- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.461
canim özel biseyler yeme gerek yok..zaten su iciyormussun..kalsiyumunu al cevizini findigini ye...baklagil diycem ama diyet yapacanmi bilmiyorum onlar yararli..cokta abatrmadan kücük bi tabak onlardan yiyebilirsin..bal recel gerekmez ancak sana kilo aldirir..ben sadece son iki ay balli ilik süt icmiytim gece yatarken o zaman gerekli oldu bebesim ii kilo aldi sob ay..bide 7.aydan itibaren gece kalkpi bi muz yiyodum baya bebegin kilo alimina yardimci oldu..hergün yemezsen günasiri yumurta ye..ama et tavuk balik uymurta yersen ii pismis olmasina dikkat et...salam sucuk pastirma bence hic yeme bana yasaklamisti doktorum gereksiz bebege hic bi yarari yok..toksoplazmaya bagisikligin yoksa dahada zazarli oluyo bu yiyeceklar...kemek yeme elinden geldigince ancak sana kilo aldirir...
salavat-ı tefriciye için şu ana kadar 7-8 kişi belirledim. ortalama kişi başı 500-550 tefriciye okumamız lazım ki 4444 olsun. her hafta bu kadar okuyabilirsek haftalık bitirebiliriz.
amin canım.aslında hiçbir belirtim yok halsizlik dışında midem bulanmıyo oğlumda çok bulanmıştı belirtiler olmayıncada heran huzursuzum.evde biriş yapmıyorum gün boyu uzanıp dinleniyom zaten burda yakın kimsemizde olmayınca kapımızı çalan yok eşimde yemekti temizlikti yardım ediyo.Allah kayın validene güç kuvvet versin bebişler olsun inşallah hepsini unutursun ona.rabbim inşallah bu kez sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ben hiç alttan muayene olmadım canım hep karından muayene ettikleri için öle ağrılarım yok.ama senin iki bebiş olunca rahim genişliyodur benim oğluşumda 16.haftamda olmuştu öle bi ağrı .
Acilisi yapiyim.100 s.tefriciye okudum cnm.
Elif kasik agrisi bende de cok uzun sure oldu.bildigim birkac kiside daha oldu.alt kismindaki kemiklerin agriyor degilmi.oturduktan sonra kalkarken olur bir sure yuruyemezsin agridan.yurudukce acilir.daha da artabilir agrikar karnin buyudukce.ama birsey olmuyo merak etme.dogurunca geciyo:))korkulacak birsey yok merak etme.
şenaycım dua kısmında isimlerimizi yazmışsın ya sağlıkla hamile kalıp doğurabilmeleri diye yazsan tam süper olacak..çünkü hamile kalabiliyoruz çok şükür hepimiz bide sonunu görsek inşallah ama zor olacaksa böylede kalabilir sen bilirsin canım...bu arada ben bu ay korunmadım adetimde 4 gün var sizce kan testi yaptırmalımıyım iğneye başlamak için ne yapsam çok kararsızım gerçi hamileymişim gibide hissetmiyorum sadece göğüs ağrım var birazda akıntı ama bunlar adetten öncede oluyor sizce ne yapayım ??
adetine 4gün varsa kan testi yapabilirsin cnm.hamileysen çıkar.inşallah hamilesindir cnm.
tamam canım niye zor olsun hemen değiştiriyorum ben niyet etmemiştim ben de niyeti öyle alırım.şenaycım dua kısmında isimlerimizi yazmışsın ya sağlıkla hamile kalıp doğurabilmeleri diye yazsan tam süper olacak..çünkü hamile kalabiliyoruz çok şükür hepimiz bide sonunu görsek inşallah ama zor olacaksa böylede kalabilir sen bilirsin canım...bu arada ben bu ay korunmadım adetimde 4 gün var sizce kan testi yaptırmalımıyım iğneye başlamak için ne yapsam çok kararsızım gerçi hamileymişim gibide hissetmiyorum sadece göğüs ağrım var birazda akıntı ama bunlar adetten öncede oluyor sizce ne yapayım ??
kızlar bende elimden geldiğinc e okumaya çalışırım benide eklermisiniz listeye
bugün iş çıkışında gidip hastanenin acil bölümüne sorucam yaparlarsa bu akşam yaptıramazsam yarın sabah yaptırırım artık canım
cnm bu hafta olmazsa haftaya devam edecek yakınlarımız varsa onlar da katılabilir cnm sorun olmazcanım ben elimden geldiğince okumaya çalışcam.oturduğum zaman vajinama yakın kemiğim çok ağrıyo.ayağa kalktığımda yürümekte zorlanıyorum.oda son muayeneden sonra başladı.hastaneyi arayıp sorsammı acaba.duada değişiklik varmı diye merak ettimde açtım.niyeti aldım hayırlısıyla başlicam.3gün kaldı.çok zor bitirmemiz.başkalarındanda yardım istesek olmazmıki.
cnm sensiz olmazdı zaten. çok geçmiş olsun cnm. inş. bir sıkıntı olmaz. keşke de yaptırmasaydın hiç gerek yoktu bence. inş. bir sıkıntı çıkmaz. dualarımız seninle cnm. sonuçlar çıkar çıkmaz bilgilendir bizi.Şenaycım beni de saydın sanırım bende hemen başlayayım okumaya. Bu amniyosentez o kadar da kolay değilmiş kızlar. Yapılırken pek ağrım olmadı ama sonrasında rahimde hassasiyet oluştu, kasılma oldu. Kolaymı iğneyle giriliyor rahime. 20 gün sonra çıkacak sonucumuz. Çok ihtiyacım var dualara.Hepimizin var gerçi yer gök duayla.
Acilisi yapiyim.100 s.tefriciye okudum cnm.
Elif kasik agrisi bende de cok uzun sure oldu.bildigim birkac kiside daha oldu.alt kismindaki kemiklerin agriyor degilmi.oturduktan sonra kalkarken olur bir sure yuruyemezsin agridan.yurudukce acilir.daha da artabilir agrikar karnin buyudukce.ama birsey olmuyo merak etme.dogurunca geciyo:))korkulacak birsey yok merak etme.
tamam cnm hemen eklenmiştin zaten seni unuturmuyuz:) inş. canım sen de tez zamanda hamiş kalırsın canım. ve devam edecek bir hamilelik olur inş.
Inşallah Şenaycim. Icimiz rahat etmedi. Hala tedirginim ya. Elif sanada söylüyorum tatlım başta bulanti varmı yokmu sonra hareket kıpırti varmı yokmu diye sürekli diken üstündeyiz. Benim bulantilar birden kesildi kendimi doktorda buldum kendimi hamile hissetmiyorum bisey oldu diye. Doktorda alisti bu halime. Doğana kadar da bu durum değişmeyecek anlaşılan. Hala birilerine söylemeye çekiniyorum. Söyleyince de içim rahat değil bişey olursa dert anlat herkese. Allah korusun neyse. Tuğçe de hamile Şenaycim. Bilse oda katılır aslında ben numarasini kaybettim bi haber ver istersen. Bi de Serap ta dua eder aslında giremiyor sanırım ona da ben haber vereyim. Duamiz bol olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?