. Ne kadar güzel bir haber. Allah anali babali büyütsün . Allahım hiç bir zaman umutsuz bırakmasın bizleri. Ben de hep güzel düşünmeye çalışıyorum. İcimde hep büyük umutlar coşkular var. Bu güzel haberleri daha çok duyarız inşallah. Hep dua edelim kızlar. Çok sagol canım bizi umutlandirdigin icin.kızlar bu siteye ilk girdiğimde umutsuzluk içindeydim.ilk gebeliğimde 16. hafta düşük yaşamıştım ve bu gebeliğimde sorunlu başladı.lekelenme kanama falan...gittiğim doktorlar bu da düşer büyük ihtimal diyordu.daha önceden tavsiye edilen bi doktora gittim.hemen pıhtılaşma testleri istedi.3genimde mutasyon tespit edildi.(kullandığım ilaçlar ve mutasyonlarım listemizde yazıyor)önceki arkadaşlar bilir hamileliğimde şiddetli bi kanama geçirdim 10. hafta.Allah biliyor ya o kanamadan sonra ümüdim kalmamıştı.bu bebeğimi de kaybedecektim.her dakikam yüreğim ağzımdaydı 9 ay boyunca.o kadar şey atlattık ki kızımla şimdi hepsini yazamıyorum.kullandığım ilaçlardan tarama testleri olumsuz çıktı.amniyosentez yapıldı.her ay her gün olumsuz haberler almaktan bıkmıştım artık..ama burdaki doğum yapan arkadaşlar ümit veriyordu bana.bir measjımda şöyle yazdığımı hatırlıyorum:inş ben de bebeğimi kucağıma alır size yazar ve burdaki arkadaşlara umut veririrm.neyse çok uzatmayacağım..sonunda dediğim oldu.tam bir hafta önce bebeğimi kucağıma aldım.7 gündür hep aklımdasınız.hep yazmak istedim ama daha yeni vakit buldum.Allah bizim durumumuzda olan herkese bu duyguyu yaşatsın inş.arkadaşlar buraya yazıyorum çünkü size umut olmak istedim.nekadar zorlu hamilelik geçirdiğimizi bir biz bir Allah bilir. ben 18.haftadan sonra elim karnımda yaşamaya başlamıştım.hareketleri sürekli hissetmeye çalışıyordum.elim yapışmıştı karnıma.hissetmediğim zamanda ağlayı dua ediyordum Allah a.arkadaşlar unutmayın ki biz anne olabiliyoruz.evet bu zor bi hastalık ama çaresiz değil.eminim ki gün gelecek bu topikteki herkes kucağına bebişlerini alacak.ben bu topikten çok şey öğrendim ve bunun karşılığı olarak da en azından umut vermek istedim.ben 9 ay boyunca dua ettim hem kendime hem size.dua edin kızlar.umutsuz olmayın sakın.aklım sizde.inş ara ara girip iyi haberlerinizi alırım.