Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

1000 tane dua okudun şenaycım serap yapamazsa bende yapabilirim haftaya büyük ihtimal hastalanırım yaparsa bende öbür hafta yaparım

canım serap yapacak galiba. sen hastalığın bitince yaparsın o zaman. haftaya sıra vildanda oluyor galiba. o da yapamazsa neşe yapar haftaya.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]310[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]2.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD="align: right"]6.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]1.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD="align: right"]1.500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD="align: right"]3.600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]10.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]27.310[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 13/01/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 16/01/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

elifçim seni çok iyi anlıyorum. hepimiz benzer şeyler yaşadık üzülme ağlama diyemicem mümkün değil biliyorum. sana diyebileceğim şu ki hepimiz yanındayız dualrımızla senin destekçiniz. inanıyorum ve tüm kalbimle Rabbimden diliyorum ki senn doğum haberini de alıcaz burdan inşallah.

eminecim senin de az kaldı bizim oğlanlar erkenci çıkmazsa sıra sende. inşallah sıkıntısız bir şekilde kızını ipeğini kucağına sağlıkla alırsın sütün bol olur doya doya emzirirsin kızını.

serapçım benim de kontrolüm haftaya cumaretsi 10.30 da keşke karşılabilsek. doğum şeklin de senin ve bebişin için hangisi hyırlıysa o olsun inşallah.

aycan canım inşallah bebişine sağ salim kavuşursun genel anestezi çok zor diyorlar. spinal daha iyi olur senin için. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canım sen corasprin kullaniyor muydun? igne ve asprini ne zaman bıraktin?saglıkla bebegini kucagina alirsin insallah..

aminnn canım inşallah, bilmukabele.. evet canım kullanıyodum ama coraspini 20. haftaya gelmeden bıraktırdı, iğneyi de pazartesi günü bıraktım. doktorum iğneyi daha önce bıraktıracaktı, 3 hafta önceden bıraktırıyor normalde ama ben ısrar ettim bırakmamak için.

aminn canım teşekkür ederim, darısı başına inşallahh.

canım bizzat yaşamış birinden, ilk ağızdan bunları duymak içimi daha da rahatlattı. yazdıklarını okuyunca doktoruma bir kez daha minnettar oldum. hem kendime hem bebeğime öyle eziyet çektirmek istemem. korkaklığın anlamı yok gerçekten, zaten korkulacak bi şey de yok :)
aminnn, yarın sabah dualarımda olacaksınız hepiniz. serap almasın sıranı, hayırlısıyla sen kavuş kızına da, önce sen sonra o, Allah sıralı doğum versin :))

evet bence hiç beğenmedim. saçma olmuş.

Canim Allah yardimcin olsun sagliklaal kucağına inşallah bebeğini. Hayırlı güzel uzun bir ömrü olsun.

Allah razı olsun Serapçım, aminnn darısı sizlerin başına hayırlısıyla inşallah.

Ya Allah bin kere razı olsun senden canım benim. şahsen tanışmadığım birinin sabah namazında benim için Yasin okuyacağını, okuduğunu bilmek çok huzur verici bir şey.

kızlar haftaya ayete'l kürsi okuyalım mı? ne dersiniz. başka fikri olan var mı?

bence de Ayetel Kürsi okuyalım

Aminnn hayırlısıyla inşallah canım.

Evet ayetel kursi olsun.cogu kisi olur demis zaten.

emel sen neler yapiyorsun? Beklemede misin? En son asilama olmustun dimi.tekrarliycak misin? Sen de cok bekledin canim yaa.rabbim en.kisa zamanda yuzunu guldursun senin de.oglusunun bir kardesi olsun insallah.aamin.

aycancim allah sirali dogum versin haa) cok guldum alemsin.dualarimdasin cnm.kolay bir dogum olsun insallah.bol bol sutun olur insallah.hic moralini bozma hemen sutun gelmezse ki genelde gelmez.ama ugrastikca ugrastikca gelir.en onemlisi bebegin memeyle temasi.o aradaki duygusal iletisim sutun gelmesini saglar.bol bol memeni ver.bebek emdikce cogalir.dualarim seninle.en kisa zamanda haberdar et bizi.

