Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Canım duamizdan 250 tane okudum. Allah kabul etsin inşallah.

Eminede doğumdan önce iletmisti bana 100 tanede o okumuştu. Onuda ekle canım.

aynı benim de öyle. kalçama bacağıma sürekli kramp giriyor. bir de dün karnımda enteresan bişeyler çıktı karnım çatlamamış resmen yarılmış çok kötü durumda. çok acıyor. sadece bir bölgede. aynada görünce şok oldum aynadan başka bir yerde göremem zaten koca göbüşümü :) acaba uyku sırasında kaşıdım da yırttım mı.

inşallah ümitciğim :) güzel şeyler hayırlı şeyler söyler doğumu netleştirisin çatı muayenesi yapar belki. ben de nst ye girer miyim ki acaba.

Canım yarilma şeklinde olmaz en axindan öncesinde biraz farkefersin. Kasimaklada öyle yirtilmazki göbeğini görebilen biri bir baksın bence. Benim 7 aya kadar doğru düzgün dışarda durmayan gobegimde bu son ay aldı badini gitti. Gerçi cevrem hala doğum yapacak bir göbek gibi buyuk değil desde bence yeterince büyüdu. Umiciğim:) eğer kasılma sancı şikayetin yoksa 35 de başlıyor nstye. Ama senin kontrol sureni uzun tutacaksa alır belki. Benim nst düzgün çıksa yine inşallah. Çatı muayenesini mi yapar yoksa sezeryanmi düşünür bilmiyorum. Hakkımda hayırlısı inşallah .

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim. biz bebeğimle iyiyiz çok şükür.
doktorum cuma günü 8 buçukta gel demişti. sabah hastaneye gittik, odamıza çıktık ve öğlen saat 12.30'da doğuma alacaklarını söylediler. heyecandan elim ayağım titriyodu zaten, o kadar saat nasıl beklerim filan derken saat 10.30 olduğunda kaşla göz arasında beni ameliyathaneye aldılar. sanki karşımda bir film vardı ve ben onu izliyordum. yani birazdan bir bebek dünyaya gelecekti ve o bebek benim canımdan bir parçaydı. inanması çok zordu.
anesteziyi yaptılar, yeşil örtüyü önüme çektiler. ben operasyon başlasın diye sabırsız beklerken birden dünyanın en güzel sesini duyuverdim. bu noktada hislerimi anlatmak çok zor.... gözlerimden yaşlar boşanıverdi. nice badirelerden sonra nihayet kızımı kucağıma alabildim. Allah'ım kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah.

Eminecim canımm gözünaydın olsun. bebişin sana kavuşmak için biraz sabırsız davrandı, Allah'a şükür sağ salim hayırlısıyla kavuştun kızına. ikiniz de Allah'a emanet olun. sağlık, mutluluk, huzur ve refah içinde büyütmek nasip olsun inşallah.

bende 150 tane okudum akşam dualamayı ben yapıcam inşallah. Özel dua isteği olan varsa:)))

Son düzenleme:
amin canım sen ne yaptın nasılsın hamişlik nasıl gidiyo

şimdilik hersey yolunda canım 8+6 hafta olduk, herhafta doktordayımm vallaa korkudann, endişelenmemek elde değil, ıkı hafta sonra kontrolum nasıl egececek bılmıyorum. allahh herkesee kucagına almayı nasıp etsin canım

gözün aydın canımm gercekten okurken bıle dıuygulandımm, allah analı babalı buyutsunn canım:)

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayete'l Kürsi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD="align: right"]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD="align: right"]35[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD="align: right"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]99[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD="align: right"]20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]859[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 16/01/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 23/01/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

allah şimdiden kabul etsin canım dualarımızı inş. rabbim tez zamanda bize de güzel haberler vermek nasip eder.

kıss elamm sen bi yerinde durmz mısın ne oldu testten bi haber ver kı merk etim seni

burdaki hepimizin ara ara beyni gidip geliyodur.zor şeyler yaşıyoruz.tabi beterin beteri var.şükürde ediyorum ama insan oğlu herşeyi tam olsun istiyo.gözümüzü ancak toprak doyurur.

nekadar güzel anlatmışsın cnm.mutlu huzurlu birşekilde büyüt inşallah.

Kac sayfa ilerlemissiniz oyle.zor okudim valla:)gercekten insanin zamani olmuyormus.herkese ayri ayri yorum yapabilmeyi cok isterdim
Cok ozlemisim.burayi.
arayan msj atan tum arkadaslarima burdan iyi dileklerde bulunanlara col tesekkur ederim.
goz yaslari icerisinde okidum tum yazilamlari.insanin duygusal modu daha da artiyor boyle zamanlarda.suan da gozyaslarima engel olamiyorum.tum kalbimle diliuorum.allahim burdaki herkese en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar evlatlar versin.bu duyguyu hepiniz tadin insallah.
biz iyiyiz.emerken uyuyup kaliyo kizim.uyandirip emzirmeye calisyiIm.cokyoruluyorum.uykusuz ve yorgunumm.hic birseye zamanim olmuyo.annem yanimda allahtan.xabicak rahata erip buraya daha cok vakit ayirabiliim insalah.hepinizi seviyorum.

Ins cnm Dr halit fırat erden e başladık. Ilk gidişimde daha Merhaba dedi ve ben genetik test istediğimi nasıl söylesem diye kivranirken halit bey acil bu testleri istiyorum dedi.umarim zorlu ve sıkıntılı bi hamilelik geçirmem iğneleri kullaninca.

Canım bu ignelere daha baslamadim ama bende de ayni sorun varmis. bende tup bebek için karnından çok iğne vuruldum. Morarmalar için iğne nin öncesinde ve sonrasında alkollü pamukla o bölgeye masaj yaparsan özellikle iğne sonrası bi nebze de olsa azaltıyor. Rabbim bebeğini dünyaya getirdiğinde bunları ne çabuk geçti diye hatırlamani nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…