Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

şenay merhaba canım ben toplamda 145 adet okuyabiltim s.t. Allah kabul etsin inşallah..Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun RABBİM dualarımızı kabul eder inşallah..

Serapcım bende özledim oğlunu da merak ediyorum görmeye gelicem inşallah. Ben iyiym tatlım sonuçlarda iyi çıkarsa daha da iyi olacağım. ENdişeleri saymıyorum onlar hep var çünkü. Selamlar.

Ah canım gözün aydın maşallah güzel olacak inşallah sen iğneni ol tabi. Önlemini al. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Tuğçeyi aradım ama açmadı. Uzun zamandır da girmiyor. Umarım iyidir.

İyidir canım bi sıkıntısı yoktu. 30lu haftalarda olması lazım şimdi. ben yinede onun içinde okudum duamızı. Canım tefriciyeden ve salavattan 100er tane okudum.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, hamile kalmak isteyen Şenay, Emel, Ayşegül ve Selda'nın, sağlıkla ve hayırla biran evvel hamile kalabilmesini ve sağlıkla sağ salim doğum yapabilmelerini, şu an hamile olan Vildan, Elif, Ceren ve Meryem'in sağlıkla hamileliklerini devam ettirip, hayırlarla bebeklerine kavuşmasını, tüm doğum yapan arkadaşlarımızın bebeklerini sağlıkla büyütebilmesini, evlatlarımızın ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALAVAT-I TEFRİCİYE[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]336[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD="align: right"]145[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MANOLYA0606-Selda[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşegülzeynepali-Ayşegül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame0101-meryem[/TD]
[TD="align: right"]411[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]101[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]1.793[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:09/06/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 12/06/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım çok sağol şimdilik değerlerim artıyor bakalım inşallah iyi olur daha çok erken haftaya doktora gidicem işte yine artık günde iki kes clexane 04 iğne yapıcam..

tüm pıhtıdaşlarım hepinize iyi kandiller diliyorum. geçen sene berat kandilinde oğluma hamileymişim haberim yoktu geçen seneki beratımda yazılmış kucağıma alacağım. dilerim tüm pıhtıdsşlar tüm isteyenler bebişlerini kucaklarına sağ salim alsınlar. allahım uzun ömür versin analı babalı büyütmryi nasip etsin

duamızdan da 200 tane okudum :)

şenaycığım 50tane okuyabildim.hakkınızı helal edin.
buhafta kemiğimden çok çektim.biraz azaldı ama geçmedi.yattığım yerde bile ağrıdı.sağa sola dönemedim.yürüyemedim.laptopu gündüz açamadım.eşim gelince açtı.bu seferde internete bağlanmadı.bayağı uğraştım.beni çöpe atın diye bağrıyor.haftada giremesemde p.be günleri açmaya çalışıyorum.uzun süre giremezsem anlayınki laptop bozulmuştur.son nefesini verene kadar kullanmaya çalışcam.ama bana işgence oluyo.çok uğraştırıyo meret.

Son düzenleme:

inşallah sonucun iyi çıkar cnm.kaç haftalıkken yapılıyor.ben bir hafta önce doktora gittim.doktorum 3hafta sonra gel dedi.ben durabilirmiyim.imkansız.p.tesi doktora gitcem.bebişlerimin iyi olduğnu öğrenim hayırlısıyla.10günden fazla dayanamıyorum gidip kalatışlarını duymam lazım.duramam.daha çok küçük herşey olabilir.9+3oldum.inşallah iyilerdir.

sağol cnm.istesemde bişey yapamıyorumki.çok halsizim.namaz olmasa tuvaletim gelmese yerimden kalkmicam.1ayda 2kilo almışım.o kötü oldu.zaten kiloluyum.boyda yok.yürürken yuvarlanıverirmişim:) kepazelik.

gözün aydın cnm benim.Allahın tamamını erdirsin.herşey güzel olsun inşallah.

genetik tahlillerimde protein s düsük 26 çıktı ve mthfr 1298 heterozigot çıktı. homosistein de 7 çıkmıştı

çok geçmiş olsun cnm.benimle mutasyonların aynı.Allahım böyle bir sıkıntı bir daha yaşatmaz inşallah.hellp sendromu anneninde sağlığını olumsuz etkiliyomuş.internetten baktım hemen.acaba bendede olurmu diye düşünmeden edemedim.Allah kimseye vermesin.hamileliğinde kansulandırıcı iğne kullanmışmıydın cnm.

kandiliniz mübarek olsun.Allahım hayırlı güzel yazılar yazsın inşallah.ben birkaç gün giremeyebilirim.selatı terficiyeyi bitirirseniz fazla okuyamadığım için hakkınızı helal edin.fazla oturunca yürümekte zorlanıyorum.kemiklerim niye sancılanıyo acep(((

Son düzenleme:
gözün aydın cnm benim.Allahın tamamını erdirsin.herşey güzel olsun inşallah.

Cnm cok sağol ama sende gelişmelerden haberdar et mutlaka arayi fazla uzatma ben buradaki arkadaslarimdan iyi habrr alinca cok seviniyor ve umutlaniyorum dahada..sende bebislerini gordkten sonra gelismleri yaz tatlim.görüşürüz cnm..

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]SALAVAT-I TEFRİCİYE[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]354[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD="align: right"]145[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MANOLYA0606-Selda[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşegülzeynepali-Ayşegül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame0101-meryem[/TD]
[TD="align: right"]411[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]101[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap[/TD]
[TD="align: right"]270[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]2.581[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:09/06/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 12/06/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar yine tamamlayamadık sanırım ancak haftaya tamamlayabileceğiz. bu gece berat gecesi hepinizin kandili mübarek olsun. bu gece herkes elinden geliğince dua edecek biliyorum. ben d einş. yapabildiğim kadarıyla dua edeceğim hepimiz için. rabbim şimdiden dualarımızı kabul etsin inş.

canım çok sağol şimdilik değerlerim artıyor bakalım inşallah iyi olur daha çok erken haftaya doktora gidicem işte yine artık günde iki kes clexane 04 iğne yapıcam..

hayırlı olsun canım. inşallah rabbim kucağımızada sağ salim almayı almayı nasip eder.bende günde iki kez clexan 4 kullanıyorum canım bendede mthfr 677-1298 heterezigot var.kanama olunca aspirin kesilmişti şimdi yarım yarım içiyom. Allah yardımcımız olsun.

merhaba arkadaşlar çarşamba günü adanada perinatologa gittim. dr kortizon yazdı pıhtılaşmayı dengeliyo dedi ama kullansam mı bilemedim yan etkileride çok fazla .kullanan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…