- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.801
250 tane okudum duamızdan. Allah kabul etsin.
Geçmiş olsun Serapcım. Neden yoruyosun kendini yat kalkma ayağa:) Aman ha sonuna geldin artık.
Benimde gribim geçmek bilmedi ve idrar yollarına geçti bu sefer. Enfeksiyon çıktı bende de. doktor monurol diye bi ilaç verdi, suya katıp içtim bir akşam. Sabaha kadar mesanede kalıyor ve 10 güne vücuttan atılıyormuş. Öyle geçti çok şükür.Havalarda soğuk Aman sıkı tut ayağını falan kendine iyi bak.
Serapcım çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine.. İnşallah şu kalan günleri de sağlıkla ve mutlulukla atlatırsın da kavuşursun yavruna.. Dualarımız seninle canım..
Rabbim hamileliklerinde sıkıntı yaşayan herkesin yar ve yardımcısı olsun, bu dönemlerini kolaylıkla ve güzelliklerle geçirebilmelerini nasip etsin. Hamile kalmayı bekleyen bütün arkadaşlarımızdan da hayırlı ve güzel haberler alabilmeyi nasip etsin inşallah...
hilalcim hatırlıyorum sıkıntılı günlerini. hatta bir dr bebek yaşamaz bile demişti. kanaman yüzünden. neyse ki geçti o günler. Allah evlatlarına uzuuuuunnnn ömürler versin acılarını göstermesin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.canım allah sağ salimm bebeğini kucağına almayı nasip etsin. az kaldı mükafatını göreceksin. benim hamilelik te o kadar sıkıntılıydıki doğum yaptktan sonra kuş gibi hafifledim inan bana doğru düzgün yatakta bile yatmadım doğum yapınca çok hafifliyecen bu söylediklerimi mutlaka anımsayacan
haftaya demek. az kalmış. Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sütün bol olsun bebiş bol bol emsin seni :)Aycancım benim de kısmetse sezaryan olacak haftaya.bu cuma doktor kesin konuşur karar veririz dedi.:)Hatta Aycan var senin gibi o da sezaryan olacak dedi. yoksa o senmisin :) İzmirdemiydin sen pıhtıcan?Rabbim senin de benim de herkesin de doğmuş doğacak evladını koruyup bizlere bağışlasın inşaaallah.amin
elifçim hadi bakalım inşallah bu sefer hayırlısıyla olur operasyonun. sen de hamiş kervanına katılırsın inşalalh :))sağol cnm.dediğin gibi rahim filminde ilaçlı sıvı ile rahmi doldurup film çekiyolar.tüplerin açık olup olmadığını öğrenmek için yapılıyo rahim filmi.histeroskopide upuzun demir ucunda bıçak kamera ve sıvı püskürtme yeri var.rahmi sıvıyla dolduruyolar böylece yapışıklık varsa açılıyo.polip kist başka bişey varsa bucundaki bıçakla alabiliyolar.kamerayla heryere bakılıyo.tüplerede bakcakmı bilmiyorum.benim bi tarafımda hafif tıkanık var.2,5yıl önce rahim filmi çektirmiştim.orda belli oldu.ama bu etkilemez seni demişti nede olsa diğeri açık.
Kızlar dün gece biraz korkuyla geçti. Misafirim vardı kayseriden böyle oluncada uzun süre ayakta geçirdim. Ama akşam braz ataklarimi usattm onu gotilurdugumuz basja misafirlikte. Eve geldik yarım saat sonra bir islaklik hissttim bir baktım baya bi sıvı gelmis sabahı sabah ettim giderek azaldı damla gibi hisi oldu ama eşim gece gidelim bir baktialim dedi bende azalınca gitmedim ama erkenmi geldi suyum erken dogummu yoksa diyede içim içimi yedi hic uyumadim sürekli kontrol edeceğim diyem sabah doktorumu aradım şimdi yok desemde böyle yatin dinlenin diyemem şize gelin kontrol yapmalıyım deedi. Amniosormu ne testiymis kulak pamuğu gibi bisiyle örnek aldi ve baktı test negatif çıktı allahtan amnion sıvısı değilmiş. Ama enfeksiyon vsr dedi bir tanelik fitil yazdı.çok korktum ya daha 35 haftalik erken olursa diye. Rabbim sağlıkla vaktinde getirsin bebislerimizi inşallah.
serapçım çoooooook geçmiş olsun dikkat et kendine. tam kuyruktayız artık. sayılı günler kaldı. neyseki amniyon sıvısı değilmiş. ben de cuma akşamı çok ateşlendim 39 u gördü. gece rahatsız etmiyim diye dr u aramadım. o da kızdı bana. ateş zararlı bir parol alsaydın hiç bişeyin kalmazdı dedi. aslında acil durumlarda aramak sormak lazım. inşallah bir daha böyle bişey yaşamazsın canım.
biraz geçmişe bakmak için girmiştim ama kızım şuan izin vermiyo sizi çok merak ediyorum herşey yolundadır inşallah hep aklımdasınız iyi haberler alırız inşallah ilk fırsatta girip okuycam kim ne durumda.
130 tane okudum.cnm.
Haftaya dualama benim dimi.son persembem olacak sanirim.ben yapiyim.
bu pazar mevlit kandili. kandil için bir dua belirleyelim o gün de dualama yapalım mı? ne dersiniz?
bu pazar mevlit kandili. kandil için bir dua belirleyelim o gün de dualama yapalım mı? ne dersiniz?
tamam canım sen hafta içi yap. pazar ben yaparım dualamamızı. o zaman salat-ı tefriciye okuyoruz. inşallah pazara kadar 4444'e tamamlayabiliriz.Senaycim bana 50 tane daha ekler misin?
Guzel dusunmussun canim.salavat cok uygun pazar icin.kisasi uzunu hangisi olursa olsun guzel olur.ama dualama icin ben aklina gelirsem pazar uzun dua yapamam.hafta ici daha rahat oluyorum.ben haftaca cuma yaparim duayi.
tamam canım sen hafta içi yap. pazar ben yaparım dualamamızı. o zaman salat-ı tefriciye okuyoruz. inşallah pazara kadar 4444'e tamamlayabiliriz.
burada ev arkadaşım evlenmek için sizden dua bekliyor. bütün arkadaşları evlenmiş kendine dert ediyor. ben dert etme dedim ama işte. o da biran evvel yuva istiyor. adı kübra. allah herkesin gönlüne göre versin.
kızlar muhallebi yaparken 1kepcesini kaynar kaynar elime bosalttim.cok fena yandim doktorumun onayıyla yanık kremi sürdüm.kısacası abdest alamiyorum.kabul ederseniz dualamayı abdestsiz yapayım.olmaz derseniz de aramızdan başkası yapsın.8#9 a kadar cevap verirseniz sevinirim.
Ay senay bu ise de el attik madem:)ben de kardesime evlilik duasi istiycemo zaman:) adi emre.aklina gelenler dua ederse sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?