Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

gözünaydin rabbim tamamina erdirsin elifffbu sefer olacak rabbimin izniyleehemide bidefada kurtulacan ikinciyi düüsünme telasi olmayacak

inşallah canım benim ama beni öyle yoruyolarki şimdiden kolumu kaldıracak halim yok.duayı öğrenmek için açtım laptopu.nolcak buhalim.zaman geçtikçe düzelirmiyimki.

dualamayı yaptım arkadaşlar rabbim kabul etsin.yasin,fetih ,duha ve kısa surelerle dua ettim .Allah kabul etsin.salatı tefriceye ben uyarım nasıl okumak isterseniz elimden geldiğince.

ağzına sağlık cnm.Allahım kabul etsin.hamileliğin nasıl geçiyor.sıkıntın varmı.ben aşırı halsizim.doktor muayenesinden sonra vajinama yakın kemiğim acımaya başladı.ogün çok oturdum ondanmı.alltan muayene yaptı ondanmı anlayamadım.böyle bir sıkıntısı olan oldumu acaba?cnm ben diyet yapmıyorum.kaynanam ne yaparsa onu yiyorum.kadına şunu yap bunu yap deme lüksüm yok zaten.eltimlerin evini su bastı bizde kalıyolar.kadına acıyorum ama bir ev süpüreyim diyorum nefes nesefe ter içinde kalıyorum.kadına yardım edemiyorum.eltimde çalışıyor.2çocuk var.kaynanam alıp başımı gitcem diyo.bende beni bırakıp nereye gidiyosun dedim:)zaten ben iyi olcam ona hiçbişey yaptırmazdım.

Son düzenleme:
Adım, Selda
Bu yaz son kez deniyeceğim. hacettepeye başladım. 3 aylık beklemedeyim. Hepimiz için hayırlısı olsun...
Bu haftaki dua salatı tefriciye miydi...

cnm hayırlısı olsun sen de sanırım sinan hocaya gidiyorsun. ben de onun hastasıydım. ben 1.5 yıl kadar bekledim ama artık bekleme taraftarı değilim çünkü yaşım 35. son kez deneme neden. 10 kere düşük yapıp bebeğine kavuşanı duydum. tabi rabbim bilir. inş. herşey yolunda gider. evet cnm bu hafta salavat-ı tefriciye başlıyoruz. 4444'e tamamlayamazsak haftaya da devam ederiz. ancak mümkğn olduğunca bir haftada bitirmeye çalışırız. aldım canım adını listeye ekliyorum. inş. herşey gönlünce olur.

cnm kalp atışlarını almışsın hayırlı olsun. inş. bu sefer olcak cnm. ama önemli olan senin ve bebişlerinin sağlığı o yüzden bişey yapma zaten bir ikiz zaten. sen mümkün olduğunca yat. dikkat et kendine. salavat-ı9 tefriciyeye katılırsın sanırım cnm. senin adını da aldım şimdiden meryemle beraber.

kızlar bu hafta tefriciye başlıyoruz listeyi hazırlıyorum bu akşam bir liste yapıştırırım. ilkinde toplu bir dua yapacağız. ondan sonrası için herkes için kura ile salavat-ı tefriciye bitirmeye çalışacağız isim isim. ben isimleri yazarım bir kura çekerim ona göre bir sıralama yaparız oldu mu kızlarç katılmak isteyen ya da istemeyen söylesin lütfen.

arkadaşlar salat terficiye okumak zor.annem benim için başlatmıştı.ben bile kendime çok okuyamamıştım.bir haftada 4444tane okuyamayız.kısa duaları bile hepberaber 3000i bulamıyoruz.ben yaptığım için beni atlayabilirsiniz.önce hamile kalmak isteyen arkadaşlara hayırlısıyla hamile kalıp hayırlısıyla doğurmak için.sonra hamile arkadaşlara hayırlısıyla kazasız belasız doğum yapmaları için sonra anne olanlara evlatları hayırlı sağlıklı olsun diye başlamak bence daha mantıkli.ben elimden geldiğince yardım ederim.ama çok okuyamam şekerler.haftada en fazla 50 beni affedin.çünkü sürekli yatıyorum.

inşallah canım benim ama beni öyle yoruyolarki şimdiden kolumu kaldıracak halim yok.duayı öğrenmek için açtım laptopu.nolcak buhalim.zaman geçtikçe düzelirmiyimki.

normal elifimmm iki bebe tasiyosunnrabbim baska sikinti vermesinzaman gectikce düzelirsin ben ilk aylar aksam 8 dedimi uyurdum gözlerimi acamazdim..taki 5 .aya kadar. sonra halsizlik uyku hali kalkti uzerimdensimdi nedense vücut dinlenmek istiyo...kaynanani ne düüsünme .senin önceligin yawrularin..dayansin oda surda 7 ay kadarr..iki ayi gitti zaten...sende sabret ise ne kalkisma..allah göstermesin kanama ne baslar..sancilarin kasilmalarin baslar...ikiz teke göre daha zor..rahmide zorlar..senin tek yapacagin yararli seyleri yemek ve dinlenmek..ama cokta hareketsiz kalma disari cikamazsan bile evin icinde yürü.kan dolasimin olsun..özellikle su diyorum en az 2 litre kan dolasimi cin cok gerekli...

