- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
- 138
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.021
yaaa evet yanen öyle oldu biraz dağları aşarak gelmiş gibi oldum bu seviyeye. bir sürü şey atlatmış oldum. iş. sorunsuz devam eder. çünkü bişey olursa eşim beni suçlayacak. dr. aradım daha gitmedim çünkü daha önceki tecrübelerimden şu aşamada yapılacak bişey yok. şu ilaçları kullan haftaya gel diyorlar. ilaçlarımı alıyorum. iğne kullanıyordum zaten coraspin de b vitamini ve folbiol de. bir de prednol 4 mg kullanıyordum. bu dr onu değişştirdi deltacortril 5 mg günde 2 kez verdi. tutunması içinmiş. bir de progestan 200 mg günde 3 kez vaginadan bir de elevit verdi. baya bi ilaç kullanıyorum aralıksız ilaç kullanıyorum kızlar. bir de bende tiroid yetmezliği var onun için de ilaç kullanıyorum.dualarınızı eksik etmeyin nolur.V
Vay anasini sayin seyirciler.adetin düzensiz diyorum.Esim istemiyor diyodun bak genelde hamile kaldin.kanda ciktiysa tamamdir.hemen bir doktora git.ilaclarini düzgün iç.aramiza hosgeldin.dikkatli ol Canim.
cnm yaa şu dr. işini halletsek zaten herşey daha kolay olacak biri öyle biri böyle inş. sorun çıkmaz sen yeterki temizlik yapma :) cnm iğneyi bırakamazsın herkes iğne kullanıyo. yapacak bişey yok. başka çözüm üretiyolarsa söylesinler o zaman. o da yok. öyle havadan konuşmak kolay. iğnenin dozunu ayarlayabilirler onu da testle yapabiliyorlar bi zahmet yapsınlar şu testleri biz bu kadar mı değersiziz anlamıyorum. anti fx a ile belirlenebiliyormuş iğnenin dozu.Bugün eğitim arastirma hastanesinin perinotoloji bölümüne randevum vardi.kadin doğumdaki gibi asistan yoktu.uzman doktordu.güzel muayene etti ama bayagida bir firca yedim.şimdiye kadar neredeydin dedi.takip eden doktoru niye biraktin dedi.ben birakmadim o birakti dedim.yanlis birakmamasi lazimdi dedi.hic aklima gelmemis orasi tupbebek merkezi ikiz bebek doğurup riks almak istememiştir dememisim.bilmiyorum yanlismi düşünüyorum ama özele nedense guvenemiyorum.benim yada bebislerin basina bisi geldiğinde eğitim araştırma daha teferruatlı diye dusunuyorum .sonra göbeğindeki morluklari gördü.hayirdir aminosentezmi oldun dedi.yok clexan 0.8kullaniyorum deyince kudurdu.biton laf etti.cevap veremedim.bende jeton köseli olduğu için cevaplar sonradan dusuyo beynime.biz hicbir hastamiza clexan vermiyoruz.çok riskli.gebelikte beyin kanamasi yapabilir.doğumda kanama yapabilir.sana ne kullan derim ne kullanma kendin karar ver.simdi kes derim bebeklere bisi olur bundan bilirsin dedi.hayatini tehlikeye atiyosun dedi.hemotolojiye sevk etti beni.şuan kansulandirici kullandigim için sonuçlar hemotolojide normal cikabilirmi acaba.ben iğneyi kesmek istemiyorum ama doğumumuda o hastanede yapmak istiyodum.bisi olursa sorumluluk almicaklar.bana atacaklar sorunu.en iyisi herkezden helallik almak.NEOLUR neolmaz.eşime bikac kere bahsetmiştim.nerden cikariyosun olumu.biyere gitmek yok diyo.ama dünya hali herşey insanlar için.
inş olur cnm dualarımıza katıl sen de çok şükür dualarımız sayesinde bütün hamilelerimiz doğum yaptı neredeyse.Slm arkadaşlar buradaki herkes hamile galiba ne güzel... Rabbim saglikla kucagina almaya nasip etsin inş. Bana dua edermsnz o duyguyu hic tatmadim ve çok istiyorum mm...
Evet canim topik harika.Allahin izniyle kotu haber almafik şimdiye kadar.insallahta almayiz.ilk doğum vildanin sanirsam.30haftaligim dedi.sonra benim dicem ama unuttugumda olabilir.benden sonra meryem.aramizda iki hafta var yok.oda hic girmiyor.nasil acaba.haberi olan varmi.
Valla yetiştim ya zincire inş. Bakalım hayirlisi evet cnm gayet güzel siralamissin. Ins. Hepimize güzel sağlıklı bebişlerde nasip oluro zaman ılk vıldan sonra ben varım aranızda sonra sen sonra meryem sonra ceren var sanırım en sonda senay eklendi unuttugum olabılır tabi
Cnm niye kabul etmeyelim allah razı olsun senden de alandan da yeģeninden de. Ben de uzanarak okuyorum cnm bilmiyorum ki inş. Kabul eder rabbim dualarimiziSenaycigim terficiyede sana yardim için kizkardesimi aramistim.50tane okurmusun diye.oğlu ezberlemis terficiyeyi.bu sene yatili kurstaydi.12yasinda çok akilli benim yeğenin maşallah.bilmiyorum kabul edermisin.ben de okuyorum da yatiyorum sürekli.yatarak okuyom.kabul oluyomu acaba diye suphem oluyor.kaynanam yattigin yerden olmaz diyo.yarim saat oturduğunda yuremekte zorlaniyorum.bacaklarimin arasındaki kemiklerin aciyo.bebisler baski yapiyo sanirsam.oyuzden hastaneye gidip gelince dayak yemiş gibi yorgun oluyorum.
Benim de aklımda ne zamandır meryem merak ediyorum iyidir inş.Meryemden haberi olan varmi.uzun zamandır girmiyor.haberi olan varmi.cebini bilsem aricam.emine de girmiyor hic.
[QUOTEsenay079, post: 36692123, member: 400932"]cnm yaa şu dr. işini halletsek zaten herşey daha kolay olacak biri öyle biri böyle inş. sorun çıkmaz sen yeterki temizlik yapma :) cnm iğneyi bırakamazsın herkes iğne kullanıyo. yapacak bişey yok. başka çözüm üretiyolarsa söylesinler o zaman. o da yok. öyle havadan konuşmak kolay. iğnenin dozunu ayarlayabilirler onu da testle yapabiliyorlar bi zahmet yapsınlar şu testleri biz bu kadar mı değersiziz anlamıyorum. anti fx a ile belirlenebiliyormuş iğnenin dozu.
[QUOT]="mihrimah84, post: 36695071, member: 461267"]o zaman ılk vıldan sonra ben varım aranızda sonra sen sonra meryem sonra ceren var sanırım en sonda senay eklendi unuttugum olabılır tabi
Cnm niye kabul etmeyelim allah razı olsun senden de alandan da yeģeninden de. Ben de uzanarak okuyorum cnm bilmiyorum ki inş. Kabul eder rabbim dualarimizi
yarın tam 28 doluo canım 29 dan gun almaya baslıcaz ınsallah[/QUOTE]Sen kac haftaliksin canim.
yarın tam 28 doluo canım 29 dan gun almaya baslıcaz ınsallah
Aramizda tinsallah.y var.inşallah senden önce doğum yapmam.erken doğum riksim var.hangi ayda gunun bitiyor.benim ocagin 14unde ama aralıkta olacak.tabi araligi bekleyebilirsem.35haftaligi doldurabilirim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?