- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.241
Pıhtıcanlar ben de avent ile sebamed aldim.Rabbim hepimize bu bebeklerimize kullanmayı nasib etsin insaallah.amin.
Canım Allah yardımcımız olsun bende seninle aynı durumdaydım.dört kaybı m oldu bu hamileliğimde diğerlerinden farklı olarak pozitifi görünce proluton depot iğne kullandım çok şükür bugünlere geldik.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Merhaba arkadaşlar,Öncelikle Rabbim herkese şifasını versin inş.
Durumumu özetliyim,
bende 3 yıllık evliyim ,tam 4 kez bebeğimi kaybetim kan pıhtılaşması nedeniyle,,
en fazla gelişim gösteren max. 7 haftalık tı. Hiçbirinde kalp atıı duyamadık.Şuan yine 7 haftalık hamileyim ama ne yazıkki kese yine gelişmemişbugün Prof.Dr uma gittim ne yazıkki kürtaj dedi...
Çok umutsuzum ,bununla 5 defadır aynı şeyi yaşıyorum,hissettiklerim tahmin edilemez, Allah kimseye vermesin çaresi olmayan hast.
Yorumları okudum ama hepisini okuyamadım ,sizden ricam bu steyi uzun süredir takip eden biri varsa benim durumumda olup sağlıklı çocuk sahibi olan var mı? inanın bana umut olacak...
Cevaplarınızı merakla bekliyorum..
Kullandığım ilaçlar cleaxan 0,4 0,6 folbiol, coraspirin 100 mg. Farklı ilaç kullanan var mı ?
Canım Allah yardımcımız olsun bende seninle aynı durumdaydım.dört kaybı m oldu bu hamileliğimde diğerlerinden farklı olarak pozitifi görünce proluton depot iğne kullandım çok şükür bugünlere geldik.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Durumumu özetliyim,
bende 3 yıllık evliyim ,tam 4 kez bebeğimi kaybetim kan pıhtılaşması nedeniyle,,
en fazla gelişim gösteren max. 7 haftalık tı. Hiçbirinde kalp atıı duyamadık.Şuan yine 7 haftalık hamileyim ama ne yazıkki kese yine gelişmemişbugün Prof.Dr uma gittim ne yazıkki kürtaj dedi...
Çok umutsuzum ,bununla 5 defadır aynı şeyi yaşıyorum,hissettiklerim tahmin edilemez, Allah kimseye vermesin çaresi olmayan hast.
Yorumları okudum ama hepisini okuyamadım ,sizden ricam bu steyi uzun süredir takip eden biri varsa benim durumumda olup sağlıklı çocuk sahibi olan var mı? inanın bana umut olacak...
Kullandığım ilaçlar cleaxan 0,4 0,6 folbiol, coraspirin 100 mg. Farklı ilaç kullanan var mı ?
maşallah canım benim Rabbim tamamına erdirsin,bebeğini sana bağışlasın.
Peki sen ne kullandın başka,öncekilerde ve şimdikinde?
proluton depot iğne nedir? ben celaxan 0,4 ve 0,6 kullandım
kızlar benim hayeller bu ayda rafta kaldı aşılama tutmamış hastalandım bugün canım baya sıkıldı kendimi hazırladığım zannediyordum ama tam olmamış demekki
Durumumu özetliyim,
amin senemcim allah kullandirmayi nasip etsin insallah.insan en iyisi neyse onu kullanmak istiyo.
emzikte de wee iyiymis sanirim.bugun de emzikle tirnak makasi aldim.sen kac haftalik oldun 199 senem:))
dualari 199 okuyorsunya cok enteresan geliyor bana:)ondan oyle dedim yani.
kızlar hepinize hayırlı akşamlar daha öncede paylaşmıştım sizinle babam kalp ameliyatı olacak diye çok şükür olmuştu ameliyatta gayet güzel geçmişti ama dün babamda pıhtı atması nedeniyle felçlik geçirdi sol tarafından şuan hastanede yatıyor ve pıhtı açılmaya çalışıyor ama 3 gün çok kritik bir dönemmiş doktor en kötüsünü söylüyor tabi ama rabbime sığınıyoruz allah başımızdan eksik etmesin babamı ve kimsenin annesini babasını kızlar duaya çok ihtiyacımız var dualarınızda babada yer verirseniz çok mutlu olurum babamın adı ali şimdiden hepinizden allah razı olsun diyorum ve dualrınızı bekliyorum.