Son düzenleme:
canım ben şimdi salatı terficiyeye başlimi.akşama daha laptopu açamam ama birine niyet etmem lazım.olmaz böyle.sen ozaman akşama ayarla yarın bakarım artık.öyle başlarım.elimden geldiğince okumaya çalışırım.ilk önce hamile kalmak isteyenler olsun.diğer arkadaşlarda onaylar bunu.eskiye baktımda önce toplu yapalım demişsin.ozaman bütün arkadaşlara niyet edip başlıyorum ben.bir haftada tamamlayabilirmiyiz emin değilim.olmadı 2haftada bitiririz.Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:

kabızlığım ve öksürüğüm için bol su içiyorum cnm ama bebekler için ne yemem lazım bilmiyorum.evde ne varsa onu yiyorum.

kabızlığım ve öksürüğüm için bol su içiyorum cnm ama bebekler için ne yemem lazım bilmiyorum.evde ne varsa onu yiyorum.

canim özel biseyler yeme gerek yok..zaten su iciyormussun..kalsiyumunu al cevizini findigini ye...baklagil diycem ama diyet yapacanmi bilmiyorum onlar yararli..cokta abatrmadan kücük bi tabak onlardan yiyebilirsin..bal recel gerekmez ancak sana kilo aldirir..ben sadece son iki ay balli ilik süt icmiytim gece yatarken o zaman gerekli oldu bebesim ii kilo aldi sob ay..bide 7.aydan itibaren gece kalkpi bi muz yiyodum baya bebegin kilo alimina yardimci oldu..hergün yemezsen günasiri yumurta ye..ama et tavuk balik uymurta yersen ii pismis olmasina dikkat et...salam sucuk pastirma bence hic yeme bana yasaklamisti doktorum gereksiz bebege hic bi yarari yok..toksoplazmaya bagisikligin yoksa dahada zazarli oluyo bu yiyeceklar...kemek yeme elinden geldigince ancak sana kilo aldirir...

tamam cnm başla sen. Hamile kalmak isteyenlerin tez zamanda hamile kalabilmesi, hamilelerimizin sağlıkla bebeklerine kucaklarına alabilmesi için diye isim isim niyet edersen listede isimlermiz var cnm zaten ya da ben birazdan bir niyet duası yapayım onu yaparsın cnm. Ilkini toplu yapalım dedik. Sonra her hafta bir kişiye niyet ederiz. Inş. Rabbim dualarımızı kabul eder.

salavat-ı tefriciye için şu ana kadar 7-8 kişi belirledim. ortalama kişi başı 500-550 tefriciye okumamız lazım ki 4444 olsun. her hafta bu kadar okuyabilirsek haftalık bitirebiliriz.

amin canım.aslında hiçbir belirtim yok halsizlik dışında midem bulanmıyo oğlumda çok bulanmıştı belirtiler olmayıncada heran huzursuzum.evde biriş yapmıyorum gün boyu uzanıp dinleniyom zaten burda yakın kimsemizde olmayınca kapımızı çalan yok eşimde yemekti temizlikti yardım ediyo.Allah kayın validene güç kuvvet versin bebişler olsun inşallah hepsini unutursun ona.rabbim inşallah bu kez sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ben hiç alttan muayene olmadım canım hep karından muayene ettikleri için öle ağrılarım yok.ama senin iki bebiş olunca rahim genişliyodur benim oğluşumda 16.haftamda olmuştu öle bi ağrı .

salavat-ı tefriciye için şu ana kadar 7-8 kişi belirledim. ortalama kişi başı 500-550 tefriciye okumamız lazım ki 4444 olsun. her hafta bu kadar okuyabilirsek haftalık bitirebiliriz.

tşk ederim şenaycım eklemişsin hemen. ben 500-550 okurum diye gözüme kestirdim. bu hafta başlıyomuyuz tefriciye ye ayrıca abdestli olmak şartmı diğerlerini abdestli okuyodum şimdi çok tutamıyom abdesti

Son düzenleme:
tşk ederim şenaycım eklemişsin hemen. Ben 500-550 okurum diye gözüme kestirdim. Bu hafta başlıyomuyuz tefriciye ye ayrıca abdestli olmak şartmı diğerlerini abdestli okuyodum şimdi çok tutamıyom abdesti

başlayalım cnm hemen ne kadar erken bitirirsek o kadar iyi. Ben de adetliyim mesela başlıycam artık yapacak bişey yok.

Şenay, iyi dileklerin için teşekkürler....Evet ben de Sinan hocaya gidiyorum. 38 yaşındayım. Senin gibi uzun beklesem benim için kötü. Adımı eklediğin için sağol..

Acilisi yapiyim.100 s.tefriciye okudum cnm.
Elif kasik agrisi bende de cok uzun sure oldu.bildigim birkac kiside daha oldu.alt kismindaki kemiklerin agriyor degilmi.oturduktan sonra kalkarken olur bir sure yuruyemezsin agridan.yurudukce acilir.daha da artabilir agrikar karnin buyudukce.ama birsey olmuyo merak etme.dogurunca geciyo:))korkulacak birsey yok merak etme.

şenaycım dua kısmında isimlerimizi yazmışsın ya sağlıkla hamile kalıp doğurabilmeleri diye yazsan tam süper olacak..çünkü hamile kalabiliyoruz çok şükür hepimiz bide sonunu görsek inşallah ama zor olacaksa böylede kalabilir sen bilirsin canım...bu arada ben bu ay korunmadım adetimde 4 gün var sizce kan testi yaptırmalımıyım iğneye başlamak için ne yapsam çok kararsızım gerçi hamileymişim gibide hissetmiyorum sadece göğüs ağrım var birazda akıntı ama bunlar adetten öncede oluyor sizce ne yapayım ??

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza 1.5 senelik ewliyim 1 düşüğüm oldu kan pıhtılaşması yüzünden düştü yazdıklarınızı okudum bende yazmak istedim bna iyi geliceginizi düşündüm rabbim isteyen herkeze hayırlı sağlıklı ewlwtlar wersin bende burda yazan duaları okumaya başlıycam sizden ricam lütfen banada dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…