Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım fsh ı bilmiyorum ama amh'a her zaman bakılabiliyormuş adet gününü beklemek gerekmiyormuş. adetlerin düzenliyse çok da endişelenme derim. benim zaten iki aydır adetlerim de bir tuhaftı. inş. düzelir bekleyip göreceğiz. fsh'ın yanında bir de amh'a baktırabilirsin

canım bende zaten aslında hamile kalabiliyorum çok şükür..adetlerimde düzenli..3 kez doğal yolla hamile kaldım ve 3üde ilk 3 ay içinde hamile kaldım ama internette o kadar kötü şeyler okudumki inanamadım.ALLAH kimseyi bu yollaarla sınamasın çok zormuş sınavımız..cevabın için çok teşekkür ederimm seninde az kaldı maşallah atlattın bu zorlu süreci canım :)

cnm haftaya çok iyi bir doktor buldum perinatalog ona gidicem zaten olmazsa sorarım..bu arada senin birkaç yazını gördüm tolga hoca ile ilgili..ben geçen ay tolga beyi aradım bana tüp bebek önerdi ve ben ondan sonra 3-4 genetik uzmanı tüp bebekçi ve profla görüştüm hiçbiri tüp bebeğe gerek var demedi tolga bey çok iyi bir doktor ama hemen tüp bebeğe yönlendiriyor ki rahat hamile kalabiliyorum..ama onun dışında bu pıhtılaşma ile ilgili kısımda çok bilgili olduğunu düşünüyorum canım..İnşallah sende bende bu sene bebeklerimizi kucaklarız bu güzel duyguları yaşarız canımm.Bence sende doğal yoldan dene önce hemen tüp bebek düşünme sonuçta genetik bir sorun yokki ayıklamalı tüp bebek yapalımm.

Arkadaşlar duamızı yaptım gücüm yettiğince surelerden dualardan okudum isimlerinizi tek tek söyledim Rabbim kimin gönlünde ne muradı varsa onu versin telden yazamıyorum uzun uzun Allah'a emanet olun

sağol cnm not aldım.hayırlısıyla bir tedavim bitsinde giderim.

bugün doktora gittim.gene hayal kırıklığı.rahim filmin temiz dedi.eşinin sperm sayısı düşük.genlerde bozukluk olabilir dedi.hamile kalabiliyorum dedim.kromozon analizi yaptırdık dedim.olabilir dedi.genlerle ilgili başka bişi anlattı ama ben bişi anlayamadım.eşimden sperm analizi istedi.tahlil için 2hafta sonraya randevu aldım.sonucu göstermeye gittiğimde o doktor olmicak.diğer doktora neden istendiğni anlatamicam.sizde olan varmı.eşinin spermi düşük olup hamile kalan.anormal sperm sayısı %99 normal sperm sayısı %1.bu normalmiki.bu doktor ne demek istedi.kaç profösöre gittim.öyle bişiden bahsetmemişlerdi.dur sayim.4ayrı profösöre gittim.2si tüpbebek alanında uzmandı.2si perinotoloji alanında.bişi bulamadılarda başındanmı savıyolar.ben anlayamadım.

Son düzenleme:

Elifcim benim eşimdede sperm sayısı ve hareketliliği yarı yarıya düşüktü 3 ay kadar îlaç kullandı ve normale döndü sonra hamile kaldım ikizlere.yalnız ben ilk hamileliğimi eşimde bu sorunu bilmeden kaldım ne yazkkiı kaybettim sebebini bilmiyorum sen eşine keçiboynuzu pekmezi ve arı sütü yedir iyi bi yerden al sende ye hatta birde çiğ badem yesin biz ilaca ek olarak bunları yaptık

Kızlar yine 3 gündür sancilarim vardı. Oğlum illa normal gelcem diyir gibiydi. Hatta artık bir ars vslizi alıp gidelim dedik ama şükür azaldı. Dr. Sezeryan gününü belirlediginde ignrleri hergün bir saat öne çektirdi bans arada 24 saat kalsın diye. Inşallah çarşambaya kadarda oglusum akıllı olur. Sezeryan spinal olacak inşallah Rabbim sıkıntısız nasip etsin. Çarşamba sabah 8 de alacak inşallah kızlar dualarinizi ekdik etmeyin .

Elifcim spermin kalitesi kolay hamile kalmak açısından önemli olduğu gibi hamileliğin devamı içinde önemli. Sperm testi yapılması iyi olmuş. Eşine keçiboynuzu kaynatabilirsin. Sende incir kuru yapabilirsin. Saracoglunun sitesinde yazıyordu bakabilirsin. Inşallah herşey yoluna girecek canım benim .

