Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Canim haftaya bugun berat kandiliymis.simdi gordum de soyleyim dedim.ona uygun bilindik bir dua yapabiliriz ya da salavat cekebiliriz istersen.

İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN CNM. "Allâhümme salli alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âli seyyidinâ muhammed" bu şekilde salavat getirelimmi ne dersiniz.

İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN CNM. "Allâhümme salli alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âli seyyidinâ muhammed" bu şekilde salavat getirelimmi ne dersiniz.

Okuyalim senaycim.
Bir de benim bir fikrim var bundan sonraki dualar icin.hamile olan ve suan olmayanlar icin tek tek salavat tefriciye okusak mi bitirebilir miyiz.ornegin ilk vildan icin o niyet edip baslayacak biz ona yardim edecegiz 4444 s.tefriciye okumasi icin.sonra siradaki buyuk hamile icin ya da hamile olmayandan baslayabiliriz.fikir benimki acikcasi bitirebilir miyiz nasil yapariz bilmiyorum.ya da tek tek yerine bir kisi bu kisiler icin alti kisi sanirim baslatsin gerisini okuyalim hep beraber ne dersini yapabilir miyiz?

her hafta yapsak olur aslında her hafta bir kişi için de olur. ya da her hafta bütün bebek isteyenler için diğer arkadaşlar da düşüncelerini yazsınlar akşam belirleuelim cnm

kızlar naçizane bir tavsiyede benden olsun tek tek yaparsak çok uzun sürer şuan hamile olan ve olmak isteyenler için 4444 tane duayı okumak çok güzel fikir olabilir hamile olanların bebeklerini doğurmaları olmayanalrında sağlıkla kalıp kucağına alması için ortak olsa olmazmıki??

gözünaydin rabbim tamamina erdirsin elifffbu sefer olacak rabbimin izniyleehemide bidefada kurtulacan ikinciyi düüsünme telasi olmayacak

dualamayı yaptım arkadaşlar rabbim kabul etsin.yasin,fetih ,duha ve kısa surelerle dua ettim .Allah kabul etsin.salatı tefriceye ben uyarım nasıl okumak isterseniz elimden geldiğince.

çok sevindim elif rabbim o kalbi 90 larına dek durdurmasın ,uzun uzun ömürler versin.çok şükür dün bende duydum ama tam 7 olması gerekirken 6+5 yazıyo ultrasonda oğlumda hep 1 hafta önden gitmişti.diyet yapıyodum ondanmı acaba sen diyet yapıyon mu metioin diyeti.

iyiki doğdu oğlun.Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.bizede nasip etsin böyle günleri inşallah.kucağna sağlıklı bir şekilde alınca acılar hayal oluyodur.

Vayy demek topigimizin ilk bebefinin dogum gunu:))mutlu yillar olsun ona.dun gibi hatirliyorum zehra beni arayip dogurdugunu soylemistin:))sen acilisi yaptin arkandan tikir tikir herkes dogurdu.darisi senaya emele cerene vildana meryeme elife...

hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim arkadaşlar. allah razı olsun. darısı sizlere.
şenay kızımda bende hala hepinize dua ediyoruz. burdaki dualarınıza katılamasamda hepinizi içn dua ediyorum. ben inanıyorumki allah hepinize yaşatacak bu güzel duyguları inşallah.

meryemcım bence o gunlere cok takılma benım ya tam uyumlu ya bır gun geri cıkıodu bugun gıttım artık crl ölcumu degıl agırlık ve baska ölcumler var ne oldugnu bılmıorum ama hep gununden bıkac gun öne gecmiş ölcumler zamanla degısebılıo yanı saglıkla buyusunde gerısı önemlı degıl dıyetle alakalı olurmu bılmıorum ama ben çok kusmalar yasadım kılo verdım serumlar takıldı ama bebegın buyumesı hıc etkılenmedı ayrıca kalbıde duymussun allah ömrunu uzun ve saglıklı etsin güzel günler gostersın ınsallah

Ben de katılırım kısmetse bu fikre pıhtıcanlar. :119

Cerenin dedigi gibi uzun surebilir.ilk once hamilelik isteyen ve hamile olanlar icin yapalim.katilima gore sonra tek tek yapalim.uzadikca katilim dusuyo malum.
Ilki toplu olsun.sonrakiler de kura cekelim hak gecmesin.kime cikarsa ona okuyalim.
Bence dua isteyenler ve katilacak olanlar soylesin.ona gore liste yapilsin.biri kura ceksin.ona gore ikinci okuma kurada cikan ilk kisiye yapilsin.isim yazdiralim ki sirasi gecen okumaktan kaytarmasin:))
Haftaya persembeye kadar dua isteyip okuyabilecekler adlarini yazdirsin.
Bu benim fikrim siz ne dersiniz.

