- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.061
Ins cnm çok teşekkür ederim umut oldun bana. Rabbim oğluna uzun ömürler versin.. Bu tedavi gebe kalmadan önce mi başlıyor ne kadar süre sonra gebe kalabilir acaba gebelik öncesi bir tedavi süreci varmı
Canım benim gelmiş geçmiş olsun geçmişi okursan benimde 2 düşüğüm olduğunu ve kürtajları sonuçlandığını göreyeceksin ama şimdi oğlum yanımda uyuyor çok şükür Rabb'ime.sakın pes etme Allah'tan ümidini kesme ve dualardan ayrılma.tahlillerinden anladığım kadarıyla kan pıhtılaşması sorunu sende de var ama sakın üzülme buradaki herkes aynı durumda.Pıhtıcanız bizler:)ben clexan 0.6 ilk iğne ve coraspirin tedavisi gördüm .bu ilaçların dozu ve süresi kişiye göre değişebiliyor doktorun en iyisini ayarlsyacaktır. bunlar hep vesile dediğim gibi Rabbimden iste ve duadan ayrılma.ben yeni doğum yaptığım için çok şükür Rabb'ime çok sık giremiyorum şuam gece 3-5 nöbeti bende olduğu için girebildim sma görebildiğim sürece yardımcı olmaya çalışırım.en azından doğru adrestedin onu söyliyim buradaki yüm ğıhtıcanlar ve ben yanındayız.Rabnim sana ve isteyen herkese bana yaşattığı mutluluğu yaşatsın inşaallah ve sağlıkla ve hayırlısıyşa sağlıklı ve hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alıp büyütmeyi nasib etsin inşaallah.amin
geçmiş olsun cnm.coraspirin kullanmaya başlamanı öneririm.kürtajdan 3ay sonra hamilelik düşünebilirsin.hamile kaldığnı öğrenir öğrenmez kansulandırıcı iğne kullanmaya başlamalısın.senin mutasyonların fazla.0,6kullanman iyi olur.benim kendi fikrim tabi ama kendine iyi bir doktor bulmanı öneririm.iğne vermeyen doktorun yanına bidaha uğrama derim.geçmiş olsun.hayırlı haberlerini en yakın zamanda duymak dileğiyle cnm.
merhabalar
canım kan pıhtılaşması hangisinde belli oluyor. ben ilk gebeliğim 9 haftalıkken kalbi durmuştu. öncesinde bir sürü tahlil ve test de yaptırmıştım ki ben istedim yaptırmak neyse dr bana ne coraspirin ne de iğne sulandırıcı verdi. kürtajdan sonra dr u değiştirdim coraspirin iç dedi protein s ve protein c kan tahlili yapıldı. sınırda çıktı.. aspirin iç gebelikte iğne yaparız (kan sulandırcı) dedi. ama benim gastrit olduğundan fazla da içemiyorum yaklaşık 2 aydır da içmiyorum. iş benim canımı çok sıktığından sadece aralık ve bu ay bebeğe düşündük neyse yaşım 35.
sadec protein s ve protein c testleri yaptırdıysan eksik yaptırmışsın.bir eğitim hastanesine gidersen onlar tüm testleri yaıyolar.mesela benim mhtr 1298 heterozigotum var.buna benzer bi çok test var.yaptırmanı öneririm.ne sorunun olduğnu bilirsen ona göre hareket edersin.
gebelik öncesinde mi yapılıyor yoksa gebelikte mi yoksa farketmiyor mu.. yani öncesinden bilinirse daha mı iyi olan bir test türleri mi.. başlığı açan konu sahibini yaptıklarını dr a söyleyeğim ona da bakıtılsın. söylemeden bakılmıyor. benim gittiğim dr ankaranın kadın doğum hastanesi(büyük doğum) işte maalef olmuyor işte böyle eksiklikler oluyor.
teşekkür ederim.
duamızdan 150tane okuyabildim.Allahım kabul etsin.
