Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

şenaycım ben sinan hocanın sana önceden dediklerini çok iyi hatırlıyorum. olumsuz konuşmuştu çok üzülmüştün.şimdi olumsuz konuşmamış. adam işin ehli. ben de aydan hocaya gitmiştim o da prof. hamile kalacağım ay hamleliği bilmişti. 2 yumurta atılmış demişti. nitekim de öyle oldu. benim bebişler ikizdi. sonrasında biri yaşamadı. kalbi atmadı. adamlar boşuna prof olmuyor.çok uzattım demem o ki emin ellerdesin. bence hem sinan hocaya hem tolga hocaya git. ama tüp yaptırma sen zaten doğal yolla hamiş kalabiliyorsun. tolga hoca da herkese tüp diyor. dopplerini amh testini yaptır. ben herşeyin temiz çıkacağına inanıyorum çünkü çok dua alıyorsun. hiç bir karşılık beklemeden tüm samimiyetimizle birbirimize dua ediyoruz. Rabbim görüyor.
dr doğru söylemiş de o dedği kolay olmuyor. ama aslı yaptı dediğini sat ını bile unutmuş. gezmiş eğlenmiş hiç beklemediği bir anda hamile lduğunu öğrenmiş. stres çok etkili. inşallah Rabbim gönlünüze göre verir.

eminecim çok sevindim ipek böcüşüne :) toparlanır o annesi. buraya doğumdan sonra en sık giren pıhtılı ünvanını sana takdim ediorum :))) seni görmek yazdıklarını okumak güç veriyor bizlere.

pıhtıcanlar kusura bakmayın giremiyorum sık sık ama dualarım sizlerle.oglumda bende cok iyiyiz masaallah.cok şükür Rabbime.Duamızdan 99 adet okuyabildim.okuyan herkes hakkını helal etsin.Rabbim isteyen herkese ve sizlerede saglıkla ve hayırlısıyla saglıklı ve hayırlı evlatlarını kucagına almayı herkese de bize de saglıkla ve hayırlisıyla mutlu,bereketli,bol rızıklı büyütmeyi nasib etsin insaallah.amin.saglıkla kalın.

evet cnm. şansım çok iyi dr. lar hepsi de ama sıkıntı benim de seninle aynı yaş. sinan hoca gerçekten mükemmel ama yaşım onu beklemeye müsait değil. genç olsam kesinlikle şüphesiz sinan hoca derdim. inş. amh iyi gelir de o zaman biraz daha kendime zaman tanıyabilirim. çünkü ben mardindeyken yumurtlama zamanını denk getirip eşimin yanına gelip çocuk denemem bir hayli zor olacak herşeye rağmen deneyeceğim tabi ama öncesinde iğneye de başlayacağım için karar verdiğim ay muhakkak eşimin yanına gidebilmem lazım. neyse hayırlısı canım yaaa. senin de inş. yarın iyi haberlerle gelmeni bekliyorum canım. inş. tez zamanda biz de bebişliler kervanına katılırız.
aynen canım sen de aslı gibi inş. gezip dolaşırken hamile kalırsın tüpe falan gerek kalmaz. evet ben hemen hamile kalabiliyorum tolga sağlıklı embriyo için tüp daha iyi olur en azından kromozom bozukluğu riskini kafandan atarsın dedi. belki düşüklerin kan pıhtılaşmasından değilde kromozom bozukluğundandır bununla ilgili bir veri yok elimizde dedi. ama pıhtılaşmadansa tüp de olsa düşer. çok düşünmemek lazım herhalde. biz çok sorguluyoruz galiba biraz oluruna bırakmak lazım. dopleri niğde de çektireceğim artık. burası çok pahalı. oradaki hastane de gayet iyi. bunlarda sorun çıkmazsa eşimi de ikna edebilirsem ve denk getirebilirsem mayıs gibi düşünmeye başlarım gibi geliyor tabi allahtan hayırlısı.
oy minik yavruş yaaaa. ne uykucuymuş meleğim. inş. bize de nasip olur canım hayırlarla. sevindim canım toparlamasına. inş. canım sonuçlar iyi gelir. hiç umudum yok ama şu hacettepeye verdiğim kanların iyi gelmesini çok istiyorum. tabi amh kötü gelirse onu ne yaparım bilmiyorum inş. sinan hocanın dediği gibi geçici bir durumdur. gerçekten adam çok enteresan yaaa. mesela 3. aydan sonra ultrasona almıyor adam hamileleri. yine elle kulakla muayene ediyo.

