• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

:emir_bebek:Merhaba kızlarrr yarın sabah 08:00'de doğuma giriyorum.Dualarınızı esirgemeyin...:emir_bebek:
rabbim kolay ve ağrısız doğum nasip etsin canım dualarımız seninle
hepinize selamlar ve hayırlı cumalar umarım hepiniz iyisinizdir.. geçmişi okuyamadım yeni hamişler varmı ?? benim bel fıtığım vardı bilyosunuz ,birde 3 hafta önce kayınpederim vefat etti,haliyle bel ağrım dahada şiddetlendi,şimdi fizik tedaviye başladım,o yüzden fazla oturamıyorum..
hepinizi çok özledim ve çok seviyorumm..
başınsağolsun canım benim eşimde de bel fıtığı başlangıcı vardı doktor çelik korse varmış ondan tavsiye etmişti de benimkisi kullnamadı gerçi rabbim şifa versin geçmiş olsun

merhabalar kızlar,
malesef güzel haberlerle gelemedim, geçen hafta 12. haftada gittiğim kontolde bebeğin kalbinin durduğunu gördük... herşey güzel gidiyordu ama bir problem oluşmuş demek ki, apar topar memlekete geldim burdaki üniv. araştırma hastanesine yattım pazartesiden beri ordaydım yeni çıktım hastaneden, normal kürtaj için bebek biraz büyükmüş yasal süre geçmiş, o yüzden önce normal doğum gibi kendiliğinden düşmesini beklediler ilaç vererek sonradan kürtajla temizlendi rahim içi, yıpratıcı bi süreçti doğumhanede 5 gün yatmak ...
bebeği patalojiye gönderdik bakalım sonuçları bekkliyoruz...

canım sözün bittiği yerdeyiz allah sabır versin inşallah en kısa zamanda rabbim hepimize anne olma duygusunu yaşatır
bu arada doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebekleriniz, sağlıkla büyütün inşallah:nazar:

meltemcim inşallah bu sefer olurda annene en güzel hediyeyi verirsin kalbini ferah tut dualarımızdasın canım tüm bebek isteyenlere allahım tez zamanda nasip etsin cumanız mübarek olsun

sağol canım hepiniz okuduğum okuttuğum bütün dualardasınız allahım duyacaktır elbet bigün. bazen çok yıpratıyorum kendimi ama kürtajdan sonra hemen olacak gibi geliyordu dile kolay 7 ay geçti nasıl geçti ama birde bana sor :( allahım arattırmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın. ama annemin kendini parçaladığını gördükçe içim daha çok yanıyor heyecanlandım bu ay onun doğum gününe denk gelicek diye .bakalım allahım izin verirse....

canım benimde kürtajdan sonra 9 ay geçmişti hamile kalmam artık kafayı yemek üzereydim kürtajlardan mı etkilendi acaba diye tüp bebek yaptırmaya karar vermiştim hastalanmayı bekliyorum doktora gitmek için ve o ay hamile olduğumu öğrendim şimdi tek duam eğer benimle kalacaksa bırakıp gitmeyecekse beni rabbim nasip etsin yoksa aynı şeyleri yaşamaktan çok yıprandım

tam 5 atne dusuk yasadım bebeklerımın kalbı durdu bunalımlara gırdım hayattan koptum evlılıgım bıtmek uzereydıı rabbım sonunda hayırlı bır dr cıkarttı onume ve allah razı olsunkı hamıle kalır kalmaz clexane ıgneye baslattı benı bır kızım oldu masallah cok saglıklı suan 2,5 yasında ve ondan sonrada suan 32 haftalık hamıleyım bır oglum olucak allahın ıznıyle ustelık gelısımlerı haftalarına gore 3 hafta onden gıdıyor cok agladım zamanında sankı hıc anne olmıyacakmısım gıbı geşlıyordu bana ama suan cok mutluyum ve bılıyorumkı benım gıbı olan arkadaslarımda cok gec olmadan bebeklerını kucaklarına alıcaklar sakın uzulmeyın sadece sabır ve isyan etmemek lazım.ve şunu bılıyorum hamıle kalıp dusuk yapıpta cocugu olmayan kımseyı duymadım ben üzülmeyin ben hep dusukte olsa hamıle kalabıldıgım ıcın sevınıyodum...:)

rabbim evlatlarını sana bağışlasın ben bu yazıları okudukça umudum artıyor çünkü 4 düşükten sonra sanki aynı şeyleri tekrar yaşayacakmışım gibi geliyor peki senin sorunun neydi ve iğneden başka bi tedavi uygulandımı

ben 4 tane dusuk yasadım hıc kalp atıslarını gormeden sebebını arastırdıgımızda bende kan pırtılasması ıle romatolojık hastalık buldular.bunun ıcınde hamıle kaldıgım zaman fraxiparin 0.3 yazdılar bunu kullanıp gebelıgı sorunsuz olanlar var mı

merhabalar kızlar,
malesef güzel haberlerle gelemedim, geçen hafta 12. haftada gittiğim kontolde bebeğin kalbinin durduğunu gördük... herşey güzel gidiyordu ama bir problem oluşmuş demek ki, apar topar memlekete geldim burdaki üniv. araştırma hastanesine yattım pazartesiden beri ordaydım yeni çıktım hastaneden, normal kürtaj için bebek biraz büyükmüş yasal süre geçmiş, o yüzden önce normal doğum gibi kendiliğinden düşmesini beklediler ilaç vererek sonradan kürtajla temizlendi rahim içi, yıpratıcı bi süreçti doğumhanede 5 gün yatmak ...

