- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.401
Kızlar
Bana dua edin nolur. Yarın amniyosentez yaptırıyorum. Taramalar çok iyi aslında ama doktor önceki kayıplardan dolayı yapmayı önerdi. Bizde yok diyemedik. Aklımızda kalmasın diye. Yarın sabah erkenden yapılacak. Dua edin bişey olmasın bişey çıkmasın.
Duamızdan da 60 tane okudum yarın giremem belki.
Allaha emanet olun.
demek bir sene oldu haaa. Canım dün gibi daha kızının dualarını unutmadım. Rabbim her ikisini de inş. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ikisine de hayırlı yazılar yazsın.ne güzel hamilerein haberini okudukça sevinityorum. Zaman o kadar çabuk akıp geçiyorki bir bakmışsınız kucağınıza almışsınız bebeklerinizi. Buraya ilk girdiğim günlder dün gibi aklımda. Bende çok sıkıntı çektim yok beyninde kist var dediler sancılarım 24 haftalıkken başladı erken doğum riskin var denildi neler neler şimdi şükürler olsun rabbime sağlık bir oğlum var. Bugün oğlumun doğum günü bir senen ne çabuk geçti anlamadım bile. Rabbim herkese yaşatsın inşallah
Kızlar
Bana dua edin nolur. Yarın amniyosentez yaptırıyorum. Taramalar çok iyi aslında ama doktor önceki kayıplardan dolayı yapmayı önerdi. Bizde yok diyemedik. Aklımızda kalmasın diye. Yarın sabah erkenden yapılacak. Dua edin bişey olmasın bişey çıkmasın.
Allaha emanet olun.
ne güzel hamilerein haberini okudukça sevinityorum. zaman o kadar çabuk akıp geçiyorki bir bakmışsınız kucağınıza almışsınız bebeklerinizi. buraya ilk girdiğim günlder dün gibi aklımda. bende çok sıkıntı çektim yok beyninde kist var dediler sancılarım 24 haftalıkken başladı erken doğum riskin var denildi neler neler şimdi şükürler olsun rabbime sağlık bir oğlum var. bugün oğlumun doğum günü bir senen ne çabuk geçti anlamadım bile. rabbim herkese yaşatsın inşallah
Vayy demek topigimizin ilk bebefinin dogum gunu:))mutlu yillar olsun ona.dun gibi hatirliyorum zehra beni arayip dogurdugunu soylemistin:))sen acilisi yaptin arkandan tikir tikir herkes dogurdu.darisi senaya emele cerene vildana meryeme elife...ne güzel hamilerein haberini okudukça sevinityorum. zaman o kadar çabuk akıp geçiyorki bir bakmışsınız kucağınıza almışsınız bebeklerinizi. buraya ilk girdiğim günlder dün gibi aklımda. bende çok sıkıntı çektim yok beyninde kist var dediler sancılarım 24 haftalıkken başladı erken doğum riskin var denildi neler neler şimdi şükürler olsun rabbime sağlık bir oğlum var. bugün oğlumun doğum günü bir senen ne çabuk geçti anlamadım bile. rabbim herkese yaşatsın inşallah
Kızlar
Allaha emanet olun.
canlar bu hafta dualama ile ilgili birini belirlemedik herhalde gönüllü olan varsa yapsın. haftaya inş. ben yapacağım bu hafta hastayım malum. zaten artık bu işi gönüllü yürüteceğiz bu gidişle. hamişlerimiz malum stresli. bebişi olanlar da onlarla uğraşıyor. kimseye sen yap diyemiyorum artık. dualama olsa da olmasa da biz dualarımıza devam edeceğiz. yarın inş. yeni duamızı yapıştırırım.
arkadaşlar çoook çoook özür dilerim.bir haftadır giremedim.bu hafta benim ve meryem için rabbi yessiri tavsiye etmiş şenay.giripte bakamadımki.okuyamadım ya.laptopta sorun var.şarzsız çalışmıyor.kendiliğinden kapanıyor.internete girmiyor.bugün okadar çok uğraştımki.inan siz olmasaydınız laptopu paramparça ederdimde size dua etsin.p.tesi doktora gittim.tutturdu üstten bakacam diye.2saat idrarımın gelmesini bekledim.2,5lite su içtim.neyse üstten kalpatışını göremedi.alttan bakmak istemedi.düşük oluyo bundan biliyolar diye.cuma günü gel dedi.bende okadar bekleyemem alttan bakım dedim.keseleri gösterdi.kalpatışı var dedi ama dinletmedi.oyüzden içim rahat değil.o doktorada gitmem daha.haftaya p.beye aşılama yapan doktoruma gitcem.dört gözle o günü bekliyorum.yeni birşey öğrendim.üzüldüm.herhamilelikte bebek rahmin bir köşesine tutunuyomuş ve kürtajda burası hasar gördüğü için bir daha oraya bebek tutunamıyomuş.benim şimdi dört yer hasar gördü.iki kesemde şimdi var.bunları kaybedersem rahmimde 6yer hasar görmüş olcak.artık bu son şansım diye düşünüyorum.rahmim maffoldu.yaş kemale erdi yumurtalar yaşlandı.demekki allah nasip etmicek diye düşünürüm artık.dua okuyamadım diye çok üzüldüm.inşallah bir daha olmaz.laptop kafayı yemezse tabi.yemiş durumdada hepten gitmez inşallah.
meryemciğim kanaman olmuş.benimde oldu.doktor düşük tehliken var yatcaksın dedi.bende sürekli yatıyorum.ben 0,8kullanıyorum.sen sabah akşam 0,4kullanıyosun.oda 0,8sayılır.şimdi biz çok çocuk kaybettiğimiz için bukadar yüksek veriyolar düşüncesindeyim.dozajı çok veren doktorun kanaman olduğu halde kesme diyosa bir bildiği var demektir ama kanama düşük belirtisiymiş aman dikkatli ol.ben elimden geldiğince dikkatli oluyorum.gerisi Allaha kalmış.
elifcim canımmm nasıl sevındım anlatamam aylardır gıremıyorum foruma ama hep aklımdasınız anamm umutsuz elıım benım ben sana umudunu kaybetme dıyodum bak gordün mü yaradandan umut kesılır mı hem de ıkız hemde kızz aman allahım yaa allahım gonlune gore versın saglıkla kucagına aldıgın gunlerıde goruruz ınsallh bende sevmeye gelırım:)
musaıt oldugunda bana mesaj at numaranı arıycam ben senı cok opuyorum
bu arada dualarınızda olmamıa sevındım sızde benım dualarımdasınız rabbım ısteyen herkese cıfter cıfter nasıp etsın ınsallh allaha emanet olun...
yarın kısmet olursa ben yapayım canım bugün biraz halsizim.rabbim herkesin duasını kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?