerek duymaz.zaten biz son güne kadar acaba kaybedecek miyim kalp atışlarını duyacak mıyım iğne dozu yeterli mi diye birr sürü şey düşünüyoruz.bi de böyle bir şey olunca moralim iyice çöktü.dualarınıza ihtiyacım var.

merhaba arkadaşlar,
ben hiç düşük yaşamadım çünkü hiç hamile kalamadım. tüp bebek denemesi sırasında yapılan test ile pıtılaşma problemim olduğunu öğrendim. son 2 denemede kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen yine gebelik oluşmadı. acaba başka ne gibi testler yapılıyor bilginiz var mı?
canım malesef hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. ilk düşüğümden sonra pıhtılaşmam olduğu anlaşılınca bende ne güzel sorun bulundu demiştim. bende aynı senin gibi son 2 gebeliğimde 0,4 lük cleksan kullandım ama olmadı. şimdide bağışıklık sorunum olduğunu öğrendim onun için ilaç kullanıyorum hamileliğimde de kullanıcam ama artık bir şey olmaz diyemiyorum hep bir korku var içimde. bizi bizden başka kimse anlıyamaz. anlamak istesede anlıyamaz. bazen o kadar patavatsız laflar duyuyorum ki güya teselli sözleri bunlar. çocuklarından dert yanıp hiç üzülme çocuğum olmuyor diye diyen mi dersin daha neler. bizim bebeğimiz olmuyor değilki ne demek şimdi bu iyki öldü bebeğin ne kadar rahatsın mı demek istiyorlar anlamıyorum. bazen bunun sadece bizim değil asıl etrafımızdaki insanların sınavı olduğunu düşünüyorum. kendimizi en rahat ifade ettiğimiz ve acaba beni anlıyorlar mı diye düşünmediğimiz tek yer burası. inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur. gösterdiğimiz bu sabrın mükafatının büyük olacağına inanıyorum

scuba, bağışıklık problemin nasıl bir şey, nasıl anlaşıldı. ne gibi bir tedavisi var bahseder misin?

merhaba arkadaşlar,
ben hiç düşük yaşamadım çünkü hiç hamile kalamadım. tüp bebek denemesi sırasında yapılan test ile pıtılaşma problemim olduğunu öğrendim. son 2 denemede kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen yine gebelik oluşmadı. acaba başka ne gibi testler yapılıyor bilginiz var mı?

scuba, bağışıklık problemin nasıl bir şey, nasıl anlaşıldı. ne gibi bir tedavisi var bahseder misin?

canım bağışıklıkla ilgili testler var. onlarda çıktı sorun. senden daha farklı testlerde isteyebilirler hamilelik hiç oluşmadığı için. bu konuda uzman bir dr bulmanı tavsiye ederim. ben şimdi kortizon kullanıyorum ayrıca bu bağışıklık sorunu pıhtılaşmayıda arttıran bir faktör gün aşırıda iğne oluyorum o yüzden. bunların yanında omega 3, b12, folik asit ve aspirin de kullanıyorum. hamile kalıncada 10. haftaya kadar 3 haftada 1 IVIG immuglobilin serum uygulanacakmış canım.

kızlar nolur bana dua edin.bugün doktor kontrolüm var.doktor diğer kontrolümde amniyosentez yapabiliriz falan demişti.umarım sorunlar ortadan kalkmıştır böle bişeye gerek duymaz.zaten biz son güne kadar acaba kaybedecek miyim kalp atışlarını duyacak mıyım iğne dozu yeterli mi diye birr sürü şey düşünüyoruz.bi de böyle bir şey olunca moralim iyice çöktü.dualarınıza ihtiyacım var.

canım dualarımız seninle,inşallah güzel haberlerle döneceksin.bizler işte her kontrolde böyle şeyler yaşıyoruz.bizi bizden başkasıda anlamıyor.Allahın izniyle herşey yolundadır,stres yapmamaya çalış.haberlerini bekliyoruz

arkadaşalr ben iki defa bebeğimi kaybettim biri düştü biri kalp atışı duyulmadı.sizden bilgi istiyorum benim gibi olan varmı acaba.bundan sonra nasıl bir yol izlemem lazım ne yapmam gerekiyor.dr lar fakültede araştırılması gerektigini söylediler bende randevu aldım kayseriden.çok korkuyorum.beni bilgilendirebilirmisiniz.

arkadaşalr ben iki defa bebeğimi kaybettim biri düştü biri kalp atışı duyulmadı.sizden bilgi istiyorum benim gibi olan varmı acaba.bundan sonra nasıl bir yol izlemem lazım ne yapmam gerekiyor.dr lar fakültede araştırılması gerektigini söylediler bende randevu aldım kayseriden.çok korkuyorum.beni bilgilendirebilirmisiniz.

çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın. dr ların seni doğru yönlendirmişler. tahlillerin hepsi yaklaşık 20-30 günde çıkar.sonuca göre dr un seni yönlendirecektir. inşallah bir sorun çıkmaz canım. herhangi birşey kafana takılırsa biz buradayız.

Canım inşallah gerek kalmaz ama herşey yolunda gözükse bile yine de içiniz rahatlasın diye amniyosentez isteyebilir. Amniyosenteze bağlı düşük yapma ihtimalin çok az, eminim Tolga Hoca senin için en dogrusunu yapacaktır. Bozma moralini boş yere.

