- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.081
ay hadı bakalım az kalmısss adıyla yasasın canım ınsallahh:)
Canim inşallah sağ salim bende bebegimi alırım kucağıma. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Canım dahada artıyor şikayetler. Iki gündür sağ kalcama saplanan agridan yuruyemiyirum yatakta donemiyorumbile. Sancı hepvar biryerlerimde. Allahım bebeklerimize sağlık versin sağ salim alalimda kucagimiza inşallah bunlar geçecek. C.tesi bana ne diyecek bakalım umutcim:) oglefen sonrada ben ordayim bakalım inşallah.
aynı benim de öyle. kalçama bacağıma sürekli kramp giriyor. bir de dün karnımda enteresan bişeyler çıktı karnım çatlamamış resmen yarılmış çok kötü durumda. çok acıyor. sadece bir bölgede. aynada görünce şok oldum aynadan başka bir yerde göremem zaten koca göbüşümü :) acaba uyku sırasında kaşıdım da yırttım mı.
inşallah ümitciğim :) güzel şeyler hayırlı şeyler söyler doğumu netleştirisin çatı muayenesi yapar belki. ben de nst ye girer miyim ki acaba.
amin canım sen ne yaptın nasılsın hamişlik nasıl gidiyo
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim. biz bebeğimle iyiyiz çok şükür.
doktorum cuma günü 8 buçukta gel demişti. sabah hastaneye gittik, odamıza çıktık ve öğlen saat 12.30'da doğuma alacaklarını söylediler. heyecandan elim ayağım titriyodu zaten, o kadar saat nasıl beklerim filan derken saat 10.30 olduğunda kaşla göz arasında beni ameliyathaneye aldılar. sanki karşımda bir film vardı ve ben onu izliyordum. yani birazdan bir bebek dünyaya gelecekti ve o bebek benim canımdan bir parçaydı. inanması çok zordu.
anesteziyi yaptılar, yeşil örtüyü önüme çektiler. ben operasyon başlasın diye sabırsız beklerken birden dünyanın en güzel sesini duyuverdim. bu noktada hislerimi anlatmak çok zor.... gözlerimden yaşlar boşanıverdi. nice badirelerden sonra nihayet kızımı kucağıma alabildim. Allah'ım kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah.
allah şimdiden kabul etsin canım dualarımızı inş. rabbim tez zamanda bize de güzel haberler vermek nasip eder.
elifim tez vakit ferahlıklar versin Rabbim inşallah erkekler bizi böyle psikopata bağlamış görünce rahatlamak için farklı yollar deniyorlar benim eşim sakaya vurur cogu zaman rahatlatmak için beni aslında bu iyi onlarda biz gibi davransa biz daha beter hissederdik heralde..bende kürtajdan sonra adetimi beklerken gelcek mi yapıstı mı ki hep leydim sonra 2 ay geldi youn güzel rahatladım kaç ay geçti üstüne su son 2 adetim miktarı azaldı ben yine başladım yapışıklık mı ki doktora gittim 2 ay ust uste eşimde bana diyorki stresten ölüyorum o ay senin beynin yapışmış diyorgülüyom sonra ağlayasım geliyo ardından ama kolay şeyler değil bu yasanılanlar insallah sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alıp bu yazışmalar aklımıza gelir ve bugünkü hallerimize bizde gülebiliriz
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim. biz bebeğimle iyiyiz çok şükür.
doktorum cuma günü 8 buçukta gel demişti. sabah hastaneye gittik, odamıza çıktık ve öğlen saat 12.30'da doğuma alacaklarını söylediler. heyecandan elim ayağım titriyodu zaten, o kadar saat nasıl beklerim filan derken saat 10.30 olduğunda kaşla göz arasında beni ameliyathaneye aldılar. sanki karşımda bir film vardı ve ben onu izliyordum. yani birazdan bir bebek dünyaya gelecekti ve o bebek benim canımdan bir parçaydı. inanması çok zordu.
anesteziyi yaptılar, yeşil örtüyü önüme çektiler. ben operasyon başlasın diye sabırsız beklerken birden dünyanın en güzel sesini duyuverdim. bu noktada hislerimi anlatmak çok zor.... gözlerimden yaşlar boşanıverdi. nice badirelerden sonra nihayet kızımı kucağıma alabildim. Allah'ım kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah.
geçmiş olsun cnm.coraspirin kullanmaya başlamanı öneririm.kürtajdan 3ay sonra hamilelik düşünebilirsin.hamile kaldığnı öğrenir öğrenmez kansulandırıcı iğne kullanmaya başlamalısın.senin mutasyonların fazla.0,6kullanman iyi olur.benim kendi fikrim tabi ama kendine iyi bir doktor bulmanı öneririm.iğne vermeyen doktorun yanına bidaha uğrama derim.geçmiş olsun.hayırlı haberlerini en yakın zamanda duymak dileğiyle cnm.
kızlarr iğne vuranlanlar, oluşan morluklar için bır krem bişe kullanan varmı ben bepanthen tarzı kremlerın içeriğine baktıgımda hamileler kullanamaz dıe, göbekten yapıyorum ve heralde yanılış vurdum ve cok morarttımbir önerisi olan varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?