Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

cnm toplam 800 oldu senin değil mi? yanlış yapmayım
evet canım .geçen hafta 300 okudum bu hafta 500 okudum toplam 800 oldu.şenaycım kafanı karıştırmak gibi olmasın dra gittinde sor .iğnelerin 24 değil de 12 saat aralıkla yapılması daha uygunmuş.bende sabah 04 ,akşam 04 olmak üzere 12 saat arayla vuruluyorum iğneyi.drdan gizli aspirinde içiyom hayırlısı bakim

kızlar
allah hepinizden razı olsun dua yanlış toplamadıysam 106 adet kaldı geri kalanını tamamlarım allahın izniyle. kendi duasının yanlış toplandığını gören olursa söylesin düzelteyim. inş. rabbim kabul eder.

Canım ancak şimdi girebildim foruma. Ben de duaya katılmak istiyordum, maşallah çok hızlı ilerlemiş, Allah kabul etsin. Eğer kabul edersen kalan duayı da ben tamamlamak isterim. Geç de olsa belki benim de bir katkım olur.

tabiki de cnm ne demek memun olurum

Son düzenleme:
bence de senin dr. un yaptığı daha doğru gibi geliyor bi sorarım bakalım. benim ki tek seferden yana. çünkü henüz 0.8 e rapor çıkmadı daha. elimde 0.2 var sabah 0.2 akşam 0.6 yapsam olur mu dedim. elinde iğne kalmazsa ikisini aynı anda yaparsın dedi oradan biliyorum. hakikaten zor iş bu yaaaa. bir de hep biz düşünmek zorunda kalıyoruz ya. ben iğnenin dozu az gibi dedim de kan testi istedi. ücretini ben ödüyorum zaten özel. devlette yaptırmadık niye böyle nazlılar bu dr.lar anlamıyorum.

senaycim duayi tamamlayalim diye girmistim ama bitmis. Allahin izniyle insallah sende kalp atislarini duyar, guzel bir hamilelik yasar ve saglikla kucagina alirsin yavrunu. benim gibi sabaha kadar uyutmayip simdi hala ayaginda sallar olursun:)))) herseyleru guzel bu bucurlerin huysuzda olsalar. rabbim omurlerini guzel saglikli etsin. hayirli evlat olsunlar insallah.iyi haberlerini bekliyoruz.

benim dr.a igne dozu yeterlimi dedigimde 0.4 un ustunu kullanmanin hiccbir anlami yok demisti. hatta emineler surekli aptt baktirirken ben tefirgin olmusum

ah canım benim yaaaa kıyamam sana aynen uykusuzluk yorgunluk onların bi tatlı gülüşüne değer herşey.allah kuzuna sağlık sıhhat versin inş. çarşambayı iple çekiyorum. inş. bu sefer olur cnm. duaların gücüne inanıyorum rabbim inş. bu dualarımızı geri çevirmeyecek. iğne dozu hep bir muamma sinan hoca da 0.2 likten yüksek kullandırtmıyo. o diyetle işi götürüyo. gerçi ben hala diyeti de bozmuş değilim bir yandan onu da yapıyorum bir yandan kan sulandırıcı şeyler yemeye çalışıyorum ara ara. inş. rabbim sizlerin de güzel dilekleri dualarıyla inş. bu sefer sonunu güzel eyler.

cnm bitirdiğinde yazarsan ben de dualamayı yaparım yeni arkadaşa başlarız duaya allahın izniyle

Canım Vildan 60 tane okuduğunu yazınca ben de kalan 46 taneyi okudum. Sanırım tamamlandı. Rabbim kabul eder bütün duaları inşallah canım.
Şenaycim ben de 60 tane okumuştum 100 e tamamlayayim diye yazmamistim. Allah kabul etsin.
kızlar sağolun allah razı olsun bu gece dualamayı yaparım allahın izniyle. yeni duayı seldaya başlayalım diyorum.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa şu an hamile olan Şenay'ın sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay: 1159
muco509-Emel:
esmiras-ceren 100
MANOLYA0606-Selda 400
umud40-Vildan: 60
67elif-Elif: 200
hame0101-meryem 800
Atis-Senem: 198
slvy1987-Selvi: 100
eoe-Emine: 200
serap06_06-Serap 100
elifin yeğeni 1.000
arkadaşım emel 81
Gülneva-İrem 46
TOPLAM: 4.444

kızlar yeni duamız selda için. Selacım sen duayı başlat. inş. tez zamanda tedavin sonuç verir cnm.
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkında hayırlısıysa Selda'nın biran evvel hamile kalmasını, sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
*Şenay079-Şenay:
muco509-Emel:
*esmiras-ceren
MANOLYA0606-Selda
umud40-Vildan:
*67elif-Elif:
*hame0101-meryem
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap
Gülneva-İrem
TOPLAM:

kızlar bu akşam iğne yapmayı unutmuşum şimdi yaptım 12 saat gecikmeyle inş. bişey olmaz. o kadar titizleniyorum bi de iğne yapmayı unutuyorum çok kızdım kendime

seldacım ben unutmuşum benden önce vildana başlayacaktık ama vildan bana başlanması konusunda ısrar etmişti sağolsun bu duayı eğer başlatmadıysan vildana başlayalım doğumu da yaklaştı. doğumdan önce ona başlayalım vildandan sonra sana okuyalım olur mu. kızlar ben bu unutkanlıkla hatalar yapıyorum hakkınızı helal edin. vildan cım sen de selda cım sen de hakkını helal et olur mu.
Canim bazen unutulabiliyor.bence telefonunun alarmini kur sabitle.ben oyle yapardim.
tamam cnm öyle yapıyım yaaa nasıl hakikaten unuttum bazedn yarım saat 1 saat falan geçiriyordum da ilk defa bu kadar unuttum bundan sonra alarmla halledicem inş. iyidir bebiş. kansız kalmamıştır :)

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa Vildan'ın sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
NICK GERÇEK İSİM
*Şenay079-Şenay:
muco509-Emel:
*esmiras-ceren
MANOLYA0606-Selda
umud40-Vildan:
*67elif-Elif:
*hame0101-meryem
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap
Gülneva-İrem
TOPLAM:
DUA TOPLAMA TARİHİ:
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

canlar duamız vildan için. seldacım bundan sonra sıra sende unutursam hatırlat olur mu. vildancım sen hemen başlat inş. hayırlarla oğluşunu kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…