Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Şenayım 100 adet okudum duadan..nasilsin bebisin nasıl maşallah kuzucuğun kalp atışlarini görmüşsün..allahım sorunsuz bir hamilelik ve doğum nasil etsin hepimize cnm..bende evi tasidim ve plasentam hala asagida oldugundan heyet raporu aldım 1 ay evde yaticam.umarim düzelir bu durum beni biraz korkutuyor. Duayida yatarak okumak zorunda kaldim umarim kabul olur.hepinizi öpüyorum...

sağol cnm iyiyiz çok şükür. rabbim bu günleri de gösterdi. dün kontrolüm vardı bebiş iyiydi. inş. hep böyle devam eder. cnm bi de hamile hamile ev tasıdın zor inş. sen de sorunsuz geçirirsin bu zamanları. mümkün olduğunca yatacaksın yapcak bişey yok. allah kabul etsin cnm dualarını sen bu şartlarda okuyosun allah görüyo. inş. kabul eder.

Maşallah canım çok şükür bugünlere. İnşallah adım adım ilerleyeceksin.
Bende çalışır raporu aldım ve dün itibariyle 33. haftamızda bitti çok şükür. Artık yatmakta kalkmakta çok zorlanıyorum. Bebek hareketleri sertleşti bazen hoplatıyor beni yerimden. yaylana yaylana yürüyorum artık:) İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız sıpayı son dönemler gerçekten zormuş. İlk defa kabızlık yaşıyorum. Davul gibi gerildi karnım. Ama bebişimizin geleceği gün yaklaşıyor. Alışveriş oda hazırlıkları da tamam sayılır birkaç eksik dışında ve yıkayıp ütüleme dışında çoğu işi hallettik. Darısı isteyen herkese olur inşallah.
Duadan 400 tane daha okudum.

cnm benim çok tşk ederim. inş. ilerleyeceğiz hep beraber :) oh ne güzel zorluklar diycem cnm ne güzel bu zamanlara geldin.

Elif

nazifenin teli varmi sende.bi ara onu cnm.
nese de ozel msj atamamis sana.nazifeden senin teli alip ona vercektim.nazife de seni merak ediyormus

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa Vildan'ın sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
*Şenay079-Şenay: 270
muco509-Emel: 100
*esmiras-ceren 100
MANOLYA0606-Selda
umud40-Vildan: 700
*67elif-Elif: 100
*hame0101-meryem 120
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap
Gülneva-İrem
TOPLAM: 1.390

Arkadaslar Bu karatay seker yüklemesi yaparsanız bebegin akciğeri gelişmez ve kuveze girmek zorunda kalir diyo.yaptırmayan gebe yokki.diğer doktorlar o kadar şekerden bizi olmaz diyolar.benim zaten erken doğurma riksim var.aklim çok karisik.çarşamba seker yüklemesi randevum var.doktorlar istiyorlarsa bisebebi vardır diye düşünüyorum.

canım bebeğin kalp atışlarını görmüşün çok sevindim Allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inş.
iğneye tam olarak ne zman neye göre başladın bana anlatabilirmisin?

canım bebeğin kalp atışlarını görmüşün çok sevindim Allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inş.
iğneye tam olarak ne zman neye göre başladın bana anlatabilirmisin?
Cnm ben iğneye hamile kalmadan 3 ay öncesinden başladım 0.6 kullandım. Benim erken dönem kayıplarım oluyodu kalp atisi alamiyodum. Kese olusmustu en son ama bebek yoktu icinde ve kurtaj olmustum. iğneye hamile kalunca başlamak yetmiyordu anlaşılan. Bu sefer böyle bir yol denedim aslında 3 ay yoktu aklımda ama denedim oldu deyinceye kadar 3 ay geçti. Bu sefer çok şükür kalp atışı aldık inş. Devamı gelir.

