Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

dileklerin için çok sağol cnm.ne bilim sizleri görünce umutlanıyorum.doktorlar ters bişey söylediğinde umutsuzlanıyorum.artık eskisi gibi değilim.çocuk istiyormuyum istemiyormuyum onuda bilmiyorum.insan yoruluyo fiziksel ve ruhsal olarak.Allaha bıraktım.hayırlısı neyse o olsun.seninde gün kalmış.zaman su gibi geçiyo ama zaman size geçmek bilmemiştir.hayırlısıyla günde geçip bebişini kucağına ilırsın inşallah.

Herkese selam kizlar.
kizim sarilik oldu.cuma dr a gittigimizde ogrndik.kilo vermis.2550 gr a dusmis.iki gundur 2saatte bir uyandirip emxirmeye calidiyorum.yarin konttolumuz var.insallah duzrlmistir.dua edin nolur duzelsin.biranonce
o kadar kucukki insanin ici gidiyo.heleki kan alinirken mahfoluyorum.
aynen nazifenin dedigi gibi ben de her kucagima algimda dua ediyorum sixlere.sizler de bu duyguyu yasayin diye.allahim bebegi olan herkesin bebegini de korusun.hamilelerimizvde saglikla kavussun benekkerine insaAh.
serap selvi sizin de cok az kaldi
serap sira sende nasil duygu?gunkerdir bekledin sira sende artik.
Kizlar bevegini dogunca sik arsliklarla vesleyin.ben veceremedim.hasra ettim.yorulup uyuyup kaldi.uyandirmaya kiyamadim.hast Ettim.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun eminecim. toparlanır iyileşir inşallah ipeğimiz. yeğenim de sarılık olduğunda 300 gr zayıflamıştı ama şimdi tosun gibi maşallah. çok çabuk iyileşti. ipek de öyle çabucak toparlanır. yeğenimden bildiğim kadarıyla bebğin aç kalmaması lazımmış. mama takviyesi yaptılar. yengem sütünü sağdı. şimdi de maşallah sütü bol. senin de öyle olur inşallah canım. dr daha iyi bilir de mama takviyesi yapabilirsin

Kızlar, dualarımızı okuyan okumayan herkesden Allah razı olsun.Sağolun

Hadi bakalım canım konuşamadık evet, merak etmiştim seni, herşeyin yolunda olmasına sevindim, hayırlısıyla sende al kucağına bebişini, sonra sırada selvi var, dualarınızı bekliyoruz bol bol:)

Seninde son 1 ayın Selvicim. Elif gibi düşünmekten kendimi alamıyorum ben de bazen. O günleri görebilirmiyiz acaba diyorum. Şu günleri sağlıkla tamamlayıp kucağına alırsın inşallah yavrunu.

Bekledikçe bende senin gibi hissediyorum canım. Olmayacak mı acaba diyorum. Bazen üzülüyorum bazen üzülmüyorum. Aslında kabullenmekle alakalı. Allahın nasip ettiğinden, dilediğinden öteye yol yok. Sonuçta ne hayaller kurduk şimdi nerdeyiz. Umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum ama herşeye de hazır olmak lazım. Kendini üzme sakın. Yalnız değilsin, bizler varız, birbirimizi anlıyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize. Umarım ilerde güzel hatırlarız bu günleri.

Geçmiş olsun canım. Uyandır tabi minnoş kızını emsin bol bol ki geçsin sarılığı. Daha çok küçük tabi. Sürekli uyuyomuş. Sen üzme sakın kendini, olmadı mama takviyesi yaparsın sonra da telafi edersin zaten. Geçmiş olsun canım.

Seninde son 1 ayın Selvicim. Elif gibi düşünmekten kendimi alamıyorum ben de bazen. O günleri görebilirmiyiz acaba diyorum. Şu günleri sağlıkla tamamlayıp kucağına alırsın inşallah yavrunu.

evet vildancım az kaldı. zaman geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor. geçen sene bu zamanlar o kadar berbat bir ruh hali içindeydim ki. bir sene sonrasında bebek hazırlığı yapacağımı bilseydim kendimi böyle yıpratır mıydım. ama insan bilemiyor. sadece ve sadece Allah biliyor. inşallah siz de bu günleri göreceksiniz. Rabbim en hayırlısından en sağlıklısından en tatlısından evlatlar versin bizlere. elife de sana da emele de özel dua ediyoruz. Rabbim kabul edecektir. sadece belki biraz zaman. o zamanda da Allah sabrımızı ölçüyor. inşallah kazananlardan oluruz.

