Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

elif çok üzüldüm canım ya ama bebişler iyiymiş çok şükür canım nedne oluyormuş bu kanama doktor bişey dedimi başka..ama bebeklerin iyi olması güzel sen sürekli yat szaten yolun yarısını geçtin bile artık yataktan kalkma gerekirse cnm çok geçmiş olsun ALLAHım tekrar böyle can sıkıcı bişey yaşatmasın inşallah birdaha cnm.

cnm bu arada bebeklerin hareketlerini hissediyormusun artık ??en azından oda içini rahatlatır seni.

merhaba... uzunca bir süredir uğramıyordum siteye her seferinde bu son inşallah bi daha yazmam diyorum ama olmuyor 4 kürtajım var hep ilk haftalarda kaybettim ilk ikisinde iğne kullanmadım araştırıyoruz dediler pıhtı çıktı ikisinde iğne kullandım ama yine olmadı kürtaj olalı 45gün oldu şimdi adet olmadım ve çok korkuyorum doktorum 2 ay bekle yumurtlama takibi yapıcaz dedi ama adetim gelmedi telaşeden test yaptım betahcg 0,934 çıktı hangi doktora sorsam farklı yorum aldım 1 olursa olabilir diyolar zaten 1 olmasına da az war kafayı yicem bu durumda olan warsa lütfen yazarmısınız bıktım test yapmaktan psikoljim bozuldu gebe kalsam bi dert kalmasam bin dert

Tamam cnm ben başlatıcam inş. Amin cnm dualarimiz hep birbirimiz için. Birimize bişey olsa hep birlikte üzülüyoruz birinin hamileliği mutlu sonuçlaninca hep birlikte seviniyoruz inş. Rabbim hep güzel haberler almayi vermeyi nasip etsin.

Pıhtıcanlar topik değişmiş inşaallah mj ulaşır.sohbetinizi çok özledim ama oğluma tek başıma bakıyorum vakit bulamıyorum çok fazla.çok şükür bugünlere Rabbim isteyen herkese böyle yoğunluk versin.amin. Elifçim gelmiş geçmiş olsun lütfen çok dikkat et kendine. Dualarımdasınız hep canlarım. İnşaallah toplu dualara daha çok katılacağım.

Elif

arkadaslar guzelce kizmislar sana ben de kizmayim da gozunu korkutuyum biraz senin.nesenin 20. Haftada acilmasi olup dikis atilmisti ve 30. Haftada suyu gelip bebekler alinmisti.bunu hatirlatmak istedim.ikizlerin kaderi bu oluyo cogunlukla.aman dikkat et.birak ev pis olsun.alissan iyi edersin.bebeklerle zaten temizlik yapamayacaksin.yemegini yapabilirsen sukredeceksin haline:) o yuzden alis yoksa insan temizlik yapamayinca kafayi yiyor.
kusura bakma korkutuyum da daha dikkat et dedim.cunku hakikat bu.bu arada toparlaninca ilk firsatta cantani hazirla.hazirda bulunsun cantan.sonra agirlasip hazirlayamazsin gonlunce.

Kizlarindan birinin adi emine mi olacak bu arada?kiz sen benim ismimi begenmiyor musun.kv den ne guzel isimler bulmus iste:)))
Saka tabi:) artik buyukler karismasin bu ise yaa.hangi devirdeyiz.emine fadime hatice vs olmasin yeni nesilin ismi.dimi ama yaa.birine kendi adini verebilirsin.modaymis diye duydum.ikizlerden biri annenin adi oluyormus...

kendine dikkat et cnm.ayaklarinin altinda yastik olsun.allah bebeklerini korusun.

Allah kabul etsin canim.cok okuyamadim.hakkini helal et.ne dileğin varsa tez zamanda gerçek olsun inşallah.

Arkadaşlar çok haklisiniz ama biri beni zincirle yatağa baglasin.bugün kanamam durdu çok şükür ama o korkuları yasamamis gibi bugünde bisuru is yaptim.kendimi durduramiyom.yarin kaynanam geliyor.o kizar bana.hem isi yapiyom hem acaba kan geldimi diye habire bakiyorum.asiri titiz biride değilim de yapilmasi gerekenleri kim yapacak.ev supurmeydi.utuydu.camasir asmaydi.yemek yapmaydi vs.mecbur yapcan ama kendimi tasiyamiyorum artik.hemen ter içinde kaliyorum.yavrularim daha önemli diyorum.onlara bisi olursa naparim.düşünmek bile istemiyorum.Allahim korusun.

elif bu saydiklarinin hepsini yapabiliyorsan sen zaten asmissin olayi. canim benim kim ne eerse desin senin bebeklerinden daha onemli bisi yok. onlara bisi olsa bu isleri yaprin diye aferinmi alacaksin. bak sen bizi dinlemiyorsun ama bebislerini dinle. gozunu kapat elini koy ve dunyays geldiklerinde ameliyathanede ikisini yanaklarina dokundurduklarini dusun. bu mutlu ani dusunup onlara zarar gelmemesi icin elinden ne gelirse yapacaksindir. ben hergun ev temizleyen biriydim. ama oglum hep cok huysuz oldu. aylarca agladi gaz sancisiyla. hic uyumadan kucagimda sabahlatti beni. sabahlarindada ayniydi. simdide tik sesine uyaniyor. ouyanikkende temizlik yspmak zaten mumjun degil. birde sesten korkuyor. ee ne oluyor haftada bir aancak temizlik yapiyorum artik. sende ikiz var alistir kendini:)) sakasi bir yanada dikkattt et. bixide kendinide bebisleride uzme.