Cnm ben allah izin verir de o günlere gelirsem yaptırmayı düşünmüyorum bana da mantıksız geliyo. Tatlı yeme deseler anlarım ama şeker yüklemesi çok sacma

ben son kürtajı olalı daha 40 gün oldu doktor 3 ay korun daha sonra gebelik düşün dedi ama bu kez hiç bekleyesim hemen hamile kalmak istiyorum zaten eşimde de sorun var belki de gebe kalmam 3 ayı bulcak bilmiyorum sence iğneye başlamalımıyım 2 düşük 3 kürtaj var aynı seninki gibi hiç kalp atışı olmadı ve bazende kese boştu

Cnm ben allah izin verir de o günlere gelirsem yaptırmayı düşünmüyorum bana da mantıksız geliyo. Tatlı yeme deseler anlarım ama şeker yüklemesi çok sacma
bencede şeker yüklemesi yaptırmayın okadar çok şeker yüklüyorlarki sağlam insan bile hasta olur o kadar şekerle bide ufacık bebeğinizi düşünün ne hale gelir yavrucak

senay079 .!.:

BuGUN SAGLİK ocagina ilac yazdirmaya gittim.doktora sordum zarari varmi diye yok dedi.bide internetten arastircam ona gore karar vercem.

Allah sabir versin bir daha yaşamanın cnm. Ama kurtaj dan sonra rahmin toparlanma için beklemekte fayda var en azından 2 ay bekle. Ondan sonra başla ben iğneye erken başlanması taraftarının eğer bebek gelişimi baştan olmuyorsa kimyasal gebelik deyip çekiliyor dr. Lar nedenine hiç bakıyorlar. Benim damarların tıkalı olduğu için bebek beslenmiyor bence o yüzden kimyasal oluyordu iğneye erken başlayınca muhtemelen damarlarda ki pihtilaşma çözüldü. Senin pihtilaşma düzeyini bilmiyorum hangi genlerinde problem var mesela faktor v leiden geninde problem olanlarin pihtilasma duzeyi daha ileri. tabi yaş da önemli faktör benim yaşım ileri olduğu için de bence bu pihtilaşma dan daha çok etkileniyor vücut. Bence önce bi kendine gel daha yeni olmuş psikolojik olarak kendini toparlamaya hamile kalmam diye düşünme daha önce kalmissin çünkü. Ben de senin gibiydim ya hamile kalamazsam falan diye çok stres yaptım oldu çok sukur. Bence önce bi psikolojik olarak rahatlattı kendini bi toparla sonra hamile kalmayi planladığın ay iğneye başla ben bir de bebek tutunsun diye hamile kalmadan önce 4 mg prednol kullandim. Hamile kalınca aynı ilacın deltacortril olanından günde 2 kez kullandım. Bu ilacı da bana anti koagulasyonn testlerinde bakarak verdiler senin ona bakıldı mi pozitif mi. Daha görüşürüz cnm aklına gelen soru olursa sorarsan.

Elifcim sanırım özelden mesaj atmayı başardım yinede burdan gece olsun girer yazarım Cnm sen sorularını sırala bakımı sormuşsun bir gün annem bir gün kayınvalidem geliyo sabah 9 akşam 11 mesai saatleri biraz uzun çünkü eşim işten o saatte geliyo geceyi eşimle hallediyoruz haftada iki gece anneler kalıyo teyzeler halalar yengeler takviye ediyorlar gündüzleri yani anlıyacağın bir ordu iki çocuğa ancak bakıyoruz inşallah seninkiler uslu olur seni yormazlar

Aboooo ne diyosun. Benim kaynanamdan başka hic kimsem yok.o ne kadar yardim edebilir.yasli kadin.Esim şimdiden birini sen birini annem bakar deyip kendini saf dişi etti.çok kavga etcez gibi görünüyor.Allah yardimcim olsun.yeterki saglikla kucagima alsam Allah yardim eder inşallah.özelden msj attim sana canim.soruma acil cevap bekliyorum:))) bebislerin nekadarlik oldu canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…