- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.141
elifcim ben son 12 saat kalana kadar vurdum. en son ignemi ona gore ayarladi. dogumdan hemen sonrada baslatti tekrar 40 gun daha vurdum canim.zaten en zor o 40 gun igne yapnak gelmisti. bebegim dogmustu sujur. onun icin yaparken hic zor gelmiyordu morarsada kanasada canim yansada. ama sonrasida benim sagligim icin tedbirdi. yaptim bitti oda.[/QUOTE
evet canım .geçen hafta 300 okudum bu hafta 500 okudum toplam 800 oldu.şenaycım kafanı karıştırmak gibi olmasın dra gittinde sor .iğnelerin 24 değil de 12 saat aralıkla yapılması daha uygunmuş.bende sabah 04 ,akşam 04 olmak üzere 12 saat arayla vuruluyorum iğneyi.drdan gizli aspirinde içiyom hayırlısı bakimcnm toplam 800 oldu senin değil mi? yanlış yapmayım
kızlar
allah hepinizden razı olsun dua yanlış toplamadıysam 106 adet kaldı geri kalanını tamamlarım allahın izniyle. kendi duasının yanlış toplandığını gören olursa söylesin düzelteyim. inş. rabbim kabul eder.
tabiki de cnm ne demek memun olurumCanım ancak şimdi girebildim foruma. Ben de duaya katılmak istiyordum, maşallah çok hızlı ilerlemiş, Allah kabul etsin. Eğer kabul edersen kalan duayı da ben tamamlamak isterim. Geç de olsa belki benim de bir katkım olur.
bence de senin dr. un yaptığı daha doğru gibi geliyor bi sorarım bakalım. benim ki tek seferden yana. çünkü henüz 0.8 e rapor çıkmadı daha. elimde 0.2 var sabah 0.2 akşam 0.6 yapsam olur mu dedim. elinde iğne kalmazsa ikisini aynı anda yaparsın dedi oradan biliyorum. hakikaten zor iş bu yaaaa. bir de hep biz düşünmek zorunda kalıyoruz ya. ben iğnenin dozu az gibi dedim de kan testi istedi. ücretini ben ödüyorum zaten özel. devlette yaptırmadık niye böyle nazlılar bu dr.lar anlamıyorum.evet canım .geçen hafta 300 okudum bu hafta 500 okudum toplam 800 oldu.şenaycım kafanı karıştırmak gibi olmasın dra gittinde sor .iğnelerin 24 değil de 12 saat aralıkla yapılması daha uygunmuş.bende sabah 04 ,akşam 04 olmak üzere 12 saat arayla vuruluyorum iğneyi.drdan gizli aspirinde içiyom hayırlısı bakim
ah canım benim yaaaa kıyamam sana aynen uykusuzluk yorgunluk onların bi tatlı gülüşüne değer herşey.allah kuzuna sağlık sıhhat versin inş. çarşambayı iple çekiyorum. inş. bu sefer olur cnm. duaların gücüne inanıyorum rabbim inş. bu dualarımızı geri çevirmeyecek. iğne dozu hep bir muamma sinan hoca da 0.2 likten yüksek kullandırtmıyo. o diyetle işi götürüyo. gerçi ben hala diyeti de bozmuş değilim bir yandan onu da yapıyorum bir yandan kan sulandırıcı şeyler yemeye çalışıyorum ara ara. inş. rabbim sizlerin de güzel dilekleri dualarıyla inş. bu sefer sonunu güzel eyler.senaycim duayi tamamlayalim diye girmistim ama bitmis. Allahin izniyle insallah sende kalp atislarini duyar, guzel bir hamilelik yasar ve saglikla kucagina alirsin yavrunu. benim gibi sabaha kadar uyutmayip simdi hala ayaginda sallar olursun:)))) herseyleru guzel bu bucurlerin huysuzda olsalar. rabbim omurlerini guzel saglikli etsin. hayirli evlat olsunlar insallah.iyi haberlerini bekliyoruz.
benim dr.a igne dozu yeterlimi dedigimde 0.4 un ustunu kullanmanin hiccbir anlami yok demisti. hatta emineler surekli aptt baktirirken ben tefirgin olmusum
cnm bitirdiğinde yazarsan ben de dualamayı yaparım yeni arkadaşa başlarız duaya allahın izniyleCanım ancak şimdi girebildim foruma. Ben de duaya katılmak istiyordum, maşallah çok hızlı ilerlemiş, Allah kabul etsin. Eğer kabul edersen kalan duayı da ben tamamlamak isterim. Geç de olsa belki benim de bir katkım olur.
cnm bitirdiğinde yazarsan ben de dualamayı yaparım yeni arkadaşa başlarız duaya allahın izniyle
Canım Vildan 60 tane okuduğunu yazınca ben de kalan 46 taneyi okudum. Sanırım tamamlandı. Rabbim kabul eder bütün duaları inşallah canım.
kızlar sağolun allah razı olsun bu gece dualamayı yaparım allahın izniyle. yeni duayı seldaya başlayalım diyorum.Şenaycim ben de 60 tane okumuştum 100 e tamamlayayim diye yazmamistim. Allah kabul etsin.
Canim bazen unutulabiliyor.bence telefonunun alarmini kur sabitle.ben oyle yapardim.kızlar bu akşam iğne yapmayı unutmuşum şimdi yaptım 12 saat gecikmeyle inş. bişey olmaz. o kadar titizleniyorum bi de iğne yapmayı unutuyorum çok kızdım kendime
tamam cnm öyle yapıyım yaaa nasıl hakikaten unuttum bazedn yarım saat 1 saat falan geçiriyordum da ilk defa bu kadar unuttum bundan sonra alarmla halledicem inş. iyidir bebiş. kansız kalmamıştır :)Canim bazen unutulabiliyor.bence telefonunun alarmini kur sabitle.ben oyle yapardim.
canlar duamız vildan için. seldacım bundan sonra sıra sende unutursam hatırlat olur mu. vildancım sen hemen başlat inş. hayırlarla oğluşunu kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?