Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

yarın tam 28 doluo canım 29 dan gun almaya baslıcaz ınsallah
masallah canım kocaman olmuş rabbim sağlkla kucağına almayıda nasip etsin.kist meselesi nasıl oldu umarım geçmiştir.[/QUOTE]

sagol canım valla bende ınanamıorum bu haftalara geldıgımıze heran bısey olacak korkusu devam edıo ne yazıkki heralde hıc gecmıcekte kistimizi dr um bır ay onceydı heralde gorunmuo ya yok oldu yada cok kuculdu gececek bısey takılma ona dedi bende sonrasında sormadım oda bısey demıo ınsallah gercekten yok olmustur allaha bıraktım herseyı kafam ancak boyle rahatlıo senıde merak etmıstık hosgeldın yorma sende kendını elıf gıbı allah korusun bugunlere zor geldık tamamına gelırız ınsallah hepımız

Şenaaayyy çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı sana ve tüm isteyenlere nasib etsin inşaallah.amin. Duaya ben de katılıyorum Allah'ın izniyle.lütfen çok dikkat et ben de ilk kanda öğrenip hemen iğneye başlamıştım yan gelip yattım hiç iş yapmadım hep elim karnımda okudum üfledim bebeğimi bi de güçlü uslu akıllı diye sevdim. Sen de hemen başla konuşmaya seninle sağlıkla kalmadı için . Ciddiye al bak çok iyi gelecek sana. Kimseyi umursama dinleme gerekirse doktorumu bile dinlemedim sen de kalbini dinle.ay çok karıştım dimi Allahım güç sağlık versin bebeğine de sana da.amin

Senay

100 s.t. ekler misin cnm.

kayseriye gittin mi dr a yoksa telden mi ilac verdi.gittiysen ne dedi.
Sagol cnm allah razi olsun. Yok cnm daha gitmedin tlf dan verdi ilaçları şu anda Ultrasonda bişey görülmeyecegi için gitmedim cumaya burada nigdede dr dan randevu aldım haftaya da Kayseri'ye giderim. Hiç belirti yok cnm o yüzden şüpheliyim emine yaaa ne bileyim

Reactions: eoe
Cok tesekkur ederim cnm. Olur mu öyle çok karıştım falan hepinizin önerilerine ihtiyacım var. Adet tarihim daha yeni geçti 25. Günde öğrenince baya erken öğrenmiş oldum. Şu an hiç hamile gibi hissetmiyorum hatta az önce unuttum zıpladim bi de evin içinde sütü taşırinca :) Söylediklerini dikkate alicam.

hic belirti yok supheliyim falan ne demek senaycim.adetin de gecmis.kotu dusunme sakin.hep pozitif dusun.senemin dedigi gibi elini karnina koy sev, dua et.surekli ayetel kursi oku cnm.olumsuz dusunmek olumsuzluklari cagirmaktir.bhcg lerin iyi cikti.ilaclarini aliyorsun.daha ne olsun.her hamilelik ayni olacak diye bir kural yok.oyle olsaydi burda kimse dogurmamis olurdu.bu kez olacak Allahin izniyle.ilk zamanlar cok onemli biliyorsun yerlesme icin.agir kaldirma,yukariya rafa falan uzanma.yat dinlen ki bebis iyice yerlessin, yerine kurulsun:)

Bu arada sinan hocaya da gitsen olurmu ki.kaza oldu hamile kaldim dersin:)ayni zamanda o da kontrol etse olurmu ki acaba?bir iki azarlar dikkatlice de inceler belki?...

sağol canım benim iyiyim çok şükür ama bu her drun farklı düşünmesi beni çok üzüyo.hematoloji dru 08 lik dozun kiloma göre yuksek oldunu,ilacın dozunu kiloya uygun verdiklerini ama benim kayıplarımdan dolayı 08 le devam etmemin mantıklı oldunu söledi.antıxa yaptırabilseydık dozada bakılcaktı ama yaptıramadım.iğneyi doğumdan 12 saat önce bırakmanın yeterli oldunu,coraspirinide 1 hafta önce bıraksan yeter dedi.kadın doğumcumla henüz konuşamadık aspirin ne zaman bırakılır iğne ne zaman bırakılır ama kadın doğumcum dozu azalttı.bende doğuma kadar kullanmayı dusunuyorum canım kısmet olursa zaten aspirini yarım içiyom.Allah yardımcımız olsun.bu dr 37 ye kadar beklenir diyo erken doğum taraftarı değil.temizliği tek başıma yapmadım canım evi eltim temizledi sağolsun ama ben ortada dönüp toz almaktan yorulmuşum .[/QUOTE]

