Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

saol canım inşallah miktarı nasıldı buda son sorum olsun :26: benim tam sökülemiyo gibi oluyo kaç aydır eskisi gibi yogun gelmiyor

şenaycım ben 500 tane okuyabildim.

birde bişey rica edicem şırnakta pkklılar tarafından saldırıya uğrayan polis memuru zeynep hanımın durumu çok ağır bizim uzaktan tanıdığımız oluyor onun için dualama yaparken adına iyileşmessi için dua edebilirmi ağır yanıkları var durumu kritik dualamayı yapacak kişi acaba mümkünmü çünkü durumu çok ağır ve daha 3 yaşında çocuğu var

Kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum bende rahatsızlanıyorum arada ayakta fazla duramıyorum durduğum zaman heöen ağrım oluyor geçenlerde acile gittik hiç hateketlerini hissetmedim karnımda çok sertleşti doktor doğumsancısı gibi birşey yaşamışsındedi ayakta fazla durma dedi kendi doktorumu aradım ona dinlen çok ağrın olursaık gel dedi haftasonuda misafirim vardı yine ve yine pazartesiden beri ağrim var yürüdükçe kasıklatımı bıçakla kesiyor gibiler oyüzden yatıyorum. Allahtan hareketleri hissediyorum yoksa çok panik yapardım. Haftaya salı zaten kontrolüm var kendi doktoruma onu bekliyorum. Bizde bu arad 23 haftalık olduk çok şükür epey ilerledik. Dualarınızı eksik etmeyin bizden.
Şenaycım bu arada bende 1000 tane de okudum rabbim kabul etsin inş...

Aspirine başlamadım tekrar clexane 0.6 ile devam ettim. Benim mutasyonum mthfr 1298 homozigottu bu arada.

Pıhtıcanlar 199 adet okudum duamızdan Rabnim kabul etsin isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasib etsin bizlere de sağlıkla ve hayırlısıyla bebeklerimizi büyütmeyi inşaallah.amin

gözün aydın cnm. maşallah 4,5 aylık olmuşsun.inşallah hayırlısıyla kızınıda kucağına alırsın.

Allahım onu çocuğuna bağışlasın.en yakın zamanda şifa versin rabbim

maşallah süphanallah Allahım korusun sizi.

cnm çok üzüldüm allah yardım etsin. rabbim tüm polislerimizi güvenlik güçlerimizi korusun bu şer odaklarından.
cnm maşallah bu zamana kadar çok iyi geldin artık daha çok dikkat edeceksin. rabbim yardım etsin inş.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]1350[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]3.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslim2008[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]1.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]8.349[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:21/03/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 27/03/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vallâhu alâ kulli şey'in kadîr[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allahın her şeye gücü yeter[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslim2008[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:28/03/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 03/04/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Allah kabul etsin inşallah dualamamızı yaptım. Namaz kıldım Kuran okudum. İsim isim herkes için tanıdığım bildiğim kadarıyla dua ettim. Önce hayırlı tedaviler, hayırlı doktorlar hayırlı hamilelikler diledim bekleyenlere, sonra hamilelere ağrısız sancısız sağlıklı hamilelikler sonra hayırlı doğumlar diledim. doğum yapanlara bol sütlü bol uykulu az gazlı bebişler huzurlu yuvalar, güzel geçimler diledim. Şırnaktaki yaralı Zeynep Hanıma acil şifalar diledim. Yasin , meryem suresini ve namaz surelerini okudum. Dua ettikçe daha da huzurlu ve mutlu hissettim.Bırakmayalım bu dualarımızı, dualarla ayakta kalıyoruz. Okuyan herkesin ağzına sağlık. Amin.

Allah kabul etsin ağzına sağlık canım.

slm duaya bende katılmak istiyorum sırayı nasıl belırlıyosunuz bat yaklaşanlar öncelıklı oluyomu acaba eklersen 300 tane okuyabilirim bende

allah kabul etsin cnm. sana aynen katılıyorum dua ettikçe huzur buluyoruz inş. rabbim dualarımızı tez zamanda kabul eder.
slm duaya bende katılmak istiyorum sırayı nasıl belırlıyosunuz bat yaklaşanlar öncelıklı oluyomu acaba eklersen 300 tane okuyabilirim bende
cnm dualama sırasını listedeki sıraya göre yapıyoruz ama sıra geldiğinde o kişinin bat'ı geldiyse o hafta sonraki kişi yapıyor o diğer müsait olduğu hafta yapıyor. zaten aramızda haberleşip hallediyoruz bir şekilde. bu hafta vallahu ala külli şey'in kadir okuyoruz cnm. katılırsan seviniriz.

Bu ay bebek için son ayım adet olunca sivilce için tedaviye başlıycam doktorun dediğine göre 6ay ilaç 6ay korunma süresi olacakmış ilaç ağır olduğu için kesinlikle hamile kalınmaması gerekiyomuş bay yaklaşırken öne alabilirsen cok sevinirim sadece bu duayı okuyca dimi sonra haber veririm okudum diye ekle sen beni görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…