- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.801
Evet canim bende adet bozukluguyla farketmistim once 3-4gun az az leke geliodu sonra adete donuodu ama zamani normaldi gecikmem cok olmuodu dostinex kulladim sadece adet soktrucu kullnmadim hic ama prolaktin dussede adetim hala daha 2-3 gunde ancak kanamaya donuodu duzelmemisti yinede umarim senin duzene girer
inşallah saglıkla tutunur bebeğim banada ve kucagıma almayı nasip eder allahım 9.haftada bıraktıktan sonra tekrar basladınızmı aspirine pekı yoksa sadece ıgneylemı devam ettınız 3 gundur aspirin almıorum kanama bugun durdu gibi tekrarlamaz umarım ama aspirine devam edecekmıyız ne yapmalıyız bılemıorum acıkcası
Kızlar uzun zamandır gıremıyodum, şımdı benı tanıyanlara mujdeli haber vermeye geldimhayırlısıyla bir kızım olacak. Bende bır pıhtılı olarak, uzun bır bekleyişten sonra , uc dusuk bır aşılama sonrası dogal yolla kendılığimden hamıle kalarak, ınsallah allahın ıznıyle hayalıme yavruma kavusacagım gunu beklıyorum. 18. Hafta içindeyiz, hergun clexan vuruluyorum. Ne gecmıste yasadıgım kotu anılar, nede vucudumda olusan morluklar hıc bırı umrunda degıl artık:) ısteyen herkese allah nasıp etsın, hıcbırzaman yılmayın,sabredın,umutlu olun ve dua edın. Allahın ıznıyle herseyın ustesınden gelınıyor. İsteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsın.butun arkadaslarımı opuyorumm:) inşallah sag salim kucagıma alacagım gunude nasip etsın allah bana.
Merak edenlere: mthfr 677 heterızıgot mutasyonum var,bırı 6, diğeri 10 haftalık kurtajla sonlanan dusukler ve bır kımyasal gebeliğim var. Basarısız bır aşılama deneyimimde var. Şimdi hergun 0,4 clexan vuruyorum, 200luk progestan,hergun coraspirin ve vitamin alıyorum.
şenaycım ben 500 tane okuyabildim.
birde bişey rica edicem şırnakta pkklılar tarafından saldırıya uğrayan polis memuru zeynep hanımın durumu çok ağır bizim uzaktan tanıdığımız oluyor onun için dualama yaparken adına iyileşmessi için dua edebilirmi ağır yanıkları var durumu kritik dualamayı yapacak kişi acaba mümkünmü çünkü durumu çok ağır ve daha 3 yaşında çocuğu var
Kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum bende rahatsızlanıyorum arada ayakta fazla duramıyorum durduğum zaman heöen ağrım oluyor geçenlerde acile gittik hiç hateketlerini hissetmedim karnımda çok sertleşti doktor doğumsancısı gibi birşey yaşamışsındedi ayakta fazla durma dedi kendi doktorumu aradım ona dinlen çok ağrın olursaık gel dedi haftasonuda misafirim vardı yine ve yine pazartesiden beri ağrim var yürüdükçe kasıklatımı bıçakla kesiyor gibiler oyüzden yatıyorum. Allahtan hareketleri hissediyorum yoksa çok panik yapardım. Haftaya salı zaten kontrolüm var kendi doktoruma onu bekliyorum. Bizde bu arad 23 haftalık olduk çok şükür epey ilerledik. Dualarınızı eksik etmeyin bizden.
Şenaycım bu arada bende 1000 tane de okudum rabbim kabul etsin inş...
cnm çok üzüldüm allah yardım etsin. rabbim tüm polislerimizi güvenlik güçlerimizi korusun bu şer odaklarından.şenaycım ben 500 tane okuyabildim.