Bu konuyla ilgili bağışıklık sistemi sorunlarına ve kan pıhtılaşması sorunlarına bakıyorlar. Bazen de eşinin ve senin kromozomlarının analizini yapıyorlar, herhangi bir anormallik var mı diye bakıyorlar. Testlerin sonucuna göre doktor yönlendirecektir, hepsi için belirli tedavi yöntemleri var.

canım daha 4 gün var...umutsuzluk için çok erken.evdeki testlerin hiçbirinde bu kadar erken çıkmıyor.bana kalırsa adet gününe kadar bekle derim....sabır...her şeyin başı sabır.biliyorum zor ama azıcık sabret canım.boşuna üzülmemiş olursun

canım bağışıklıkla ilgili testler var. onlarda çıktı sorun. senden daha farklı testlerde isteyebilirler hamilelik hiç oluşmadığı için. bu konuda uzman bir dr bulmanı tavsiye ederim. ben şimdi kortizon kullanıyorum ayrıca bu bağışıklık sorunu pıhtılaşmayıda arttıran bir faktör gün aşırıda iğne oluyorum o yüzden. bunların yanında omega 3, b12, folik asit ve aspirin de kullanıyorum. hamile kalıncada 10. haftaya kadar 3 haftada 1 IVIG immuglobilin serum uygulanacakmış canım.

canım belki daha önce de sormuşumdur..kusura bakma şimdiden.dr kim ve hangi şehirde?

canım belki daha önce de sormuşumdur..kusura bakma şimdiden.dr kim ve hangi şehirde?

nedemek canım istersen 1000 kere sor. istanbulda bahçeci florya kliniğinin aile hekimi murat berksoy dr um. hamile kalıncada ilk 3 ayı yine murat beyle ve onun yönlendirdiği bir dr la istanbulda geçirmeye karar verdim. bu arada bu benim fikrim yoksa beni uzaktan takip ediyor ve böyle bir talebi olmadı kendisinin. bu arada ben aydında oturuyorum burda ve izmir de kadın doğum dr larım var gittiğim. ama değiştirebilirim çünkü hiç biri benden bağışıklık testi istememişti.

kızlar bu arada 1 haftadır göğsümden sıvı geliyor. cuma sabah dr a gidicem inşallah ciddi bir şey çıkmaz. hamileliklerimden öncede prl yüksekliğim olmuştu ama hiç süt gelmemişti. düşüklerden sonra dostinex kullanmıştım bu sefer kullanmadım ondan mı oldu acaba.

amin amin amin binlerce kez amin diliyorum canı gönülden yürüyün kim tutar bizi inşallah eşref saatindeyizdirde kabul olmuştur bile dualarımız

kayseriliyim tatlım ben 24 yaşındayımm :)ama burdaki herkesle aynı dilde aynı yürekten olduktan sonra sende hemşerim ol herkes hemşerim:))) nolacak sanki ayy atalım artık karamsarlığı topikten hadi silkindik gitti olsun evrene pozitif enerji kızlarr
canım bende kayseriye cok yzkın bır yerde oturuyorum sen hangı hastane ve doktora gıdıyosun acaba paylasabılırmısın??

sabah test yaptım sonuç kocaman bi sıfır. kötüyüm çok kötüyüm...
battaşım benım ,öncelikle o testleri adet gununde ya da 1gun gecıkınce yap bosyere moralını bozma hem 5gun var daha. benımde pazar gunu batım ama bugun basladı lekelenmelerim bende adet duzenı dıye bırsey kalmadı artık:((((umarım eşinin rüyası gerçek olur benımde kız kardesım ve annem gormus benı ruyalarında okadar umutlandımkı senın gıbı gozlerım doldu agladım hayır olsun...
hannem ne güzel yazmışsın diline sağlık yer gök dua ile ben inanıyorumki burdaki herkes birgün anneliği tadacak kalbimizi ferah tutalım birbirimize dua edelim yüce rabbim o kadar büyükki o ol deyince olur mesela benim kızım o kadar küçük doğmuştu ki doktorların hiç umudu yoktu ama yiyecek ekmeği varmış allahım herekese sağlıklı evlatlar nasip etsin ve banada

iyiyim canım hala doktora gidemedim bir türlü randevu alamadım belki bundada vardır bir hayır belkide gerçekleri duymaktan kaçıyorum ateş ölçmeyi denemedinmi olmazsada üzülme daha vakti var demekki hayırlısı olsun

eşinin rüyası çok güzelmiş hayırlara vesile olur inşallah

üstte daha 5 gün var demişsin biraz daha bekle istersen canım belki geç döllenme olmuştur

nigarcım ben senın cocugun oldugunu bılıyordum cok sevındım ınan.mesajını okuyunca sasırdım ınanamadım profılıne baktım cok guzel cok sevındım....allah bagıslasın
canım bende kayserıde fakultede yaptırdım tahlıllerımı 2dusugum var kan pıhtılasması cıktı testlerımde.sana yardımcı olabılırım.sen hangı hastane ve doktora gıttın tatlım???randevunu hematolojıden aldın degılmı

Back
X