- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.081
evet yaaa çok evham yaptım birden nedense. halbuki hep diyorum allahım kısmette varsa dilediyse olacak. o diledikten sonra olmayacak bişey yok. ama bir de geçmiştekiler aklıma gelince endişe kaplıyo içimi. bir de kendimi çok ümitlendirmek de istemiyorum. ne olur ne olmaz diye. hayırlısı inş. dualarımız bu bebişimin sağ sağlim benimle kalması için.evham yapma canım ,kaybettim bebeşimde çok mide bulantım vardı bunda hiç olmadı desem yeridir sürekli bende panik haldeydim belirti olmayınca her gebelik farklı oluyomuş.
tamam cnm okurum aklıma gelen duaları okuyorum cnm sürekli. cnm 0.6 kullanıyorum kiloma göre o iyiymiş 53 kiloyum. daha önce de 0.6 kullanmıştım olmamıştı.şenaycım bol bol ya fettah çek .Rabbim bebeklrimize uzun uzun ömürler versin onların acısıı göstermesin.rahatlicamız günlerde gelir inşallah.sen kaçlık iğne kullanıyon canım
inşallah bukez herşey yolunda gider canım.banada dr 06 lık kullan 08 lik çok diyo ama onla başlayınca düşemedim bi turlü bende aynı kilodayım senle...uzulmekle ,stresle karşılaşcamız sıkıntıların üstesinden gelemiyoz veya gelicek olumsuzlukları önleyemiyoz o yuzden aklına kötü tecrübeler geldiğinde salavat getir kafanı dağıt ,o kötü ses fırsat kolluyo zaten rabbim kolaylık versin.tamam cnm okurum aklıma gelen duaları okuyorum cnm sürekli. cnm 0.6 kullanıyorum kiloma göre o iyiymiş 53 kiloyum. daha önce de 0.6 kullanmıştım olmamıştı.
valla cnm dediğin gibi insan dr. lara da güvenemiyo ki ben de hamile kalmadan önce 06 başlamıştım hamile kalınca belki artırır diye dr 0.6 deyince ben de eşime dedim ki 0.6 acaba azmı dediği ilk şey dr. musun. ama biz dr. lar kadar tecrübe kazandık bu işte neredeyse. haklısın cnm vardır rabbimin bildiği.inşallah bukez herşey yolunda gider canım.banada dr 06 lık kullan 08 lik çok diyo ama onla başlayınca düşemedim bi turlü bende aynı kilodayım senle...uzulmekle ,stresle karşılaşcamız sıkıntıların üstesinden gelemiyoz veya gelicek olumsuzlukları önleyemiyoz o yuzden aklına kötü tecrübeler geldiğinde salavat getir kafanı dağıt ,o kötü ses fırsat kolluyo zaten rabbim kolaylık versin.
valla cnm dediğin gibi insan dr. lara da güvenemiyo ki ben de hamile kalmadan önce 06 başlamıştım hamile kalınca belki artırır diye dr 0.6 deyince ben de eşime dedim ki 0.6 acaba azmı dediği ilk şey dr. musun. ama biz dr. lar kadar tecrübe kazandık bu işte neredeyse. haklısın cnm vardır rabbimin bildiği.
hamilelikten önce başladım cnm.gebelikten öncemi başladın iğneye yada öğrenir öğrenmez mi başladın
hamilelikten önce başladım cnm.[/Q
1 ay önce hamile oldugumu öğrendim ama doktorum keseyi görmeden iğneye başlatmadı ve kalp atışı ve gelişim olmadıgı için kürtaj olmak zorunda kaldım 5. oldu ve de artık aynı sıkıntıları tekrar tekrar yaşamaktan psikolojim bozuldu her şeye alınır ağlar oldum kaç ay öncesi iğneye başladın tam olarak anlatabilirmisin?
hamilelikten önce başladım cnm.
cnm çok geçmiş olsun ben 3 ay önce başladım ama denemelere tabi daha erken baladım ve 3. atda hamile kaldım. sonucunu şu an bilemiyorum. daha öncesinde yumurtalamayla başlamıştım yine olmadı. bu sefer böyle bir yol denedim. ben de seninle aynı durumdayım boş gebelik şeklinde yani kimyasal gebelik şeklinde oluyo hamileliklerim. eğer olumlu olursa işe yarıyo diyebilirim ama şu an bişey diyemiyorum. inş. bu sefer tutturabilirim diye dua ediyorum. inş. bir daha hiçbirimiz kötü bir tecrübe daha yaşamayız. ama iğneye biran önce başlamakta fayda var cnm. psikolojini bozmamaya çalış inş. eninde sonunda olacak1 ay önce hamile oldugumu öğrendim ama doktorum keseyi görmeden iğneye başlatmadı ve kalp atışı ve gelişim olmadıgı için kürtaj olmak zorunda kaldım 5. oldu ve de artık aynı sıkıntıları tekrar tekrar yaşamaktan psikolojim bozuldu her şeye alınır ağlar oldum kaç ay öncesi iğneye başladın tam olarak anlatabilirmisin?
Cnm ne rahmetli yaaaa öyle bişey olsa burda kaç kişi doğum yaptı iğneyle. Allahın izniyle hiç bişey olmaz hele bi o günlere gel bakalım hayirlisiyla şimdiden böyle şeyler dusunme
1 kürtaj ,3 düşük ,1ölü doğum.toplam 5 kaybım var canım..[01, post: 36735739, member: 573691"]UN CANI
Neguzel iste doktorun dogumdan 12 saat önce igneyi coraspirinide 1hafta once kes demiş.banada 2gun önce iğneyi 20gun öncede coraspirini kes dedi.benim tek sikintim.aksam 8de igne vurunuyom.o aksam suyum yada kanamam gelse doğuma gitsem rahmetlimi olcam ben simdi.son gittiğim doktor çok korkuttu beni.herkezden helallik alip duruyom.aklima gelmişken sizde hakkinizi helal edin.dualariniz sayesinde ve Allahimin izniyle bugünlere geldim.canim senin 3kaybin vardi ve 50 kiloyla hamile kaldin demi.benim 4kaybim var ve 69 kiloyla hamile kaldim.aramizda 20 kilo var.benim 0.8 kullanmam normal diye dusunuyom.
cnm allah kolaylık versin300 adet okuyabildim .uzun bi aradan sonra seminer bile yorucu geliyo eve gelince uyumadan kendime gelemiyom. Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?