Hannemcim geçen pazartesi hafif bir kanama geçirdim ve onun üzerine aspirini bıraktım, korkularım da arttı öyle olunca. Koyu sarı akıntım oluyordu arada o da kesildi. Bugun veya yarın 8. hafta bitiyor olmalı. Bulantı hiç olmadı zaten, midemde rahatsızlık oluyordu o da geçti, şişlik ve gaz sorunum oluyordu o da geçti. Şimdi normal bir insan olsam ne güzel hiçbir sorunum kalmadı derdim ama biraz anormallik oldugundan öyle düşünemiyorum işte. Sadece 2 gündür 5-6. haftalarda oldugu gibi tekrar sancı girmeye başladı karnımın sağ tarafına. Adet sancısı değil ama, kramp gibi acıyor geçiyor. Rahim büyümeye devam mı ediyor, yoksa vazgeçti küçülmeye mi başladı bilemiyorum. İşte dediğim gibi insan anormal olunca normal düşünemiyor bazen.
tabiki rahim büyümeye devam ediyor gülüm.sen rahat ol benimde oldu lekelenme koyu kahve akıntı koyu sarı akıntı şimdi açık sarı baen yeşilimsi:)))her rengi gördük yani.benimde karnım ağrıyor bazen ama bunlar normal ara ara oluyor bende de zaten.
bak gör yarın gideceksin ALLAHIN izniyle pıt pıtları göreceksin.ve çokkk şükür edeceksin belki de RABBİM senden benden bizden bol bol şükür istediği için korku ile imtihan oluyoruz.hadi artık bırak bu olumsuz düşünceleri dışarı çıkabilirsen dışarı çık,yada bi ark falan git,kafanı dağıt canım yada en güzeli dua et tesbih çek.Bak ben hamileliğin başından beri YA ŞAFİ:şifa veren,YA HAFİZ:hıfz eden koruyan ,gözeten manalarına gelen esmaül hüsnayı çekiyorum.sana da tavsiye ederim gün içinde 33 yada daha fazla nas,felak,ayetel kürsi okuyorum.okumasam sanki eksik kalıyorum:)