dus jeli yok canim.ben de ondan istedim.ama yok bulamadim.sebamedin sitesine baktim orda da goremedim.ben de banyo kopugu aldim.banyo kopugu ve sampuani 500 lt aldim basmali oluyo.daha kolay olur kullanimi.banyo kopugunu hic kullanmamistim.sabununu kullanmistim.kizimda ama zor oluyo cok kopurmuyo.malum banyo isinin cabuk olmasi gerekiyo.bi dene isyersen kopugu.kotu olacagini sanmam.37.50 etiket fiyati bunun ustunden %30 indirimli aldim.
aventin biberonunu buyuk aldim240 ml lik. ama emzik kismi iki delikli ve 1+ ay yaziyo.sence iki delik fazla mi gelir ilk dogdugunda?insallah gerek.kalmaz ama tedarikli olmak lazim.hemen sut gelmez.
canım gecmiş olsun seni anlıyorum ama kısmet biliyorsun.allahımın izniyle tez zamanda güzel haberini alırız inşallahkızlar benim hayeller bu ayda rafta kaldı aşılama tutmamış hastalandım bugün canım baya sıkıldı kendimi hazırladığım zannediyordum ama tam olmamış demekki
canım iyiyim saolasın sen de iyisindir inşallah.bebek de iyi büyüyor teyzesi.evet canım ben 14-15.haftalarda tedaviye başladım.benim de senin gibi heterezigot başka sorun yok.iğneye 40 gün daha devam ettik doğumdan sonra 2 günde 1 vurduk.aslıcım bebiş nasılcanım sen nasılsın?
sana bir sorum olacaktı.sen gebeliğinin başında tedavi almadın sanırım belli bir haftadan sonra doktorun farketmişti dimi kaçıncı haftadaydın tedaviye başladığında bide hangi genlerinde sorun vardı benim sonuçlarım çıktıda canım mthrf 677 heterezigot diğerleri normal çıkmış. bilgi verebilirmisin bide doğumdan sonrada belli bi müddet devam ettinmi iğneye yoksa doğumla bir bittimi iğne meselsi
canım gözün aydın olsun.Kızlar masılsınız aramıza yeni kişiler katılmış gittikce çığalıyoruz bu arada kızlar duamızı yaptım. Dün de doktora girtik gördük ksemizi inş doktorumuz çok iyi dedi iyi başladık yani inş salı günü de çağırdı inş bu aralar sık görüşcez dedi bende görşelim dedim rabbim hep böyle iyi haberlerle gelmek nasip etsin... Dualarınızı eksik etmeyin....
çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsunkızlar hepinize hayırlı akşamlar daha öncede paylaşmıştım sizinle babam kalp ameliyatı olacak diye çok şükür olmuştu ameliyatta gayet güzel geçmişti ama dün babamda pıhtı atması nedeniyle felçlik geçirdi sol tarafından şuan hastanede yatıyor ve pıhtı açılmaya çalışıyor ama 3 gün çok kritik bir dönemmiş doktor en kötüsünü söylüyor tabi ama rabbime sığınıyoruz allah başımızdan eksik etmesin babamı ve kimsenin annesini babasını kızlar duaya çok ihtiyacımız var dualarınızda babada yer verirseniz çok mutlu olurum babamın adı ali şimdiden hepinizden allah razı olsun diyorum ve dualrınızı bekliyorum.
canım bizim biberon tek delikli 0+ yazıyor,için rahat etmediyse onlar ayrı da satılıyor alıver bi tane.büyük almakla iyi ettin 120 ml yakında yetmeyecek bize
canım gecmiş olsun seni anlıyorum ama kısmet biliyorsun.allahımın izniyle tez zamanda güzel haberini alırız inşallah
canım iyiyim saolasın sen de iyisindir inşallah.bebek de iyi büyüyor teyzesi.evet canım ben 14-15.haftalarda tedaviye başladım.benim de senin gibi heterezigot başka sorun yok.iğneye 40 gün daha devam ettik doğumdan sonra 2 günde 1 vurduk.
canım gözün aydın olsun.
çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun
cevap için saol canım vefalı çıktın maşallah doğumdan sonra kaybolmadın bizlerede bilgi veriyorsun Allah senden razı olsun.doktorun nasıl farkettide bu testleri istedi senden canım bide onu merak ettim düşüğün yoktu dimi senin miniği çok öptüm
var canım bi tane düşüğüm. 7.haftada kanama geçirmiştim düşüğü bi de kanamayı söyleyince gen taraması istedi doktor öyle cıktı pıhtılaşma. tesadüfen yani.
cok gecmis opsun.acin cok tazeymis.kalp atisini hic alnamis olman ve cok.kucuk kayiplarin dikkatimi cekti.acaba kromozom analizi hic yapildi mi.sadece pihtilasmadan olmayabilir bu kayiplar diye dusundum.ya da acaba kalp atisi olustu da sen dr a gittiginde durmusmuydu.ben de aysenin tedavisi gibi bir tedaviuyguladim.senden farkli olarak benexol kullandim.onceki gebeliklerimde hep kanamalarim oldugundan bu kez ilk uc ay hicbir sey olmamasina ragmen progestan kullandim ve haftada bir proluton depot igne kullaandim.bu igne kanamaya karsi bir igne yani progestanin igne hali denilebilir ve benim dr umun dedigine gore rahime esneklik sagliyormus.sendeki pihtilasma nelerde var onu yazmamissin.zaten pihtilasma ivin kan sulandirici igne cozum.aabunun.dozu da aptt degerine gore ayarlaniyor.sana neye gore 0,4 ya da 0,6 kullanildi acaba.
Durumumu özetliyim,
cok uzuldum emelcim. ne diyebilirim ki.umudunu yitirme canim.kızlar benim hayeller bu ayda rafta kaldı aşılama tutmamış hastalandım bugün canım baya sıkıldı kendimi hazırladığım zannediyordum ama tam olmamış demekki
gozun aydin canim.keseyi gormussun.ilk zamanlar haftada cagigir tolga hoca.cok sevindim.hangi kanlara baktirdi.aptt istemistir.sonucunu bildir.ne kullancaksin simdi.aspirin.var mi.iyi haberlerini bekliyirum.Kızlar masılsınız aramıza yeni kişiler katılmış gittikce çığalıyoruz bu arada kızlar duamızı yaptım. Dün de doktora girtik gördük ksemizi inş doktorumuz çok iyi dedi iyi başladık yani inş salı günü de çağırdı inş bu aralar sık görüşcez dedi bende görşelim dedim rabbim hep böyle iyi haberlerle gelmek nasip etsin... Dualarınızı eksik etmeyin....
cok gecmis olsun canim.tabi dua ederiz canim.allah yardimcisi olsun sifasini versin.canim boyle zamanlarda kenzul srs duasi cok iyi geliyor diye duymustum.kızlar hepinize hayırlı akşamlar daha öncede paylaşmıştım sizinle babam kalp ameliyatı olacak diye çok şükür olmuştu ameliyatta gayet güzel geçmişti ama dün babamda pıhtı atması nedeniyle felçlik geçirdi sol tarafından şuan hastanede yatıyor ve pıhtı açılmaya çalışıyor ama 3 gün çok kritik bir dönemmiş doktor en kötüsünü söylüyor tabi ama rabbime sığınıyoruz allah başımızdan eksik etmesin babamı ve kimsenin annesini babasını kızlar duaya çok ihtiyacımız var dualarınızda babada yer verirseniz çok mutlu olurum babamın adı ali şimdiden hepinizden allah razı olsun diyorum ve dualrınızı bekliyorum.
31 haftalik olduk Rabbime cok sükür seninle aramizda cok yok eminecim.duada 99#199#444 gibi tek sayılarda okumaya calisiyorum:)öyle yaparsam icim rahat ediyor.doktorum kacıncı haftaya kadar igneyi kullanacagımı söylemedi halaa takma kafana bana bırak dio sen sordun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?