Neguzel iste doktorun dogumdan 12 saat önce igneyi coraspirinide 1hafta once kes demiş.banada 2gun önce iğneyi 20gun öncede coraspirini kes dedi.benim tek sikintim.aksam 8de igne vurunuyom.o aksam suyum yada kanamam gelse doğuma gitsem rahmetlimi olcam ben simdi.son gittiğim doktor çok korkuttu beni.herkezden helallik alip duruyom.aklima gelmişken sizde hakkinizi helal edin.dualariniz sayesinde ve Allahimin izniyle bugünlere geldim.canim senin 3kaybin vardi ve 50 kiloyla hamile kaldin demi.benim 4kaybim var ve 69 kiloyla hamile kaldim.aramizda 20 kilo var.benim 0.8 kullanmam normal diye dusunuyom.

Son düzenleme:

Karni sikmadan olmuyor demi.bide benim morariyo çok.mor olmayan yer bulmak zor.bende simdilik

Bende bisey hissedememe panoralarina takilmistim.sen takma sakin.hayirlisiyla cuma gelsin mubarek gün.keseyi bigorsen rahatlican hayirlisiyla.

Neguzel iste doktorun dogumdan 12 saat önce igneyi coraspirinide 1hafta once kes demiş.banada 2gun önce iğneyi 20gun öncede coraspirini kes dedi.benim tek sikintim.aksam 8de igne vurunuyom.o aksam suyum yada kanamam gelse doğuma gitsem rahmetlimi olcam ben simdi.son gittiğim doktor çok korkuttu beni.herkezden helallik alip duruyom.aklima gelmişken sizde hakkinizi helal edin.dualariniz sayesinde ve Allahimin izniyle bugünlere geldim.canim senin 3kaybin vardi ve 50 kiloyla hamile kaldin demi.benim 4kaybim var ve 69 kiloyla hamile kaldim.aramizda 20 kilo var.benim 0.8 kullanmam normal diye dusunuyom.[/QUOTE]
Cnm ne rahmetli yaaaa öyle bişey olsa burda kaç kişi doğum yaptı iğneyle. Allahın izniyle hiç bişey olmaz hele bi o günlere gel bakalım hayirlisiyla şimdiden böyle şeyler dusunme

Bende bisey hissedememe panoralarina takilmistim.sen takma sakin.hayirlisiyla cuma gelsin mubarek gün.keseyi bigorsen rahatlican hayirlisiyla.
Ins. Canım bi kalp atis larını duydum biraz rahatladım belki yaa aslında rahatım da bugün zıpladim falan ya ondan korktum tam yerleşme aşamasında boyle
evet cnm ilk zamanlar çok önemli inş. başarabilirim. şu ana kadar pek dikkat etmedim ama bundan sonra dediklerinizi dikkate alıcam. ialçlar tamam ama hareketlilik konusunda dikkat etmemiştim. inş. kötü bişey olmaz bu gün zıplayınca kendime baya kızdım. hafif belimde ağrıdı korktum. inş. kurulmuştur paşa bebeğimiz yerine valla bir kurulsun onu orada paşalar gibi kızsa prensesler gibi yaşatırım :)

[QUOTEnay079, post: 36729577, member: 400932"]Neguzel iste doktorun dogumdan 12 saat önce igneyi coraspirinide 1hafta once kes demiş.banada 2gun önce iğneyi 20gun öncede coraspirini kes dedi.benim tek sikintim.aksam 8de igne vurunuyom.o aksam suyum yada kanamam gelse doğuma gitsem rahmetlimi olcam ben simdi.son gittiğim doktor çok korkuttu beni.herkezden helallik alip duruyom.aklima gelmişken sizde hakkinizi helal edin.dualariniz sayesinde ve Allahimin izniyle bugünlere geldim.canim senin 3kaybin vardi ve 50 kiloyla hamile kaldin demi.benim 4kaybim var ve 69 kiloyla hamile kaldim.aramizda 20 kilo var.benim 0.8 kullanmam normal diye dusunuyom.[/QUOTE]
Cnm ne rahmetli yaaaa öyle bişey olsa burda kaç kişi doğum yaptı iğneyle. Allahın izniyle hiç bişey olmaz hele bi o günlere gel bakalım hayirlisiyla şimdiden böyle şeyler dusunme[/QUOTE]

Adam oyle kizdiki bende korktum.bide perinotoloji uzmani.hicbir hastasina vermiyomus.nasil vermiyo anlayamadimki.

Canim benim ya.insallah.kanaman olmamisya sorun olmaz canim ama dikkatli ol.

