Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kızlar çok sağolun, Allah razı olsun. Hepimizin sıkıntılarını geçirsin Rabbim inşallah.

hilalcim hatırlıyorum sıkıntılı günlerini. hatta bir dr bebek yaşamaz bile demişti. kanaman yüzünden. neyse ki geçti o günler. Allah evlatlarına uzuuuuunnnn ömürler versin acılarını göstermesin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
haftaya demek. az kalmış. Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sütün bol olsun bebiş bol bol emsin seni :)
elifçim hadi bakalım inşallah bu sefer hayırlısıyla olur operasyonun. sen de hamiş kervanına katılırsın inşalalh :))

selmacım bugün aklımdan geçmiştin senle bebişin iyi olun da fırsat buldukça yazarsın :)

130 tane okudum.cnm.
Haftaya dualama benim dimi.son persembem olacak sanirim.ben yapiyim.

canım nihayet mutlu sona doğru adım adım gidiyosun hadi hayırlısı. canım ister perşembe yap. istersen pazar günü mevlit kandili için bir şey yaparsak onda da yapabilirsin sen nasıl istersen.

bu pazar mevlit kandili. kandil için bir dua belirleyelim o gün de dualama yapalım mı? ne dersiniz?

Senaycim bana 50 tane daha ekler misin?
Guzel dusunmussun canim.salavat cok uygun pazar icin.kisasi uzunu hangisi olursa olsun guzel olur.ama dualama icin ben aklina gelirsem pazar uzun dua yapamam.hafta ici daha rahat oluyorum.ben haftaca cuma yaparim duayi.

tamam canım sen hafta içi yap. pazar ben yaparım dualamamızı. o zaman salat-ı tefriciye okuyoruz. inşallah pazara kadar 4444'e tamamlayabiliriz.

burada ev arkadaşım evlenmek için sizden dua bekliyor. bütün arkadaşları evlenmiş kendine dert ediyor. ben dert etme dedim ama işte. o da biran evvel yuva istiyor. adı kübra. allah herkesin gönlüne göre versin.

tamam canım sen hafta içi yap. pazar ben yaparım dualamamızı. o zaman salat-ı tefriciye okuyoruz. inşallah pazara kadar 4444'e tamamlayabiliriz.

Tamsm cnm.ben basliyirum hemen o halde.aycanin da son haftasi sanirim.musait olursa o da yapabilir duayi.muhakkak okuyacam pazar birseyler ama uzun uzun okuyamazsam icim rahat etmez.zaten hepimiz hepimize dua etcez o gun dimi:) hadi insallah 4444 e tamamlariz cok iyi olur.zaman az herkes gayret etse de tamamlasak.

Ay senay bu ise de el attik madem:)ben de kardesime evlilik duasi istiycemo zaman:) adi emre.aklina gelenler dua ederse sevinirim:)

kızlar muhallebi yaparken 1kepcesini kaynar kaynar elime bosalttim.cok fena yandim doktorumun onayıyla yanık kremi sürdüm.kısacası abdest alamiyorum.kabul ederseniz dualamayı abdestsiz yapayım.olmaz derseniz de aramızdan başkası yapsın.8#9 a kadar cevap verirseniz sevinirim.

Cananda 110 tane dua okumuş, eklermisin şenaycım. neti yokmuş yazamamış.Allahh kabul etsin inşallah.

canım çok geçmiş olsun. aman dikkat et. sen bu hafta dinlen o zaman canım. yasin falan okuyoruz ya o yüzden. evet kızlar başka talipli var mı? yoksa da yine bunu da ben yapacağım:)

Ay senay bu ise de el attik madem:)ben de kardesime evlilik duasi istiycemo zaman:) adi emre.aklina gelenler dua ederse sevinirim:)

yaa evet bu işe de el attık:)
o zaman bugün dualama yapılırken senin kardeşin ve kübranın isimlerini de hayırlı eş bulmaları için zikredeceğiz.

kusura bakmayın kızlar dogum öncesi bu hafta cok istiyordum ama kısmet olmadı.insaallah dogumdan önce yaparım tekrar dualama.hepiniz hakkınızı helal edin olur mu.

[TABLE="width: 655"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bismillahirrahmanirrahim.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]"Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn."[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anlamı : "Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü’nün sahibi olan Allah’a mahsustur. (Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir. "[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]180[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD="align: right"]201[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]85[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD="align: right"]110[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD="align: right"]161[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]1886[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 03/01/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 09/01/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…