Kızlar şükürler olsun bu haftaki dualamamizida ben yapmış oldum. Okuyan okuyamayan gönlü aklı bizimle olan tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Rabbim tüm dua ve muradlarimiza kavusmamizi nasip etsin. Hepinizin adını ve durumlarını saya saya dua ettim. Yasin süresi, hamile olmayan arkadaşlarımızın en kisa zamanda hamile kalmaları için meryem sursi ve nihat hocanin hacet dualarını, okudum. Amenerrasulu, Lev enzelna, ayetel kursi, duha süresi, inşirah süresi, tin, alak, fatiha, ihlas, nas, felak okudum. Rabbim hamile olan arkadaşlarımıza sağlıklı ve kolay doğumlar versin. Hamile olmayanlarimizin en kısa zamanda hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Şu an bebisleri olan arkadaşlarımızın bebeklerine sağlık güzel uykular ve hayırlı ömürler versin insallah.

Sevicimm aslında benimde kontrolum c.tesi ama akşam 4 de. Perşembe demişti umit hoca belki durumuma göre degistirebiliriz dedik sen yine sabahtangelip gideceksin karsilasamiyoruz bir türlü.

Cok guzel dualar etmissi serapcim.allah razi olsun.

aycan dogum yapmistir.bebisiyle ilgileniyordur simdi:) darisi hepimize olsun insallah

beklemedeyim canım normalde bu adetimle gidecektim doktora ama biliyosun 15 tatil giriyor memleketten misafirim falanda gelecek bu ay gitmem heralde iyi dileklerin için çok sağol canım

cnm ağzına diline yüreğine sağlık rabbim kabul eylesin inşallah dualarımızı.

aycan doğum yapmıştır sanırım hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda inşallah.

kızlar hepinize bol bol sütünüz olur diye dua ediyorum inşallah bebişlerimizi doya doya emzirebiliriz anne sütünün gelmesi için dua var onuda paylaşayım sizinle doğumu yakın olan kızlar sizde okumaya başlayın

"Fîhâ enhârun min mâin ğayri âsinin ve enhârun min lebenin lem yeteğayyer ta’muhu ve enhârun min xamrin lezzetin lişşâribîne ve enhârun min aselin musaffen ve lehum fîhâ min kulis semerât."
türkçe meali:[İçinde bozulmayan sudan ırmaklar, tadı değişmeyen sütten ırmaklar, içenler için lezzet veren şaraptan ırmaklar ve süzme baldan ırmaklar vardır ve orda onlar için meyvelerin her türlüsünden vardır.]

ayetel kürside karar kılındımı kızlar onu mu okuyacağız bu hafta?

Canım hepimizden rabbiim rraazı olssun. ne güzel bir dua. hemen okkumaya başlayalım.Sanırım ayetell kürsii canım.

merhba kızlr 2 gündür başım dönüyor. duvarlar dönüyor sanki dua edin kendimiiyi hissetmiyorum bebişime bişey olmasın

Selvicim korkma o baş dönmesi göz kararması bendede oldu hep. Hatta nabzim o kadar hızlı ayltiyorduki bayılma hissi yaşıyordum zaman zaman . Sık sık yemeye çalış. Çok aç kalma. Öyle zamanlarda tatlı bisiler ye ve ayaklarını daha yüksekte koyarak uzan.

sağol canım evet bn de de bayılma hiissi oluşuyor. tansiyondan korktum çok şükür normal çıktı. belki de kan değerlerimdüştü. tavsiyelerini uygulucam canım çok sağol. Allah razı olsun.

Kizlar bugun kontrolum vardi.bugun dogum tarihimiz belli olacakti ama bizim kiz yine yaramazlik yapmis:)bas asagidaydi.ters donmus..yukari cikmis ve bunu yaparken de yine kordonu iki kez boynuna dolamis.onceki gibi korkutmuyo bu beni.tecrube edindim ne de olsa.pazartesi tekrar bakalim dedi dr um.kordonu cozerse subati bekliycez.cozmezse sali veya cumartesi dogum olabilir.yine beklemedeyiz.sola yatmaya devam edip kordonu cozmesi icin dua etmekten baska yapacak bir seyim.yok.siz de dua edin nolur su kordonu cozsun de biraz daha buyusun iceride.tabi yine de hayirlisi ne zamansa o zaman olsun.

eminecim bu kız çok yaramaz hayırlısıyla kucağına al inşallah hop hop ettin bu son zamanların artık Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini darısıda bana inşallahh kac haftalık oldun merak ettim takvimin yok bilemedim

Evet yaa cok yaramaz cikti.dogunca da cok cektircek anlasilan:)
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim cnm.
bugun 36+4 um.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…