Senay naptin cok merak ettim.bugun randevun vardi.insallah guzel seyler duymussundur dr dan.

selvi bugu kontrolumuz vardi.kuzim 100 gr almis.tekear kan.istemefi dr.cok mutlu oldum.2670 gr olmus:) mana takviyesi yspiyorum.daha cok sutumu sagip veriyorum. Duzelsin direk emzircem.sagmasam doymuycak cunku.

vildan sakin umutsuzluga kapilma.yaxdiklarinsan sanki bunu sezdim
senin nickin bile umut unutma bunu
cani gonulden inaniyorum ve dua ediyirum hep.senin de bebegin.olacak.amama zamamini allah biliyor.sinav bu kesinlikle.hatta benim de sinavim devam ediyo hala farkindayim.oyle olmadik masraflar cikiyor ki suan sasirip kaliyorum.zaten sifiri tukettik ekstra seyler cikiyo.dun dun bunsldim agldim.sonra kendine geldim.bunun.icin aglanir mi defom.demekki sinavim devam ediyo defim. Rabbim sizin de yuzunuzu gildursun en.kisa zamanda cnm.

cnm endişelenme yeni doğanların çoğunda sarılık oluyo.kızkardeşimin bebeğide sarılık oldu kilosu düştü.şimdi çok iyi şükür.onunda 1,5aylık oldu.seninde iyi olcak allahın izniyle.

Kızlar tek tek alıntı yaptım ama gönderemedim. Iyi dilekleriniz ve dualariniz için sağolun kızlar. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah. Sağlıkla gerceklestirelim. Elif ve vildan en kısa zamanda iyi haberlerini alacağız insallsh kızlar. Lütfen böyle umutsux konusmsyin. Dış gebelik geçiren bir arkadaşım uzun zaman hamile kalmak için uğraştı ama olmadı. O kadar uzuluyorduki bebrgi olmadı diye. Ama dr. A giderken çok daha kötü bisi oldu ve tiroid kanseri olduğunu öğrendi ne yaxikki. Ve ameliyat oldu ses telleri zarar gördü konusamadi baya. Atom tedavisi aldı. Ama bu ay hiç beklemediği bir anda hamile olduğunu ogrendi. O jadar sevindikki. Rabbim böyle imtihanlar vermesin hicbirimize. Şükür saglimiz yetinde ve kaç krz hamile kalabildiniz. Hamile kalamamayi aklınıza getirmeyin lütfen. Onları nasip eden rabbim inşallah yine nasip edecek. Heran dualrimdasiniz. Ve inşallah doguma girerkende ederim rabbim nadip eysin.

Şenay sen ne yaptın kontrolünü.

Selvi canım epidural düşünüyorum daha önce konuşmuştuk umit hocayla. Normal dogumdafa olsa epidural istemiştim. C.tesi tekrat kontrolum var detaylı soracağım. Seninde 25 iymis az kalmış Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

okurcan gözlerim faltaşı olmuş şekilde okudum.çok üzücü bir olay ama sonu mutlu.beterin beteri var herzaman şükrederim ama bazı zamanlar geliyoki insanın ağzından yanlış kelimeler çıkıyor.Allahım affetsin.

Kızlar sağolun hepiniz. Çok zor yaşadıklarımız. Umutsuzluğa kapılmak istemiyorum, sonuçta Allah nasip ederse ne engel olabilirki biliyorum, ama beklemek çok zor. Sabredip dua edicez ben çok dile getirmem zorlukları ama Elifte bahsedince ben de bişeyler yazmak istedim. Güçlü gözükmekte çok zormuş.
Bu arada şenay ne yaptı acaba ben de merak ettim. Ankarada mı hala.

senayin bugun de sinan hocada kontrolu vardi.iki kontrol sonucunu da yazar artik hergalde.ben de meraktayim.tatil boyunca ankada olur sanirim senay.