Cnm ne rahmetli yaaaa öyle bişey olsa burda kaç kişi doğum yaptı iğneyle. Allahın izniyle hiç bişey olmaz hele bi o günlere gel bakalım hayirlisiyla şimdiden böyle şeyler dusunme[/QUOTE]

Adam oyle kizdiki bende korktum.bide perinotoloji uzmani.hicbir hastasina vermiyomus.nasil vermiyo anlayamadimki.[/QUOTE]
hakkaten şu dr. ları da çözümlemek için başka bir meslek dalı daha icat edilmeli. ya da şu pıhtılaşma konusunda oturup bi ortak tedavi yöntemi bulmalıkar yoksa biz de bizden sonra gelenler de daha çook bu konuları konuşacak. neyse boşver sen iğnene devam bu güne kadar bu iğneyle gelebildin çok şükür. istersen aptt yaptır bi dozuna baktır ama bişey olmayacağına eminim asıl kullanmazsan allah korusun bebişlerine bişey olabilir ki vaktinde bunları burada çok okuduk. bir süreye kadar kullandırıp bıraktırınca düşük olanlar. emineyi hatırla önce dr 20. haftamı neydi bırakalım demişti emine ısrar etmişti ve sonra kordon dolanması olmuştu ve sonra dr. u tekrar tekrar iğneni kullanıyomusun diye sormuştu. o yüzden iğne konusunda rahat olabilirsin evet iğnenin de riski var ama kulanmamanın da. kullanmak anne için riskli. ama kullanmamak hem anne hem de bebk için. vücutta pıhtı oluşursa bu hem sen hem de bebeğin için bir risk. kanamadan anne kaybedilebilir. ama pıhtı atarsa da anne kaybedilebilir. dediğim gibi sen bunları hiç düşünme allahın izniyle o ikizler topiğimizin yeni nazar boncukları olacak :)

masallah canım kocaman olmuş rabbim sağlkla kucağına almayıda nasip etsin.kist meselesi nasıl oldu umarım geçmiştir.

sagol canım valla bende ınanamıorum bu haftalara geldıgımıze heran bısey olacak korkusu devam edıo ne yazıkki heralde hıc gecmıcekte kistimizi dr um bır ay onceydı heralde gorunmuo ya yok oldu yada cok kuculdu gececek bısey takılma ona dedi bende sonrasında sormadım oda bısey demıo ınsallah gercekten yok olmustur allaha bıraktım herseyı kafam ancak boyle rahatlıo senıde merak etmıstık hosgeldın yorma sende kendını elıf gıbı allah korusun bugunlere zor geldık tamamına gelırız ınsallah hepımız[/QUOTE]
Allah acılarını göstermesin. o korku hiç bitmicek sanırım demekki görünmüyo yok olmuş kistin canım. drlar çok acımasız valla sölerdi bişe görse zaten.elimden geldiğince dikkat ediyom canım .buarada uzun bii aradan sonra okula döndüm.zor geldi ama hayırlısı şuan seminer olmasına ragmen çabuk yoruluyorum niyeyse...inşallah canım burdan güzel haberlerimizi paylaşırız .

evham yapma canım ,kaybettim bebeşimde çok mide bulantım vardı bunda hiç olmadı desem yeridir sürekli bende panik haldeydim belirti olmayınca her gebelik farklı oluyomuş.

UN CANI
Neguzel iste doktorun dogumdan 12 saat önce igneyi coraspirinide 1hafta once kes demiş.banada 2gun önce iğneyi 20gun öncede coraspirini kes dedi.benim tek sikintim.aksam 8de igne vurunuyom.o aksam suyum yada kanamam gelse doğuma gitsem rahmetlimi olcam ben simdi.son gittiğim doktor çok korkuttu beni.herkezden helallik alip duruyom.aklima gelmişken sizde hakkinizi helal edin.dualariniz sayesinde ve Allahimin izniyle bugünlere geldim.canim senin 3kaybin vardi ve 50 kiloyla hamile kaldin demi.benim 4kaybim var ve 69 kiloyla hamile kaldim.aramizda 20 kilo var.benim 0.8 kullanmam normal diye dusunuyom.[/QUOTE]
1 kürtaj ,3 düşük ,1ölü doğum.toplam 5 kaybım var canım.. 52 ile hamile kaldım ,51 e düştüm şuanda 53-54 kiloyum sanırım.bana onları söleyen kadın doğumcu değil hematoloji dru canım.ondan çok hoşlanmadım ağzından zor laf aldım.kadın doğumcum dese daha ne. sanırım oda senin dr gibi düşünüyo 2 gün önce iğneyi bıraktırca kesinde fazlasını blmiyom canım şuan o kısmı konuşmadık.rabbim inşallah o gunleride gösterir. Allah yardımcımız olsun canım. kan kaybından ölen duymadım sende gönlünü ferah tut. yalnız diyene bak..... benimde senden geri kalır tarafım yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…