Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa şu an hamile olan Şenay'ın sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNN

Senaycigim hamilemisin.duada öyle demissin.duada demesen haberimiz olmicakti demek.çok sevindim.herşey güzel gitcek hayirlisiyla.öyle hissediyorum.

Şenaycım sen hamile misin?? Duada farkettim şimdi Canım çook sevindim.. Hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
Valla gözünüzden hic bi sey kacmiyor ne diyeyim. Bugün öğrendim kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama daha söyleyemed çünkü çok yeni ve malum benim hep kalp atimi olmadan düşüyor o yüzden söylemedim yoksa böyle bir haberi ilk sizlerle paylaşırım tabiki de​

Cnm inş. Hamileyim diyeyim şimdilik çünkü devam etmediği müddetçe inanamiyorum. Hep erken kaybettiği için. Daha Adetim bile gecikmedi kanda baktığım pozitif çıktı. Ins. Sizlerin de dualar illa ben de güzel gideceğine inaniyorum

bende katılmak isterım ...nasıl okuyorsunuz kım ne kadar istersemı...bırde tefrıcıyemı okuyorsunuz..bılgı verırsenız sevınırım...

bende katılmak isterım ...nasıl okuyorsunuz kım ne kadar istersemı...bırde tefrıcıyemı okuyorsunuz..bılgı verırsenız sevınırım...
Evet cnm herkes ne kadar isterse salavat i tefriciye okuyoruz bir kişinin duası bitince diğer bir kişiye başlıyoruz. Katılırsan çok sevinirim.

Anladım canım, acaba epidural zararlı diye mi genel anestezi yaptı merak ettim şimdi. Kan pıhtılaşmasının duayeni Sinan Hoca zaten. Sağol cevabın için. Emineyle ve Serapla konuştum. Emine epidural, Serap Spinal olmuş. Bildiğim kadarıyla Elif de epiduralle yaptı. Normal doğum yapan tek Zehra var. O da maşallah bişey almadı diye biliyorum. Bende 30lu haftalara geldim doğum dertleri başladı çok şükür:)) Senin bebiş ne kadar oldu??

Canım Rabbim bu sefer nasip edecek inşallah tüm dualarımız seninle. Ben inaniyorum bu sefer olacak. Hepimiz yavrularımıza kavuşacağız inşallah Eminenin dediği gibi.

Vildancım biz kan sulandırıcı kullandığımız için kan sulandırıcı kullananlar epidural olamıyomuş. epiduralde kullanılan yöntem esnasında kan sulandırıcı kullananlarda omirilikte geçici veya kalıcı felç durumu olabiliyormuş allah korusun.
tşk ederim cnm allahım aynı acıları tekrar kimseye yaşatmasın

ayyy çok sevindimmm ne güzel denk geldi tamda dua başladı ALLAHım yardımcın olsun inşallahhh çok mutlu oldum anlatamam sana cnm yaaaa :))

Hayirli olsun senaycim.bu kez olacak Allahin izniyle.bizler de dualarimizla katkida bulunuruz.guzel haberlerinin devamini bekliyorum.

taze hamise 40 salavat la acilisi yapiyorum:))

Canım hadi hayırlısı.. Bu defa bebeğin seni bırakmaz, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah..

Canım Sinan Hoca direk genel yapıyormuş zaten, herhalde diğer yöntemleri çok uygun görmüyor bizim için. Benim de hiç sormak gelmedi aklıma, o diyorsa bir bildiği vardır dedim :)

Bebiş de iyi çok şükür canım, haftaya 4 aylık olacağız inşallah Senin de az kalmış ne güzel Rabbim seni de tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla canım..

inş canım yaaa bakalım bu sefer nasıl olacak ben de merakla heyecanla bekliyorum.
çok sevındım inan hemen dua ettim senın için bende ilkınde kalbı duyamamıstım sımdı stresle kalbi bekliceksın gunler zor gececek ama ınsallah bu sefer mutlu son olacak buara masallahı var topiğin hep guzel haberler gelsin inşallah ilk dogum sırası kımde acaba kucagımıza aldıgımız gunlerıde paylasalım ınsallah

cnm inş. bu sefer allahın izniyle olur. allah senden de hepinizden de razı olsun. evet yaa insan biran evvel büyüsün istiyo :) hatta doğsun yürüsün :) ilk doğum yanılmıyosam vildan ya da meryemin takip konusunda hiç ıyı degilim :) inş bir dahsa hiç kötü haber almayız bu topikte.

V

Vay anasini sayin seyirciler.adetin düzensiz diyorum.Esim istemiyor diyodun bak genelde hamile kaldin.kanda ciktiysa tamamdir.hemen bir doktora git.ilaclarini düzgün iç.aramiza hosgeldin.dikkatli ol Canim.

Evet canim topik harika.Allahin izniyle kotu haber almafik şimdiye kadar.insallahta almayiz.ilk doğum vildanin sanirsam.30haftaligim dedi.sonra benim dicem ama unuttugumda olabilir.benden sonra meryem.aramizda iki hafta var yok.oda hic girmiyor.nasil acaba.haberi olan varmi.

Bugün eğitim arastirma hastanesinin perinotoloji bölümüne randevum vardi.kadin doğumdaki gibi asistan yoktu.uzman doktordu.güzel muayene etti ama bayagida bir firca yedim.şimdiye kadar neredeydin dedi.takip eden doktoru niye biraktin dedi.ben birakmadim o birakti dedim.yanlis birakmamasi lazimdi dedi.hic aklima gelmemis orasi tupbebek merkezi ikiz bebek doğurup riks almak istememiştir dememisim.bilmiyorum yanlismi düşünüyorum ama özele nedense guvenemiyorum.benim yada bebislerin basina bisi geldiğinde eğitim araştırma daha teferruatlı diye dusunuyorum .sonra göbeğindeki morluklari gördü.hayirdir aminosentezmi oldun dedi.yok clexan 0.8kullaniyorum deyince kudurdu.biton laf etti.cevap veremedim.bende jeton köseli olduğu için cevaplar sonradan dusuyo beynime.biz hicbir hastamiza clexan vermiyoruz.çok riskli.gebelikte beyin kanamasi yapabilir.doğumda kanama yapabilir.sana ne kullan derim ne kullanma kendin karar ver.simdi kes derim bebeklere bisi olur bundan bilirsin dedi.hayatini tehlikeye atiyosun dedi.hemotolojiye sevk etti beni.şuan kansulandirici kullandigim için sonuçlar hemotolojide normal cikabilirmi acaba.ben iğneyi kesmek istemiyorum ama doğumumuda o hastanede yapmak istiyodum.bisi olursa sorumluluk almicaklar.bana atacaklar sorunu.en iyisi herkezden helallik almak.NEOLUR neolmaz.eşime bikac kere bahsetmiştim.nerden cikariyosun olumu.biyere gitmek yok diyo.ama dünya hali herşey insanlar için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…