Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

bilemiyorum ki canım. önceden hemen hamile kalabiliyodum ama kaldığım zaman da sağlıklı gebelik oluşmadı malum. yumurta kalitesi düşükse onu artırmam lazım incir mantıklı yemeyi düşünüyorum. aynen yaaa artık bizim için de gelişme olsun. hayırlısı. kayseriden profdan randevu aldım canım. artık ona gideyim. niğde de amh testi yapılıyordur muhtemelen bir de orda baktırayım. sanki bana da çok güvenilir gelmedi. bulgu da yaptırdım. emine de orada bir sıkıntı olduğunu söyledi.
şu ara yumurtlama dönemim geçiyor ama eşimin yanına gittiğimde kesinlikle korunmayacağım. bellimi olur allahın işi. hayırlısı. en azından beklememek konusunda eşimi ikna edebildim. ona kalsa hele bi yazın gel de bakarız diyodu.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Okunuş; ’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anlamı: Çok merhametli olan Rab’den bir söz olarak (kendilerine) “Selâm” (vardır)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]260[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]1.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]99[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]2.659[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 24/01/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 30/01/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar birazdan çıkacağım akşam kaçta gelirim bilmiyorum. siz sayınızı yaza durun gelince toplarım. dualama ya neşe ya da tuğçe tarafından yapılacak sıra onlarda allah şimdiden kabul etsin dualarımızı

canım sen de iste muhakkak. kendi kendine hamile kalmazsan tüp bebek istersin. hayırlısı canım.

dktra amh testi istiyorum dedim.biz gerek görürsek yaptırırız zaten dedi.yapmadımuayene etmedi.sadece rahim filmine baktı.yapışıklığı açmışız demekki sorun yok dedi.beni çok korkutmuştu ama doğuştan sorun olabilir diye.dosyan infertelite bölümünde olduğu için ordan randevu al dedi.yarına randevu aldım.şuan devlet hastanesine gidiyorum.yarın bir geçsin.hamile kalabilirsin derlerse iyi bir doktora gitmek istiyorum ama koskoca istanbulda kendime göre bir doktor bulamadım ona yanıyom.bir kere çerrahpaşanın profösörüne gittim.perinotoloji uzmanıydı uslubunu beğenmedim.görümcem bunun neyi varda bebekleri kaybediyo diyiverdi kızcağız sorduğna pişman oldu.ben nebilim binlerce hastalık var.onlardan biri dedi.neyse çapanın profösörüne gittim.0,4kullandım fayda vermedi dediğim halde iğneyi 0,4den fazla vermem dedi.ben 0,6dan az kullanmak istemediğim için onuda bıraktım.burda istanbulda bulunan bitek nazife var galiba.onun gittiği doktora gitmeyi düşünüyorum ama bakalım ben memnun kalcakmıyım.biraz memnuniyetsizim galiba.

ahh cnm benim ya.iyi olmak bile bize yaramıyo niye bişi hissetmiyoruz diye.seni çok anlıyorum.olumsuz düşünme bebiş üzülür.öncekiler hep olumsuz olduğu için buda öyle olcak diye düşünmeden edemiyoruz.inan bende hamile olsam bir haftayı zor geçiririm.ama hep böyle olcak her kontrol randevuna hemen gelsede bebişimin kalp atışlarını duysam diceksin.doğuma kadar sürcek.kendini engelleyemezsin ama kötü hissetme kendini.Allahın izniyle herşey güzel olcak.çünkü birbirimize dua ediyoruz.yaptığmız dualara çok inanıyorum.sende bol bol dua et.gerisini yüce rabbimize bırak.

kızlar selam hepinize ancak girip yazabildim duamızdan 530 tane okudum rabbim kabul eylesin inşallah öpüyorum hepinizi

Elif ne olursa olsun bir kere bnm doktoruma git gorun derim kac kisi gittoyse bnm tavsiyemle hepsi ya hamile yada bebisleri oldu .sefakoyden o kadar cok kisi gitmiski daha yeni yeni duyuyorum bnde.git mutlaka belki sanada vesile olurum ya...