amin canım bebişine kavuşunca da bizi bırakmadın ya. allah razı olsun. allahım size de bebişlerinizi sağlıkla mutlulukla büyütmeyi 2.-3.'yü nasip eder inş. :)

canım benim allah razı olsun senden ve hepinizden. sizler de benim dualarımdasınız her zaman. sizlerin görüşleri çok önemliydi benim için. hemen hemen hepiniz aynı görüştesiniz. inş. iyi gelir sonuçlar o zaman daha net konuşuruz sizlerle. şubat 27'ye sonuç randevusu aldım ama kendim gelebilirmiyim orası muamma. 9 şubatta git 27'sinde geri gel çok zor. annem sen gelme ben gösteririm dedi. kısa olsa neyse de sadece 2 günü gidi-geliş yolda geçiyo. uçakla geliyorum ona rağmen böyle. neyse hele bi o zaman gelsin de bakalım. senin de herşey yolunda çok şükürcanım çok seviniyorum. artık arada başkası yoksa serap ve sen varsın galiba. ama bu aralar hamiş haberi veremiyoruz. inş. bizler de sizlere güzel haberler verebiliriz.

Allah razı olsun Eminecim, sağolasın, yavrunu size bağışlasın Rabbim.

Ah canım keşke gezip dolaşabilsek, sıkıntılar bitmiyoki, eşim benden beter. Ben daha rahatım, daha çok kabulleniyorum herşeyi. Ama eşim stres yapıyo, babası da rahatsız. Hastalıklarla uğraşmak hastane görmek istemiyorum diyor. Ankaradan herkesten uzaklaşmak istiyorum şöyle bir kaç ay. Elimden bişey gelmiyo.
doğru tedavi olup kısa zamanda sonuç alırsın inşallah canım ama şunu söyleyeyim tüp bebektede tüm kromozom anomalileri önceden tespit edilemiyor. PGT yaptırmak gerek onu da pek tavsiye etmiyorlar embriyoya müdahale ediliyor diye. Umarım hiç gerek kalmaz.

benim doğumda 8 şubat arkadaşlar. (tabi kızım beklerse) Bu günlere geldiğimize inanamıyorum. İnş güzel haberler hep gelir sizlerden.

benim doğumda 8 şubat arkadaşlar. (tabi kızım beklerse) Bu günlere geldiğimize inanamıyorum. İnş güzel haberler hep gelir sizlerden.
canım maşallah allah yardımcın olsun. hakikaten inanması zor bana şu an çok uzak geliyor. bazen sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum. rabbim umutsuz bıakmasın kimseyi.
aynen bir kere böyle girdinmi girdap gibi seni içine çekiyo bu konular. hemen olsun istiyoruz olmuyo. neyse hayırlısı canım. muhakkak olacak ama ne zaman işte onu biz bilmiyoruz. biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim görüyor. dualarımızı da ediyoruz. inş. kabul eder rabbim dualarımızı bize de o mis kokulu bebişlerden nasip eder inş.
demek tüp te kesin çözüm değil. ay ne bileyim yaaaa. hepsi bişey söylüyo. bazen kendim için söyleyim çok ince düşündüğüm hesapladığım için başıma bunlar geldi diyebilirim. biraz oluruna bıraksaydım böyle olmayacaktı.
mesela ilkinde ilaç kullandığım için sonlardırdım. sanki herşeyi biz en iyi biliyoruz. eğer allaha bıraksaydım muhtemelen hiçbirşey olmayacaktı. bugün de bu kadar yanıp yakılmacaktım. şimdide kendimin hamile kalması yönünde sorguluyorum. acaba bebek rahimde gelişemiyo. önceden embriyo dışarda döllense öyle konsa daha mı iyi olur diye düşündüm. sanırım dönüp dolaşıp aynı hatalrı yapıyorum bir rahat bırakabilsek olacak ama gel de bunu aklına kalbine anlat.

Senaycım yazdıklarını okudum , şu sizin tolga hocanızı cok merak ettım ya o nasıl elle anlamıs sasırdım valla canım tup bebek konusunda selvıye katılıyorum, beklemek cok zor ona daha cok katılıyorum ama bıraz kendını bu duduncelerden uzaklastır rahat bırak derim. Tup tıkanıklıgı ıse benım ıkı arkadsımda tek tuple normal yolla hamıle kaldılar hıc zorlanmadan, o yuzden senın burda tek yapman gereken onemlı testlerını yaptırdıktan sonra kendını bıraz bırak, rahatla derim. Bende okadar umutsuz oldugum bır anda hamıle kaldımkı aşılamam bıle tutmamıstı, tam da tup bebege gıderken olan olmustu. O yuxzden canım benım allah buyuk, hıc umutsuzluga kapılma, sadece bırak bıraz kendını. Opuyorum canım senı kendıne ıı bak

