Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

şekerli bişey canım hiç çekmiyor.hep tuzlu yiyecekler içiyorum.sütü balgam yapar diye içmiyorum.öksürük 1ay oldu geçmedi.et tavuk ve balık hiç yemiyorum.peyniri çok az yiyorum.yoğurt yemeye çalışıyorum okadar.

salavat-ı tefriciye için şu ana kadar 7-8 kişi belirledim. ortalama kişi başı 500-550 tefriciye okumamız lazım ki 4444 olsun. her hafta bu kadar okuyabilirsek haftalık bitirebiliriz.

canım ben elimden geldiğince okumaya çalışcam.oturduğum zaman vajinama yakın kemiğim çok ağrıyo.ayağa kalktığımda yürümekte zorlanıyorum.oda son muayeneden sonra başladı.hastaneyi arayıp sorsammı acaba.duada değişiklik varmı diye merak ettimde açtım.niyeti aldım hayırlısıyla başlicam.3gün kaldı.çok zor bitirmemiz.başkalarındanda yardım istesek olmazmıki.

sağol cnm.Allahım yardımcımız olsun.bugün 9haftalık oldu.benim doktorum hep alttan baktı.hiç karından bakmadı.benimde şükür aşırı bulantım yok.hafif oluyo.eksi elmayla erik yiyorum.faydasını görüyorum onları yiyince.kaynanamdan Allah razı olsun. o olmasaydı napardım.Allahım sağlık versin ona.

aha tam anlattığın gibi cnm.ama rahim büyüdüğü için ağrıması normalda kemiğim niye acıyoki.ona taktım.sendede olmuş şahsen sevindim.rahmim herzaman ağrıdı zaten.kemik ağrısı 4gün oldu başlayalı.doktor muayenesinden sonra başladı.dediğin gibi kalkıp yürümek istediğim zaman çok ağrıyo.geçmiyo hiç.

Son düzenleme:

adetine 4gün varsa kan testi yapabilirsin cnm.hamileysen çıkar.inşallah hamilesindir cnm.

tamam canım niye zor olsun hemen değiştiriyorum ben niyet etmemiştim ben de niyeti öyle alırım.
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, hamile kalmak isteyen Şenay, Emel, Ceren ve Selda'nın, sağlıkla ve hayırla biran evvel hamile kalabilmesini ve sağlıkla sağ salim doğum yapabilmelerini, şu an hamile olan Vildan, Elif ve Meryem'in sağlıkla hamileliklerini devam ettirip, hayırlarla bebeklerine kavuşmasını, tüm doğum yapan arkadaşlarımızın bebeklerini sağlıkla büyütebilmesini, evlatlarımızın ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Şenaycım beni de saydın sanırım bende hemen başlayayım okumaya. Bu amniyosentez o kadar da kolay değilmiş kızlar. Yapılırken pek ağrım olmadı ama sonrasında rahimde hassasiyet oluştu, kasılma oldu. Kolaymı iğneyle giriliyor rahime. 20 gün sonra çıkacak sonucumuz. Çok ihtiyacım var dualara.Hepimizin var gerçi yer gök duayla.

cnm bu hafta olmazsa haftaya devam edecek yakınlarımız varsa onlar da katılabilir cnm sorun olmaz

cnm sensiz olmazdı zaten. çok geçmiş olsun cnm. inş. bir sıkıntı olmaz. keşke de yaptırmasaydın hiç gerek yoktu bence. inş. bir sıkıntı çıkmaz. dualarımız seninle cnm. sonuçlar çıkar çıkmaz bilgilendir bizi.

cnm maşallah açılışı yaptın allah razı olsun, allah kabul etsin cnm.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, hamile kalmak isteyen Şenay, Emel, Ceren ve Selda'nın, sağlıkla ve hayırla biran evvel hamile kalabilmesini ve sağlıkla sağ salim doğum yapabilmelerini, şu an hamile olan Vildan, Elif ve Meryem'in sağlıkla hamileliklerini devam ettirip, hayırlarla bebeklerine kavuşmasını, tüm doğum yapan arkadaşlarımızın bebeklerini sağlıkla büyütebilmesini, evlatlarımızın ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALAVAT-I TEFRİCİYE[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MANOLYA0606-Selda[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:09/06/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 12/06/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Inşallah Şenaycim. Icimiz rahat etmedi. Hala tedirginim ya. Elif sanada söylüyorum tatlım başta bulanti varmı yokmu sonra hareket kıpırti varmı yokmu diye sürekli diken üstündeyiz. Benim bulantilar birden kesildi kendimi doktorda buldum kendimi hamile hissetmiyorum bisey oldu diye. Doktorda alisti bu halime. Doğana kadar da bu durum değişmeyecek anlaşılan. Hala birilerine söylemeye çekiniyorum. Söyleyince de içim rahat değil bişey olursa dert anlat herkese. Allah korusun neyse. Tuğçe de hamile Şenaycim. Bilse oda katılır aslında ben numarasini kaybettim bi haber ver istersen. Bi de Serap ta dua eder aslında giremiyor sanırım ona da ben haber vereyim. Duamiz bol olsun.

arkadaslar iğnenizi nerden oluyosunuz ben 16 haftalık oldum hala gobek cevresınden yapıorum kola gecmek ıstedım ama cok zayfıım dıe dr um gobekten yana oldugnu soyledı koldan kasa gelebılır dıe 45 derece acıyla kola yapabılcegmı soleyen dr da var, gobek artık zorluo ıgnenın gırıp cıkması bıle eskısı gıbı degıl bıyandanda kola gecersem etkısı az olurmu ıgnenın dıye korkuorum dr um gobekten daha etkılı demıstı 3 ay ozellıkle gobek demıstı napıcagımı bılemıorum size danısayım dedim

birde ıgnemı hastanede yapan bır hemsıre gobekten yaptırma dıye korkuttu acıkcası gobege dik batırıp yaptırıorum ıgneyı ama hemsırenın dedıgı gıbı bebege gelme olasılıgnı zannetmıorum gobege yaparken kendıside egık acıyla yaptı ama kullanımı hep dik 90 derece dio siz nasıl vuruosunuz

tamam cnm hemen eklenmiştin zaten seni unuturmuyuz:) inş. canım sen de tez zamanda hamiş kalırsın canım. ve devam edecek bir hamilelik olur inş.

canım arkadaşım gördüm sonradan eklendiğimi emeğine sağlık bi senle ben kaldık hamile olmayan heralde benim doktor rahim filminden sonra hamilelik bekliyordu gene adet oldum ben umudumu kesmiş durmdayım olursa sürpriz olcak benim için

tamam cnm tuğçeyi yarın ararım ben. inş. sağlıkla doğum yapınca bunların hepsi geçecek. söylememekte çok haklısın herkese. allah korusun bişry olsa herkese ayrı ayrı laf anlatmak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…