Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Pıhtıcanlar ben de avent ile sebamed aldim.Rabbim hepimize bu bebeklerimize kullanmayı nasib etsin insaallah.amin.

amin senemcim allah kullandirmayi nasip etsin insallah.insan en iyisi neyse onu kullanmak istiyo.
emzikte de wee iyiymis sanirim.bugun de emzikle tirnak makasi aldim.sen kac haftalik oldun 199 senem:))
dualari 199 okuyorsunya cok enteresan geliyor bana:)ondan oyle dedim yani.

Merhaba arkadaşlar,Öncelikle Rabbim herkese şifasını versin inş.
Durumumu özetliyim,
bende 3 yıllık evliyim ,tam 4 kez bebeğimi kaybetim kan pıhtılaşması nedeniyle,,
en fazla gelişim gösteren max. 7 haftalık tı. Hiçbirinde kalp atıı duyamadık.Şuan yine 7 haftalık hamileyim ama ne yazıkki kese yine gelişmemiş bugün Prof.Dr uma gittim ne yazıkki kürtaj dedi...

Çok umutsuzum ,bununla 5 defadır aynı şeyi yaşıyorum,hissettiklerim tahmin edilemez, Allah kimseye vermesin çaresi olmayan hast.
Yorumları okudum ama hepisini okuyamadım ,sizden ricam bu steyi uzun süredir takip eden biri varsa benim durumumda olup sağlıklı çocuk sahibi olan var mı? inanın bana umut olacak...

Cevaplarınızı merakla bekliyorum..

Kullandığım ilaçlar cleaxan 0,4 0,6 folbiol, coraspirin 100 mg. Farklı ilaç kullanan var mı ?

Canım Allah yardımcımız olsun bende seninle aynı durumdaydım.dört kaybı m oldu bu hamileliğimde diğerlerinden farklı olarak pozitifi görünce proluton depot iğne kullandım çok şükür bugünlere geldik.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

maşallah canım benim Rabbim tamamına erdirsin,bebeğini sana bağışlasın.
Peki sen ne kullandın başka,öncekilerde ve şimdikinde?
proluton depot iğne nedir? ben celaxan 0,4 ve 0,6 kullandım

çok geçmiş olsun cnm.sana umut veren biri değilim sadece senin durumunu kendime çok benzettim.bende 3yıllık evliyim ve 4kürtajım var.aramızdaki tek fark senin hiç kalpatışının olmaması.benim 2sinde alamadık 2sinde kalpatışı aldık.bende enfazla 8haftalığa kadar çıkabildim.her hamile kaldığımda umutlanıyorum busefer olcak diye.her devasında hayal kırıklığına uğradım.ben kürtaj olalı 8ay oldu.kürtaj olmaktan yapışıklık oldu.histeroskopi olcak diğer ay hayırlısıyla.sonra gene düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.ben 0,4den fazla kullanmadım.0,6 işe yarar diye düşünüyodum ama sende fayda olmamış.üzüldüm.bende rahim duvarımdada incelik var.sana doktorlar ne diyo cnm.bana sürekli deniceksin diyolar ama rahmim nekadar daylanabilir bilemiyorum.ben sana güzel haberler veremedim ama burda bizim gibi olup çok çocuk sahibi olan ve hamile olan arkadalarım var.onlar sana umut olsun.bende onlardan umutlanıyorum olcak diyorum.

Son düzenleme:
maşallah canım benim Rabbim tamamına erdirsin,bebeğini sana bağışlasın.
Peki sen ne kullandın başka,öncekilerde ve şimdikinde?
proluton depot iğne nedir? ben celaxan 0,4 ve 0,6 kullandım

Canım hiç korkma içini ferah tut...bende diğerlerinde seninle aynı ilaçları kullandım.clexan 0'4 0'6 coraspin folbiol benexol progestan kullandım.bu gebelikde onlardan farklı olarak sadece proluton depot iğne kullandım.rabbim yardımcımız olsun...bu iğne iyi geldi diye düşünüyorum.

kızlar benim hayeller bu ayda rafta kaldı aşılama tutmamış hastalandım bugün canım baya sıkıldı kendimi hazırladığım zannediyordum ama tam olmamış demekki

kızlar benim hayeller bu ayda rafta kaldı aşılama tutmamış hastalandım bugün canım baya sıkıldı kendimi hazırladığım zannediyordum ama tam olmamış demekki

canım ne söylesem bilemiyorum. biz kendimizi bu duruma alıştıramıyoruz ki. ben her ay hamile kaldığımı düşünürdüm adet olunca da hayal kırıklığı yaşardım. seni çok iyi anlıyorum. ama sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun gerisi Allaha kalmış OL dediği an OLacak. hepinize tüm kalbimle dua ediyorum önce gebelik bekleyen herkese sonra da gebe olan arkadaşlarıma sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almamız için.