bu arada doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebekleriniz, sağlıkla büyütün inşallah:nazar:

yamanas öncelikle geçmişols çok üzldüm,şaşırdım.RABBİM beteinden korusun inş:(billiyosunn sennle aynı şeyleri yaşamıştık,bende şuan ürktüm:( nee ddiyeceğimi ddüşüneceğimi bilemedim.bebeğin sonuccunu yazarmısın patolojiden sonra,ALLAHA emanetsin canım:(
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck

Meryem suresini okudum.Allah dualarımızı kabul etsin.Rabbim hayırlı evlatlar versin.

ALLAH razı olss kardeşim

ben 4 tane dusuk yasadım hıc kalp atıslarını gormeden sebebını arastırdıgımızda bende kan pırtılasması ıle romatolojık hastalık buldular.bunun ıcınde hamıle kaldıgım zaman fraxiparin 0.3 yazdılar bunu kullanıp gebelıgı sorunsuz olanlar var mı

canım sonuuçları tam olarak yazarmısın?bende de romatolojilik bi sonuç çıktı ama önemli değil diye bakmadılar

arkadaslar cok şükür umudumu kucagıma aldım dogum cok güzel gecti...18.01.2012 saat 12:20 de dogdu 4 kg agırlıgında 54 cm boyu...bugün sabah cıktık hastaneden

cok tatlı oğlum benim ikimizde gayet iyiyiz ama biraz emzirme sorunumuz var inşallah düzelecek... dogumda hepinize dua ettim

hepinize cok tesekkür ederiz teyzeleri.....rabbim size en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

Allah bebeğini sana bağışlasın hayırlı ömürlü olsun inş.Allah ım bize de o günleri göstersin inş.

merhabalar kızlar,

Allahım sabırlar versin.bu aralar ne güzel hep iyi haberler alıyoruz diyordum içimden ama bu haberleri almak çok üzüyor insanı.çok geçmiş olsun.burda hepimiz o duyguyu biliyoruz.Allah tez zamanda yeni bebiş versin inş.

canım romatolojik hastalık derken ne buldular benimde 4 düşüğüm var son 2 si iğne kullandığım halde oldu romatoit artrit hastasıyım ben

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck

Meryem suresini okudum.Allah dualarımızı kabul etsin.Rabbim hayırlı evlatlar versin.

bende okudum canlarım 41 gün oldu okudum.bundan sonrada perş yada cumaları okuycam inş:)

hepinize selamlar ve hayırlı cumalar umarım hepiniz iyisinizdir.. geçmişi okuyamadım yeni hamişler varmı ?? benim bel fıtığım vardı bilyosunuz ,birde 3 hafta önce kayınpederim vefat etti,haliyle bel ağrım dahada şiddetlendi,şimdi fizik tedaviye başladım,o yüzden fazla oturamıyorum..
hepinizi çok özledim ve çok seviyorumm..
gwçmiş olsun canım
:emir_bebek:Merhaba kızlarrr yarın sabah 08:00'de doğuma giriyorum.Dualarınızı esirgemeyin...:emir_bebek:
muhtemelen şimdi doğmuştur bebeğin sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun inş
merhabalar kızlar,

çok üzüldüm canım diyecek söz bulamıyorum iğnelere ragmen mi böle oldu

geçen yıl 28 Ocakta aynı hastanede feryad benim yanımdaydı kızım dünyaya gelmişti. 4. gebeliğimden yaşayan ilk bebeğim dünyaya gelmişti. geçen yıl 28 ocakta feryad öğrencilerinin karnelerini dağıtıp koşa koşa gelmişti yanıma yine bir karne günüydü ve ben koşa koşa gittim bebegimiz doğdu annesi geldi ve o kucaklaşma anı herşeye ama herşeye değerdi... Arkadaşlar bende bu forumdan çok fikir alışverişi yaparak kimi zaman ağlayıp kimi zaman gülerek kimi zaman zayıf kimi zaman güçlü zamanlar ve paylaşımlar yaparak birçok aşamadan geçtim hamile olduğumu ilk burda paylaştım ve gebeliğimin devamınıda burda yaşadım şükür kızım dünyaya geldi sonra birçok arkadaşım aldı kucağına çocuklarını ve feryad çok bekledi çok sıkıntı çekti ama şükür oda aldı kucağına ve sizler hepiniz hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin Allahım hepinize... moralsizlik yok, güçsüzlük yok, yılmak yok,, Allah bu günlerimizi aratacak dert sıkıntı vermesin hiçbirimize inşaalah.

