Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

evham yapma canım ,kaybettim bebeşimde çok mide bulantım vardı bunda hiç olmadı desem yeridir sürekli bende panik haldeydim belirti olmayınca her gebelik farklı oluyomuş.
evet yaaa çok evham yaptım birden nedense. halbuki hep diyorum allahım kısmette varsa dilediyse olacak. o diledikten sonra olmayacak bişey yok. ama bir de geçmiştekiler aklıma gelince endişe kaplıyo içimi. bir de kendimi çok ümitlendirmek de istemiyorum. ne olur ne olmaz diye. hayırlısı inş. dualarımız bu bebişimin sağ sağlim benimle kalması için.

şenaycım bol bol ya fettah çek .Rabbim bebeklrimize uzun uzun ömürler versin onların acısıı göstermesin.rahatlicamız günlerde gelir inşallah.sen kaçlık iğne kullanıyon canım
tamam cnm okurum aklıma gelen duaları okuyorum cnm sürekli. cnm 0.6 kullanıyorum kiloma göre o iyiymiş 53 kiloyum. daha önce de 0.6 kullanmıştım olmamıştı.

tamam cnm okurum aklıma gelen duaları okuyorum cnm sürekli. cnm 0.6 kullanıyorum kiloma göre o iyiymiş 53 kiloyum. daha önce de 0.6 kullanmıştım olmamıştı.
inşallah bukez herşey yolunda gider canım.banada dr 06 lık kullan 08 lik çok diyo ama onla başlayınca düşemedim bi turlü bende aynı kilodayım senle...uzulmekle ,stresle karşılaşcamız sıkıntıların üstesinden gelemiyoz veya gelicek olumsuzlukları önleyemiyoz o yuzden aklına kötü tecrübeler geldiğinde salavat getir kafanı dağıt ,o kötü ses fırsat kolluyo zaten rabbim kolaylık versin.

valla cnm dediğin gibi insan dr. lara da güvenemiyo ki ben de hamile kalmadan önce 06 başlamıştım hamile kalınca belki artırır diye dr 0.6 deyince ben de eşime dedim ki 0.6 acaba azmı dediği ilk şey dr. musun. ama biz dr. lar kadar tecrübe kazandık bu işte neredeyse. haklısın cnm vardır rabbimin bildiği.

gebelikten öncemi başladın iğneye yada öğrenir öğrenmez mi başladın

hamilelikten önce başladım cnm.

1 ay önce hamile oldugumu öğrendim ama doktorum keseyi görmeden iğneye başlatmadı ve kalp atışı ve gelişim olmadıgı için kürtaj olmak zorunda kaldım 5. oldu ve de artık aynı sıkıntıları tekrar tekrar yaşamaktan psikolojim bozuldu her şeye alınır ağlar oldum kaç ay öncesi iğneye başladın tam olarak anlatabilirmisin?

cnm çok geçmiş olsun ben 3 ay önce başladım ama denemelere tabi daha erken baladım ve 3. atda hamile kaldım. sonucunu şu an bilemiyorum. daha öncesinde yumurtalamayla başlamıştım yine olmadı. bu sefer böyle bir yol denedim. ben de seninle aynı durumdayım boş gebelik şeklinde yani kimyasal gebelik şeklinde oluyo hamileliklerim. eğer olumlu olursa işe yarıyo diyebilirim ama şu an bişey diyemiyorum. inş. bu sefer tutturabilirim diye dua ediyorum. inş. bir daha hiçbirimiz kötü bir tecrübe daha yaşamayız. ama iğneye biran önce başlamakta fayda var cnm. psikolojini bozmamaya çalış inş. eninde sonunda olacak

Cnm ne rahmetli yaaaa öyle bişey olsa burda kaç kişi doğum yaptı iğneyle. Allahın izniyle hiç bişey olmaz hele bi o günlere gel bakalım hayirlisiyla şimdiden böyle şeyler dusunme

Adam oyle kizdiki bende korktum.bide perinotoloji uzmani.hicbir hastasina vermiyomus.nasil vermiyo anlayamadimki.[/QUOTE]
hakkaten şu dr. ları da çözümlemek için başka bir meslek dalı daha icat edilmeli. ya da şu pıhtılaşma konusunda oturup bi ortak tedavi yöntemi bulmalıkar yoksa biz de bizden sonra gelenler de daha çook bu konuları konuşacak. neyse boşver sen iğnene devam bu güne kadar bu iğneyle gelebildin çok şükür. istersen aptt yaptır bi dozuna baktır ama bişey olmayacağına eminim asıl kullanmazsan allah korusun bebişlerine bişey olabilir ki vaktinde bunları burada çok okuduk. bir süreye kadar kullandırıp bıraktırınca düşük olanlar. emineyi hatırla önce dr 20. haftamı neydi bırakalım demişti emine ısrar etmişti ve sonra kordon dolanması olmuştu ve sonra dr. u tekrar tekrar iğneni kullanıyomusun diye sormuştu. o yüzden iğne konusunda rahat olabilirsin evet iğnenin de riski var ama kulanmamanın da. kullanmak anne için riskli. ama kullanmamak hem anne hem de bebk için. vücutta pıhtı oluşursa bu hem sen hem de bebeğin için bir risk. kanamadan anne kaybedilebilir. ama pıhtı atarsa da anne kaybedilebilir. dediğim gibi sen bunları hiç düşünme allahın izniyle o ikizler topiğimizin yeni nazar boncukları olacak :)[/QUOTE]

Yarin bakalim capadaki doktor ne dicek.aslinda surekli bir doktora gidip o takip edip o dogumu yaptircak.ben doktorumun beni birakcagni biliyodum.oyuzden kendime doktor arayip durdum.

