canım moralini bozma dualarımız seninle amniyosentezden korkma için rahatlar en azındankızlar nolur bana dua edin.bugün doktor kontrolüm var.doktor diğer kontrolümde amniyosentez yapabiliriz falan demişti.umarım sorunlar ortadan kalkmıştır böle bişeye gerek duymaz.zaten biz son güne kadar acaba kaybedecek miyim kalp atışlarını duyacak mıyım iğne dozu yeterli mi diye birr sürü şey düşünüyoruz.bi de böyle bir şey olunca moralim iyice çöktü.dualarınıza ihtiyacım var.
doğru yere geldin canım doktorun doğru yönlendirmiş tahlillerini bir yaptır bayağı uzun sürüyor çıkması sonucuna göre hareket ederler kayseride kime gittin bilgilendirirmisinarkadaşalr ben iki defa bebeğimi kaybettim biri düştü biri kalp atışı duyulmadı.sizden bilgi istiyorum benim gibi olan varmı acaba.bundan sonra nasıl bir yol izlemem lazım ne yapmam gerekiyor.dr lar fakültede araştırılması gerektigini söylediler bende randevu aldım kayseriden.çok korkuyorum.beni bilgilendirebilirmisiniz.
canım bende kayseriye cok yzkın bır yerde oturuyorum sen hangı hastane ve doktora gıdıyosun acaba paylasabılırmısın??
battaşım benım ,öncelikle o testleri adet gununde ya da 1gun gecıkınce yap bosyere moralını bozma hem 5gun var daha. benımde pazar gunu batım ama bugun basladı lekelenmelerim bende adet duzenı dıye bırsey kalmadı artık(((umarım eşinin rüyası gerçek olur benımde kız kardesım ve annem gormus benı ruyalarında okadar umutlandımkı senın gıbı gozlerım doldu agladım hayır olsun...
nigarcım ben senın cocugun oldugunu bılıyordum cok sevındım ınan.mesajını okuyunca sasırdım ınanamadım profılıne baktım cok guzel cok sevındım....allah bagıslasın
canım bende kayserıde fakultede yaptırdım tahlıllerımı 2dusugum var kan pıhtılasması cıktı testlerımde.sana yardımcı olabılırım.sen hangı hastane ve doktora gıttın tatlım???randevunu hematolojıden aldın degılmı
canım benim zorluklarlada olsa doğurduğum 1 kızım var allahım herkese tattırsın çok şükür ben tattım o duyguyu işte bizde kızıma kardeş düşünüyoruz ama...