Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Canım çok sevindim haftaya doktoru görecek olmana. İnşallah bu defa çok güzel haberler alırsın.. Rabbim emeklerini ve dualarını boşa çıkarmaz inşallah..

Canım çok sevindim haftaya doktoru görecek olmana. İnşallah bu defa çok güzel haberler alırsın.. Rabbim emeklerini ve dualarını boşa çıkarmaz inşallah..

tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik. ya kusura bakmazsan birşey sorucaktım sen sinan hocaya gidiyordun değil mi. kaç iğne kullanıyorsun merak ettimm de

Allah yardımcınız olsun. Sağlık sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inş.

tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik. ya kusura bakmazsan birşey sorucaktım sen sinan hocaya gidiyordun değil mi. kaç iğne kullanıyorsun merak ettimm de

Adaletcim çok şükür iyi gidiyor şu an için.
Evet canım, Sinan Hoca'ya gidiyorum. Günde bir tane 0.2'lik vuruluyorum.

Sen nasılsın canım? Her şey yolundadır inşallah..

Kzlar emine dogumunu yapmış sağlıklı bir şekilde sükurler olsun. 2800 gr doğmuş kızı. Emzirmeye çalışıyormuş. Hepimizedua etmiş isim isim selami var herkese.

selam kızlar bugün oğluşumun yarı kırkını çıkardık evimde dua okuttum sizlerede dua ettim kızlar rabbim kabul eylesin inşallah hepinizi çok öpüyorum.
maşallşah oğluşuna. vakit ne çabuk geçiyor. sağlıkla güle güle büyüt oğluşunu.
eminecim düngece bakmıştım haberini almak için. görememiştim. sabah uyanır uyanmaz baktım doğuma girmişsin şimdide bebişini kucağına almışsın çok sevindim bebişin de zayıf değil maşallah sütün bol olsun canım arkadaşım. sağlıklı bir şekilde güle güle büyüt analı babalı büyüsün ipeğin.
Kzlar emine dogumunu yapmış sağlıklı bir şekilde sükurler olsun. 2800 gr doğmuş kızı. Emzirmeye çalışıyormuş. Hepimizedua etmiş isim isim selami var herkese.
serapçım Allah razı olsun merak etmiştim. arayamadım da emineyi. emine nasılmış inşallah sancısı ağrısı yoktur.

Selvicim ağrısı daha çok başlamamış henüz uyusukmus . Ama epidural olduğu için kateter takilymuis hala. Ağrısı oldukça ordan basıp ilaç verecek kendine. Bu geceyi atlatsinda rahatlar inşallah. Dende bana doğum olayını sormussun yazamadim. Biz henüz bir karara vatmadik umit hocayla. Normal istiyordum ben ama bebeğin gelusimi ve benim çatı muayenem bebeğin duruşu önemli dedi bu konuda. Şimdilik normal listesine yaxdi beni ama bu hafta sonu ne diyecek bakalım. Ben artık su olsun demiyorum çünkü hiç belli olmuyor baksana benimku 35 haftasında sancilarla yarirdilar erken doğum olabilir diye. O yüzden hakkımda ve bebrgim için hangisi hayirliysa rabbim onu nasip etsin inşallah. Senin için sezeryan mantikilu tabili auzaktan geleceksin. Ama ışte şartları sezeryanda olsa ayarlayamiyorsun Baxen. Inşallah zamanında vaktinde sağlıkla sorunsuz bir şekilde gelsinler. Amin...

kızlar lutfen yardım edın bende; hazıranda hamıleydım 3 aylıkkn bebegım karnımda oldu kurtaj oldum korunma donemımız bıttı tekrar baslıoruz pıhtılasma var dedıler coraspın ıcıorum aylardır sımdı ne yapıcam stresle nasıl basedecem bılmıorum yardımcı olun bırde bu dua ısını nasıl yapıccaz banada ızah edermısınız

cnm bnm ya sabah konustuk ben foruma gırmeden yazmıstım ona meger o da doguma gtmıs allahım hayırlısıyla kurtarmıs cok sukur gule gule buyutsun kızımızı ınsallh .dualarımızın gucuyle hepınızın cocugu olacak ınsallh umudumuzu kaybetmeyelım yeterkı .
hepınızı ozledım...

hayırlısı neyse o olsun hakkımızda serapçım. sıra sende artık. hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz :)
çok geçmiş olsuin. öncelikle sadece coraspin gebelikte yeterli olmayabiliyor. iğne kullanıyoruz biz çoğumuz. kimi dr lar iğne veriyor kimisi vermiyor. biz iğne veren dr ları tercih ediyoruz. bir de mutasyonlar da çok önemli en önemlisi faktörv leiden mutasyonu. Allah şifa versin. dua meselesi de bu hafta ayetel kürsi okuyoruz birbirimize dua ediyoruz. okuyabildiğin kadar oku. şenay seni listeye ekler zten. Allah şifa versin
bizde seni özledik nazifecim oğluşun da kocaman olmuştur. maşallah sen de bize dua et. benim de az kaldı korku heyecan ve telaş başladı :18:

