Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

amin çok sağolasın cnm çok şükür duyduk. allahım devamını da getirir inş.

Slm arkadaslar.hep okuyorum ama girip yazamiyorum.firsatini bulmusken bi merhaba diyim dedim.herkesin herseyi cok iyi gidiyor masallah hepinize.tabi dualarin gucu bu.biz bastan beri buna inandik.cok sukur rabbim de dualarimizin mukafatini verdi ve vermeye devam ediyor.senayimiz da hamile.vildanin dedigi gibi forumun en nazli bebisi olacak o.cok bekletti.darisi en kisa zamanda emele ve seldaya olsun.

biz iyiyiz cok sukur.buyuk kizim okula gidip geliyor.gec geliyor.biz ufaklikla evdeyiz.ucretsiz izin alacam 14 unde.insallah gecinebiliriz.su zamana kadar raporlarla geldim.daha fazla abartmasam iyi olacak.
ufakligim 8 aylik oldu.emekliyor,kanepeye tutunup ayaga kalkiyor,uc gun once ilk disimiz cikti. Allahim hepinize gostersin bunlari.buyuk kizimda ise baslamistim.birebir ilginemedim.simdi tadini cikariyorum.herseyini ilk ben goruyorum.her zaman da dua ediyorum hepinize.ayni yollardan gectik cunku.o usg yatagina uzanip dr un gozlerinin icine bakip ne diyecek acaba diye pur dikkat beklemeyi, usg ekraninda kalp atisini ya da hareketini gorme cabasinin ne oldugunu cok iyi biliyorum. Allahim kimseyi bu yolda koymasin. Bir cocugum oldugu halde ikinciyi aramak, beklemek ne zor oldu.simdi evime nese geldi. Buyuk kizim okuldan gelir gelmez kardesinin yanina geliyor.kucuk kizim da onu gorunce nasil seviniyor anlatamam. Cok ugrastim ama degdi.hepsini unuttum gitti.yasanmasi gerekiyormus yasandi.bu sayede bir cok arkadasim oldu. Cogunun telefonu var gorusuyoruz , mesajlasiyoruz. Allah hepinizin bebisine kardes de versin:)
ne cok yazmisim yaa:)uzun sure yazmadigim icin telafi ediyim dedim:)

oh oh maşallah kuzum allah mutluluğunuzu daim etsin inş.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa Vildan'ın sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
*Şenay079-Şenay: 90
muco509-Emel: 100
*esmiras-ceren
MANOLYA0606-Selda
umud40-Vildan: 300
*67elif-Elif:
*hame0101-meryem
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap
Gülneva-İrem
TOPLAM: 490

Selam kizlar dun doktora gittim.bir hafta geriden gidiyorum.20gunde biri 145gr diğeri 165gr almis.bana az geldi.şeker yüklemesi olcam iki hafta sonra .yapmayan arkadaş varmiki.iki cikcagini düşünüyorum.hic şekerli şey yemiyorum çünkü.

valla cnm zaten yemiyosan yapmana gerek yok bence. ikiz olduğu için belki geridir. neşe girse keşke o da ikiz gebelikle ilgili yazardı. onun da ikizdi. inş. sonuna kadar sıkıntı çıkmaz cnm

Senay079, post: 36978698, member: 400932"]valla cnm zaten yemiyosan yapmana gerek yok bence. ikiz olduğu için belki geridir. neşe girse keşke o da ikiz gebelikle ilgili yazardı. onun da ikizdi. inş. sonuna kadar sıkıntı çıkmaz cnm[/QUOTE]

Nese niye girmiyooo.ona çok ihtiyacim var.karnim çok aciyo.iyice gerildim.daha 6aylik olmaya 10gun var.şimdiden boyleysem ben napacam.

Reactions: eoe
bence dr.dan gizli icme aspirini. aspirinin etkisi igneden daha uzun suruyor. allah korusun herhangi bir durumda dr.nin senin hakkinda herseyi bilmesi gerekir mudahale icin. mutlaka konus bu konuyu canim.
haklısın canım kayıp çok olunca için rahat etmiyo bi türlü.hematoloj dru ilede görüştüm o kullanabilirsin deyince biraz daha rahatım.ameliyattan 1 hafta önce kesmen yeterli aspirini diyo,düşük yapanlar grubundada 35 ,36.haftaya kadar kullananlarda olunca ...her drun fikri farklı kimisi iğne kullanırken aspirine gereksiz diyo hematolgda iğneyle etkisinin aynı olmadını aspirinin toplr damar pıhtılarına karşı iğnenin diğer pıhtıya karşı etkin oldunu söledi.dozun fazla fakat kayıpların karşısında ciddi bi önlem alınmalı mantıklı dedi.tşk ederim cevabın için canım bu drlar şehir dışında burdaki drlar biliyo kullandığımı.

hemde hiç sorma canım. insanın canı yanınca derinden sürekli araştırıyorda araştırıyorsun ...drlara göre hava hoş kaçtane geliyo geçiyo ama biz yaşadıklarımızla kalıyoz.aynen benim eşimde önce kızdı bu druda bunalttın diye sonra hak verdi.azarı işittim ama kan akışınada baktırdım gerisi önemli değil dedim.sen söylemesen dr iğneyi kesicek...hepsi kader kısmette biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbime havale.

