- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.441
gözünaydin rabbim tamamina erdirsin elifffbu sefer olacak rabbimin izniylee hemide bidefada kurtulacan ikinciyi düüsünme telasi olmayacak
dualamayı yaptım arkadaşlar rabbim kabul etsin.yasin,fetih ,duha ve kısa surelerle dua ettim .Allah kabul etsin.salatı tefriceye ben uyarım nasıl okumak isterseniz elimden geldiğince.
Adım, Selda
Bu yaz son kez deniyeceğim. hacettepeye başladım. 3 aylık beklemedeyim. Hepimiz için hayırlısı olsun...
Bu haftaki dua salatı tefriciye miydi...
ağzına sağlık cnm.Allahım kabul etsin.hamileliğin nasıl geçiyor.sıkıntın varmı.ben aşırı halsizim.doktor muayenesinden sonra vajinama yakın kemiğim acımaya başladı.ogün çok oturdum ondanmı.alltan muayene yaptı ondanmı anlayamadım.böyle bir sıkıntısı olan oldumu acaba?cnm ben diyet yapmıyorum.kaynanam ne yaparsa onu yiyorum.kadına şunu yap bunu yap deme lüksüm yok zaten.eltimlerin evini su bastı bizde kalıyolar.kadına acıyorum ama bir ev süpüreyim diyorum nefes nesefe ter içinde kalıyorum.kadına yardım edemiyorum.eltimde çalışıyor.2çocuk var.kaynanam alıp başımı gitcem diyo.bende beni bırakıp nereye gidiyosun dedim:)zaten ben iyi olcam ona hiçbişey yaptırmazdım.
Cerenin dedigi gibi uzun surebilir.ilk once hamilelik isteyen ve hamile olanlar icin yapalim.katilima gore sonra tek tek yapalim.uzadikca katilim dusuyo malum.
Ilki toplu olsun.sonrakiler de kura cekelim hak gecmesin.kime cikarsa ona okuyalim.
Bence dua isteyenler ve katilacak olanlar soylesin.ona gore liste yapilsin.biri kura ceksin.ona gore ikinci okuma kurada cikan ilk kisiye yapilsin.isim yazdiralim ki sirasi gecen okumaktan kaytarmasin:))
Haftaya persembeye kadar dua isteyip okuyabilecekler adlarini yazdirsin.
Bu benim fikrim siz ne dersiniz.
inşallah canım benim ama beni öyle yoruyolarki şimdiden kolumu kaldıracak halim yok.duayı öğrenmek için açtım laptopu.nolcak buhalim.zaman geçtikçe düzelirmiyimki.
normal elifimmm iki bebe tasiyosunnrabbim baska sikinti vermesin zaman gectikce düzelirsin ben ilk aylar aksam 8 dedimi uyurdum gözlerimi acamazdim..taki 5 .aya kadar. sonra halsizlik uyku hali kalkti uzerimden simdi nedense vücut dinlenmek istiyo... kaynanani ne düüsünme .senin önceligin yawrularin..dayansin oda surda 7 ay kadarr..iki ayi gitti zaten...sende sabret ise ne kalkisma..allah göstermesin kanama ne baslar..sancilarin kasilmalarin baslar...ikiz teke göre daha zor..rahmide zorlar..senin tek yapacagin yararli seyleri yemek ve dinlenmek..ama cokta hareketsiz kalma disari cikamazsan bile evin icinde yürü.kan dolasimin olsun. .özellikle su diyorum en az 2 litre kan dolasimi cin cok gerekli...
kabızlığım ve öksürüğüm için bol su içiyorum cnm ama bebekler için ne yemem lazım bilmiyorum.evde ne varsa onu yiyorum.
tamam cnm başla sen. Hamile kalmak isteyenlerin tez zamanda hamile kalabilmesi, hamilelerimizin sağlıkla bebeklerine kucaklarına alabilmesi için diye isim isim niyet edersen listede isimlermiz var cnm zaten ya da ben birazdan bir niyet duası yapayım onu yaparsın cnm. Ilkini toplu yapalım dedik. Sonra her hafta bir kişiye niyet ederiz. Inş. Rabbim dualarımızı kabul eder.canım ben şimdi salatı terficiyeye başlimi.akşama daha laptopu açamam ama birine niyet etmem lazım.olmaz böyle.sen ozaman akşama ayarla yarın bakarım artık.öyle başlarım.elimden geldiğince okumaya çalışırım.ilk önce hamile kalmak isteyenler olsun.diğer arkadaşlarda onaylar bunu.eskiye baktımda önce toplu yapalım demişsin.ozaman bütün arkadaşlara niyet edip başlıyorum ben.bir haftada tamamlayabilirmiyiz emin değilim.olmadı 2haftada bitiririz.allah yardımcımız olsun.
ağzına sağlık cnm.Allahım kabul etsin.hamileliğin nasıl geçiyor.sıkıntın varmı.ben aşırı halsizim.doktor muayenesinden sonra vajinama yakın kemiğim acımaya başladı.ogün çok oturdum ondanmı.alltan muayene yaptı ondanmı anlayamadım.böyle bir sıkıntısı olan oldumu acaba?cnm ben diyet yapmıyorum.kaynanam ne yaparsa onu yiyorum.kadına şunu yap bunu yap deme lüksüm yok zaten.eltimlerin evini su bastı bizde kalıyolar.kadına acıyorum ama bir ev süpüreyim diyorum nefes nesefe ter içinde kalıyorum.kadına yardım edemiyorum.eltimde çalışıyor.2çocuk var.kaynanam alıp başımı gitcem diyo.bende beni bırakıp nereye gidiyosun dedim:)zaten ben iyi olcam ona hiçbişey yaptırmazdım.
salavat-ı tefriciye için şu ana kadar 7-8 kişi belirledim. ortalama kişi başı 500-550 tefriciye okumamız lazım ki 4444 olsun. her hafta bu kadar okuyabilirsek haftalık bitirebiliriz.
tşk ederim şenaycım eklemişsin hemen. Ben 500-550 okurum diye gözüme kestirdim. Bu hafta başlıyomuyuz tefriciye ye ayrıca abdestli olmak şartmı diğerlerini abdestli okuyodum şimdi çok tutamıyom abdesti
cnm hayırlısı olsun sen de sanırım sinan hocaya gidiyorsun. ben de onun hastasıydım. ben 1.5 yıl kadar bekledim ama artık bekleme taraftarı değilim çünkü yaşım 35. son kez deneme neden. 10 kere düşük yapıp bebeğine kavuşanı duydum. tabi rabbim bilir. inş. herşey yolunda gider. evet cnm bu hafta salavat-ı tefriciye başlıyoruz. 4444'e tamamlayamazsak haftaya da devam ederiz. ancak mümkğn olduğunca bir haftada bitirmeye çalışırız. aldım canım adını listeye ekliyorum. inş. herşey gönlünce olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?