performansım şu sıralar çok kötü.rahim filmi çektireli 5gün olmasına rağmen karnım iyi olmadı hala.neden anlamıyorum ağrı kesicide fayda vermiyo.dünden beride tansiyonum düşük galiba.canım sürekli yatmak istiyo.kafamı kaldıramıyorum.keyfim yok.haftaya perşembe histeroskopi yapan doktorumdan randevu aldım.rahim filmi sonucunu göstercem.bakalım nedicek.inşallah iyi şeyler söylerde hayırlısıyla yoluma devam ederim.tadım tuzum kalmadı.saman gibiyim:)
gebelik öncesinde mi yapılıyor yoksa gebelikte mi yoksa farketmiyor mu.. yani öncesinden bilinirse daha mı iyi olan bir test türleri mi.. başlığı açan konu sahibini yaptıklarını dr a söyleyeğim ona da bakıtılsın. söylemeden bakılmıyor. benim gittiğim dr ankaranın kadın doğum hastanesi(büyük doğum) işte maalef olmuyor işte böyle eksiklikler oluyor.
teşekkür ederim.
allah kabul etsin canım. çok geçmiş olsun. ağır bir operasyon geçirdin gibi bişey oldu senin böyle olman çok normal bir de yaşadığın şeyler kolay değil. biri doğumdan yapışıklık diyo. rahimdeki yapışıklığı açmaya çalışıyo. diğer bişey yok diyo. ona bile sevinemiyosun acaba gerçek mi söylüyo diye. çünkü hep en kötüsünü duymaya ayarlıyoruz kendimizi ve öyle sıkıyoruz ki rahatladığımızda bile tam olarak iyi hissedemiyoruz. allah yardımcın olsun. inş. randevu aldığın dr. artık iyi şeyler söyler. sen de dinlen bu ara kendini yorma zaten rahim toparlansın ağır falan kaldırma dikkat et.
şenaycım duamızdan 55 tane okuyabildim. bana da dua edin kızlar şu günlerde iyice ağırlaştım sancılar kendini hissettiryor. inşallah oğluşum erken gelmek istemez. cumartesi kontrolüm var dr ne dicek acaba. son zamanlar gerçekten zormuş.
doğru söylüyosun cnm.aklım karman çorban oldu.histeroskopide bir sorun gördüm ya doğuştan ya yapışıklıktan diyo doktor.rahim filmi istiyo.yaptırıyorum.normal çıkıyo.insanın inanası gelmiyo.biliyomusun.internetten normal rahim filmlerine bakıyorum.kendimkine bakıyorum.bana normal gelmiyo.sol tüpümü göremiyorum.koskoca doktora inanamıyorum.çocuk diye diye kafayı yemekten korkuyorum.şuan normal değilim kafa gidik durumda.perşembe günü doktorumda iyi derse belki kendime gelirim.rumuzumu olumsuzluklar kraliçesi olarak değiştirsemmi acaba.eşim haklı olarak bir kerede güzel düşün yaw diyo.ama nerdeee benimki doğuştan sonradan olma değilki kendimi değiştirsem:)
aslıcım sezeryan olursa 26 şubatta alıcam dedi dr 38+6 olmuş oluyorum o zaman. tabii beyefendi erken gelicem diye tutturmazsa. bu arada ismi ebubekir olucak inşallahselvicimm belli tam dogum tarihin doktorun soyledıgıı, demekki senınkıde yaramaz olacak, ismine karar verdınmı:)
aslıcım sezeryan olursa 26 şubatta alıcam dedi dr 38+6 olmuş oluyorum o zaman. tabii beyefendi erken gelicem diye tutturmazsa. bu arada ismi ebubekir olucak inşallah
emine cnm hayırlı uğurlu olsun minik prensesin rabbim sağlıcakla büyütmani nasip etsin inşallah...
serap darısı sana olsun arkadaşım sanırım şimdi sıra sende hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah....
kızlar duamızdan 100 tane okuyabildim rabbim kabul etsin inşallah öpüyorum hepinizi.
şenaycım duamızdan 55 tane okuyabildim. bana da dua edin kızlar şu günlerde iyice ağırlaştım sancılar kendini hissettiryor. inşallah oğluşum erken gelmek istemez. cumartesi kontrolüm var dr ne dicek acaba. son zamanlar gerçekten zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?