- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.161
Selam kızlar nasılsınız ben izindi tatildi bayadîr yoktum hakkınızı helal edin dua listeside adım duruyo senay sanırm hamilrsin çok sevindim canım kaç haftalııksın Rabbim inş kucağına almayı nasip eder bende duaya katılırım bundan sonra inşsenaynasılsın post: 36821828 .!.:Kızlar kese mız göründü darısı pit pitlara inş. 10 gün sonra çağırdı tekrar inş. Bebisim canlanır benimle kalir
biliyorum dualarinizi eksik etmiyorsunuz sagolun
cnm daha yeni 6 haftalık oldum sanırım ben tam hesaplayamıyorum. daha kalp atışını bekliyoruz malum benim için en önemli aşama. kalp atışı alamadığım için. yarın gidicem dr. a inş. pıt pıtları duyabilirim. evet dualara bekliyoruz cnm seni de bu duamızı vildan için yapıyoruz.Selam kızlar nasılsınız ben izindi tatildi bayadîr yoktum hakkınızı helal edin dua listeside adım duruyo senay sanırm hamilrsin çok sevindim canım kaç haftalııksın Rabbim inş kucağına almayı nasip eder bende duaya katılırım bundan sonra inş
ah cnm yaa. içim rahatladı önce sana başlattım sonra vildanın doğumu yaklaştığı için vildana başlatmış olduk ama sana ayıp oldu diye de üzülmüştüm. sağolasın cnm benim inş. senin de en kısa zamanda tedavin sonuç verir sen ne zaman gideceksin sinan hocayaŞenay, Tabiki Vildan'a başlayalım. Rabbim Vildana ve sana hayırlısı ile kucağınıza almak nasip etsin.
amin canım.maşallah!çok sevindim canım rabbim sonuna kadar gelip sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.o kalp 90 lı yaşlara kadar hep atsın inşallah:)kızlar çok şükür kalp atışlarımız duyuldu minicik bebişimizi gördük çok şükür daha önceleri hep boş kese oluyodu bu sefer bebiş var inş. devamı gelir. rabbim kimseye evlat acısı göstermesin. rabbime ne kadar şükretsem az.
ay cnm herşeyin iyi çıkmasına sevindim. aynen dr. lara göre o kadar basit ki herşey. biz düşünürüyoruz çoğu şeyi. kendi düşünmeyip sen söyleyince hatırlatınca da kızıyorlar. bi dahakine bir daha dene şansını. inançlıyız çok şükür yoksa hem bu kadar acılara katlanamazdık hem de bütün yaşadıklarımıza rağmen vazgeçmeme gücünü bulamazdık. allah yardım etsin cnm sonuna kadar.mrb arkadaşlar.dün ayrıntılı ultrasona gittim organ taraması,kalp taraması yapıldı şükür bişey çıkmadı.plasenteden kan akışı nasıl doplerle bakar mısınız deyince doktordan iyi bi fırçayıda yedim.drun işine çok el atmışım gerek duyarsa kendi bakarmış zaten bu kadar stresle olmazmış biraz inançlı ol diyo bana.ah ah ne çekiyorum ben kim anlar beni .demesi ne kadar kolay hamileliğin tadını çıkarcakmışımben hergece uyanıp oysa bomboş odalarda bebek sesi arıyorum .Allah kimseyi dr eline düşürmesin eksikliğinide vermesin.
amin cnm sağolasın. ben de duyduğumda senin gibi dua ettim hiç susmasın o kalp sesi diye. o kadar mutlu oldum ki minnoşumun kalp atışını duyunca. bir yandan da nasıl şaşkınım anlatamam. kalp atışını duyuyorum ama dr hala kötü büşey diyecek diye de gıkım çıkmıyor. sevincimi içimde yaşıyorum. bizimkiler böyle karmakarışık duygular. dr. 1 ay heyet raporu verdi riskli buldu çalışmamı. müdürü arıyorum önceden haber verseydiniz diyo. sanki ben ayarladım. dr yeni verdi ben ne yapabilirim. insanlar ne kadar tuhaf.amin canım.maşallah!çok sevindim canım rabbim sonuna kadar gelip sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.o kalp 90 lı yaşlara kadar hep atsın inşallah:)
senay canimsukurler olsun duymussun o minicik yuregin pit pitlarini. seni cok merak etmistim ahh o nasilheyecandir biliriz. amabu heyecan uzun suredevam ediyor her gidisimde yuregim agzimda beklerdim o atislari duymayi. rabbimsagliklakucagina almayikızlar çok şükür kalp atışlarımız duyuldu minicik bebişimizi gördük çok şükür daha önceleri hep boş kese oluyodu bu sefer bebiş var inş. devamı gelir. rabbim kimseye evlat acıs göstermesin. rabbime ne kadar şükretsem az.