hoşçakalın ara ara gelip sizlerle tecrübelerimi paylaşıcam inşaallah..

dogum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi nigar 50 benim pretein s mhrf 677 ben gebelik olana kadar clessan iyne ve coraspirin kullandım hamile oldugumu ögrendigimde iyneyi devam ettik aspirini kestik 08lik kullandım umarım yardımcı olmuşumdur kafana takılanları sor bildigim kadarıyla cevaplarım

dogum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi nigar 50 benim pretein s mhrf 677 ben gebelik olana kadar clessan iyne ve coraspirin kullandım hamile oldugumu ögrendigimde iyneyi devam ettik aspirini kestik 08lik kullandım umarım yardımcı olmuşumdur kafana takılanları sor bildigim kadarıyla cevaplarım

gebelık baslangıcıdamı yapıcaz ya bende mtfr faktor 5 ve proteın c de sorun var

iyi dilekleriniz için teşekürler arkadaşlar, iğneye ve aspirine rağmen böyle oldu, pıhtılaşmayla ilgili bir problem olduğunu pek sanmıyorum açıkçası, bakalım sonuçları bekliyorum...

canım hamilelik olana kadar kaç ay iğne vuruldun bide dozu yine 0,8 likmiydi.bende şimdi vuruluyorumda gebelik yok henüz.

iyi dilekleriniz için teşekürler arkadaşlar, iğneye ve aspirine rağmen böyle oldu, pıhtılaşmayla ilgili bir problem olduğunu pek sanmıyorum açıkçası, bakalım sonuçları bekliyorum...
canım benım okyunca gervcekten cok uzuldum rabbım dayanma gucu versın.umarım kötü bir şey yoktur inşallah doktorun içini rahatltacak bır sebep bulur.cunku pıhtılaşmadanmıs derse tekrar gebe kaldıgında(inşallah ) korku dolu gecer.rabbim şifa versin gecmiş olsun.tum testlerını yaptırmısmıydın.mesela toxoplazma testini??

cok guzel seyler yazmıssınız eda,adogurucu,feryad...rabbim bu topıkteki herkese yasatsın bu guzel annelık duygusunu...meleklerimizin kokusunu içimize cekebilmeyi...amin
kızlar dogum hıkayelerınızı tecrubelerınızı mutlulugunuzu bızımle paylasın allaha emanet olun

günaydın cuma günü yeni doktoruma gittim iyi ilgili bi bayandı çok şükür bi problem yok ins hep böle gider ben günlük 2 iğne oluyodum bu dr sanki fazla buldu dozu bide acaba clexsan la fragmin dozları farklimi ben normalde 0.2 likten 2 tane günlük 0.4 lük yapmış oluyorum ben homozigotum heterezigotlar da aynı dozu yapıyo acaba azmı diye düşünüyodum ki ama bu dr bana fragmin 5000 lik mi yapıyosun 2 tane yani günlük 10000lik doz dedi evet dedim zeki beymi (diğer doktorum) dedi böle yapmanı dedi evet dedim yüksek bi doz kanın fazla sulanması da iyi değil hoş olmayan sonuçlarla karşılaşabiliyoruz dedi bi kaç kan testi yaptırdı sonucuna göre dozunu ayarlayalım dedi sonuç çıktı değerler iyi iğnelere aynı bu şekilde devam et dedi

günaydın cuma günü yeni doktoruma gittim iyi ilgili bi bayandı çok şükür bi problem yok ins hep böle gider ben günlük 2 iğne oluyodum bu dr sanki fazla buldu dozu bide acaba clexsan la fragmin dozları farklimi ben normalde 0.2 likten 2 tane günlük 0.4 lük yapmış oluyorum ben homozigotum heterezigotlar da aynı dozu yapıyo acaba azmı diye düşünüyodum ki ama bu dr bana fragmin 5000 lik mi yapıyosun 2 tane yani günlük 10000lik doz dedi evet dedim zeki beymi (diğer doktorum) dedi böle yapmanı dedi evet dedim yüksek bi doz kanın fazla sulanması da iyi değil hoş olmayan sonuçlarla karşılaşabiliyoruz dedi bi kaç kan testi yaptırdı sonucuna göre dozunu ayarlayalım dedi sonuç çıktı değerler iyi iğnelere aynı bu şekilde devam et dedi

canım anlamadın hangi dozu kaç defa yapıyorsun. faragminle clexan farklı mı

bir de canım hangi testler yapıldı

leylacım merhaba yenı doktorunu begenmene sevındım.nasıl gıdıyor hamişlik??

Merhaba arkadaşlar epeydir yazamadım , doğum yapan arkadaşları ve yeni hamileleri okudukça çok mutlu oldum hepsine sağlık ve başarı dolu bir ömür diliyorum.

Bu gün nette okuduğum bir haberde geç dönem hamilelikte( 28. haftadan sonra ) folik asit kullanımının çocuklarda astım hastalığını tetiklediği yazıyordu, aranızda hamilelik boyunca folik asit kullanan ve harhangi bir problemle karşılaşan oldu mu? tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Back
X