Bugun bir arkadaşın ısrarıyla başka bir doktorla görüştüm. Bu arkadaş sebepsiz kısırlık nedeniyle Tolga Ecemiş ile görüşmüş geçenlerde, bizimki gibi bir sorunu yok hatta bir çocuğu var, ancak hiç memnun kalmamış, hatalı şeyler söylediğine ve onları yanlış yönlendirdiğine inanmış. Anlattığı şeylere göre haklı, ısrar etti onun gittiği diğer doktora tahlillerimi yolladım ben de. Ve beklenen kafa karıştırıcı cevap geldi; "sizde bulunan gen mutasyonunun tekrarlayan düşüklerle ilgili bir bağlantısı yoktur (MTHFR 1298 homozigot), yapılan diğer tahlillerinizde bir sorun gözükmüyor, eğer rahim içi yapınızda da bir sorun yoksa(henüz bulunmadı) bu durumda sebebi bulunamayanlar kategorisine giriyorsunuz demektir, tekrarlayan düşüklerin %60'ının sebebi bulunamaz yani yüksek bir orandır. Gebelik öncesi heparin kullanımının tıbbi bir dayanağı yoktur, kesinlikle hatalıdır, her kullanılan ilaç farklı komplikasyonlar yaratabilir. Hamile kalmaya ve denemeye devam edeceksiniz." Buyrun burdan yakın. O kadar emin konuşuyor ki doktorlar insanın kafasını karıştırıyor
al işte....benim de gittiğim dr lardan biri denemeye devam edeceksiniz,düşülerinizin pıhtılaşma ile alakası yok dediğinde dr la tartışmıştım."denemeye devam ederken" yıpranma payımız ne olacakmış bizim..kuluçka makinası mıyız biz?eve denemekten başka şansımız yok ama tıbben bunu duymak çok sinir bozucu