- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.501
Bu hafta giremedim hickızlar oğlusum hic durmuyor. Gaz sancıları azaldı derken kucakcı oldu. Bir dakika bıraksam morarana kadar aglıyor bucuruk sanki bişi oimus gibi. Bir hafta giremedim hemen unutmussunuz beni duada. Biliyorsnuzki elimden geldigince hep okurum. Bazen ezberde olmayan dualarda zor oluyor. Ama tefriciyeye tabiki bende katılırım insallah. Ne okuyabilirsem. Niyeti ve duayı başlattım şimdi allhın izniyle. Rabbim kabul eylesin. Ve şu an ezan okunmaya basladı. Ezanların şahitliğinde başladı duamız. Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın. Amin.
Vildan canım amniyosentez yaptırmışsın. Bazı dr.lar seviyor bunu. Testlerin iyiyse gerek bile yokmuş aslında. Neyse. Geçmişler olsun canım. Insallah hersey güzel çıkqr.göbüşçıktımı. seni çok merak ediyorum. Ve özledim.
Elifcim gözün aydın. Kalp atıslarını duymuşsun miniklerin. Sükürler olsun. Rabbim sonuna kadar saglıklı etsin insallah. Yalnız ne ev süpürmesi yaa. Sen ne hallerle buluyorsun bu bebişleri gözün gibi bak onlara. Hic bişi yapma. Ayaklarını yüksek yastığa koy yat. Bu günler biliyorsun tehlikeli ve önemli günler. Yatarak okuyabilisin duaları. Kalkmana gerek yok canım.
Ah canım gözün aydın maşallah güzel olacak inşallah sen iğneni ol tabi. Önlemini al. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.kızlar merhaba ben hamile olduğumu öğrendim ama daha çok çok beklenen adet günüme 3 4 gün var daha kan testi yaaptırdım ama biraz az çıktı değer 15 çıktı tabi daha sevinmek için erken 2 gün sonra tekrarlatmam gerekiyor yarında doktordan randevu aldım sizce elimceki clxan iğnemden hemen yapayımmı yoksa yarını bekleyeyimmi doktor iğne dozumu yükseltecekti çünkü??? erken adetime ...ben dün akşam 33 tane okudum duadan ama bu akşam daha fazla okurum çok yorgundum dün..
Tuğçeyi aradım ama açmadı. Uzun zamandır da girmiyor. Umarım iyidir.
Serapcım bende özledim oğlunu da merak ediyorum görmeye gelicem inşallah. Ben iyiym tatlım sonuçlarda iyi çıkarsa daha da iyi olacağım. ENdişeleri saymıyorum onlar hep var çünkü. Selamlar.
Ah canım gözün aydın maşallah güzel olacak inşallah sen iğneni ol tabi. Önlemini al. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
İyidir canım bi sıkıntısı yoktu. 30lu haftalarda olması lazım şimdi. ben yinede onun içinde okudum duamızı. Canım tefriciyeden ve salavattan 100er tane okudum.
Inşallah Şenaycim. Icimiz rahat etmedi. Hala tedirginim ya. Elif sanada söylüyorum tatlım başta bulanti varmı yokmu sonra hareket kıpırti varmı yokmu diye sürekli diken üstündeyiz. Benim bulantilar birden kesildi kendimi doktorda buldum kendimi hamile hissetmiyorum bisey oldu diye. Doktorda alisti bu halime. Doğana kadar da bu durum değişmeyecek anlaşılan. Hala birilerine söylemeye çekiniyorum. Söyleyince de içim rahat değil bişey olursa dert anlat herkese. Allah korusun neyse. Tuğçe de hamile Şenaycim. Bilse oda katılır aslında ben numarasini kaybettim bi haber ver istersen. Bi de Serap ta dua eder aslında giremiyor sanırım ona da ben haber vereyim. Duamiz bol olsun.
Bu hafta giremedim hickızlar oğlusum hic durmuyor. Gaz sancıları azaldı derken kucakcı oldu. Bir dakika bıraksam morarana kadar aglıyor bucuruk sanki bişi oimus gibi. Bir hafta giremedim hemen unutmussunuz beni duada. Biliyorsnuzki elimden geldigince hep okurum. Bazen ezberde olmayan dualarda zor oluyor. Ama tefriciyeye tabiki bende katılırım insallah. Ne okuyabilirsem. Niyeti ve duayı başlattım şimdi allhın izniyle. Rabbim kabul eylesin. Ve şu an ezan okunmaya basladı. Ezanların şahitliğinde başladı duamız. Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın. Amin.
Vildan canım amniyosentez yaptırmışsın. Bazı dr.lar seviyor bunu. Testlerin iyiyse gerek bile yokmuş aslında. Neyse. Geçmişler olsun canım. Insallah hersey güzel çıkqr.göbüşçıktımı. seni çok merak ediyorum. Ve özledim.
Elifcim gözün aydın. Kalp atıslarını duymuşsun miniklerin. Sükürler olsun. Rabbim sonuna kadar saglıklı etsin insallah. Yalnız ne ev süpürmesi yaa. Sen ne hallerle buluyorsun bu bebişleri gözün gibi bak onlara. Hic bişi yapma. Ayaklarını yüksek yastığa koy yat. Bu günler biliyorsun tehlikeli ve önemli günler. Yatarak okuyabilisin duaları. Kalkmana gerek yok canım.
kızlar merhaba ben hamile olduğumu öğrendim ama daha çok çok beklenen adet günüme 3 4 gün var daha kan testi yaaptırdım ama biraz az çıktı değer 15 çıktı tabi daha sevinmek için erken 2 gün sonra tekrarlatmam gerekiyor yarında doktordan randevu aldım sizce elimceki clxan iğnemden hemen yapayımmı yoksa yarını bekleyeyimmi doktor iğne dozumu yükseltecekti çünkü??? erken adetime ...ben dün akşam 33 tane okudum duadan ama bu akşam daha fazla okurum çok yorgundum dün..
genetik tahlillerimde protein s düsük 26 çıktı ve mthfr 1298 heterozigot çıktı. homosistein de 7 çıkmıştı
gözün aydın cnm benim.Allahın tamamını erdirsin.herşey güzel olsun inşallah.
canım çok sağol şimdilik değerlerim artıyor bakalım inşallah iyi olur daha çok erken haftaya doktora gidicem işte yine artık günde iki kes clexane 04 iğne yapıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?