- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.001
Şenaycım sen hamile misin?? Duada farkettim şimdiCanım çook sevindim.. Hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
Cnm inş. Hamileyim diyeyim şimdilik çünkü devam etmediği müddetçe inanamiyorum. Hep erken kaybettiği için. Daha Adetim bile gecikmedi kanda baktığım pozitif çıktı. Ins. Sizlerin de dualar illa ben de güzel gideceğine inaniyorumDuamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa şu an hamile olan Şenay'ın sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNN
Senaycigim hamilemisin.duada öyle demissin.duada demesen haberimiz olmicakti demek.çok sevindim.herşey güzel gitcek hayirlisiyla.öyle hissediyorum.
Evet cnm herkes ne kadar isterse salavat i tefriciye okuyoruz bir kişinin duası bitince diğer bir kişiye başlıyoruz. Katılırsan çok sevinirim.bende katılmak isterım ...nasıl okuyorsunuz kım ne kadar istersemı...bırde tefrıcıyemı okuyorsunuz..bılgı verırsenız sevınırım...
Canım ben doğumumu sezeryan ile yaptım. Yalnız benimki genel anesteziyle oldu. Zaten Sinan Hoca direk öyle yapacağını söyledi, başka bir alternatifimiz olmadı :) Doğumdan 4 gün önce coraspini, 3 gün önce de iğneyi kestik. Diğer yöntemler hakkında pek bir bilgim yok maalesef. Belki diğer arkadaşlar bu konuda daha çok yardımcı olabilirler. İnşallah gönlüne göre ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Canım Rabbim bu sefer nasip edecek inşallah tüm dualarımız seninle. Ben inaniyorum bu sefer olacak. Hepimiz yavrularımıza kavuşacağız inşallah Eminenin dediği gibi.Valla gözünüzden hic bi sey kacmiyor ne diyeyim. Bugün öğrendim kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama daha söyleyemed çünkü çok yeni ve malum benim hep kalp atimi olmadan düşüyor o yüzden söylemedim yoksa böyle bir haberi ilk sizlerle paylaşırım tabiki de
Vildancım biz kan sulandırıcı kullandığımız için kan sulandırıcı kullananlar epidural olamıyomuş. epiduralde kullanılan yöntem esnasında kan sulandırıcı kullananlarda omirilikte geçici veya kalıcı felç durumu olabiliyormuş allah korusun.Anladım canım, acaba epidural zararlı diye mi genel anestezi yaptı merak ettim şimdi. Kan pıhtılaşmasının duayeni Sinan Hoca zaten. Sağol cevabın için. Emineyle ve Serapla konuştum. Emine epidural, Serap Spinal olmuş. Bildiğim kadarıyla Elif de epiduralle yaptı. Normal doğum yapan tek Zehra var. O da maşallah bişey almadı diye biliyorum. Bende 30lu haftalara geldim doğum dertleri başladı çok şükür:)) Senin bebiş ne kadar oldu??
Canım Rabbim bu sefer nasip edecek inşallah tüm dualarımız seninle. Ben inaniyorum bu sefer olacak. Hepimiz yavrularımıza kavuşacağız inşallah Eminenin dediği gibi.
ayyy çok sevindimmm ne güzel denk geldi tamda dua başladı ALLAHım yardımcın olsun inşallahhh çok mutlu oldum anlatamam sana cnm yaaaa :))Valla gözünüzden hic bi sey kacmiyor ne diyeyim. Bugün öğrendim kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama daha söyleyemed çünkü çok yeni ve malum benim hep kalp atimi olmadan düşüyor o yüzden söylemedim yoksa böyle bir haberi ilk sizlerle paylaşırım tabiki de
Aynen cnm duaya denk geldi inş. Herşey iyi olur. Çok fazla duaya ihtiyacım var rabbim bu sefer sonunu güzel etsin inş.ayyy çok sevindimmm ne güzel denk geldi tamda dua başladı ALLAHım yardımcın olsun inşallahhh çok mutlu oldum anlatamam sana cnm yaaaa :))
Valla gözünüzden hic bi sey kacmiyor ne diyeyim. Bugün öğrendim kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama daha söyleyemed çünkü çok yeni ve malum benim hep kalp atimi olmadan düşüyor o yüzden söylemedim yoksa böyle bir haberi ilk sizlerle paylaşırım tabiki de
Anladım canım, acaba epidural zararlı diye mi genel anestezi yaptı merak ettim şimdi. Kan pıhtılaşmasının duayeni Sinan Hoca zaten. Sağol cevabın için. Emineyle ve Serapla konuştum. Emine epidural, Serap Spinal olmuş. Bildiğim kadarıyla Elif de epiduralle yaptı. Normal doğum yapan tek Zehra var. O da maşallah bişey almadı diye biliyorum. Bende 30lu haftalara geldim doğum dertleri başladı çok şükür:)) Senin bebiş ne kadar oldu??
