- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.541
elif cnm dün aradım taradım testi bir türlü bulamadım ama bulmaya çalışıcam cnm, elif bende kan pıhtılaşmasıyla ilgili hiç bişey bulunamadı cnm ama benim 3 düşük 1 dış gebeliğim oldu yani poyraza ben 5. hamileliğimde kavuştum düşüklerin sebebi bir türlü bulunamadı ben 2. düşükten sonra bütün araştırmaları yaptırmıştım kan pıhtılaşmasına dair bişey çıkmayınca 3. yü denedik yine olmadı en son dış gebeliğimi tespit eden doktorum bazı alt nedenlere bağlı durumlar olabilir ve bunlar testlerde sonuçlanmayabilir dedi ve poyraza olan hamileliğime yumurta takibi yaparak zaman ayarlamasıyla planlı bir şekilde hamile kaldım ve öğrendiğim ilk andan itibaren 0,4 lük clexan kullandık düşüğe önlem amaçlı çok şükür sağ salimde yavrumu kucağıma aldım, cnm bazen neden bilmek inan daha rahatlatıcı oluyor en azından ona göre önlemler alınıyo ama bende neden bulanamadığı için bu kadar kaybım oldu ama allahtan hep hayırlısı dedim ama çok acı çektim çok üzüldüm yinede hayırlı olan zamanlarda nasip et allahım diye çok dua ettim, hayırlısıyla cnm sende içini ferah tut hayırlısıya en kısa zamanda güzel haberle yaz bize inşallah.
selam şenaycım bende baş ağrısı değilde kulakçınlaması yaptı acayip şekilde bide en ağır yan etkisi kemik erimesiymiş tabi bu böyle küçük dozlarda ve kısa zamanlarda olmuyor ben 2 senedir kullanıyorum özellikle dişlerim çok çabuk çürümeye başladı dişçim bu ilaca bağlıyor ben eğer hamile kalabilseydim bu hamileliğimde diğerlerinden farklı bide bu ilacı kullanmış olcaktım duamızdan 500 adet okuyabildimcnm sen bu prednolü kullandığını söylemiştin nasıldı bende acayip baş ağrısı yaptı.
başladım bakalım 3 gündür kullanıyorum. bunu da yapayım dedim adamın her dediğini yaptım. 1-1,5 ay kadar kullanıp kan vermeye gideceğim ve kısmetse sonuçlarımı kendm göstereceğim çünkü olmuyo böyle adam ilaç verdi ne olduğunu bile soramadım. sadece kan tahlilinin iyi gelmediğini söyledi o kadar. neyse benden bu kadar uzatmaları oynuyorum hala. rabbim bilir artık ne zaman.
Pıhtıcanlar kusura bakmayın geç yazdım 99 adet okudum duamızdan.Rabbim kabul etsin.amin
Şenaycım biraz geç oldu ama duamızdan 250 tane okuyabildim. Allah kabul etsin.
cnm allah analı babalı büyütsün inş. aman dikkat et. tabi yaşadıklarımız kolay değil. rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş. bebişinimerhaba kızlar. çok şükür oğlumu kucağıma aldım. bir türlü fırsatım olmadı nete girmye. 26 şubatta 11.11 de oğlumun ağlama sesini duydum tarifsiz bir duyguydu. o ana kadar yaşadığım acı, stres,korku ne varsa uçup gitti. Rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyu. sezeryanda çok korktuğum için çıkınca ufak çaplı bir kriz geçirdim. titriyordum nefes almakta güçlük çektim hayal meyal hatırlıyorum odama götürdüler titreme daha da arttı hemşireler hemen sakinleştirici yaptılar oksijen verdiler sonra ağlamaya başladım galiba sinir boşalması yaşadım. ama ilk gün gerçekten zordu anestezinin etkisi geçince şidetli sancılar çektim sonra sonra azaldı tabi. ama hamilelik doğum doğum sonrası yaşanılan bütün zorluklara değer evlat kokusu. Rabbim hepinize tatırsın çok dua ettim hepinize en kısa zamnada tekrar dönücem buraya.
Şenaycım ben de bugün sonuç göstermek için gitmiştim Sinan Hoca'ya. Bazı kan testleri istemişti benden de. Bağışılıkla ilgili bir değerimden dolayı bana da o ilacı verdi. Ben de tam olarak bilemiyorum ama daha ayrıntılı öğrenebilirsem seni de bilgilendirmeye çalışırım. Umarım bu defa güzel sonuçlar alırsın canım. Dediğin gibi hocayı yüz yüze görmek daha iyi olabilir. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
cnm pıhtılaşma olup olmadığını anlamanın tek yolu genetik test. trombofili paneli diye geçiyor. yaptırmanda fayda var. en azından varsa ona göre önlem alınır. çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın.Kızlar Drum bebeğimi pıhtılaşmadan dolayı kaybettiğini düşünmüyormuş eğer bu sebepten olsaydı bebeğim karnımda ölürmüş benim bebeğim son ana kadar yaşıyordu tabi çok küçük olduğu için hiç yaşama şansımız olmadı 19haftalıktı birde bi ay kanamalı yattım kayıptan sonra hematoloğa gittim bu kanama yapmaz dedi şimdi kadın doğum drunun verdiği ilaçlar coraspirin bemix ve folik asiti kullanıyorum hematologa ilaçları söyledim eğer kaybın olmasa bu ilaçları kullanmana müsaade etmezdim dedi sizdede böyle kanamalar var mıydı kafam allak bullak rahim ağzı yetmezliğimi bar derken şimdi birde pıhtılaşma çıktı benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ne gibi tetkikler yaptırdınız başka
aynen cnm. sabırrrr. kuran okudukça görüyorum rabbim hep sabırdan bahsediyor. allah sabredenlerle beraberdir diyor. inş. bizler de mutlu sona ulaşabiliriz.Ben de 500 tane okudum duamızdan Allah kabul etsin.
Şenaycım sabır , başka çaremiz yok.
Ben dualama yapamam sanirim.yani duayi toplayip belirkenen gunde yapma sansim pek olmaz dige dusunuyirum cocuktan dolayi.
ama az once firsatim olmusken yasin okuyup hepinize dua ettim ayri ayri isim isim. Ozellikle senaya elife emel ve vildana dogru dr secimi dogru tedavi ve kisa zamanda hamilelik diledim.serapin ve nesenin bebeklerine ayrica dua ettim. Tum yavrularimiza dua ettim ayri ayri.tum hamilelerimize de dua ettim ismen.bu arada uc hamilemiz kalmis onu farkettim. Senay sana ayrica tayinin icin dua ettim. Arkadasin kubraya da dua ettim.kardesime de ayni sebeple dua etyigim icin aklima geldi kubra.alah kabul etsin hepinizin gonlunuzdeki muradi versin insallah.
Ben dualama yapamam sanirim.yani duayi toplayip belirkenen gunde yapma sansim pek olmaz dige dusunuyirum cocuktan dolayi.
ama az once firsatim olmusken yasin okuyup hepinize dua ettim ayri ayri isim isim. Ozellikle senaya elife emel ve vildana dogru dr secimi dogru tedavi ve kisa zamanda hamilelik diledim.serapin ve nesenin bebeklerine ayrica dua ettim. Tum yavrularimiza dua ettim ayri ayri.tum hamilelerimize de dua ettim ismen.bu arada uc hamilemiz kalmis onu farkettim. Senay sana ayrica tayinin icin dua ettim. Arkadasin kubraya da dua ettim.kardesime de ayni sebeple dua etyigim icin aklima geldi kubra.alah kabul etsin hepinizin gonlunuzdeki muradi versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?