- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.481
aynen canım yaaa. inş olur cnm. valla ben uzun zamandır denemediğim için bişey diyemiyorum adetler de bir tuhaf olmaya başladı inş. bir sıkıntı yoktur diye dua ediyorum. ben malum uzaklarda deneyemiyorm. gittim deyinceye kadar da temmuz olacak denedim falan en erken ağustos. hayırlısı bakalım ne olacak. cnm umudunu yitirme sakın. olacak inş. rabbim yüzümüzü güldürsün.canım arkadaşım gördüm sonradan eklendiğimi emeğine sağlık bi senle ben kaldık hamile olmayan heralde benim doktor rahim filminden sonra hamilelik bekliyordu gene adet oldum ben umudumu kesmiş durmdayım olursa sürpriz olcak benim için
[TABLE="width: 566"]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, hamile kalmak isteyen Şenay, Emel, Ceren ve Selda'nın, sağlıkla ve hayırla biran evvel hamile kalabilmesini, şu an hamile olan Vildan, Elif ve Meryem'in sağlıkla hamileliklerini devam ettirip, hayırlarla bebeklerine kavuşmasını, tüm doğum yapan arkadaşlarımızın bebeklerini sağlıkla büyütebilmesini Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar duamız salavat-ı tefriciye. Niyeti de böyle yapalım dedim. niyet duasına katkı yapmak isterseniz önerilerinizi bekliyorum.
salavat-ı tefriciye için şu ana kadar 7-8 kişi belirledim. ortalama kişi başı 500-550 tefriciye okumamız lazım ki 4444 olsun. her hafta bu kadar okuyabilirsek haftalık bitirebiliriz.
Bu hafta giremedim hickızlar oğlusum hic durmuyor. Gaz sancıları azaldı derken kucakcı oldu. Bir dakika bıraksam morarana kadar aglıyor bucuruk sanki bişi oimus gibi. Bir hafta giremedim hemen unutmussunuz beni duada. Biliyorsnuzki elimden geldigince hep okurum. Bazen ezberde olmayan dualarda zor oluyor. Ama tefriciyeye tabiki bende katılırım insallah. Ne okuyabilirsem. Niyeti ve duayı başlattım şimdi allhın izniyle. Rabbim kabul eylesin. Ve şu an ezan okunmaya basladı. Ezanların şahitliğinde başladı duamız. Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın. Amin.
Vildan canım amniyosentez yaptırmışsın. Bazı dr.lar seviyor bunu. Testlerin iyiyse gerek bile yokmuş aslında. Neyse. Geçmişler olsun canım. Insallah hersey güzel çıkqr.göbüşçıktımı. seni çok merak ediyorum. Ve özledim.
Elifcim gözün aydın. Kalp atıslarını duymuşsun miniklerin. Sükürler olsun. Rabbim sonuna kadar saglıklı etsin insallah. Yalnız ne ev süpürmesi yaa. Sen ne hallerle buluyorsun bu bebişleri gözün gibi bak onlara. Hic bişi yapma. Ayaklarını yüksek yastığa koy yat. Bu günler biliyorsun tehlikeli ve önemli günler. Yatarak okuyabilisin duaları. Kalkmana gerek yok canım.
kızlar merhaba ben hamile olduğumu öğrendim ama daha çok çok beklenen adet günüme 3 4 gün var daha kan testi yaaptırdım ama biraz az çıktı değer 15 çıktı tabi daha sevinmek için erken 2 gün sonra tekrarlatmam gerekiyor yarında doktordan randevu aldım sizce elimceki clxan iğnemden hemen yapayımmı yoksa yarını bekleyeyimmi doktor iğne dozumu yükseltecekti çünkü??? erken adetime ...ben dün akşam 33 tane okudum duadan ama bu akşam daha fazla okurum çok yorgundum dün..
bende adetıme 3-4 gun varken ogrenmıstım degerım 21 di ıgneye basladık o gün yınede sen bılırsın bır gun hayırlısı artık yarın dr unuda bekleyebılrsın gozunuz aydın allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın
çok sağol cnm teşekkürler inşallah sağlıkla devam eder bu kez değer biraz kafama takıldı ama işte daha 3 yada 4 gün var bata 2 gün sonra tekrarlayacağım yarında doktora gidicem bakalım kısmet inşallah ALLAH yardım eder bu kez sağlıkla kucağıma alırım tabii isteyen tüm arkadaşlarımda..
daha cok yenı degerın normal ıkıncı ölcumde 100lere cıkmıstı yanls hatrlamıosam dr erken zamanda normal demıstı sonradan 2 kat artmaya basladı bastan artık hızlı olmustu yanı takma kafana rahat olki guzel guzel buyusun bebegın annesi:)
kızlar merhaba ben hamile olduğumu öğrendim ama daha çok çok beklenen adet günüme 3 4 gün var daha kan testi yaaptırdım ama biraz az çıktı değer 15 çıktı tabi daha sevinmek için erken 2 gün sonra tekrarlatmam gerekiyor yarında doktordan randevu aldım sizce elimceki clxan iğnemden hemen yapayımmı yoksa yarını bekleyeyimmi doktor iğne dozumu yükseltecekti çünkü??? erken adetime ...ben dün akşam 33 tane okudum duadan ama bu akşam daha fazla okurum çok yorgundum dün..
selamünaleyküm arkadaşlar. 23 ocakta hellp sendromu sebebiyle 28 haftalık erken doğum yaptım. oğlum çok dayanamadı 25 ocakta melek oldu. kayseride mustafa başbuğa gittim genetik testler sonucu bendede pıhtılaşma çıktı. 4,5 aydır o kadar çok şey okudum ki inanın artık okuyacak gücüm okuduklarımı anlayacak kafam kalmadı. hepsi karmakarışık oldu. kafam yerinde değil. bende sizler gibiyim derman olacak küçükte olsa birşeyler arıyorum. fikirlerinizi neler yaptığınızı nelere dikkat ettiğinizi benimlede paylaşırsanız çok sevinirim. RABBİM kimseye evlat acısı vermesin. evlat özlemiyle yananlara en kısa zamanda hayırlı sağlıklı ihlaslı evlatlar versin.
cnm hayırlı olsun inş. sıkıntı çıkmaz. değer çok düşük ama adetine de daha varmış 2 günde bir takip edersin artıyomu diye bence iğne vumanda sıkıntı olmaz. ne kadar erken başlarsan o kadar iyi çünkü. bence 2 gün sen kendin elindeki iğneden yap. 2 gün sonra değerin katlarsa zaten dr. verecektir. tekrar hayırlı uğurlu olsun. dikkat et kendine. artık senin hamileliğinin devamı için dua ederiz cnmç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?