şenayy nettin doktor ne dedi.sabırsızlıkla yazmanı bekliyoz.güzel haberler alırız inşallah.perşembede ben güzel haber alırım.hadi bakam.

şenayy nettin doktor ne dedi.sabırsızlıkla yazmanı bekliyoz.güzel haberler alırız inşallah.perşembede ben güzel haber alırım.hadi bakam.

kızlar sağolun hepiniz çok merak etmişsiniz. evet dün tolga hoca da bugün sinan hocadaydım. aslında dün yazardım ama malum uzun bir aradan sonra gelince bilgisayarın başına geçiyorum diyemiyosun. ailem de benden ilgi bekliyo özellikle yeğenlerim. size iyi haberler vermek isterdim ama malesef. tolga sadece geçmişime bakarak hamile kalmadan bir ay önce 0,6 lık iğne başlayacaksın. on gün sonra kan vereceksin aptt'ni 32'nin üstünde tutacak doz ne ise onu kallanacağız dedi. coraspin hikaye dedi. hiç bir işe yaramaz ama şimdi senin sağlığın için kullanman lazım dedi. hiç bacak dopleri çektirdin mi dedi. ben de o zamandan beri çektirmedim ama hiçbir şikayetim yok bacağımdan dedim. gizli bir tıkanıklık olabilir onu da bir çektir dedi. eğer bacakta tıkanıklık varsa onun da damara bir alet yerleştirilerek açılabileceğinden bahsetti. onu artık bir ara yaptıracağım aciliyeti yok ama muhakkak yaptır dedi. rahim ultrasonunda sol tüpte tıkanıklık çıktı. yumurtlamamı beğenmedi amh istedi. eğer amh iyi gelirse ne zaman istersen o zaman korunmayı bırak ve iğneye başla dedi. amh iyi gelmezse tüp bebek dedi. beklemeyelim dedi. bir daha düşük olursa onu muhakkak genetiğe göndermemiz gerek dedi. düşük iki nedenden olur ya genetik bozukluk ya da rahimsel. birincisi için elimizde bulgu yok. düşük materyalinin muhakkak incelenmesi lazım dedi.
gelelim sinan hocaya. sinan hoca her zamanki gibi diyete uyup uymadığımı sordu bende son zamanlarda biraz gevşettiğimi söyledim. enteresandır tolganın ultrasonla gördüğünü o eliyle bildi. karnıma bastırdı ve solda yumurtlamada bir sıkıntı var dedi. anlaşılan bu aralar biraz sıkıntı yapmışsın bu kadınlarda yılda bir kaç kez olabilir kabul edilebilir bir şey dedi. ama devam ederse sıkıntı dedi. yani o bu konuda daha rahat. biraz kendini rahat bırak dedi. kan tahlili istedi her zamankinden kanların gelsin bakalım ne kadar uymuşsun diyete dedi. ben de yine düşük çıkarsa ne olacak bekleyecekmiyim yaşım 35 dedim. yaşında bir şey yok dedi yani değişen bişey yok kızlar. neyse hele bir şu kanlarım çıksın. yarın aç karnına vereceğim muhtemelen şubat sonuna çıkar ne zaman gösteririm ne yaparım hiç bilmiyorum.

canım nasıl oldu bebiş düzeldi mi geçmiş olsun. oy kıyamam yaaaaa. napsın miniş uyumak istiyooooo

ankaradayım canım senin gibi hissedenlerden biri de benim. ne yapacağımı şaşırdım. hiç birişim yolunda gitmiyor. isyan etmiyorum. çok şükür bugünümüze ama ne bileyim yaaaa. şimdi de sol tüp tıkanıklığı çıktı. herhalde mardinde kendime dikkat edemedim iltihaplanma oldu. soğan kürü mü yapsam ona da bilmiyorum ki???????????

