Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Şenaycığım, çok sevindim. Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin. Düşük için Seni çok iyi anlıyorum.Sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah...
S. Tefriciye 100 tane okudum.Allah kabul etsin.

Tsk ederim cnm artık rabbime sığındım gerçekten bu geçen zaman zarfında anladigim tek şey bu sen ne yaparsan yap rabbim dilemezse olmuyor. Daha öncesinde iğneler ilaçlarla olmadı şu anda da ilaç kullanıyorum igne kullanıyorum inş. Ilaclar ise yarar diye dua ediyorum. Allah razı olsun cnm. Sen de baya girmiyodun. Sende iyisidir umarim.

cnm bu 50 taneyi okunmuş olarak alayımmı ben tabloyu hazırlıyorum da

mrb arkadaşlar ,uzun zamandır giremedım annemlerdeydım internet yoktu.tlfdan girmeyi çok beceremiyorum.yeni geldim maraşa temizlik falan derken dunde giremedim.artık burdayım inşallah sık sık girerim.şenayda hamileymş çok sevindim.sağolun arkadaşlar cok merak etmiiniz çok şükür iyiyiz gelmeden adanada ayrıntılı ultrasona gittim .kalp taraması hariç yaptlar .kalp taraması için erken dedi 3 hafta sonraya gün verdi.iğnenin dozunu 06 ya indirdi ama ben hala 08 lik kullanıyom.bacaklarımdki morluktan dolayı hematolojiyede gittim ama pek bişi anlamadım.yard doçentti ama doğru duzgun bir yorum bile yapmadı antixa ya bakalım dedi ne başkent hastanesi yapıyo, ne çukurova üniverstesi üniverstede kit kalmamış .inşallah özel labaratuarda yaptırabilirim.iyice moralim bozuldu .Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ŞENAY
çok sevindim canım .rabbim sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar hayırli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.bu hafta dua sanaymış inşallah rabbim dualarımızı kabul eder.uzun zamandır girememiştim.

elifcim dikkat et canım .geçmişe bakıyodum rahatsızlanmışsın. aman cok yorma kendini çogu gitti azı kaldı.temizliği takmamaya çalış kafana bende dun biraz yordum kendimi. oturunca anladım yoruldumu seninkiler bide ikiz rabbim kolay hamilelikler nasip etsin.bu dr 37 ye kadar bekleriz kısmet olursa dedi progestanları kesti

[QUOTE="esmiras, post: 36708054, member: 397745"iyi akşamlar birşey sorucam ben bugün igne yapmayı unuttum 2 saat sonra yaptım sizce çokmu geç kalmisim çok korktum ya offf offf[/QUOTE]

Canim benim korkma.sen gene 2saat sonra aklina gelmiste yapmissin.ben bir gün unuttum.Allaha şükür birşey olmadi.olmaz bisey Allahin izniyle.

Şenay, tatilde gittiğimiz yerlerde foruma giremedim. Çok şükür iyiyim. Diyete ve ilaçlara devam ediyorum. Çok haklısın. Rabbimin dilediği olur. Sen hangi doktorla devam ediyorsun...

[QUOHAME0101, post: 36714123, member: 573691"]mrb arkadaşlar ,uzun zamandır giremedım annemlerdeydım internet yoktu.tlfdan girmeyi çok beceremiyorum.yeni geldim maraşa temizlik falan derken dunde giremedim.artık burdayım inşallah sık sık girerim.şenayda hamileymş çok sevindim.sağolun arkadaşlar cok merak etmiiniz çok şükür iyiyiz gelmeden adanada ayrıntılı ultrasona gittim .kalp taraması hariç yaptlar .kalp taraması için erken dedi 3 hafta sonraya gün verdi.iğnenin dozunu 06 ya indirdi ama ben hala 08 lik kullanıyom.bacaklarımdki morluktan dolayı hematolojiyede gittim ama pek bişi anlamadım.yard doçentti ama doğru duzgun bir yorum bile yapmadı antixa ya bakalım dedi ne başkent hastanesi yapıyo, ne çukurova üniverstesi üniverstede kit kalmamış .inşallah özel labaratuarda yaptırabilirim.iyice moralim bozuldu .Allah hepimizin yardımcısı olsun.[/QUOTE]

Oh icim rahatladi.iyi olmana sevindim.bende 0.8 kullanan varmi dicektim.kendi doktorum beni birakti.artik gelmene gerek yok dedi.dogum yapmayi istedigim hastanenin perinotoloji bolumune gittim.perinotoloji uzmani bana cikisti resmen.hicbir hastasina clexan vermiyomus.cok zararliymis anne icin.beni hemotojojiye sevketti.ben birakmak istemiyorum.esimde oyle dusunuyor.asilama yapan doktorum dogumdan 2gun once kesersin demisti.sen ne dusunuyosun bu konu hakkinda.doguma kadar kullancakmisin.4.hamileligimde cerrahpasanin profosorune gitmistim.o dogumdan birgun once bile yapilabilir demisti.herkez niye farkli dusunuyo anlayamadim.

