Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Sen doktorlara bakma canim.biz yasaya yasaya tecrube sahibi olduk.adetin geçmeden kan tahliyle gebeliğin cikarsa hemen iğneye başla.hamilelige zarari olsa o o kadar iğneyle doğum yapan var olmazdi.Allah bidaha yasatmaz inşallah.[/QUOTE]

evet canım bende senin gibi düşünüyorum ama sizin gibi tecrübelilerden fikir almak istedim bu kez doktora falan gitmeden hemen iğneye başlıyacağım sadece kanamam falan olursa gitmeyi düşünüyorum yoksa sık sık kontrol falanda yok

P.be capaya gittim.oldum maffoldum ogun.enaz bir kilo ter akitmisimdir.sabahin 7.30da ordaydim.ogleden sonra 3te isim bittikan tahlili istedi doktor.öğleden sonraya kaldim.direk hemotolojiden randevu alamamistim.dahiliyeden randevu almistim.uzman doktora muayene oldum.eski tahlillerimi goturdum.orda rahatsizligim kabak gibi meydanda.protein S ve atrirrombin3 dusuklugu var.1298heterozigotun hic bir onemi yokmus.sadece bu sorunu olanlar endise etmesin.hastaligimin adini bilmiyodum.trombofili dedi doktor.bu seferde bu doktor beni gönderen doktoru kalayladi.seni kim gönderdi.ne gibi doktormus.sakin onun agzina bakip birakma.yoksa diğer bebeklerin gibi gene kaybedersin dedi.genede hemotoloji doktoruyla görüşelim dedi.beni asistaniyla beraber görüşmeye yolladi.oda doğuma kadar kullanılacak.doğumdan sonrada belli bir sure kullanılacak dedi.beni sevk eden doktor nazil perinotoloji uzmani olmuş.nazil kullanan duymamis anlamadim.capadaki doktor kullanma diye israr ederse buraya gel.burada takip edil dedi.bende 18eylule randevu aldim.hangisinden memnun kalirsam ona devam ederim.ama çapa uzak ya.diğer hastane daha yakindi.bende daldan dala konuyom.bihastane bulamadim kendime.inan ikiz olmasaydı bir özel hastanede devam ederdim.Allah sönümü hayir eylesin.

Son düzenleme:
Senaycigim dun doktora gitcem diyodun.yazmamisin.merak icindeyim9.kese nasil Acep?bizi merakta birakma.
Cnm kese gorunmedi pazartesi tekrar cagirdi. Bhcg yaptirdi o iyi çok şükür. Igne dozunun yeterli olup olmadığını anlamak için anti fx a testi yaptıralim dedi ankaraya gönderiyorlarmis onun sonucu da 4-5 güne çıkarmış yani daha bekliycez biraz daha keske daha once gitseymisim hep ignenin dozu yetiyomu diye aklimda soru isareti var gerci randevuyu anca cumaya alabildim en erken. hayirlisi olur inş. Bu sefer devam eder saglikla

cnm neyse ki en azından iğne kullanmanı destekleyecek dr bulmuşsun inş doğuma kadar devam edecek dr bulursun cnm

Canim gununu biay geccekki kese gorunsun.herşey güzel olacak inşallah.dualarimiz seninle.

[Senay079, post: 36795169, member: 400932"]cnm neyse ki en azından iğne kullanmanı destekleyecek dr bulmuşsun inş doğuma kadar devam edecek dr bulursun cnm[/QUOTE]

İnsallah canim.artik hastanesi ve doktorumuz bulayim.5.5aylik olcam.acele etmem lazim.

Senayyyy canım mujdeli haberini vildanla konusurken aldım ve ınan kendi hamileliğim öğrenmiş kadar çok sevindim. Allah insallah tamamına erdirir. Teldan giremiyorum diye giremez oldum. Ama sana yazabilmek için sabah ilk işim bilgisayar acmak oldu. Duaarımız senınle. Vrabbim insallah evladını sana bağışlar. Duan bitmemiş sanırım. Bende okumaya çalışacağım. Rabbim kabul eylesin.
Elif canım her hamile kadın doğumda bişi olacağını düşünüp başlar helallik isteyip vasiyet etmeye:)sen o dr.a bakma bende önce normal doğum istiyordum ve dr.a ya ben iğne vurduktan sonra sancım tutar kanama olursa doğumda diye sormustum. Bu iğneyi kan pıhtılaşmamız olduğu için kullanıyosunuz yani bu iğneyle normal kan pıhtlaşması olmayan insanlar gibi oluyor korkmayın. Normal doğumda bişi olmaz.sezeryanda zaten ona göre ayarlıycaz dedi ve son hafta saatlerini değiştire eeğiştire 24 saat önce son iğnemi kullandırdı. Ama benim bir homozigotum olduğu için doğumdan sonra 40 gun dahavurdurdu. Endişelenme sükür 5 ay oldun. Ama iğneye evam ettirecek dr bul kendinw. Riske atma veeeee temizlik yapma:))

Kızlar hepinizi öpüyorum. Dua için yazarım.

Ayyy cnm benim tsk ederim. Ins. Hamileliği min güzel gittiği haberlerini de vermek kısmet olur. Duama da katılman çok mutlu etti ben kendimi siz böyle söyledikce daha güçlü hissediyorum.

Canim benim sagol.peki coraspirini nezaman biraktin.ignen kaclikti.

Kızlar kese mız göründü darısı pit pitlara inş. 10 gün sonra çağırdı tekrar inş. Bebisim canlanır benimle kalir
biliyorum dualarinizi eksik etmiyorsunuz sagolun
Gozun aydin canim.cok sevindim.darisi kalp atisina.sen de adim adim ilerleyeceksin senaycim merak etme.dualarimda ve hep aklimdasin.

şenaycımmmmm hamileymişsinnnn çoooooook sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına sağ salim almayı nasip etsin Allahım çok sevindim ya bugün aklımdan geçtin bir foruma bakayım dedim şenay hamiş olabilir mi diye aklımdan geçmiştin kalb,im temizmiş demmkki.
çok uzun süredir giremd,im telaşelerimiz vardı kaynımın nişianı nikahı oldu kvler bizdeydi fırsatım olup giremdim bi türlü geçmişe de bakamadım sadece şenayın haberine k,tlendim çok mutluyum ya :))

duamızdan da 100 tane ekleyebilirsiniz :)) hepinizi çoook özledim kader arkadaşlarım

şenaycım tayin durumun ne oldu eşinin yanına gelebildin mi

cnm öncelikle tayin işine cevap vereyim geldim çok şükür biraz uzak 50 km ama olsun razıyız artık.
eveeeeettt hamileyim ama malum henüz kendime tam hamile muamelesi yapamıyorum. inş. devamı gelir de hep size mutlu haberler verebilirim. allah razı olsun cnm duaların için çok teşekkkürler. maşallah gerçekten çok temiz kalpliymişssin. allah sana da kolaylık versin cnm baya yoğunmuşsun. artık sık sık bekliyoruz işten ve çocuktan vakit buldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…