Kızlar Merhaba 2.5 yıllık evliyim. Sebepsiz infertilite dendi. 1 negatif aşılama ve ardından 2. Aşılamada hamile kaldım fakat bebegimin 8+3 haftalikken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Ardından bir tup bebek denedik ve kimyasal gebelik oluştu. Düşük yaptım. Doktorum genetik test yapmak istedi ve ben Dr Halit Fırat Erden e gitmeye kara verdim.hemen genetik test ve kromozom analizi istedi. Ve 2. Hsg filmimi😫 hepsini yaptırdım genetik testte sorunum varmış. Henüz Dr gitmedim testi yorumlayabilecek arkadaşlar yardım edin tedavisi nedir

FAKTÖR V LEIDEN______ heterozigot tasiyici
MTHFR(C6778)_________homozigot mutant
B-FIBRINOJEN__________heterozigot tasiyici

Canım benim gelmiş geçmiş olsun geçmişi okursan benimde 2 düşüğüm olduğunu ve kürtajları sonuçlandığını göreyeceksin ama şimdi oğlum yanımda uyuyor çok şükür Rabb'ime.sakın pes etme Allah'tan ümidini kesme ve dualardan ayrılma.tahlillerinden anladığım kadarıyla kan pıhtılaşması sorunu sende de var ama sakın üzülme buradaki herkes aynı durumda.Pıhtıcanız bizler:)ben clexan 0.6 ilk iğne ve coraspirin tedavisi gördüm .bu ilaçların dozu ve süresi kişiye göre değişebiliyor doktorun en iyisini ayarlsyacaktır. bunlar hep vesile dediğim gibi Rabbimden iste ve duadan ayrılma.ben yeni doğum yaptığım için çok şükür Rabb'ime çok sık giremiyorum şuam gece 3-5 nöbeti bende olduğu için girebildim sma görebildiğim sürece yardımcı olmaya çalışırım.en azından doğru adrestedin onu söyliyim buradaki yüm ğıhtıcanlar ve ben yanındayız.Rabnim sana ve isteyen herkese bana yaşattığı mutluluğu yaşatsın inşaallah ve sağlıkla ve hayırlısıyşa sağlıklı ve hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alıp büyütmeyi nasib etsin inşaallah.amin

eminecim Rabbim sizi evladınıza evladınızı da size bağışlansın doğum yapmışsın çok şükür .Rabbime emanet olun.amin.

eminecimm allahh analı babalı buyutsunn mınık kızınıı cok sevındım canım sag salım kucagına ladın, darısı bıze ve tum isteyenleree:)

Ins cnm çok teşekkür ederim umut oldun bana. Rabbim oğluna uzun ömürler versin.. Bu tedavi gebe kalmadan önce mi başlıyor ne kadar süre sonra gebe kalabilir acaba gebelik öncesi bir tedavi süreci varmı

allah razı olsun canım çok sağol bakalım ne çıkacak ben de çok merak ediyorum.
oh çok şükür. allah analı babalı büyütsün inş. sağlıkla.

Ins cnm çok teşekkür ederim umut oldun bana. Rabbim oğluna uzun ömürler versin.. Bu tedavi gebe kalmadan önce mi başlıyor ne kadar süre sonra gebe kalabilir acaba gebelik öncesi bir tedavi süreci varmı

ben aspirin ve folik asite cok önce başladım gebeligimi de reglime 4 gün kala kan testiyle ögrendim ve0*4 clexana o gece basladim doktor 5 gün daha süre vermisti igne icin ama beklemedim daha sonrada 37. haftaya kadar 0*6 lik dozla devam ettim.aspirin 9. haftada kesildi.Tabiki bu hem benim hem de doktorumun uyguladıgı yöntemdi.Sen bunlari doktorunla konusursun.Ayrica doktorum vermedi ama ben metionin diyeti de yaptım sıkı bir şekilde.o diyeti burda da bulabilirsin.şimdi cıkmam lazım.hosçakalın.

Çok teşekkür ederim canım yardımın için.

Herkes ne alemde acaba dedim girdim Emine doğum yapmış:))) Maşallah çok sevindimm. Çok şaşırdım, beklemedi demek bebişi gelmek istemiş hemen. Çok sevindim canım çok şükür Rabbime. Allahım acısını göstermesin. Gözün aydın.

eminecim çok sevindim inan gözlerim dolu dolu şuan allah analı babalı büyütsün gözün aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…