Kislar ben dün doktora gittim. Benim uyusuk prof. bakti bakti bakti.... ölctü bicti..kafamçokkarıştı
Ayyy ben zaten o sinir oldugum sandelyede yatiyorum adamda ruh gibi hic gig bile cikarmadan yumurtalarimi ölctü CADIARZU ben saydim 4-5 tane falandi büyüklükleri 27mm 18mm 12mm 10 mm debileyim iste öyle birseydiler galiba.:1shok:
Neyse bittik nihayetinde ben sormasam adam ha bire birseyler yaziyo.
Benim cenemde düsük tabi sordum sordum adam hiiii , hiiii diye kendi kendine söylendi.
Sonunda elime bir kagit tutusturdu .
Sinir oldum, Sordugumda kactande yumurta var diye oda 4- 5 falan iste , ay ne iyi yada kötü demedi.
Kagitta yazilana göre tekrar iki ignede daha aldim dün ve bügün vurulduktan sonra yarin gece 21:30 catlatma igensini vurulacagim :çok üzgünüm:ve Insallah Cuma Sabah Saat 09:30 Narkosla yumurta toplanacak.
Pazarteside rahime yerlestirilecek eger tabiki Insallah :Saruboceq:döllenirse yoksa yok.
Yani döllenmesse bütün cektigin cile bosuna ...mafoldumben Iste böyle kizlar simdi bekliyorum. Allahimda hayirlisini diliyorum.
Yanliz kocis dün moralimi bozdu.:mymeka:
Bunda tutar tutar tutmassa artik bitti

lmaz:: ben senin daha fazla aci cekmeni istemiyorum ,yeteri kadar cektin dedi. Istemiyorum ben cocuk falan dedi.