geç kaldım.duamızdan 2.000 tane okudum.Allahım kabul etsin.
yok canım sen geç kalmadın ben erken yapıştırdım tabloyu dışarı çıkıyorum diye toplamayı ancak yapabildim kusura bakmayın. malum tatil bizi,m dinlenmemizden çok ilgi bekleyen yakınlarımızla ilgileniyoruz.:)
canım iş iyi dr bulmakta gerçekten çok zor allah yardım etsin. senin dr. da bi tuhafmış neden yaptırmıyo ki amh. neyse inş. iyi bir dr bulursun sende canım
Bnde duamizdan 100 adet okumustum gozden kacti sanirim az biliyorum
Ama yaramazdan firsatim olmuyo(

canım az değil olur mu hiç allah razı olsun o kadar sıkışıklığında dualarınızı eksik etmiyosunuz. görmemişimdir kusura bakma. minişini bizim için de öp:)

[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasin suresinin 58. ayeti[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Okunuş; ’Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anlamı: Çok merhametli olan Rab’den bir söz olarak (kendilerine) “Selâm” (vardır)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]260[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]1.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]99[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]530[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]2.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]6.189[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 24/01/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 30/01/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dualamamızı neşe yapacak allah şimdiden kabul etsin inş.

[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vakıa suresi 74. ayet[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Okunuş; Fesebbih bismi rabbike'l azim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anlamı: Öyleyse büyük rabbinin adını tesbih et, yücelt[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 31/01/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 06/02/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Elif ne olursa olsun bir kere bnm doktoruma git gorun derim kac kisi gittoyse bnm tavsiyemle hepsi ya hamile yada bebisleri oldu .sefakoyden o kadar cok kisi gitmiski daha yeni yeni duyuyorum bnde.git mutlaka belki sanada vesile olurum ya...

sağol cnm.doktorun aklımda.bana hep tüpbebek üzerine doktor tavsiye ediyolar.şimdilik tüpbebekle ilgim olmadığı için gitmek istemiyorum.inşallahta tüpbebeğe gerek kalmaz hayırlısıyla hamile kalırım.ağzımın içindesin ne arayabildim ne gelebildim.kusura bakma canım.çok yoğunum.misafirler doldu.15gün sonra herkez gidiyo.seni unuttuğmu sanma hep aklımdasın.tavsiyelerine ihtiyacım var.

kızlar herkese merhaba ben birşey sormak istiyorum adetin 3,günü hormon testleri yaptırdımm herşey normal çıktı ama ben testlere kendim bakınca fsh 10.30 çıkmış endokrin doktoru normal dedi ama bana sanki yüksek geldi sizce kötümü bu sonuç 3.günü için acaba yumurtlamada azalma olduğunumu gösterir internette öyle yazmış birileri okudumm zaten düşükler canımı sıktı bide bunu aklıma getirince üzülüm adetlerim falanda düzenli aranızda varmı böyle fsh si yüksek olanlar

canım istanbuldaysan beylıkdüzü medıcana perınatalog ısmaıl özdemırı tavsıye ederım bir kez gidebıldım ama çok ilgili tek kayıba bana psıkoljık acıdanda bakmk lazım nıe devamnı bekleyelım pıhtılasma panelı yapalım deyıp ogrenmemı saglayan dr bı yakınımda 2 kez gıtmıstı ayrıntılı ultrasonunu falan o yapmıştı öncesındede bebegın cınsyetını ögrenebılelım dıe tum gun ara ara ultrasona aldı bız sıkılmıstık artık ogrenmeyelım demıstık ama o ılgıyle ılglendı tum gun oda memnundu yanı deneyebılırsın bence

Canım ben iki hamileliğime fsh ı net biliyorum. Tahlillerin yapıldığı ay hamile kaldım. Birinde fsh 11 di o ay hamile kaldım. Bu bebeğimde ise fsh 13 küsür birşeydi yine o ay hamile kaldım. Normal olması gereken 8 i geçmesin diyorlar ama bu hormon stres vs. herseyden etkileniyor. üst sınır da 12 diyorlar ama bilemiyorsun işte. Kendimden direkt örnek verdim. Rahat ol bence bir de bunu kafana hiç takma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…