Şenay canım öncelikle Allah şifa versin. Benim yaşım 30 ve amh testini bende yaptırdım. Annem erken menapoz doktordan ben istedim de yaptırdım çok düşük çıktı. hemen tüp bebek dediler bana da. Ama ben doğal yolla 3.kez hamile kaldım. Yaşa çok önemli diyorlar seni neden hala oyalıyorlar ki. Bana kalırsa geçen günler geri gelmez. Bir an önce çaresini bulmak lazım. İnş. tez vakitte hamile kalırsın. Senin yumurtlamanı beğenmemiş, benim yumurta sayım azalmış daha bu yaşta hemen koş tüp bebeğe dediler. Ama cok şükür araştırırken bir daha hamile kaldım. İnş. darısı başına arkadaşım. Rabbim herşeyin zamanını kararlamış. Biz bilemiyoruz. Dualarımız sizlerle.

canım benim sağolasın allah razı olsun. ben de anlamadım ki. ben de artık araştırıyorum bakalım hayırlısı. bir kaç aylık bir zaman tanıycam o ara işte bu kan tahlilleri falan ne yapabileceğimi araştırıp ardından hamileliği deneyeceğim bakalım. ben şimdiye kadar hamile kalabilyordum ancak bu son durum kafamı karıştırdı hayırlısı bakalım. inşallah rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

cnm yazdıklarını dikkatlice okudum.çok güzel anlatmışsın.doktorların iyi.hamile kalınca iğne kullancan deyip göndermiyolar.bana hep hamile kal öyle gel dediler.tüplerde sonradan tıkanabiliyo demek.bendede histeroskopide solda tıkanıklık gördü doktor ama rahim filmi normal çıktı dediler inanasım gelmedi.kendi doktoruma bir gösterimde ozaman inanırım ancak.amh testini duymuştum.bende yaptırmayı istiyorum.genlerimizde erken menapoz var çünkü.inşallah kan sonuçların iyi çıkar.bizde hamile arkadaşların arasına katılırız.

Hayırlısı olsun Şenaycım. Bir karar almışsın en azından, bencede bekleme artık bir yol seç ve denemeye başla. Bekledikçe zorlaşıyor herşey. Tolga Hoca aspirini tercih etmiyor ve iğneye önceden başlatıyor beklendiği gibi. Doplerini hemen çektirip aklından çıkartabilirsin. Tıkanıklığı ve yumurtlama bozukluğunu ultrasonla nasıl anlamışlar şaşırdım. Bunun için ne yapacaklar bişey önermediler mi. Tek taraflı tıkanıklık çok önemli olmayabilir ama yumurtlama için takip yaptırabilirsin. Belki histereskopi çektirip rahminide kontrol ettirebilirsin.Aklında hiçbir soru işareti kalmayıncada yumurtlama takibi ile hemen denemelere başla bence. Artık bişey olsun ,senin için en azından.Doktor bana 1-2 ay görüşmeyelim dedi. Kafanı boşalt dedi. İsyan etmiycem, rabbim hayırlısını bilir.

Senaycim tupte tikaniklik bende de cikti.ben de oyle birseyim oldugunu bilmiyordum.dedigin gibi sonradan olmustur ve gecici bir durumdur bu.dusuk sonrasi baska dr a gitmistim ben icerde birsey kalmismi bakdin diye.o zaman ogrendim ve dr cok rahatti.diger tup sana yeter dedi.ve biloyirsun hemen hamile kaldim.tupu takma sen.
iyi haber alamadim demissin ama ben oyle dusunmuyorum.yaptirman gereken tahliler verilmis onlari yaptir biran once ankaradayken cnm.aspirini belki baslarda kullandirir tolga bey ama sonra kullamdirmiyor.bana kesinlikle kullanmayacaksin dedi
clexane kani sulandirir aspirin.kansma yapar demisti bana.ben.hic kullanmadim.tugce de baslarda kullancakti sobea biraktircakti.bilmiyorum ne yapti.
bu sinan hoca nasil birsey oyle yaa:)el var adamda el:)elle herseyi anliyo.masallah yaa.
insallah sonuclarin iyi cikar da biran once baslarsin calismalara cnm.
Allah yardimcin olsun cnm.bir ara ararim konusuruz.ipek bocegim musade ederse:) bu arada toparladik gibi.azcik kilo almistik.cuma tekrar tarttircam.sagip veriyorum.yoksa mememde mayisip kaliyo.
geceleri cok dua ediyorum size.kizimi.kucagima aldigimda hep aklima dort kisi olarak geliyorsunuz.allahim bu duyguyu onlara da tattir diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…