Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

sebepsiz yaşanan düşüklerde değil tabi.bizde kanpıhtılaşması çıktı ama bakalım ondanmı düşükler.bilemezsinki.emeğinin karşılığnı şükür almışsın.Allah bizede hayırlısıyla nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
Ben dualama yapamam sanirim.yani duayi toplayip belirkenen gunde yapma sansim pek olmaz dige dusunuyirum cocuktan dolayi.
ama az once firsatim olmusken yasin okuyup hepinize dua ettim ayri ayri isim isim. Ozellikle senaya elife emel ve vildana dogru dr secimi dogru tedavi ve kisa zamanda hamilelik diledim.serapin ve nesenin bebeklerine ayrica dua ettim. Tum yavrularimiza dua ettim ayri ayri.tum hamilelerimize de dua ettim ismen.bu arada uc hamilemiz kalmis onu farkettim. Senay sana ayrica tayinin icin dua ettim. Arkadasin kubraya da dua ettim.kardesime de ayni sebeple dua etyigim icin aklima geldi kubra.alah kabul etsin hepinizin gonlunuzdeki muradi versin insallah.

selam şenaycım bende baş ağrısı değilde kulakçınlaması yaptı acayip şekilde bide en ağır yan etkisi kemik erimesiymiş tabi bu böyle küçük dozlarda ve kısa zamanlarda olmuyor ben 2 senedir kullanıyorum özellikle dişlerim çok çabuk çürümeye başladı dişçim bu ilaca bağlıyor ben eğer hamile kalabilseydim bu hamileliğimde diğerlerinden farklı bide bu ilacı kullanmış olcaktım duamızdan 500 adet okuyabildim

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Başımıza gelecek her türlü belâ ve musibete karşı Allah bize yeter. O, ne güzel dost ve ne güzel bir vekildir."[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]900[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]1.600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD="align: right"]401[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD="align: right"]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]99[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD="align: right"]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]2.200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]7.450[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:27/02/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 06/03/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Pıhtıcanlar kusura bakmayın geç yazdım 99 adet okudum duamızdan.Rabbim kabul etsin.amin

Şenaycım biraz geç oldu ama duamızdan 250 tane okuyabildim. Allah kabul etsin.

ben geç kaldım asıl. bu ara spora başladım. o da 17.30'da bitiyo. geldim namaz kıldım ancak kızlar bilgisayarın başına geçebildim. sanırım bundan sonra dua toplama saatini 18.00 yapsak daha iyi olur sizin için bir sakıncası yoksa.

cnm allah analı babalı büyütsün inş. aman dikkat et. tabi yaşadıklarımız kolay değil. rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş. bebişini

cnm hiç bilmiyorum artık ne yapacağımı şaştım. hayırlısı bekliycem bakalım. sen de kullan bakalım değerlerin düzelecek mi. öğrenebilirsen sevinirim cnm. senin de az kaldı maşallah baya ilerledin rabbim sonuna erdirsin inş.

cnm pıhtılaşma olup olmadığını anlamanın tek yolu genetik test. trombofili paneli diye geçiyor. yaptırmanda fayda var. en azından varsa ona göre önlem alınır. çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın.

Ben de 500 tane okudum duamızdan Allah kabul etsin.
Şenaycım sabır , başka çaremiz yok.
aynen cnm. sabırrrr. kuran okudukça görüyorum rabbim hep sabırdan bahsediyor. allah sabredenlerle beraberdir diyor. inş. bizler de mutlu sona ulaşabiliriz.

cnm yaaa sen bitanesin hakkını nasıl ödüyeceğiz. allah razı olsun. rabbim dualarını kabul etsin inş. sana da rabbim kızlarınla eşinle bir ömür boyu mutlu mesut sağlıklı ömür nasip inş.
tabi tüm doğum yapan arkadaşlarımıza ve hamişlerimize.
demek 3 kalmış. biri gülneva, biri tuğçe diğeri de aslı sanırım. ah uzun zamandır sıra bizde. hadi kızlarr inş. arka arkaya biz de hamiş kalıp doğurduğumuz günleri görebiliriz.

Son düzenleme:

sağol cnm allah razı olsun.hastaneden aradılar konsey yapılmış yarın 8,30da burda olun dediler.hakkımda hayırlısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…