Canim Burdaki bircok arkadas senin gibi ve tabiku Bende ama rabbim ol deyince oluyo Bende 4 ncude kucagima aldim ameliyatlar asilama tup Bebek hepsini denedim ama bebegim kendiliginden geldi şimdi tam biraylik Olduk 04 luk igne aspirin kullandim hamile kalirkalmaz progestan 6 Ay kullandim sende lutfen umudunu yitirme biliyorum cok zor donemler ama guclu ol rabbim en Kisa zamanda Sanada nasip etsin

Uzmanlara göre “bitkisel süt” olarak tanımlanan üzüm suyu, kan yapıcı ve antioksidan özelliğinin yanı sıra vücudu kalp damar hastalıklarından koruyor. “Özellikle kan pıhtılaşması konusunda sıkıntı yaşayan hastalara günde bir bardak üzüm suyu içmelerini tavsiye ediyoruz” diyen Prof. Dr. Neriman İnanç, üzüm ve üzüm suyunun faydalarını anlattı.
Üzüm ve üzüm suyu, kan yapıcı ve antioksidan özellikleri taşıyor. Vitamin ve mineral bakımından oldukça zengin olan üzüm suyu, kalp hastalıklarına karşı kalkan etkisi oluşturuyor.
Kalp krizi riskini azaltıyor
A, B ve C vitaminleri, potasyum ve demir açısından oldukça zengin olan üzüm suyu, vücudun hastalıklara karşı direncini artırıyor. Bu özelliğinin yanı sıra kanda oksijen taşıyan hemoglobin hücrelerinin oluşumunda gerekli olan demir ve potasyum zenginliğine sahip üzüm suyunun kalp sağlığını koruduğunu ifade eden Prof. Dr. Neriman İnanç, üzüm suyunun kan sulandırıcı özelliği ile de kalp krizi riskini azalttığını söyledi.
Birçok hastalığa karşı koruma sağlıyor
Üzüm suyunun faydalarından bir diğeri de içinde bulunan doğal şekerin çabuk çözünerek vücuda enerji vermesi olduğunu söyleyen İnanç, “içeriğinde bulunan maddeler sayesinde kanı sulandırıyor, yüksek tansiyona, kalp hastalıklarına, varise ve emboliye kadar birçok hastalığa karşı koruma sağlıyor. Özellikle kan pıhtılaşması ve damar hastalıkları konusunda sıkıntı yaşayan hastalara günde en az bir bardak üzüm suyu içmesini öneriyoruz” dedi.

(taze siyah üzümden bahsediliyor )

aslıcım bebiş nasılcanım sen nasılsın?
sana bir sorum olacaktı.sen gebeliğinin başında tedavi almadın sanırım belli bir haftadan sonra doktorun farketmişti dimi kaçıncı haftadaydın tedaviye başladığında bide hangi genlerinde sorun vardı benim sonuçlarım çıktıda canım mthrf 677 heterezigot diğerleri normal çıkmış. bilgi verebilirmisin bide doğumdan sonrada belli bi müddet devam ettinmi iğneye yoksa doğumla bir bittimi iğne meselsi

Kızlar masılsınız aramıza yeni kişiler katılmış gittikce çığalıyoruz bu arada kızlar duamızı yaptım. Dün de doktora girtik gördük ksemizi inş doktorumuz çok iyi dedi iyi başladık yani inş salı günü de çağırdı inş bu aralar sık görüşcez dedi bende görşelim dedim rabbim hep böyle iyi haberlerle gelmek nasip etsin... Dualarınızı eksik etmeyin....

kızlar hepinize hayırlı akşamlar daha öncede paylaşmıştım sizinle babam kalp ameliyatı olacak diye çok şükür olmuştu ameliyatta gayet güzel geçmişti ama dün babamda pıhtı atması nedeniyle felçlik geçirdi sol tarafından şuan hastanede yatıyor ve pıhtı açılmaya çalışıyor ama 3 gün çok kritik bir dönemmiş doktor en kötüsünü söylüyor tabi ama rabbime sığınıyoruz allah başımızdan eksik etmesin babamı ve kimsenin annesini babasını kızlar duaya çok ihtiyacımız var dualarınızda babada yer verirseniz çok mutlu olurum babamın adı ali şimdiden hepinizden allah razı olsun diyorum ve dualrınızı bekliyorum.