birde bişey rica edicem şırnakta pkklılar tarafından saldırıya uğrayan polis memuru zeynep hanımın durumu çok ağır bizim uzaktan tanıdığımız oluyor onun için dualama yaparken adına iyileşmessi için dua edebilirmi ağır yanıkları var durumu kritik dualamayı yapacak kişi acaba mümkünmü çünkü durumu çok ağır ve daha 3 yaşında çocuğu var
cnm maşallah bu zamana kadar çok iyi geldin artık daha çok dikkat edeceksin. rabbim yardım etsin inş.Kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum bende rahatsızlanıyorum arada ayakta fazla duramıyorum durduğum zaman heöen ağrım oluyor geçenlerde acile gittik hiç hateketlerini hissetmedim karnımda çok sertleşti doktor doğumsancısı gibi birşey yaşamışsındedi ayakta fazla durma dedi kendi doktorumu aradım ona dinlen çok ağrın olursaık gel dedi haftasonuda misafirim vardı yine ve yine pazartesiden beri ağrim var yürüdükçe kasıklatımı bıçakla kesiyor gibiler oyüzden yatıyorum. Allahtan hareketleri hissediyorum yoksa çok panik yapardım. Haftaya salı zaten kontrolüm var kendi doktoruma onu bekliyorum. Bizde bu arad 23 haftalık olduk çok şükür epey ilerledik. Dualarınızı eksik etmeyin bizden.
Şenaycım bu arada bende 1000 tane de okudum rabbim kabul etsin inş...
Allah kabul etsin inşallah dualamamızı yaptım. Namaz kıldım Kuran okudum. İsim isim herkes için tanıdığım bildiğim kadarıyla dua ettim. Önce hayırlı tedaviler, hayırlı doktorlar hayırlı hamilelikler diledim bekleyenlere, sonra hamilelere ağrısız sancısız sağlıklı hamilelikler sonra hayırlı doğumlar diledim. doğum yapanlara bol sütlü bol uykulu az gazlı bebişler huzurlu yuvalar, güzel geçimler diledim. Şırnaktaki yaralı Zeynep Hanıma acil şifalar diledim. Yasin , meryem suresini ve namaz surelerini okudum. Dua ettikçe daha da huzurlu ve mutlu hissettim.Bırakmayalım bu dualarımızı, dualarla ayakta kalıyoruz. Okuyan herkesin ağzına sağlık. Amin.
slm duaya bende katılmak istiyorum sırayı nasıl belırlıyosunuz bat yaklaşanlar öncelıklı oluyomu acaba eklersen 300 tane okuyabilirim bende[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]1350[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]3.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslim2008[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]1.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]8.349[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:21/03/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 27/03/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Allahım doğduğu günleri de göstersin inş. çok sevindim senin adına.
allah kabul etsin cnm. sana aynen katılıyorum dua ettikçe huzur buluyoruz inş. rabbim dualarımızı tez zamanda kabul eder.Allah kabul etsin inşallah dualamamızı yaptım. Namaz kıldım Kuran okudum. İsim isim herkes için tanıdığım bildiğim kadarıyla dua ettim. Önce hayırlı tedaviler, hayırlı doktorlar hayırlı hamilelikler diledim bekleyenlere, sonra hamilelere ağrısız sancısız sağlıklı hamilelikler sonra hayırlı doğumlar diledim. doğum yapanlara bol sütlü bol uykulu az gazlı bebişler huzurlu yuvalar, güzel geçimler diledim. Şırnaktaki yaralı Zeynep Hanıma acil şifalar diledim. Yasin , meryem suresini ve namaz surelerini okudum. Dua ettikçe daha da huzurlu ve mutlu hissettim.Bırakmayalım bu dualarımızı, dualarla ayakta kalıyoruz. Okuyan herkesin ağzına sağlık. Amin.
cnm dualama sırasını listedeki sıraya göre yapıyoruz ama sıra geldiğinde o kişinin bat'ı geldiyse o hafta sonraki kişi yapıyor o diğer müsait olduğu hafta yapıyor. zaten aramızda haberleşip hallediyoruz bir şekilde. bu hafta vallahu ala külli şey'in kadir okuyoruz cnm. katılırsan seviniriz.slm duaya bende katılmak istiyorum sırayı nasıl belırlıyosunuz bat yaklaşanlar öncelıklı oluyomu acaba eklersen 300 tane okuyabilirim bende
allah kabul etsin cnm. sana aynen katılıyorum dua ettikçe huzur buluyoruz inş. rabbim dualarımızı tez zamanda kabul eder.
cnm dualama sırasını listedeki sıraya göre yapıyoruz ama sıra geldiğinde o kişinin bat'ı geldiyse o hafta sonraki kişi yapıyor o diğer müsait olduğu hafta yapıyor. zaten aramızda haberleşip hallediyoruz bir şekilde. bu hafta vallahu ala külli şey'in kadir okuyoruz cnm. katılırsan seviniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?