Canım Rabbim bu sefer nasip edecek inşallah tüm dualarımız seninle. Ben inaniyorum bu sefer olacak. Hepimiz yavrularımıza kavuşacağız inşallah Eminenin dediği gibi.
Hayirli olsun senaycim.bu kez olacak Allahin izniyle.bizler de dualarimizla katkida bulunuruz.guzel haberlerinin devamini bekliyorum.
taze hamise 40 salavat la acilisi yapiyorum:))
ayyy canım yaaa nasıl sevindirdin beni sana kocaman alkış güzel anneHayirli olsun senaycim.bu kez olacak Allahin izniyle.bizler de dualarimizla katkida bulunuruz.guzel haberlerinin devamini bekliyorum.
taze hamise 40 salavat la acilisi yapiyorum:))
inş canım yaaa bakalım bu sefer nasıl olacak ben de merakla heyecanla bekliyorum.Canım hadi hayırlısı..Bu defa bebeğin seni bırakmaz, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah..
çok sevındım inan hemen dua ettim senın için bende ilkınde kalbı duyamamıstım sımdı stresle kalbi bekliceksın gunler zor gececek ama ınsallah bu sefer mutlu son olacak buara masallahı var topiğin hep guzel haberler gelsin inşallah ilk dogum sırası kımde acaba kucagımıza aldıgımız gunlerıde paylasalım ınsallahinş canım yaaa bakalım bu sefer nasıl olacak ben de merakla heyecanla bekliyorum.
cnm inş. bu sefer allahın izniyle olur. allah senden de hepinizden de razı olsun. evet yaa insan biran evvel büyüsün istiyo :) hatta doğsun yürüsün :) ilk doğum yanılmıyosam vildan ya da meryemin takip konusunda hiç ıyı degilim :) inş bir dahsa hiç kötü haber almayız bu topikte.çok sevındım inan hemen dua ettim senın için bende ilkınde kalbı duyamamıstım sımdı stresle kalbi bekliceksın gunler zor gececek ama ınsallah bu sefer mutlu son olacak buara masallahı var topiğin hep guzel haberler gelsin inşallah ilk dogum sırası kımde acaba kucagımıza aldıgımız gunlerıde paylasalım ınsallah
Vsenay post: 36675664 .!.:Cnm inş. Hamileyim diyeyim şimdilik çünkü devam etmediği müddetçe inanamiyorum. Hep erken kaybettiği için. Daha Adetim bile gecikmedi kanda baktığım pozitif çıktı. Ins. Sizlerin de dualar illa ben de güzel gideceğine inaniyorum
Cnm inş. Hamileyim diyeyim şimdilik çünkü devam etmediği müddetçe inanamiyorum. Hep erken kaybettiği için. Daha Adetim bile gecikmedi kanda baktığım pozitif çıktı. Ins. Sizlerin de dualar illa ben de güzel gideceğine inaniyorum
çok sevındım inan hemen dua ettim senın için bende ilkınde kalbı duyamamıstım sımdı stresle kalbi bekliceksın gunler zor gececek ama ınsallah bu sefer mutlu son olacak buara masallahı var topiğin hep guzel haberler gelsin inşallah ilk dogum sırası kımde acaba kucagımıza aldıgımız gunlerıde paylasalım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?