31 haftalik olduk Rabbime cok sükür seninle aramizda cok yok eminecim.duada 99#199#444 gibi tek sayılarda okumaya calisiyorum:)öyle yaparsam icim rahat ediyor.doktorum kacıncı haftaya kadar igneyi kullanacagımı söylemedi halaa takma kafana bana bırak dio sen sordun mu?

gelmis gecmis olsun.Rabbim seni de bizleri de ailemizden ayırmasın.amin.dualarımda olacaksıniz insaallah.

canım bizim biberon tek delikli 0+ yazıyor,için rahat etmediyse onlar ayrı da satılıyor alıver bi tane.büyük almakla iyi ettin 120 ml yakında yetmeyecek bize

canım gecmiş olsun seni anlıyorum ama kısmet biliyorsun.allahımın izniyle tez zamanda güzel haberini alırız inşallah

canım iyiyim saolasın sen de iyisindir inşallah.bebek de iyi büyüyor teyzesi.evet canım ben 14-15.haftalarda tedaviye başladım.benim de senin gibi heterezigot başka sorun yok.iğneye 40 gün daha devam ettik doğumdan sonra 2 günde 1 vurduk.
canım gözün aydın olsun.

çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun

cevap için saol canım vefalı çıktın maşallah doğumdan sonra kaybolmadın bizlerede bilgi veriyorsun Allah senden razı olsun.doktorun nasıl farkettide bu testleri istedi senden canım bide onu merak ettim düşüğün yoktu dimi senin miniği çok öptüm

var canım bi tane düşüğüm. 7.haftada kanama geçirmiştim düşüğü bi de kanamayı söyleyince gen taraması istedi doktor öyle cıktı pıhtılaşma. tesadüfen yani.

var canım bi tane düşüğüm. 7.haftada kanama geçirmiştim düşüğü bi de kanamayı söyleyince gen taraması istedi doktor öyle cıktı pıhtılaşma. tesadüfen yani.

o zor yoldan sende geçtin demek anladım canım.Rabbim evladını sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah.son olarak doktorun perinatolog yani riskli gebelik uzmanımıydı yoksa uzman kadın doğumcu muydu bu önemli mi doktor seçiminde bizim durumumuzdakiler için senin doktorun kimdi kendine iyi bak

cok gecmis opsun.acin cok tazeymis.kalp atisini hic alnamis olman ve cok.kucuk kayiplarin dikkatimi cekti.acaba kromozom analizi hic yapildi mi.sadece pihtilasmadan olmayabilir bu kayiplar diye dusundum.ya da acaba kalp atisi olustu da sen dr a gittiginde durmusmuydu.ben de aysenin tedavisi gibi bir tedaviuyguladim.senden farkli olarak benexol kullandim.onceki gebeliklerimde hep kanamalarim oldugundan bu kez ilk uc ay hicbir sey olmamasina ragmen progestan kullandim ve haftada bir proluton depot igne kullaandim.bu igne kanamaya karsi bir igne yani progestanin igne hali denilebilir ve benim dr umun dedigine gore rahime esneklik sagliyormus.sendeki pihtilasma nelerde var onu yazmamissin.zaten pihtilasma ivin kan sulandirici igne cozum.aabunun.dozu da aptt degerine gore ayarlaniyor.sana neye gore 0,4 ya da 0,6 kullanildi acaba.
cok uzuldum emelcim. ne diyebilirim ki.umudunu yitirme canim.
gozun aydin canim.keseyi gormussun.ilk zamanlar haftada cagigir tolga hoca.cok sevindim.hangi kanlara baktirdi.aptt istemistir.sonucunu bildir.ne kullancaksin simdi.aspirin.var mi.iyi haberlerini bekliyirum.
cok gecmis olsun canim.tabi dua ederiz canim.allah yardimcisi olsun sifasini versin.canim boyle zamanlarda kenzul srs duasi cok iyi geliyor diye duymustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…