cnm. bence de sadece okuyacakları alalım. çünkü öbür türlü genel sayıya güveniyoruz bir bakıyoruz ki bitmemiş. o zaman şöyle yapalım yarın akşama kadar salat-ı tefriciye okumak isteyenler belirtsinler kendilerini ona göre yeni bir liste oluşturalım. bu haftaki toplu duamızı kandil geesine yetiştirmeye çalışalım. inş. yapabiliriz. sadece okuyacaklar katılırsa en azından ona göre ortalama kişi sayısı kadar da herkesin okuyacağı dua sayısı belli olur. herkes ne yapacağını bilirse işimiz daha kolay olur.
cnm eminem yine senin elin değmeden olmadı valla allah senden razı olsun bi tanem. allah kızlarına hayırlı ömür versin.

sanki 1 hafta önden giden bebeğim kucağımda mı ama yinede bi huzursuzluk oluyo işte dr kızdı zaten benim işime çok müdahele ediyon diye sen öğretmensin sana bir veli gelip şunu şunuda öğret benim çocuma dese ne yaparsın dedi. amin canım cümlemize inşallah.

Sagolasin canim allah senden de razi olsun.
Yarina kadar bildirsinler demissin.bence bu zor.artik cok giremiyor herkes.persembe en azindan giren cok oluyor.yine sen bilirsin tabi canim.sen bir duyuru yap istersen.listeye sadece duaya ihtiyac duyan ve okuyabilecekleri yazarsin.bizleri yazmana gerek yok.bizlee elimizden geldigince yardim ederiz sizlere.bir de s.tefriciyeyi birinin baslatmasi gerekiyor kisi adi sayarak tabi.o yuzden once isimler belli olmali.sonra biri baslatir okumayi.belki duada yapacagimiz bu tarz degisiklik canlandirir dua isimizi:))topigimizi:)senin icin zor olmayacaksa hergun dua sayisini soylemek de belki gaza getiriz bizleri:)el birligiyle canlandiralim topigi:)

Merhaba arkadaşlar,
Benimde sorunum aynı .faktör 5 leiden heterezigot. 5 tane kaybım var. 7-9.haftalarda kaybettim. En son 3 yıl önce düşüğüm oldu. Hepinizi de çok iyi anlıyorum. Üzüntü, moral bozukluğu, tükenmişlik...
Duaya ben de katılmak istiyorum. Salatı tefriciye kaç adet okuyacağız? ALLAH herkesin gönlüne göre versin...

merhaba kızlar laptop bozuldu nicedir g,remedim yenisini alır almaz ilk işim topiğe girmek oldu özledim sizleri. ben de salatı tefriciye okurum ezberimde. aslında dua için şöyle 3 gruba ayırsak hamile kalmak isteyenlker hamile olanlar ve doğum yapanlar diye duaları da farklı olsa. tabi benim fikrim bu :)

zaten öyle yapmıştık. dualama esnasında da öyle diyoruz zaten hamile kalmak isteyenlere tez zamanda, hamile olanların sağlıkla doğum yapabilmesi bebeği olanların da bebeklerine sağlıklı ömür diye. ama dua işimiz zayıfladı bu aralar hem katılım az. hem de dualama taliplisi olmuyo. emine yeniden canlanması için böyle bir öneri getirdi. yine öyle yaparız dualamamızı zaten. bi de böyle deneyelim bakalım nasıl olacak. cnm. katılacaksan bu salat-ı tefriciyeye de ismini eklerim. öpüyorum cnm seni. bebişini de sen öp bizim için.

cnm çok geçmiş olsun. rabbim bir daha yaşatmasın. şu an durumun ne hamile misin hamile kalmayı mı planlıyosun.
dua için gerçek ismini de belirtmen lazım cnm çünkü herkesin gerçek ismiyle dua ediyoruz. bir de biz her hafta okuyoruz ve perşembe günleri de dualama yapıyoruz. belli bir sayı yok cnm. herkes gücü yettiğince okuyor.

tamam cnm duyuru yaparım. benim için zor olmaz çünkü yoğunluğum azaldı artık bittiokul bazen sıkıntı olursa onda da belirtirim zaten. ben bugün müsait değilim diye. gerekirse her gün herkes okuduğu dua sayısını ben yapıştırırım zor olmaz. dediğin gibi yeterki dualarımız ve topiğimiz canlansın.

Adım, Selda
Bu yaz son kez deniyeceğim. hacettepeye başladım. 3 aylık beklemedeyim. Hepimiz için hayırlısı olsun...
Bu haftaki dua salatı tefriciye miydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…