Diyene bak.sende butun evi temizlemissin.sende dikkat et.doğumun 37haftalikkenmi olacak.ben 35i doldurabilirim inşallah.

Oh icim rahatladi.iyi olmana sevindim.bende 0.8 kullanan varmi dicektim.kendi doktorum beni birakti.artik gelmene gerek yok dedi.dogum yapmayi istedigim hastanenin perinotoloji bolumune gittim.perinotoloji uzmani bana cikisti resmen.hicbir hastasina clexan vermiyomus.cok zararliymis anne icin.beni hemotojojiye sevketti.ben birakmak istemiyorum.esimde oyle dusunuyor.asilama yapan doktorum dogumdan 2gun once kesersin demisti.sen ne dusunuyosun bu konu hakkinda.doguma kadar kullancakmisin.4.hamileligimde cerrahpasanin profosorune gitmistim.o dogumdan birgun once bile yapilabilir demisti.herkez niye farkli dusunuyo anlayamadim.[/QUOTE]
sağol canım benim iyiyim çok şükür ama bu her drun farklı düşünmesi beni çok üzüyo.hematoloji dru 08 lik dozun kiloma göre yuksek oldunu,ilacın dozunu kiloya uygun verdiklerini ama benim kayıplarımdan dolayı 08 le devam etmemin mantıklı oldunu söledi.antıxa yaptırabilseydık dozada bakılcaktı ama yaptıramadım.iğneyi doğumdan 12 saat önce bırakmanın yeterli oldunu,coraspirinide 1 hafta önce bıraksan yeter dedi.kadın doğumcumla henüz konuşamadık aspirin ne zaman bırakılır iğne ne zaman bırakılır ama kadın doğumcum dozu azalttı.bende doğuma kadar kullanmayı dusunuyorum canım kısmet olursa zaten aspirini yarım içiyom.Allah yardımcımız olsun.bu dr 37 ye kadar beklenir diyo erken doğum taraftarı değil.temizliği tek başıma yapmadım canım evi eltim temizledi sağolsun ama ben ortada dönüp toz almaktan yorulmuşum .

çok tşk. ederim cnm inş. olur bu sefer. çok korkuyorum ama hep diyorum ya rabbime sığındım. inş. kötü bişey olmaz. aklıma kötü bişey geldiğinde hemen allahım sana emanet diyorum ancak öyle içim rahatlıyo. evet cnm tam denk geldi duamız inş. rabbim kabu eder.

cnm bu arada iyi olmana sevindik baya merak etmiştik seni :) bi daha bu kadar ara verme

amin cnm çok sağolasın sinan hoca bana 2 yıl olacak hala izin vermedi. vermeyecekti de bu gidişle umarım doğru kararı almışımdır. allahım pişman etmesin inş. ama çok bekledim. yaşım da genç değil ki. umarım sen kısa zamanda yol alırsın sinan hocada gerçekten iyi bir dr. malesef ben devam edemedim. şimdi kayseride sinan hocanın öğrencisiymiş mustafa başbuğa devam edeceğim. şimdi ilaçlarımı o verdi. bir de acil lazım olursa diye niğde de bir dr a gideceğim hayırlısı bakalım.

0.4 luk kullanıorum canım ama kılom dusuktu 45le hamıle kaldım 50 yı ancak gectım kıloma gore uygun gorduler ıgneyı 4 ay kadar gobek delıgınden 4 parmak saga sola yaptım sonra sertlesınce yapamadım kolu denedım ama dr um kol taraftarı olmadı cok canım yandı zaten bende yapamadım zayıf olunca kasa falan gelebılıomus karından belime yakın yerlerden gobegın altında kalan sıkılabılen yerlerden yapıorum suan boyle devam edebıldıgım kadar edıcem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…