canim clexane, innohep, fragmin bunlar ucude kan sulandirici ve ozellikleri nigar50'in dedigi gibi biraz farkli ama islevleri ayni yani clexane'i verir doktor baska bir doktor innohep'i veriyordur hastalarina vs vs. . ama cogunlukla clexane kullaniliyor, ben ingiltere'de yasiyorum burdada doktorlar clexane veriyor bizim gibi olanlara.
kromozom testinie gelince 1 ay suruyor yada maximum 40 gun. cok sukur temiz cikmisti benimki.
dusuklerin kacinci haftqlarda oldu?
buarada tup bebek mi dusunuyorsun canim?, hayirli olsun insallah
işte banada doktorum hep clexane verdi..torbalar dolusu iğne var evimde..bakalım inşallah bir sonraki gebeliğimde kullanacağım :) kromozom testi için özel bi genetik merkezinde yaptıracağım..3 haftada sonuçlar çıkıyomuş..doktorum da 100 de 100 e çok yakın sonuçlar çıkıyormuş..içim rahat gideceğim..yanii ...şimdi yeni düşük yaptığım için hemen yaptırma biraz bekle dedi bende 3 hafta sonra yaptıracağım bakalım..inşallah hayırlı sonuçlar çıkar..yok ben
tüp bebek tabiki de düşünmüyorum sadece tüp bebek merkezindeki uzmanlar haliyle riskli gebeliklerde uzman oluyorlar yaa o yüzden orayı seçtim hem kromozomlarda eğerki bi sorun çıkarsa ayıklama yapılacak ya bunu da zaten tüp bebek merkezleri yapıyo o yüzden bu tercihi yaptım canım..