Nese niye girmiyooo.ona çok ihtiyacim var.karnim çok aciyo.iyice gerildim.daha 6aylik olmaya 10gun var.şimdiden boyleysem ben napacam.[/QUOTE]

Elifcim vakti olmuyordur nesenin. Ben neseye iletiyim talebini.sen sorularini yaz.girince cevaplar sanirim.

Nese niye girmiyooo.ona çok ihtiyacim var.karnim çok aciyo.iyice gerildim.daha 6aylik olmaya 10gun var.şimdiden boyleysem ben napacam.[/QUOTE]
Biri beni mi çağırdı neeeeee Cnm elifcim emine haber verdi ben giremiyorum çünkü İnan wc ye bile giremiyorum gözünü korkutmayım ama çok yorucu kesinlikle tek başına bakılmaz hatta biz iki kişi bile zorlanıyoruz neyse henüz bu aşamada değilsin bu konuları doğumdan sonra konuşuruz inşallah whatsapın varsa özelden numaranı yaz Cnm bana daha hızlı ulaşırsın ne sormak istiyorsan ben bir şekilde cevaplarım demek 6 aylık oldun haa maşallah suphanallah baya büyütmüşsün karnım geriliyor demişsin normal Cnm iki bebek taşıyorsun kakao yağı sürüyordum aktardan sabun şeklinde katı olandan al sür hep nemli olsun rahatlatır unutma biz ikiz annesi olarak özeliz her şeyi çifte yaşıyacaksın sevincide zorluğuda Allah bizde bu kudreti gördüki verdi Cnm benim kucağına alınca hepsi geçecek off amma yazdım dilim şişmiş bu arada tüm arkadaşlara slmlar geçmişi okuyamadım umarım herkeste herşey yolundadır

Nese niye girmiyooo.ona çok ihtiyacim var.karnim çok aciyo.iyice gerildim.daha 6aylik olmaya 10gun var.şimdiden boyleysem ben napacam.
Biri beni mi çağırdı neeeeee Cnm elifcim emine haber verdi ben giremiyorum çünkü İnan wc ye bile giremiyorum gözünü korkutmayım ama çok yorucu kesinlikle tek başına bakılmaz hatta biz iki kişi bile zorlanıyoruz neyse henüz bu aşamada değilsin bu konuları doğumdan sonra konuşuruz inşallah whatsapın varsa özelden numaranı yaz Cnm bana daha hızlı ulaşırsın ne sormak istiyorsan ben bir şekilde cevaplarım demek 6 aylık oldun haa maşallah suphanallah baya büyütmüşsün karnım geriliyor demişsin normal Cnm iki bebek taşıyorsun kakao yağı sürüyordum aktardan sabun şeklinde katı olandan al sür hep nemli olsun rahatlatır unutma biz ikiz annesi olarak özeliz her şeyi çifte yaşıyacaksın sevincide zorluğuda Allah bizde bu kudreti gördüki verdi Cnm benim kucağına alınca hepsi geçecek off amma yazdım dilim şişmiş bu arada tüm arkadaşlara slmlar geçmişi okuyamadım umarım herkeste herşey yolundadır[/QUOTE]

Yavrucugum seni anliyorum.isten gucten giremiyosundur.iki kişi derken esindenmi bahsediyorsun yoksa anan yada kayinvalidenmi geldi.benim kayinvalidem yyaninda ama yardim etcegini hic sanmıyorum.sadece yemek yapiyo o kadar.diğer isleri ben yapıyorum.bunada şükür tabi.canim ozelden sen yazarmisin numarani.ben bulamadim nerden yazcagmi.numaran olursa iyi olur.aklima geleni whatsaptan yazardim.

Kizlar merhaba. Bende 18 haftalık hamileyim.clexan kullaniyorum. Doktorum hiç vitamin taraflısı değil. Sadece demir verdi.bu arada bendede mthfr 677 heterezigot. Sizler benexol kullanıyormusunuz? Her günmü yoksa haftada bir kaç keremi. Bilgi verirseniz sevinirim.

Cnm b vitamini veriyorlar bana her gündemi ama ben haftada bir kaç kere alıyorum bide elevation kullanıyorum onda da var zaten b vitamini Folik asit te kullanıyorum maşallah bu zamana gelmiş sin çok şükür ben daha yeniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…