Allah kabul etsin canim.cok okuyamadim.hakkini helal et.ne dileğin varsa tez zamanda gerçek olsun inşallah.
ya elifim azı çoğu olurmu hiç siz olmasanız bitiremezdim ALLAH hepinizden razı olsun zaten tek dileğim ve isteğim bebeğimin sağlıkla doğması inşallah..ama bak sende ALLAH korusun kötü bişey olsa hep kendini suçlarsın bence bundan sonra ev işi yapma ben çalışıoyorum doktor çalışmama izin veriyor ama ev işleri yapma dedi bana çünkü onlar daha çok yoruyor süpürge yapmak ve yer silmek falan canım bak biz bile burda ne kadar üzülüyoruz lütfen dikkat et kendine..bu arada bebişkoların hareketleri ne alemde tepiklemeye başladılarmı???

arkadaşlar iğneye ne zaman başlıyorsunuz hamiş olduğunuzu öğrenince mi yoksa doktor keseyi görünce mi

OTE="serap06_06, post: 36649536, member: 439061"]elif bu saydiklarinin hepsini yapabiliyorsan sen zaten asmissin olayi. canim benim kim ne eerse desin senin bebeklerinden daha onemli bisi yok. onlara bisi olsa bu isleri yaprin diye aferinmi alacaksin. bak sen bizi dinlemiyorsun ama bebislerini dinle. gozunu kapat elini koy ve dunyays geldiklerinde ameliyathanede ikisini yanaklarina dokundurduklarini dusun. bu mutlu ani dusunup onlara zarar gelmemesi icin elinden ne gelirse yapacaksindir. ben hergun ev temizleyen biriydim. ama oglum hep cok huysuz oldu. aylarca agladi gaz sancisiyla. hic uyumadan kucagimda sabahlatti beni. sabahlarindada ayniydi. simdide tik sesine uyaniyor. ouyanikkende temizlik yspmak zaten mumjun degil. birde sesten korkuyor. ee ne oluyor haftada bir aancak temizlik yapiyorum artik. sende ikiz var alistir kendini:)) sakasi bir yanada dikkattt et. bixide kendinide bebisleride uzme.[/QUOTE]
Cok haklisin.pislige alismam lazim.baskalari halimi bildigi icin hos gorurde Allah beni islah etsin kendimi frenleyemiyom ama dahada agirlasinca istesemde yapamicam.5ayda 6kilo almisim.cokmu acaba.cuma egitim ve arastirma hastanesinin perinotoloji bolumune gitcem.bakalim ilgilenceklermi.acilede o hastaneye gitmistim.sancisiydi suyuydu gelen hastalari yer yok diye baska hastaneye sevk ediyolardi.kotu bir durum 9ay boyunca o hastaneye git sonra yer yok diye baska yere gondersinler.

[Esmiras, post: 36649609, member: 397745"]ya elifim azı çoğu olurmu hiç siz olmasanız bitiremezdim ALLAH hepinizden razı olsun zaten tek dileğim ve isteğim bebeğimin sağlıkla doğması inşallah..ama bak sende ALLAH korusun kötü bişey olsa hep kendini suçlarsın bence bundan sonra ev işi yapma ben çalışıoyorum doktor çalışmama izin veriyor ama ev işleri yapma dedi bana çünkü onlar daha çok yoruyor süpürge yapmak ve yer silmek falan canım bak biz bile burda ne kadar üzülüyoruz lütfen dikkat et kendine..bu arada bebişkoların hareketleri ne alemde tepiklemeye başladılarmı???[/QUOTE]

Herzaman olmasa da hissediyorum çok şükür.ama daha yeni hissetmeye basladim.şuan 20haftaligim.on gün önce başladı.yani 4.5ayliktan sonra.biri çok yaramaz.çok hareketli.ultrason da gördüğümüzde maşallahyerinde durmuyor.ddiğeri pozisyonunu hic değiştirmiyor.çok usengec sanirsam.her fotoğrafında ayni ama yaramaz olani şekilden şekile giriyor.ana karninda yaramaz olduğu belli.çok zit karakterde olacak bunlar.birbiriyle de anlaşamazlar artik.bak neler düşünüyorum.saglikla hayirlisiyla dogsunlar inşallah.gerisini sonra düşünürüz.

Canım ben doğumumu sezeryan ile yaptım. Yalnız benimki genel anesteziyle oldu. Zaten Sinan Hoca direk öyle yapacağını söyledi, başka bir alternatifimiz olmadı :) Doğumdan 4 gün önce coraspini, 3 gün önce de iğneyi kestik. Diğer yöntemler hakkında pek bir bilgim yok maalesef. Belki diğer arkadaşlar bu konuda daha çok yardımcı olabilirler. İnşallah gönlüne göre ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

kızla duayı başlattım ben dualarınızı bekliyorum inş. tabloyu da yapıştırıyorum.
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa şu an hamile olan Şenay'ın sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay:
muco509-Emel:
esmiras-ceren
MANOLYA0606-Selda
umud40-Vildan:
67elif-Elif:
hame0101-meryem
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap
TOPLAM

Şenaycım artık ben de duaya katılmak istiyorum. Belki çok okuyamayabilirim ama benim de ufak da olsa bir katkım olur inşallah.. Okudukça sayıyı yazarım.
cnm her bir duaya çok ihtiyacım, ihtiyacımız var. çok mutlu oldum yukarıdaki duayı okuyup tefriciye başlayabilirsin cnm.

Şenaycım sen hamile misin?? Duada farkettim şimdi Canım çook sevindim.. Hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…