canım benim teşekkür ederim. tüp tıkanıklığı geçici de olabilirmiş ama işin aslı az önce tolga hoca aradı ve amh değerimin 0,9 çıktığını söyledi. olması gereken 2 imiş. biz 1,2 çıkana bile tüp bebek şansının bile az olduğunu söylüyoruz o yüzden hiç bekleme dedi. düşüklerimin iğne kullanmama rağmen olmasının yumurta kalitesinin düşüklüğünden olabileceğini söyledi. yumurta kalitesini artırıcı biestenol verdi. 3 ay kullan sonra yumurtalama döneminde gün aşırı yap bekle dedi. tabi öncesinde clexane da başlıycam. yine düşük olursa ya da gebelik olmazsa haziranda kendini tüp bebeğe hazırla dedi. bilemiyorum sanki durumlar değişti gibi. 40'ta menpoza girebilirmişim bu durumda yaaaaaaa. offfffff. daha bebek sahibi olmadan ne menopozu yaaaaaa.......
artık birşey demiyorum zaten önümde 3 ay var. o ara sinan hocadaki sonuçlar da çıkacak. hayırlısı.

ayy cnm yarın inşallah unutmamda bende doktordan amh testi isticem.çünkü annemle teyzem 35yaşında menopoza girdiler ve ben 3ay sonra 37olcam.çok unutkanım eğer unutursam üzülürüm.bak doktorun süper bende öyle bir doktor bulabilsem keşke.sana ilaç vermiş.gene hamileliği deniceksin.ben inanıyorumki hamile kalırsın kesinlikle yeterki hayırlısıyla ilerlesin.bende bir offf çekiyorum.off demekte günahmiş.Allahtan gelen şeyler bunlar ama üzülmedende edemiyo insan.

canım sen de iste muhakkak. kendi kendine hamile kalmazsan tüp bebek istersin. hayırlısı canım.

kızlar bugün dualama günümüz. geçen hafta vildan yapmıştı. bu hafta sanırım neşe de. emel yapmışmıydı onu unuttum emel de pek giremiyo. onlar yapamazsa tuğçe canım sen yaparsın olur mu?

canımm dediğin gibii bu yolu izle bencede hazirana kadar kendini hazırla tup bbebege, aslında menopaz olayını dusunursekk bıranonce tup bebege bşalmakk daha mantıklı gorunuyo canımm , bence hıc canını sıkma bak ne guzel yavas yavas bır cozume bır cıkar yoluna gıldlıyoo kı doktorunda cok ıyı guven ona, ınsallahh guzell haberlerle döneceksınn canımm ınanıyırum ben

kızlarr ben gecen salı dan berı kontrole gıtmedım ozman 8+4 tüm pazartesı gidecem tekrar, zaten doktora kalsa uc hafta sonra gel dedı de ben şu bır haftayı gecıremedım ya, bıde kendımı cok moralsız hıssedıyorum hıc hamıle gıbı değilim sankı, içim sıkılıyo korkuyorum bişe olursa dıe( ilk haftalarda daha cok belrtım vardı rahatlıyodum. şimdi sankı hamıle gıbı değilim off yaa kuruntu mu ne yapıyorumm anlamadımm, olurmuu boyleekii (

öyle canım hayırlısı ben hep pıhtılaşmanın yanında birşeyler aramıştım çünkü iğne kullanmama rağmen düşünce acaba rahimde mi birşey var dedim film çektirdim bişey çıkmadı amh hiç aklıma gelmemişti. hayırlısı bakalım. eşim bunun üzerine bir dr.a daha gitmemizi önerdi. galiba kayseriye gideceğiz bir de prof mustafa başbuğ var onun görüşünü alalım dedik. bakalım o ne diyecek bütün bunları anlatacağız. hayırlısı canım.

canım sıkma canını. inş. herşey yolundadır. hep başımıza kötü şeyler geldiği için en kötüsünü düşünüyoruz. senin yapacağın kendini yormamak ilaçlarını düzenli kullanmak ve dua etmek. çünkü bizim yapabileceğimiz şeyler sınırlı. dr. 3 hafta sonra gel dediyse demekki herşey yolundaki 3 hafta sonra çağırıyor. kötü olsa 10 gün sonra gel derdi. o yüzden kötü şey getirme aklına

Şenaycım amh tekrar ölçtürsene. Bencede bir doktora daha görün. Başkentte Hulusi zeyneloğlu var Ankaradaysan sabahtan gidip muayene olabilirsin. Hiç beklemeden tüp bebeğe ya da denemelere başla ozaman. Bekleme artık. Hemen hamile kalıyosanda tüpe bile gerek kalmaz bence. İncir falan ye bu aralar. Bişey olsun artık bizim içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…