Senaycim bu sefer daha olumlu gorusmrlerin ankadigim kadarıyla. Nornal dene olmaxsada tuo bebek olur. Sonuç önemli amaca nasıl ulastigin değil. Inşallah hayirlusiyla sonuclansin bebisin gelsin sağlıkla.

Listemi cikarp tanıma alcam inşallah dualarim sizinle inşallah canlarim.

canım ben de seni mrk etmiştim. az kaldı Allahın izniyle. kaç hafta kaç günlük olucaksın. benim de çarşamba olucak inşallah. ama 3 hafta sonraki çarşamba :) ümitcim cleancıları çarşamba sezeryanlıyor demek :) şaka bir yana da neden spinal de epidural değil. aralarındaki farkı tam bilmesem de genelde epidural oluyor ya ondan dedim. Allah sağ salim oğluşunu kucağına almayı nasip etsin. bu arada adı ne olucak yaramazın.

:)) 5 yada 6sı dedi sonra 5 dsha uygundu eşim 5 olsun o zaman defi çarşambaya denk geldi. 38+6 oluyprum inşallah canım. Senindr az kaldı şükür. Rabbim sağlıkla kurtarsın hepimizi. Canım spinalle epidural arasındaki fark birinde kanala girip bir boru yerlestiriorlar ve o orda kalıyor. Spinalde direk omirilik içine iğneyle giriliyor ve hisi kalmıyor içerde. Epiduralde bazen tek taraf uyusabiliyormus. Spinal artık genelde tercih edilen yöntem. Anesteziyle görüşmek istersen umit hoca yönlendiriyor. Ben bana girecek anesteziciyeulasamadim yokmuş ama diğeri çıktı ameliyathaneden sorduklarimacevap verdi. Zaten o andadabakip ona göre uygulamaya geciyorlarmus. Spinal bazen sidetli baş ağrısı yapıyormuş ama daha biz öyle hisi yaşamadık dedi. Hayırlısıyla kolayca geçer insalah canım ya. Rabbiyesir velatu asır rabbi temmim bin hayır oku sende bol bol. Rabbim kolaylaştırır inşallah.

deniycem inş. bence de şu bir yıllık aradan sonra tekrar denemekte fayda var. rabbiin dediği olacak onu çok iyi biliyorum inş. nasibimde anne olmak vardır.

Arkadaşlar duamızı yaptım gücüm yettiğince surelerden dualardan okudum isimlerinizi tek tek söyledim Rabbim kimin gönlünde ne muradı varsa onu versin telden yazamıyorum uzun uzun Allah'a emanet olun
allah kabul etsin canım ağzına sağlık.
canım seninki de ayrı bir kadersizlik. bakalım bu testi de yaptır. en azından yaptırmadım demezsin. ya şu dr. ları bir anlasak. inş. sonuç olumlu gelir. ama ne yapacaklarsa acele etseler şu dr.lar. iyi olcak.

Yenısınden canım, sevınc nerden yazmısım yaa, en son duadan
tamam canım. not alayım. allah kabul etsin.
allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inş. senem, aycan emineden sonra sen de bebişine kavuşacaksın inş. sabırsızlıkla bekliyoruz yeni bebişleri.
canım tabi hayırlısı en iyisini doğrusunu o biliyor. en azından elimden geleni yapmaya çalışıyorum. bir de eşimi ikna edebilsem. şimdide durmuş mayısta gelecekmisin nasıl olacak diyor. nasıl denk getireceksin ben yoğun çalışıyorum sen oradan geleceksin falan. kendi kendine kararlar alıyorsun bu ikimizin kararı olmalı diyo. sanki az şeyle uğraşıyormuşum gibi bir de onu ikna etmekle uğraşıyorum. ne acelemiz varmış. yaaa bazen gerçekten dört biryandan bombardımana uğruyormuş gibi hissediyorum.
ben de ben kendi kendime karar almadım dr. söyledi dedim. zaten bir sürü ilaç kullanıp hazırlık yapıp deniycem olup olmayacağı bellli değil bide onunla uğraşıyorum yaaaaa.
tolga hoca demese bile ben denemek istiyordum demekki dr. demese hiç kabul etmeyecekmiş eşim.

