- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
canım rabbım yardımcın olsun ınsallah saglıklı ve kolay bır sekılde bebısıne kavusursun...sezeryanı sen mı tercıh ettın.bıde ıgneyı ne zaman keseceksın onu merak ettım.dogum yapan arkadaslar buraya pek ugrayamıyorlar umarım sen ara ara gelır bızlere destek ve yardımcı olursun allaha emanet olunn..arkadaşlar ben 37+4 günlük hamileyim ilk aydan beri pıhtılaşma için iğne vurulan hamilelelerdenim çok vesveseli bir hamilelilik geçirdim hep birşey olacak korkusuyla yaşadım ama çok şükürki herşey normal ilerledi haftaya bugüne 38+4 e sezeryan günü verdi doktor çok heyecanlıyım hepininzin duasını bekliyorum umarım size müjdeli haberimide veririm
canım ya 1.20 mı 120 mi???.yanı gebelık yoksa 0 sıfır cıkması gerekmezmı.ne kadardır korunuyorsun kı vucutta önceki gebelikten kalmıs olması mumkunmu acaba yeterı kadar zaman gectımı tatlım.:26::26:kafam karıştı hannem yaa...umarım guzel bır haberdır bu deger..KIZZLARRRRR sistitim beni mahveettidayanamadım dr a gttm.dr a korunmuyoruz dedim.kanınada bakalım dedi.adetimden 2 hafta geçti bhcg 1.20 çıktı.ürolog hamile değilsin aama yinede hafif antibiyotik vereyim dedi.Sizce bu değer nasıl????
aayrıca sistitin en son aşamasındasınn resmen İRİN çıkarıyosunnnnn dedi(((((((((((kanda varmış idrarda
(((((((((((affff affffff