bence dr.dan gizli icme aspirini. aspirinin etkisi igneden daha uzun suruyor. allah korusun herhangi bir durumda dr.nin senin hakkinda herseyi bilmesi gerekir mudahale icin. mutlaka konus bu konuyu canim.evet canım .geçen hafta 300 okudum bu hafta 500 okudum toplam 800 oldu.şenaycım kafanı karıştırmak gibi olmasın dra gittinde sor .iğnelerin 24 değil de 12 saat aralıkla yapılması daha uygunmuş.bende sabah 04 ,akşam 04 olmak üzere 12 saat arayla vuruluyorum iğneyi.drdan gizli aspirinde içiyom hayırlısı bakim
senay canimsukurler olsun duymussun o minicik yuregin pit pitlarini. seni cok merak etmistim ahh o nasilheyecandir biliriz. amabu heyecan uzun suredevam ediyor her gidisimde yuregim agzimda beklerdim o atislari duymayi. rabbimsagliklakucagina almayi
[Senay post: 36944757, member: 400932"]kızlar çok şükür kalp atışlarımız duyuldu minicik bebişimizi gördük çok şükür daha önceleri hep boş kese oluyodu bu sefer bebiş var inş. devamı gelir. rabbim kimseye evlat acısı göstermesin. rabbime ne kadar şükretsem az.
Canım arkadaşım çok sevindim devamı böyle gelir inş 100 tane dua okudumkızlar çok şükür kalp atışlarımız duyuldu minicik bebişimizi gördük çok şükür daha önceleri hep boş kese oluyodu bu sefer bebiş var inş. devamı gelir. rabbim kimseye evlat acısı göstermesin. rabbime ne kadar şükretsem az.
Senaycım kayser deki doktoramı gidiyosunkızlar çok şükür kalp atışlarımız duyuldu minicik bebişimizi gördük çok şükür daha önceleri hep boş kese oluyodu bu sefer bebiş var inş. devamı gelir. rabbim kimseye evlat acısı göstermesin. rabbime ne kadar şükretsem az.
kızlar çok şükür kalp atışlarımız duyuldu minicik bebişimizi gördük çok şükür daha önceleri hep boş kese oluyodu bu sefer bebiş var inş. devamı gelir. rabbim kimseye evlat acısı göstermesin. rabbime ne kadar şükretsem az.
mrb arkadaşlar.dün ayrıntılı ultrasona gittim organ taraması,kalp taraması yapıldı şükür bişey çıkmadı.plasenteden kan akışı nasıl doplerle bakar mısınız deyince doktordan iyi bi fırçayıda yedim.drun işine çok el atmışım gerek duyarsa kendi bakarmış zaten bu kadar stresle olmazmış biraz inançlı ol diyo bana.ah ah ne çekiyorum ben kim anlar beni .demesi ne kadar kolay hamileliğin tadını çıkarcakmışımben hergece uyanıp oysa bomboş odalarda bebek sesi arıyorum .Allah kimseyi dr eline düşürmesin eksikliğinide vermesin.
Oh çok şükür canım. Gözümüz aydın. Topiğimizin en nazlı bebişlerinden biri olacak. Çok bekletti bizi ama hayırlısıyla beklediğimize değer inşallah. Rabbim acısını yaşatmasın hep mutlu etsin sizi. Valla kendiminki kadar sevindim.
Çok haklısın canım. Doktor gibi olduk valla. Eşimde bana sen doktor kadar bilgilisin onu yönlendiriyorsun diyor. Aynen öyleyiz ve bizim gözümüz açık olmalı. Özel bir durumumuz var diğer hamileler gibi olamayız. Geçen doktorum iğneyi bıraktıracaktı bana heterezigotum diye ama ben hemen homosisteinim yüksek diyince aa öylemi aman iğneni hergün yap önemli bizim için homosistein dedi. Eşimde gülüyo bana. Dediğin gibi Allah doktorların eline de düşürmesin eksikliğini de göstermesin. Ben bazen başkentte Hulusi Hocam var onun da görüşünü alıyorum önemli adımlar atarken .İkinci bir uzmanın fikrini almak rahatlatıyor. Biz önlemimizi alalım gerisi de Allaha kalmış zaten.
tşk ederim canım allah hepinizden razı olsun siz olmasanız gerçekten bu süreç çok zordu benim için hem fikir verdiniz hem dualarınızla hep yanımda oldunuz çok müteşekkirim hepinize o yüzden rabbim inş. hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın kimseye. çok şükür bu aşamaya geldik artık gerisi gelsin inş.Canım arkadaşım çok sevindim devamı böyle gelir inş 100 tane dua okudum
Senaycım kayser deki doktoramı gidiyosun
tşk ederim canım darısı sana ve seldaya olsun inş. tez zamanda sizlerden de güzel haberler bekliyoruz. cnm kayseridekine daha gidemedim şu an niğde de gidiyorum ama paralel dr.lar. kayseriye de bayramdan önce gitmeyi düşünüyoruz inş. sağlıkla devam etsin.Canım arkadaşım çok sevindim devamı böyle gelir inş 100 tane dua okudum
canım olsun ne demek yorulmak. evdeyim zaten yorulmam o yüzden sıkıntı olmaz :)Şenaycım 300 tane okudum bende, takibi ben yapayım istersen seni yormayalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?