Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım inşallah bişey çıkmayacak taramalarında iyiyimiş. merak etme üzülme bebişinide üzme sakın.

ne güzel hamilerein haberini okudukça sevinityorum. zaman o kadar çabuk akıp geçiyorki bir bakmışsınız kucağınıza almışsınız bebeklerinizi. buraya ilk girdiğim günlder dün gibi aklımda. bende çok sıkıntı çektim yok beyninde kist var dediler sancılarım 24 haftalıkken başladı erken doğum riskin var denildi neler neler şimdi şükürler olsun rabbime sağlık bir oğlum var. bugün oğlumun doğum günü bir senen ne çabuk geçti anlamadım bile. rabbim herkese yaşatsın inşallah

demek bir sene oldu haaa. Canım dün gibi daha kızının dualarını unutmadım. Rabbim her ikisini de inş. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ikisine de hayırlı yazılar yazsın.

taramalar iyiyse buda iyi çıkcak hayırlısıyla.dualarımız seninle cnm.

iyiki doğdu oğlun.Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.bizede nasip etsin böyle günleri inşallah.kucağna sağlıklı bir şekilde alınca acılar hayal oluyodur.

şenaycığım duamızdan 250tane okudum.Allahım kabul etsin.
bugün kontrolum var.çok heyecanlıyım.inşallah güzel haberler alırım.bebişlerim iyilerdir inşallah.dualarınızı eksik etmeyin.

Vayy demek topigimizin ilk bebefinin dogum gunu:))mutlu yillar olsun ona.dun gibi hatirliyorum zehra beni arayip dogurdugunu soylemistin:))sen acilisi yaptin arkandan tikir tikir herkes dogurdu.darisi senaya emele cerene vildana meryeme elife...

dualarım seninle .Allah yardımcın olsun.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbü'l arşil azim.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anlamı: Allah bana yeter, O’ndan başka ilah yoktur. Ben yalnız O’na dayanırım. Çünkü O, büyük Arş’ın, muazzam hükümranlığın sahibidir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD="align: right"]30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD="align: right"]1.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]1.453[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:30/05/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 05/05/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar ben de okuyamadım bu hafta hakkınızı helal edin. yoğunluktan ama inş. bitiyor artık. yaz döneminde tamamen buradayım inş.

canlar bu hafta dualama ile ilgili birini belirlemedik herhalde gönüllü olan varsa yapsın. haftaya inş. ben yapacağım bu hafta hastayım malum. zaten artık bu işi gönüllü yürüteceğiz bu gidişle. hamişlerimiz malum stresli. bebişi olanlar da onlarla uğraşıyor. kimseye sen yap diyemiyorum artık. dualama olsa da olmasa da biz dualarımıza devam edeceğiz. yarın inş. yeni duamızı yapıştırırım.

yarın kısmet olursa ben yapayım canım bugün biraz halsizim.rabbim herkesin duasını kabul etsin.

elifcim canımmm nasıl sevındım anlatamam aylardır gıremıyorum foruma ama hep aklımdasınız anamm umutsuz elıım benım ben sana umudunu kaybetme dıyodum bak gordün mü yaradandan umut kesılır mı hem de ıkız hemde kızz aman allahım yaa allahım gonlune gore versın saglıkla kucagına aldıgın gunlerıde goruruz ınsallh bende sevmeye gelırım:)
musaıt oldugunda bana mesaj at numaranı arıycam ben senı cok opuyorum

bu arada dualarınızda olmamıa sevındım sızde benım dualarımdasınız rabbım ısteyen herkese cıfter cıfter nasıp etsın ınsallh allaha emanet olun...

canım benim çok sağol.bende seni unutmadım.bugün kontrole gittim.Allahıma şükür kalpatışlarını gördük.öyle rahatladımki.tabi bu endişelerim herzaman devam etcek.şimdilik rahatladım.inşallah hep böyle iyi gider.inşallah sevmeye gelmen nasip olur.ozamana kadarda seninki büyür:)

Canim haftaya bugun berat kandiliymis.simdi gordum de soyleyim dedim.ona uygun bilindik bir dua yapabiliriz ya da salavat cekebiliriz istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…