Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Evet cnm.bu kiz cok yaramaz olcak simdiden belli oldu.ezgiden ck cekiyoruz bu uslu olza diyorduk.
neyse canlari sagolsun.
evet yarin 17:30 da randevum.bakalim ne olcak.haber veririm.dualarinizi bekliyorum.
1 subat olsaydi aslinda zaten 10 gun once olmus olacakti.sali olursa da 19 gun once olmus olacak.hayirlisi olsun.en hayirli zama ne zamansa o zaman olsun insallah.
sen de sezeryanda karar kilmissin sanirim. bence de iyu dusunmussun cnm.hem uzaktasin.hem de senin icin daha iyi olacak bence.daha rahat olacaksin yani....

yarın 17.30 u iple çekersin. inşallah hayırlı haberlerle dönersin. kızın kordondan kolyesini çıkarsın :) sen de rahat rahat şubatı beklersin inşallah hayırlısıyla. benim de kontrolüm cumartesi olucak. kasılmalarım var karnım çok sertleşiyor. nst ye girerim belki. 32. haftaan sonra gittikçe zorlaşıyormuş herşey. Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı güle güle büyütmeyi nasip etsin analı babalı

histeroskopi yaptırdığım hastane farklıydı.rahim filmi yaptırdığım hastane başkaydı.doktorlar farklı yani.histeroskopi yapan doktorum ya doğuştan bir darlık yada yapışıklık olabilir demişti.bu yüzden rahim filmini istedi.o hastane marta kadar doluydu.bende özel bir hastanede yaptırdım.dün rahim filmi sonucunu söylemek için doktor geldiğinde özellikle sordum.doğuştan bir sorun varmı yapışıklık varmı diye.yok dedi.peki histeroskopi yapan doktor neden öyle gördü anlayamadım ben.sonucu gösterdiğimde bakalım o ne dicek.rahim filminde sorun çıkcak diye düşünmüştüm.Allaha şükür çıkmadı.soğan kürü nasıl yapılıyo cnm.anlatırsan sevinirim.çok ihtiyacım var.

bende merak ediyorum histeroskopi yapan doktorum ne dicek diye.randevu alamadım ama biraz toparlanım randevu alamasamda gidip sorcam.inşallah histeroskopiye gerek yok der.rahim filmi yapan doktorda zorlandık yapışıklığa denk gelmiş açılmış olabilir dedi.benimde aklıma takılan bir hafta içinde hem histeroskopi hem rahim filmi çekip iyimi kötümü yaptım diye düşünmek.kürtajlar değil narkoz unutkanlık yapıyomuş cnm.seninde doğumuna az kaldı.daha dün gibi hamileyim dediğin gün.zaman ne çabuk geçiyo.minik yaramazı hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.bu sana benzesin cnm.hatırlıyorum fiziğini anlatmıştın bana.erkek olasım geldiydi:)senin gibi güzel olsun.

Son düzenleme:
Pıhtıcanlarım özledim inanın sizleri alışmışım dostluğunuza.biz çok iyiyiz Rabbim dualarımızı kabul etti ve herşey rahat ve sağlıkla geçti.ilk ili gün çok sancım ve ağrım oldu dikiş yerimde ama o bile güzeldi inanın.Rabbim hepinize ve tanıdığım ve tanımadığım kimler varsa onlara da nasib etsin inşaallah.amin.Ayetel kürsiye beni de dahil edin olur mu.kesin okurum kısmetse hep okuyorum zaten ama sayısını yazamasamda beni dualarımızdan çıkarmayın olur mu.Emine iyi olmanıza çok sevindim Aycan gözün Aydın Rabbim anneli babalı büyütsün inşaallah.Hamile olmayan arkadaşlar umudunuzu kesmeyin ve duadan ayrılmayın inanıyorum ki tez zamanda sizlerde nasip edecek Rabbim.amin.öpüyorum hepinizi.sağlıkla kalın.

evet canım öncesinde çok az vardı ha dedim kolay atlatacağım. sonra bir ıslak saç mahvetti beni. cumartesi geliyorum cnm. inş. sinan hocaya randevum salı. pazartesi de tolga hocaya aldım. artık bir gelişme olsun inş. diyete burada elimden geldiğince devam ettim. sağolsun ev arkadaşıma da durumumu anlatınca kızcağız mecbur değil ama bana uyum sağlamaya çalıştı. arada çikolata ikram ediyor yemiyorum. bazen çom az şeyler yedim son üç ayda. mesela biraz cevizli kurabiye gibi. yine de ipin ucunu kaçırmamaya özen gösterdim. inşallah canım ben de size iyi haberler vermeyi çok istiyorum. artık sinan hocaya soracak daha çok şeyim var. bana artık kesin konuşması lazım. yoksa başka yollar arayacağım sanırım. yaş 35. daha ne kadar bekleyebilirim.
Az once yasin okuyup hepinize ismen dua ettim kizlar.alah kabul etsin.listeui de tazdim.yanima alcam
allah razı olsun canım. dualarınıza ihtiyacımız var. allah sana da hayırlarla kolay bir doğum nasip etsin inş. sabırsızlıkla bekliyoruz bebişimizi.
canım çok teşekkür ederim. benim hatam oldu. biraz yattım ama tam ters zamana denk geldi en yoğun zamanımız malum hasta hasta kağıt oku not gir. onlarla uğraştım.
canım çok geçmiş olsun. ben bir kere çektirdim rahim filmi sen hem histereskopi hem rahim filmi aynı haftada çok zor. birşey çıkmamasına sevindim. ya bu dr.lar ne zaman ortak konuşacaklar çok merak ediyorum gerçekten. birinin ak dediğine öbürü kara diyo. herhalde önce bizim allahım bizi hastalığımızı doğru tedavi edecek doğru ve ahlaklı dr.larla karşılaştır diye dua etmemiz gerekiyor. neyse canım allah görüyor ne kadar çok istediğini inş. en kısa zamanda sen de hamile klır çocuğunu kucağına alırsın. ileride bunları kara mizah olarak hatırlarız.

