- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
canım benım bundan oncekı gebelığım hep kanamalı gectı okaar cok kanamam agrım oldukı doktora gıttım kese duruyor bısey yapamam dedı eve gıttım dınlendım ara ara devam ettı.sonra oyle buyuk bır et parcası dustukı ınceledım yanı kan pıhtısı degıldı hatta bırseye koyup ıncelettırmeye gondercektım bebegım dustu dedım.doktora gıttım muayne ıcın degıl kurtaj olmak ıcın gıttım doktor bebek duruyor dedı cok sasırdık.1hafta sonra kalp aatısını duyduk hatta kalp atım hızı 130 du doktorum %8 dusuk rıskın var dedı ama lekelenmelerım hep devam ettı 1hafta sonra gıttıgımızde kalbı durmustu malesef.yanı onemlı olan neyden kaynaklanıyor olması senın pıhtılasma problemın varmı ıgne kullanıyomusun.benım bu 3.hamıslığım rabbıme bınlerce sukurler olsun ılkkez bu haftaya kadar gelebıldım ınsallah sonuna kadar boyle devam eder hepimizin yuzunu guldursun guzel ALLAHIMacillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn......
kızlar adetimin 2. günündeyim, 2 gündür corasprin almıyorum, yanlış yapmıyorum değil mi?içmeye devam mı etseydim acaba?
ben ıçmıstım canım bı sıkıntı olmadı acıkcası