Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. ben bugün pek telaşlandım. anti fxa testi yaptırmıştım. sonucu çıkmış çıkar çıkmaz getir demişti dr. düşük çıkmış. iğne dozunu 0.8 e çıkardı. inş. geç kalmamışızdır. iğne dozu şimdiye kadar düşükmüş içime doğmuştu elimde iğne de vardı yapabilirdim ama dr demeden yapamadım. dua edin kızlar inş. bebişime bişey olmaz haftaya tekrar gidicem inş. o zaman kalp atışını duyabilirim.

Canim benim sagol.peki coraspirini nezaman biraktin.ignen kaclikti.
ben coraspirini 32.haftada biraktim canim. ignem 0.4 luktu o doguma kadar ve sinrasinda devam etti.

senay canimm cok sevindim. umarim haftaya kalp atisinida duyarsin. igne dozu yeterlidir bence. bundan sonrasi icin insallah duzelir. dualarimiz seninle. 100 tane ekleyebilirsin canim .
Kızlar kese mız göründü darısı pit pitlara inş. 10 gün sonra çağırdı tekrar inş. Bebisim canlanır benimle kalir
biliyorum dualarinizi eksik etmiyorsunuz sagolun

[QOTE="senay079, post: 36850805, member: 400932"]selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. ben bugün pek telaşlandım. anti fxa testi yaptırmıştım. sonucu çıkmış çıkar çıkmaz getir demişti dr. düşük çıkmış. iğne dozunu 0.8 e çıkardı. inş. geç kalmamışızdır. iğne dozu şimdiye kadar düşükmüş içime doğmuştu elimde iğne de vardı yapabilirdim ama dr demeden yapamadım. dua edin kızlar inş. bebişime bişey olmaz haftaya tekrar gidicem inş. o zaman kalp atışını duyabilirim.[/QUOTE]

[/QUOTE]

Canim peki igneyi doğumdan birgün önce yada iki gün önce kesmedinmi?doğumdan sonra kac gun kullandin.

Senaycigim ben s.t den 100tane daha okudum.yeğenim 1000taneyi tamamladı.tabloya elifin yeğeni yada cengizhan yazarsan sevinirim.diğer arkadaşlar elif Senaya daha çok okumuş demesinler :)

Şenaycım cnm dua okuyamadım evi taşiyoruz haftaya salı simdiden toplanmaya başladık.dua bu hafta okuycam bende inşallah..bide kızlar doktora gittim 17 haftalik olmuşuz ama plasentam çok az aşağidaymıs ve rahime giden sağ damarda biraz direnç varmış her ikiside 24.haftalarda düzelebiliyormuş ama tabi doktor işe vidip gelmem dısinda herseyi yasakladi.1 ay sonra yine bakicak tam teshis 24.haftada konacakmis allah korusun devam ederse yatak istirahati yapacakmisim aranizda bu sorunlari yaşayan oldumu çok korkuyorum bu haftalara kadar gelmişken birşey olmasından..

Cnm allah yardimcin olsun bu halde ev taşımak çok zor. Ins. Bişey olmaz cnm bol bol dua et. Dr. Dediğini yap. Allah korusun melegini

Şenaycım 99 adet okumuştum 99 daha okudum canım duamızdan 198 oldu toplam.Allah kabul etsin canım sağlıkla al inşaallah bebeğini kucağına.hep beraber sağlıkla büyütelim.amin

elifcim ben son 12 saat kalana kadar vurdum. en son ignemi ona gore ayarladi. dogumdan hemen sonrada baslatti tekrar 40 gun daha vurdum canim.zaten en zor o 40 gun igne yapnak gelmisti. bebegim dogmustu sujur. onun icin yaparken hic zor gelmiyordu morarsada kanasada canim yansada. ama sonrasida benim sagligim icin tedbirdi. yaptim bitti oda.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa şu an hamile olan Şenay'ın sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay: 1094
muco509-Emel:
esmiras-ceren 50
MANOLYA0606-Selda 300
umud40-Vildan:
67elif-Elif: 200
hame0101-meryem 300
Atis-Senem: 198
slvy1987-Selvi: 100
eoe-Emine: 200
serap06_06-Serap 100
elifin yeğeni 100
TOPLAM: 2.642

500 adet okudum. Allah kabul etsin.şenaycım bizde 08 lik kullanıyoz.inşallah kalp atışlarınıda duyarsın az kalmış bi dahaki kontrole.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Doktorun iyiymis demek.suan kendime hastane ariyorum.iğneye destek veren yer olsun istiyorum.

Allah kolaylık versin canım dikkat et kendine.heyet raporu alma imkanın varsa çalışma hiç hangi işle uğraşıyosun bilmiyorum ama bizim seminerler var boş boş oturuyoz o bile yoruyo beni.

Senaycigim yeğenim 100 değil 1000tane okudu.tabloyu duzeltki sayıda yanlis olmasin.bu dua anahtar gibiymis.sayi ne az ne çok olacak.oyuzden dedim.

500 adet okudum. Allah kabul etsin.şenaycım bizde 08 lik kullanıyoz.inşallah kalp atışlarınıda duyarsın az kalmış bi dahaki kontrole.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin cnm çok tsk. Bi de çok enteresan hissetmistim az olduğunu dozun evet az kaldı o gün kontrolde ben kalpten gitmezsem tabi :) acabalar aklıma geldiğinde allahıma siginiyorum içim rahatliyo yoksa başka türlü içim içimi yiyo

şenaycım 50 dua daha okumuştum akşam söyleyeyimde evde internetide kesicez taşınma sebebiyle bugün giremezsem yazmış olayım..kusura bakma hep daha fazla okumak istedim ama eşyaları toplamaktan bide bu hamilelğimdeki sıkıntılardan bide işede gidip geliyorum hiç fırsat olmuyor.Ama çok içten ettim dualarımı ALLAHım bu kez sağlıkla devamını ve tamamını göstersin yüzünü güldürsün tatlım.bu arada benim pıhtılaşma fakttörüm çok hafif olmasına ve bi çok doktor iğne önermemesine rağmen ben sabah akşam 04 yani toplamda 08 kullanıyorum..ve buna rağmen sağ damarımda direnç var..inşallah ALLAHım bu günlerimizi atlatmamaıza yardım eder inşallah seneye bebeklerimizle ilgili konuşuruz canım..

allah s
allah razı olsun cnm içten duaların için. önemli olan okuman cnm bu kadar işinin sıkıntını arasında okumuşsun. rabbim kabul eder inş. bu iğne dozu hep benim kafamı meşgul ediyo ben bir seferde 0.8 kullanıyorum inş. ilaçlar işe yarar. allah sana da yardım etsin cnmm.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa şu an hamile olan Şenay'ın sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay: 1159
muco509-Emel:
esmiras-ceren 100
MANOLYA0606-Selda 400
umud40-Vildan:
67elif-Elif: 200
hame0101-meryem 800
Atis-Senem: 198
slvy1987-Selvi: 100
eoe-Emine: 200
serap06_06-Serap 100
elifin yeğeni 1.000
arkadaşım emel 81
TOPLAM: 4.338
Kalan 106

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…