- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.161
Şenaycım amh tekrar ölçtürsene. Bencede bir doktora daha görün. Başkentte Hulusi zeyneloğlu var Ankaradaysan sabahtan gidip muayene olabilirsin. Hiç beklemeden tüp bebeğe ya da denemelere başla ozaman. Bekleme artık. Hemen hamile kalıyosanda tüpe bile gerek kalmaz bence. İncir falan ye bu aralar. Bişey olsun artık bizim içinde.
canım sen de iste muhakkak. kendi kendine hamile kalmazsan tüp bebek istersin. hayırlısı canım.
kızlarr ben gecen salı dan berı kontrole gıtmedım ozman 8+4 tüm pazartesı gidecem tekrar, zaten doktora kalsa uc hafta sonra gel dedı de ben şu bır haftayı gecıremedım ya, bıde kendımı cok moralsız hıssedıyorum hıc hamıle gıbı değilim sankı, içim sıkılıyo korkuyorum bişe olursa dıe( ilk haftalarda daha cok belrtım vardı rahatlıyodum. şimdi sankı hamıle gıbı değilim off yaa kuruntu mu ne yapıyorumm anlamadımm, olurmuu boyleekii (
yok canım sen geç kalmadın ben erken yapıştırdım tabloyu dışarı çıkıyorum diye toplamayı ancak yapabildim kusura bakmayın. malum tatil bizi,m dinlenmemizden çok ilgi bekleyen yakınlarımızla ilgileniyoruz.:)geç kaldım.duamızdan 2.000 tane okudum.Allahım kabul etsin.
canım iş iyi dr bulmakta gerçekten çok zor allah yardım etsin. senin dr. da bi tuhafmış neden yaptırmıyo ki amh. neyse inş. iyi bir dr bulursun sende canımdktra amh testi istiyorum dedim.biz gerek görürsek yaptırırız zaten dedi.yapmadımuayene etmedi.sadece rahim filmine baktı.yapışıklığı açmışız demekki sorun yok dedi.beni çok korkutmuştu ama doğuştan sorun olabilir diye.dosyan infertelite bölümünde olduğu için ordan randevu al dedi.yarına randevu aldım.şuan devlet hastanesine gidiyorum.yarın bir geçsin.hamile kalabilirsin derlerse iyi bir doktora gitmek istiyorum ama koskoca istanbulda kendime göre bir doktor bulamadım ona yanıyom.bir kere çerrahpaşanın profösörüne gittim.perinotoloji uzmanıydı uslubunu beğenmedim.görümcem bunun neyi varda bebekleri kaybediyo diyiverdi kızcağız sorduğna pişman oldu.ben nebilim binlerce hastalık var.onlardan biri dedi.neyse çapanın profösörüne gittim.0,4kullandım fayda vermedi dediğim halde iğneyi 0,4den fazla vermem dedi.ben 0,6dan az kullanmak istemediğim için onuda bıraktım.burda istanbulda bulunan bitek nazife var galiba.onun gittiği doktora gitmeyi düşünüyorum ama bakalım ben memnun kalcakmıyım.biraz memnuniyetsizim galiba.
Bnde duamizdan 100 adet okumustum gozden kacti sanirim az biliyorum
Ama yaramazdan firsatim olmuyo(
Elif ne olursa olsun bir kere bnm doktoruma git gorun derim kac kisi gittoyse bnm tavsiyemle hepsi ya hamile yada bebisleri oldu .sefakoyden o kadar cok kisi gitmiski daha yeni yeni duyuyorum bnde.git mutlaka belki sanada vesile olurum ya...
sağol cnm.doktorun aklımda.bana hep tüpbebek üzerine doktor tavsiye ediyolar.şimdilik tüpbebekle ilgim olmadığı için gitmek istemiyorum.inşallahta tüpbebeğe gerek kalmaz hayırlısıyla hamile kalırım.ağzımın içindesin ne arayabildim ne gelebildim.kusura bakma canım.çok yoğunum.misafirler doldu.15gün sonra herkez gidiyo.seni unuttuğmu sanma hep aklımdasın.tavsiyelerine ihtiyacım var.
sevincccim duadan 120 tanee canım
kızlar herkese merhaba ben birşey sormak istiyorum adetin 3,günü hormon testleri yaptırdımm herşey normal çıktı ama ben testlere kendim bakınca fsh 10.30 çıkmış endokrin doktoru normal dedi ama bana sanki yüksek geldi sizce kötümü bu sonuç 3.günü için acaba yumurtlamada azalma olduğunumu gösterir internette öyle yazmış birileri okudumm zaten düşükler canımı sıktı bide bunu aklıma getirince üzülüm adetlerim falanda düzenli aranızda varmı böyle fsh si yüksek olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?