canım çok teşekkür ederim. bol bol çay içtim. bu sefer ilaçsız atlatmaya çalıştım. büyük oranda atlattım inş. ilerlemez. ateşim çok az oldu çok şükür. bol bol kuşburnu, ıhlamur, adaçayı zencefil ve tarçın karışımlı çayımdan içtim. iyi geldi.
ah canım inş. hamilelik haberlerimizi en kısa zamanda vermek nasip olur. artık siz de bizlere deneyimli anneler olarak yol gösterirsiniz inş. biz hamilelikte endişelendiğimizde korkmayın bunlar önemsiz şeyler der bizi teselli edersiniz.

canım seni hiç çıkarmadık ki. duamıza katılman çok iyi olur. allah sana da inş. bebişini sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip eder.

cnm sen hep aklımdasın.buhafta hem sinan hocaya hemde tolga hocaya gitcen demekki.bakalım ne dicekler.inşallah ikiside ayrı ayrı şeyler demezler.ozaman insanın aklı bunalıyo.dedğin gibi doktor doktoru tutmuyo.biri anya diyo biri konya.hangisine uycağnı şaşırıyo insan.inşallah güzel haberlerle gelirsin.banada iyi şeyler derlerde ikimiz bu sene hamileler kervanına katılırız.hayal gibi geliyo ama Allahtan ümit kesilmezmiş.o isterse ölüyü bile diriltir.güzel haberlerini bekliyoruz cnm.

amin canım inş. ben de çok istiyorum şurada hamile hamile sohbet etmeyi. dr. da bakalım ne çıkacak ben de çok merak ediyorum zaten size muhakkak haber veririm. inşallah güzel haberlerle gelirim.

selam kızlar bugün oğluşumun yarı kırkını çıkardık evimde dua okuttum sizlerede dua ettim kızlar rabbim kabul eylesin inşallah hepinizi çok öpüyorum.

cnm çok geçmiş olsun normal çıkmasına sevindim inşallah hayırlı olan en tez zamanda hamilelik haberinide alır ve kahkayla bizimle paylaşırsın arkadaşım.

Kizlar bugun kontrolum vardi.benim yaramaz kordonu cozmemis.dr iyice inceledi.kordon gobekten direk boynuna gidiyo.iki tur atiyo.ardindan plesentaya gidiyo ve hic gevseklik yokmus
kordon uzun da degil.dr um hic begenmedi bu durumu.sadece ayaklarini hareket ettirebiliyor dedi.kafasini oynatil acamaz kordonu dedi
baya zor duruyormus yani.onlem icin.iki adet akciger gelistirici igne yapti
yarin alalim dedi.zaten iki.gunde kilo da almamis.kordon dolanik olunca da fazla kilo alamamis yani.kordon acikken gunde 50 gr almisti.simdi iki gunde 30 gr almis.yarin sabahtan gircem doguma.saat 7 de hastanede olcam ve 8:30 gibi doguma gircem.epidural olcam.bu aksamki ignemi de olmuyorum.dualarinizi belliyorum kizlar.ben de size dua edicem.

allah yardımcın olsun canım 37 haftayı doldurdunuz yanılmıyorsam benim oğlumda 37 haftalık doğmuştu küveze filan gerek duyulmadı için rahat olsun dualarım seninle

canım hayırlarla sağlıkla doğum yaparsın inş. senin minik acele etti bakalım hayırlısı. allah yardımcın olsun canım. dualarımız seninle.

selam kızlar bugün oğluşumun yarı kırkını çıkardık evimde dua okuttum sizlerede dua ettim kızlar rabbim kabul eylesin inşallah hepinizi çok öpüyorum.

maşallah canım. hayırlarla mürüvvetlerini de görürsün inş. :) allah razı olsun. allah dualarını kabul etsin inş.

emine beklemiyodum.şaşırdım.iyiki sürekli kontrole gidiyodun.Allah korudu bebeğini.hayırlısıyla kurtulursun inşallah.

Canım knustuk ama burdanda yazayım. RABBIM en güzel şekilde hayırlısıyla ve sağlıkla kavuştursun yavruna seni. Dualarimiz seninle. Sabahda ederiz inşallah. Rabbim yardimcin olsun. Iyi haberlerini sabah alacağız inşallah. Rabbim tüm eevlatlarimizi korusun.

emine arkadaşım seni merak ettiğim için girdim sabahtan meğer şimdi doğuma gidiyosun rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda.

ayy canım çok sevindim ALLAH yardımcın olsun inşallah sağ salim al bebeğini kucağına :)

Eminecim hadi hayırlısı canım.. Allah yar ve yardımcın olsun, sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.. Dualarımız seninle.. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…