Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

V

Vay anasini sayin seyirciler.adetin düzensiz diyorum.Esim istemiyor diyodun bak genelde hamile kaldin.kanda ciktiysa tamamdir.hemen bir doktora git.ilaclarini düzgün iç.aramiza hosgeldin.dikkatli ol Canim.
yaaa evet yanen öyle oldu biraz dağları aşarak gelmiş gibi oldum bu seviyeye. bir sürü şey atlatmış oldum. iş. sorunsuz devam eder. çünkü bişey olursa eşim beni suçlayacak. dr. aradım daha gitmedim çünkü daha önceki tecrübelerimden şu aşamada yapılacak bişey yok. şu ilaçları kullan haftaya gel diyorlar. ilaçlarımı alıyorum. iğne kullanıyordum zaten coraspin de b vitamini ve folbiol de. bir de prednol 4 mg kullanıyordum. bu dr onu değişştirdi deltacortril 5 mg günde 2 kez verdi. tutunması içinmiş. bir de progestan 200 mg günde 3 kez vaginadan bir de elevit verdi. baya bi ilaç kullanıyorum aralıksız ilaç kullanıyorum kızlar. bir de bende tiroid yetmezliği var onun için de ilaç kullanıyorum.dualarınızı eksik etmeyin nolur.

Reactions: eoe
cnm yaa şu dr. işini halletsek zaten herşey daha kolay olacak biri öyle biri böyle inş. sorun çıkmaz sen yeterki temizlik yapma :) cnm iğneyi bırakamazsın herkes iğne kullanıyo. yapacak bişey yok. başka çözüm üretiyolarsa söylesinler o zaman. o da yok. öyle havadan konuşmak kolay. iğnenin dozunu ayarlayabilirler onu da testle yapabiliyorlar bi zahmet yapsınlar şu testleri biz bu kadar mı değersiziz anlamıyorum. anti fx a ile belirlenebiliyormuş iğnenin dozu.

Slm arkadaşlar buradaki herkes hamile galiba ne güzel... Rabbim saglikla kucagina almaya nasip etsin inş. Bana dua edermsnz o duyguyu hic tatmadim ve çok istiyorum mm...
inş olur cnm dualarımıza katıl sen de çok şükür dualarımız sayesinde bütün hamilelerimiz doğum yaptı neredeyse.

o zaman ılk vıldan sonra ben varım aranızda sonra sen sonra meryem sonra ceren var sanırım en sonda senay eklendi unuttugum olabılır tabi

[QUOTEsenay079, post: 36692123, member: 400932"]cnm yaa şu dr. işini halletsek zaten herşey daha kolay olacak biri öyle biri böyle inş. sorun çıkmaz sen yeterki temizlik yapma :) cnm iğneyi bırakamazsın herkes iğne kullanıyo. yapacak bişey yok. başka çözüm üretiyolarsa söylesinler o zaman. o da yok. öyle havadan konuşmak kolay. iğnenin dozunu ayarlayabilirler onu da testle yapabiliyorlar bi zahmet yapsınlar şu testleri biz bu kadar mı değersiziz anlamıyorum. anti fx a ile belirlenebiliyormuş iğnenin dozu.[/QUOTE]

Oda doktor oda doktor.anlayamadimki.igneye cok karsi bu doktor.capaya p.beye randevu aldim.sabahin korune.nasil gitcem nasil gelcem gozumde buyuyo inan.ilaclarin iyiymis.bitek estrofem eksik benimkinden.rahim kalinlastirici.ilk 3ay kullanmistim.hadi hayirlisisi canim.

[QUOT]="mihrimah84, post: 36695071, member: 461267"]o zaman ılk vıldan sonra ben varım aranızda sonra sen sonra meryem sonra ceren var sanırım en sonda senay eklendi unuttugum olabılır tabi[/QUOTE]

Sen kac haftaliksin canim.