Erkekler oyle yaa.aynen bir de onlari ikna edeceksin.zaten drumumyzu bile anlamiyorlar.heeseyi ben arastirdim ogrendim.zerre kadar pihtilasmayla ilgili birsey bilmiyo.ben kitabini yazcam nerdeyse:))onu beklemiyorsun zaten de bari dedigini yapsalar.benimki ayni evin icinde bir gun genemi yaa dedi anlarsinyaa.herhalde dedim.ben mi belirledim gunleri sanki dr dedi.gun asiri diye.bugu olmasa olmazmi falan dedi.tepemin tasi atti.tamam dedim.cocuk falan istemiyorum.bitti dedim.ilerde kizin zorunca niye kardesim yok diye izah edersin artik dedim.tamam istemiyorum dedim.agladim falan:))neyse hepsi aynj demekki.bz nelere katlaniyoryz.oncede igneye basliyoruz.beyfendi yirgunmus:))
Sizin bir araya gelme meseleniz var tabi denk getirme isi vs.olsun sen ayarlarsin cnm.ates olcersin.ovulasyon testi vs yaparsin.allah ol dedikten sonra bir seferde oluyo zaten.o da denk gelir allah isteyince sen nerak etme cnm.tahlillerini yaptir sonuclarina bak ve basla artik calismalara .allah yarfim eder.bizler de hep dua ediyoruz zaten.

eşimin normalin biraz altında.yoksa tüpbebek derlerdi.bu konuyu tüpbebek merkezine gidip görüştüm.profösör ona takmayın dedi.çünkü bir kişinin sperm sayısı çok düşük ama eşi hamile kalabiyor.birinin sperm sayısı çok fazla ama eşi hamile kalamıyor.ben çok gördüm dedi.tahlile 10gün var.E vitamini ve çinko aldım.bide mesir macunu.sperm sayısı normal çıksın diye.1aydırda sigara içmiyor.sigaraya verceği parayı ilaca verdi.sigara içmemeside inşallah fayda verir.

cnm ya hayırlısıyla çarşamba gelir ve bebeğini kucağına alırsın.Allahım hayırlısıyla kurtarsın inşallah.spermin kalitesi hamileliğin devamı içinde önemli demek.bunu doktorlar anlayamıyomu.testle falan.kalitelimi değilmi diye.incir kürü kadınlar için iyi biliyorum.erkeklerede yarıyomu?

Son düzenleme:
canım allah razı olsun valla siz de olmasanız sanki yanlış birşey yapıyormuşum gibi hissedeceğim. ben 3 ay ilaç kullanıcam bir ay öncesinden iğneye başlıycam ovülasyon dönemine niğdeye gelmeye çalışacağım. rapor alacağım. beyefendi bir kaç gece yapmaya erinecek bakarmısın yaaaa. bir de sanki biz önceden bebek istememişiz ben kaç düşük yapmamışım gibi kendi kendine karar alıyorsun bu ikimizin kararı olmalı bebeği benim de istemem lazım diyo yaaaa komedi. şok oldum gerçekten allahtan tolga hoca böyle birşey demiş demekki ben kendi kendime karar alsam yapmıycakkk.

cennet anaların ayakları altında demiş Allahu teala.ne güzel demiş.ne çekiyosa anneler çekiyo.anne olmadık ama olmak için uğraşıyoruz sonuçta.erkekler ne anlarki.kürtaj olurdum konuşmak isterdim ama hiç konuyu açmak istemezdi.sen niye kötü değilsin dediğimde sen kötü ben kötü olmaz.seni ayağa kaldıran biri lazım derdi.evlendiğimden beri hastane doktor geziyorum tabiki tekbaşıma ancak doktor eşimden test istediği zaman gidiyo.oda sperm analizi acı verici bir olay değil :) bazen takılıyorum bidahaki kürtajı sen oluver diye.onlarda yaşarsa ozaman anlarlar belki.

burayı o kadar özlüyorum neler oluyo çok merak ediyorum giremiyorum çünkü hiçbişeye zaman ayıramıyorum. malesef kızım emzirme gaz çıkarma derken acayip kucağa alıştı ikimiziz kimse de yok uykusunu bile kucağımda uyuyo sanki otomatiğe bağladı yerine koyduğum an iki dakika geçmeden uyanıyo aileler alıştırma falan diyo benim yaptığım bişey yok gözleriyle görünce hayret ediyolar benden başka aynı şeyleri yaşayan var mı yavrumun canı sağolsun ama hem bana zor hem de rahat rahat uyumak varken kucakta eziyet gibi oluyo bazen tuvalete bile gidemiyorum dün akşam kırk mevlütümüz vardı herkes büyüdükce çok zor olur bırakıp hiçbiyere gidemezsin diyo bilmiyorum neyapmalıyım...

canım doğumun olmuş gözün aydın çok sevindim kan pıhtılaşmasını öğrenip topiğe girdiğimde ilk seni elif 'i ve bikaç kişi daha tanımıştım yardımlarınızı unutamam onlar geldi aklıma nerden nereye geldik rabbime şükürler olsun dileyen herkese nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…