[01, post: 36735739, member: 573691"]UN CANI

Neguzel iste doktorun dogumdan 12 saat önce igneyi coraspirinide 1hafta once kes demiş.banada 2gun önce iğneyi 20gun öncede coraspirini kes dedi.benim tek sikintim.aksam 8de igne vurunuyom.o aksam suyum yada kanamam gelse doğuma gitsem rahmetlimi olcam ben simdi.son gittiğim doktor çok korkuttu beni.herkezden helallik alip duruyom.aklima gelmişken sizde hakkinizi helal edin.dualariniz sayesinde ve Allahimin izniyle bugünlere geldim.canim senin 3kaybin vardi ve 50 kiloyla hamile kaldin demi.benim 4kaybim var ve 69 kiloyla hamile kaldim.aramizda 20 kilo var.benim 0.8 kullanmam normal diye dusunuyom.[/QUOTE]
1 kürtaj ,3 düşük ,1ölü doğum.toplam 5 kaybım var canım.. 52 ile hamile kaldım ,51 e düştüm şuanda 53-54 kiloyum sanırım.bana onları söleyen kadın doğumcu değil hematoloji dru canım.ondan çok hoşlanmadım ağzından zor laf aldım.kadın doğumcum dese daha ne. sanırım oda senin dr gibi düşünüyo 2 gün önce iğneyi bıraktırca kesinde fazlasını blmiyom canım şuan o kısmı konuşmadık.rabbim inşallah o gunleride gösterir. Allah yardımcımız olsun canım. kan kaybından ölen duymadım sende gönlünü ferah tut. yalnız diyene bak..... benimde senden geri kalır tarafım yok....[/QUOTE]

Kan kaybindan olen duymadin ama Allah korusun ilk ben oluyomusum.devlette yapcam dogumumu.ben perinotoloji bolumune gidiyorum.kadin dogumcuda gun vermiyolar.suyun gelince gel diyolar.perinotoloji bolumunde benden sonraki hastaya bugun sezeryana alin dedi doktor.oyle bisi olmasini istemiyorum.20gun onceden coraspirini kesmem lazim.doktorlarada bisi denmiyoki bagriyolar hemen.

[QUOTE="crazy23919, post: 36745187, member: 55 ay önce hamile oldugumu öğrendim ama doktorum keseyi görmeden iğneye başlatmadı ve kalp atışı ve gelişim olmadıgı için kürtaj olmak zorunda kaldım 5. oldu ve de artık aynı sıkıntıları tekrar tekrar yaşamaktan psikolojim bozuldu her şeye alınır ağlar oldum kaç ay öncesi iğneye başladın tam olarak anlatabilirmisin?[/QUOTE]

Sen doktorlara bakma canim.biz yasaya yasaya tecrube sahibi olduk.adetin geçmeden kan tahliyle gebeliğin cikarsa hemen iğneye başla.hamilelige zarari olsa o o kadar iğneyle doğum yapan var olmazdi.Allah bidaha yasatmaz inşallah.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa şu an hamile olan Şenay'ın sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay: 580
muco509-Emel:
esmiras-ceren 50
MANOLYA0606-Selda 100
umud40-Vildan:
67elif-Elif: 100
hame0101-meryem
Atis-Senem: 66
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine: 200
serap06_06-Serap
TOPLAM: 1.096

1 kürtaj ,3 düşük ,1ölü doğum.toplam 5 kaybım var canım.. 52 ile hamile kaldım ,51 e düştüm şuanda 53-54 kiloyum sanırım.bana onları söleyen kadın doğumcu değil hematoloji dru canım.ondan çok hoşlanmadım ağzından zor laf aldım.kadın doğumcum dese daha ne. sanırım oda senin dr gibi düşünüyo 2 gün önce iğneyi bıraktırca kesinde fazlasını blmiyom canım şuan o kısmı konuşmadık.rabbim inşallah o gunleride gösterir. Allah yardımcımız olsun canım. kan kaybından ölen duymadım sende gönlünü ferah tut. yalnız diyene bak..... benimde senden geri kalır tarafım yok....[/QUOTE]

Kan kaybindan olen duymadin ama Allah korusun ilk ben oluyomusum.devlette yapcam dogumumu.ben perinotoloji bolumune gidiyorum.kadin dogumcuda gun vermiyolar.suyun gelince gel diyolar.perinotoloji bolumunde benden sonraki hastaya bugun sezeryana alin dedi doktor.oyle bisi olmasini istemiyorum.20gun onceden coraspirini kesmem lazim.doktorlarada bisi denmiyoki bagriyolar hemen.[/QUOTE]
Allah korusun canım.inşallah problemsiz planlı programlı 37.haftada sezeryana gidersin bebeklerin kucağında çıkarsın.rabbim ol desin yeterki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…