Senaycigim terficiyede sana yardim için kizkardesimi aramistim.50tane okurmusun diye.oğlu ezberlemis terficiyeyi.bu sene yatili kurstaydi.12yasinda çok akilli benim yeğenin maşallah.bilmiyorum kabul edermisin.ben de okuyorum da yatiyorum sürekli.yatarak okuyom.kabul oluyomu acaba diye suphem oluyor.kaynanam yattigin yerden olmaz diyo.yarim saat oturduğunda yuremekte zorlaniyorum.bacaklarimin arasındaki kemiklerin aciyo.bebisler baski yapiyo sanirsam.oyuzden hastaneye gidip gelince dayak yemiş gibi yorgun oluyorum.

Cnm niye kabul etmeyelim allah razı olsun senden de alandan da yeģeninden de. Ben de uzanarak okuyorum cnm bilmiyorum ki inş. Kabul eder rabbim dualarimizi

Oda doktor oda doktor.anlayamadimki.igneye cok karsi bu doktor.capaya p.beye randevu aldim.sabahin korune.nasil gitcem nasil gelcem gozumde buyuyo inan.ilaclarin iyiymis.bitek estrofem eksik benimkinden.rahim kalinlastirici.ilk 3ay kullanmistim.hadi hayirlisisi canim.[/QUOTE]
Hayirlisi cnm. Yaa şu dr macerası bitmedi bi de istanbulda gerçekten şaka gibi. Cnm bazıları öyle iğneye karşı ama ne diyorlar hamile kal düşsün bi daha hamile kal sanki kuluçka makinasıyiz. Saglikli Guclu bebek tutunurmus nasil olsa. O seviyeye gelmek ne kadar stres heyecan İnsanız yaa..
Cnm ben de dua ederek heyecanla bekliyorum iyi olur inş

Elif

ben yazmasam da hergun giriyorum.hatta gunde birkac kez.yazmak vaktimi cok aliyo.telefondan zor oluyo.yeni foruma da alisamadim.gozum uzerinizde yani:)iki kez temizlik yaptigindan falan habeeim var

Sen kac haftaliksin canim.
yarın tam 28 doluo canım 29 dan gun almaya baslıcaz ınsallah[/QUOTE]

Aramizda tam iki ay var.inşallah senden önce doğum yapmam.erken doğum riksim var.hangi ayda gunun bitiyor.benim ocagin 14unde ama aralıkta olacak.tabi araligi bekleyebilirsem.35haftaligi doldurabilirim inşallah.

yarın tam 28 doluo canım 29 dan gun almaya baslıcaz ınsallah

Aramizda tam iki ay var.inşallah senden önce doğum yapmam.erken doğum riksim var.hangi ayda gunun bitiyor.benim ocagin 14unde ama aralıkta olacak.tabi araligi bekleyebilirsem.35haftaligi doldurabilirim inşallah.[/QUOTE]

kasım 20 sı gıbı canım ama sezeryan olunca 38 de falan olur heralde yanı kasımın ortasına dogru ınsallah bı aksılık cıkmazsa

Aramizda tinsallah.y var.inşallah senden önce doğum yapmam.erken doğum riksim var.hangi ayda gunun bitiyor.benim ocagin 14unde ama aralıkta olacak.tabi araligi bekleyebilirsem.35haftaligi doldurabilirim inşallah.

kasım 20 sı gıbı canım ama sezeryan olunca 38 de falan olur heralde yanı kasımın ortasına dogru ınsallah bı aksılık cıkmazsa[/QUOTE]

Hayirlisiyla kazasiz belasiz bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah.sen hala gobegindenmi vurunuyosun iğneyi canim.bide kaclik.çoğunuz 0.4kullaniyo sanirsam.doktorum ben kilolu olduğum icinmi 0.8 verdi.4dusugumden dolayimi verdi bilemiyorum ama ikisinide dusunerek oyle verdi sanirsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…