Canim pihtilasma 4.aydan sonra baslamaz, embriyo rahme tutunup da rahimdeki kilcal damarlar onu beslemeye basladigi anda baslar. O yuzden erken donem dusukleri illa kromozom kaynakli degildir. Ben 4 bebek kaybettim ilk ucu 5-6 haftalik sonuncusu ise 9 haftalikti. Yani hepsi erken donem kayiplari, sadece sonuncu incelendi ve herhangi bir sorun bulunmadi, esim ve ben de incelendik bizde de herhangi bir sorun yok. Hatta simdiki doktorum o yuzden gebelik oncesi igneye baslatti beni, hamile kaldigimi anlayana kadar is isten gecmesin diye.
valla ben hangi dr a gittysem erken kayıplar kesin kromoozom bozukluğundan dedi.hatta dün ark düşük yapmıştı sonucunu almış 10 haftalıktı.ayrıcca iğne aspiirin kullanıyodu sonuç kromozom eksiklliği çıkmış.
meraba arkadaslar ben 3 yıllık evlıyım bu uc yılın ıcın de dort tane dusuk yaptım ve dusuklerımın hıcbırınde kalp atısları baslamamıstı ıle en sonunda arastırılmasını ıstedık ve butun testlerımı yaptırdım gene hıcbırsey yok dedıler en sonunda nısantasında bır tane doktora gıttım o testlerımı ınceledı ve bende kan pırtılasması ıle romotolojık hastalık (sındırım sıstemı bozuklugu ) buldu hemen hamıle kalmamı ve hamıle kalır kalmazda firexsiparin 0.3 , prednol 16 , progestan , folibol kullanmamı ıstedı. bende aralık ayında cocuk ıcın hazırlık yaptım ve hamıle kaldım ama rabbım daha adetım gecmeden hamıle oldugumu ıcıme dusurdu ve daha adet gunum gelmeden ılaclarıma basladım suan adetım 4 gun gecıyor test yaptım evet var yanı hamıleyım buaraya kadar hersey normal ama bundan sonrası benı dusunceler olduruyo hıcbır hamılelık belırtım yok sadece sık ıdrara cıkıyorum ve bel agrım var hadı onuda gectık bu ıgnelerı kulanıp yanı benımle aynı durumda olup hamılelıgı sorunsuz gecen var mı sımdı doktorum benı ayın 10 unda kalp atısları ıcın cagırdı ve ben cook korkuyorum artık dayanamıyorum bır tane daha kaldıramayacagım lutfen bana tecrubelerınızı duyduklarını veya yasadıklarınızı soyleyın
ilaçlar iyi gelir inş.ama belirtiler herkesde farklıdıır
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck
dün okudum meryem suresini.Rabbim hayırlı evlatlar versin.
sağol
daha önce ne kullanmıştın iğne olarak canım
hiiiiiç.benimki yeni teşhis edildi.
romatizmakızlar ya bu prednol ne oluyor bakıyorum da burdan kullnanaları sık görüyorum ben kullanmadım da merak ediyorum
kızlar bıde ben bırsey soracagım benım testlerımın ıcınde aptt,antirombin III ,protein c,protein s degerleri cok dusuk bunlar ne oluyor acaba bılgıs olanlar versın luten
düşük sebebi